|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
21.6.2008 0:19:40   
arabela*
AinB,saj se mi ne ljubi,samo moram do septembra kondicijo nabratuser posted image
Eh,v postelji je sušauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.6.2008 0:20:28   
arabela*
Gloria.a spančkat greš??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
21.6.2008 0:26:27   
AinB
Oooo, si že user posted image ? Pridna punca

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
21.6.2008 0:29:59   
arabela*
misliš mene?
Ja gotova,sedaj pa se nabašem zs čokoladnimi napolitankami,pa enega skadim,pol pa bo počasi "moja "urauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
21.6.2008 0:33:06   
AinB
Bom držala pesti, da ti rata cim prej user posted image . papa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
21.6.2008 0:36:16   
arabela*
noč tudi tebiuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
21.6.2008 8:14:30   
arabela*
Dobro jutro.
user posted image user posted image user posted image ,da k sebi prideteuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
21.6.2008 8:46:25   
ključek
Dobro jutro.

dobro jutro.................user posted image

ste se naspale??

mene pa neki zanima...........ni glih prijetna tema,user posted image a žal vas bom kr vprašala.............user posted image ..............že par dni imam zjutraj drisko (kakšne 4 dni). je to normalno?? pijem veliko tekočine, pojem ogromno jogutrov in sadja in nekak mislm, da je to posledica tega. je driska lahko nevarna?? ker počutim se ok, edino na kg se pozna, že cel teden isto - mogoče 20 dag več ali manj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
21.6.2008 9:14:48   
pf
Dobro jutro.
Me to you jaz mislim, da je to posledica jogurtov, tekočine in sadja, pa bebika ti nori v trebušku in to vse pospeši še dodatno. Bolje tako, kot da ti zastane blato.
Morango meni se tudi ful vleče teh devet mesecev.
Gloria in Gold fish ne vem, če se porod ravno lahko primerja s punkcijo. Mene ni kaj ekstra bolelo pri punkciji, pa sem dobila samo injekcijo, ki je delovala po posegu proti bolečinam. No saj rodila še nisem, ampak če bi bilo to tak potem ne bi ženske govorile, da boli kot sto hudičev. Taka bolečina se pa že da prestati.
Saraya bravo za novo kanto za smeti, tudi pri nas jih kradejo, pa tudi s smetmi. Kaj vse ljudem pride na pamet.
Glede tistih valovanj trebuška pa moram reči, da tudi meni včasih tak poskakuje, da sploh ne moreš verjeti. Meni se valovanja pozna že dober mesec in kar intenzivno, sploh proti večeru se naša babika natelovadi tako, da se ful vidi, drugače pa nori cel dan. Včeraj je imela vrhunec, da me je včasih bilo prav strah, če so to začetki popadkov, ker me je zabolelo. Včeraj sem si kupila dve pižamci za v bolnico. Doma imam take kratke spalne srajčke in kompletke s kratkimi hlačami, ampak s tem ne morem v bolnišnico. Sem v Lechlercu kupila dve lepi pižamci, pa še drage niso bile, bom jih pa še potem lahko porabila za porod in tudi kasneje. Nogice mi tudi gredo nazaj, tak da se to točno vidi, da je bilo od napora. 40 do 50 % manj že imam otečeno. Hvalabogu.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
21.6.2008 10:23:27   
amor real
Jutrooooo, user posted image !

Jaz bi morala danes marsikaj po hiši in okolici postoriti, ampak se mi ne da niti premikat. LENOBA LENA! user posted image  Drugače veliko ćasa preživim v sobici od najinega user posted image  in občudujem njegovo posteljico, voziček, omarco, previjalno, pa oblekce, pa banjice .... user posted image

Grem na brezkofeinsko kavo, mogoče dobim voljo za delat user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.6.2008 13:49:55   
Eviii
Pozdravljene, punce.

V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk.

Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.6.2008 14:01:06   
AinB
Pf - super, da ti počitek pomaga. user posted image user posted image user posted image . Ti kar pusti delavce naj se znajdejo po svoje, saj jim ne bo hudega. Sedaj sta najbolj pomemebni vidve z bebico.
Me to you - jaz tudi mislim, da je tvoja težavica posledica jogurtov in velike količine vode. Lahko pa si za vsak slučaj, vsaj ko si doma daš gor nogavičke ali pa mogoče za spat. Drugače pa saj veš, da čokolada pomaga 100/h user posted image user posted image user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.6.2008 14:03:44   
AinB
Še en teden do morja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.6.2008 15:29:25   
arabela*
Me to you,si gor,imam eno vprašanje za tebeuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.6.2008 20:04:03   
gloria
Pf tudi ta bolečina se bo dala prestati....punkcija je pa bila za mene tko boleča da sem omedlela tak da se mal tolažim z tem,vidla bom pa itak septembrauser posted image
Me to you men se tud zdi da je to od jogurta in sadja....sam če se še en čas ne neha je boljš iti k zdravniku
Teychi zadnjič si mi dala dober nasvet glede banjice in tistega nastavka.....jaz sem ga tud mislila kupt pol sem pa tvoje sporočilo brala in si rekla da bom počakala da vidim kaj bo v MŠ povedala ker sem v četrtek imela nego....in seveda prvo kaj je povedala da pri dojenčkih nobenih nastavkov za v banjico.....res pa je da misliš da moreš vse kupt kolk je tega v trgovinah
Ribica a si zmatrana od včerajuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.6.2008 21:15:58   
lana17
Pozdravljene!

Bučkabb, tudi jaz si ogledujem Janwe slalom pro. Zanima me, če boš kupila tudi košaro, ali boš uporabljala športni del?
Men moti  to, da se športni del ne  obrne   v nasprotno smer vožnje. A ima katera kakšne izkušnje zvozuički Jane. Sicer sem nekaj že bralal na RR.

Pf,a za porodnišnico rabiš tud pižamo. Ti ne dajo oni halje?

Vidim, d ani nobene, grem pred Tv ležat.

PA-PA

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.6.2008 21:34:36   
ključek
Nogice mi tudi gredo nazaj, tak da se to točno vidi, da je bilo od napora. 40 do 50 % manj že imam otečeno. Hvalabogu.

super!!!! sem vesela zate!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.6.2008 21:43:49   
ključek
Me to you,si gor,imam eno vprašanje za tebe

zdle sem................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.6.2008 21:45:49   
ključek

dobiš in pižamo - spalno in jutranjo haljo.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.6.2008 21:48:04   
ključek
Pozdravljene, punce.

V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk.

Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti

hvala za lepe želje. user posted image

seznam ti bom poslala na z.s.
lep pozdravček od vseh septemberk in naših user posted image !!!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.6.2008 22:02:41   
ključek
ni nobene čvekice.....................jz pa že na pol user posted image user posted image user posted image user posted image ..............zato samo še - nočko....................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.6.2008 22:04:27   
arabela*
Madonca si bila dolgo tu.Zdaj pa sem jaz,pa tebe ni.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.6.2008 22:39:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ribica a si zmatrana od včerajuser posted image ....

...pa veš, da sem res.....pa ne od včerajuser posted image , ker smo prišli komaj danes domovuser posted image ...pa še plesala sem večino časa.....

Veš kaj....kje boš kupila pp...., da dobiš 10%, ker pri nas v MB ga v BC ne dobiš več kot 5%

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.6.2008 22:41:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gloria in Gold fish ne vem, če se porod ravno lahko primerja s punkcijo. Mene ni kaj ekstra bolelo pri punkciji, pa sem dobila samo injekcijo, ki je delovala po posegu proti bolečinam. No saj rodila še nisem, ampak če bi bilo to tak potem ne bi ženske govorile, da boli kot sto hudičev. Taka bolečina se pa že da prestati.

pf - jaz sem dala skozi že porod in 2 punkciji...... prva punkcija mi je bila ful grozna....... ampak bolečina pri porodu je čisto druga kot ta......   Mineta pa obe...tako da gremo pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.6.2008 22:43:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

...vprašanje sicer ni zame...ampak vseeno.....spalno srajco dobiš v bolnici.....nekatere si nesejo svojo, čeprav ponavadi tega nimajo radi.....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.