![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 0:19:40
|
|
|
|
arabela*
|
AinB,saj se mi ne ljubi,samo moram do septembra kondicijo nabrat Eh,v postelji je suša
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 0:20:28
|
|
|
|
arabela*
|
Gloria.a spančkat greš??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 0:26:27
|
|
|
|
AinB
|
Oooo, si že ? Pridna punca
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 0:29:59
|
|
|
|
arabela*
|
misliš mene? Ja gotova,sedaj pa se nabašem zs čokoladnimi napolitankami,pa enega skadim,pol pa bo počasi "moja "ura
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 0:33:06
|
|
|
|
AinB
|
Bom držala pesti, da ti rata cim prej . papa
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 0:36:16
|
|
|
|
arabela*
|
noč tudi tebi
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 8:14:30
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro. ,da k sebi pridete
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 8:46:25
|
|
|
|
ključek
|
Dobro jutro. dobro jutro................. ste se naspale?? mene pa neki zanima...........ni glih prijetna tema, a žal vas bom kr vprašala............. ..............že par dni imam zjutraj drisko (kakšne 4 dni). je to normalno?? pijem veliko tekočine, pojem ogromno jogutrov in sadja in nekak mislm, da je to posledica tega. je driska lahko nevarna?? ker počutim se ok, edino na kg se pozna, že cel teden isto - mogoče 20 dag več ali manj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 9:14:48
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Me to you jaz mislim, da je to posledica jogurtov, tekočine in sadja, pa bebika ti nori v trebušku in to vse pospeši še dodatno. Bolje tako, kot da ti zastane blato. Morango meni se tudi ful vleče teh devet mesecev. Gloria in Gold fish ne vem, če se porod ravno lahko primerja s punkcijo. Mene ni kaj ekstra bolelo pri punkciji, pa sem dobila samo injekcijo, ki je delovala po posegu proti bolečinam. No saj rodila še nisem, ampak če bi bilo to tak potem ne bi ženske govorile, da boli kot sto hudičev. Taka bolečina se pa že da prestati. Saraya bravo za novo kanto za smeti, tudi pri nas jih kradejo, pa tudi s smetmi. Kaj vse ljudem pride na pamet. Glede tistih valovanj trebuška pa moram reči, da tudi meni včasih tak poskakuje, da sploh ne moreš verjeti. Meni se valovanja pozna že dober mesec in kar intenzivno, sploh proti večeru se naša babika natelovadi tako, da se ful vidi, drugače pa nori cel dan. Včeraj je imela vrhunec, da me je včasih bilo prav strah, če so to začetki popadkov, ker me je zabolelo. Včeraj sem si kupila dve pižamci za v bolnico. Doma imam take kratke spalne srajčke in kompletke s kratkimi hlačami, ampak s tem ne morem v bolnišnico. Sem v Lechlercu kupila dve lepi pižamci, pa še drage niso bile, bom jih pa še potem lahko porabila za porod in tudi kasneje. Nogice mi tudi gredo nazaj, tak da se to točno vidi, da je bilo od napora. 40 do 50 % manj že imam otečeno. Hvalabogu.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 10:23:27
|
|
|
|
amor real
|
Jutrooooo, ! Jaz bi morala danes marsikaj po hiši in okolici postoriti, ampak se mi ne da niti premikat. LENOBA LENA! Drugače veliko ćasa preživim v sobici od najinega in občudujem njegovo posteljico, voziček, omarco, previjalno, pa oblekce, pa banjice .... Grem na brezkofeinsko kavo, mogoče dobim voljo za delat
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 13:49:55
|
|
|
|
Eviii
|
Pozdravljene, punce. V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk. Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti .
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 14:01:06
|
|
|
|
AinB
|
Pf - super, da ti počitek pomaga. . Ti kar pusti delavce naj se znajdejo po svoje, saj jim ne bo hudega. Sedaj sta najbolj pomemebni vidve z bebico. Me to you - jaz tudi mislim, da je tvoja težavica posledica jogurtov in velike količine vode. Lahko pa si za vsak slučaj, vsaj ko si doma daš gor nogavičke ali pa mogoče za spat. Drugače pa saj veš, da čokolada pomaga 100/h . Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 14:03:44
|
|
|
|
AinB
|
Še en teden do morja ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 15:29:25
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,si gor,imam eno vprašanje za tebe
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 20:04:03
|
|
|
|
gloria
|
Pf tudi ta bolečina se bo dala prestati....punkcija je pa bila za mene tko boleča da sem omedlela tak da se mal tolažim z tem,vidla bom pa itak septembra Me to you men se tud zdi da je to od jogurta in sadja....sam če se še en čas ne neha je boljš iti k zdravniku Teychi zadnjič si mi dala dober nasvet glede banjice in tistega nastavka.....jaz sem ga tud mislila kupt pol sem pa tvoje sporočilo brala in si rekla da bom počakala da vidim kaj bo v MŠ povedala ker sem v četrtek imela nego....in seveda prvo kaj je povedala da pri dojenčkih nobenih nastavkov za v banjico.....res pa je da misliš da moreš vse kupt kolk je tega v trgovinah Ribica a si zmatrana od včeraj ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 21:15:58
|
|
|
|
lana17
|
Pozdravljene! Bučkabb, tudi jaz si ogledujem Janwe slalom pro. Zanima me, če boš kupila tudi košaro, ali boš uporabljala športni del? Men moti to, da se športni del ne obrne v nasprotno smer vožnje. A ima katera kakšne izkušnje zvozuički Jane. Sicer sem nekaj že bralal na RR. Pf,a za porodnišnico rabiš tud pižamo. Ti ne dajo oni halje? Vidim, d ani nobene, grem pred Tv ležat. PA-PA
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 21:34:36
|
|
|
|
ključek
|
Nogice mi tudi gredo nazaj, tak da se to točno vidi, da je bilo od napora. 40 do 50 % manj že imam otečeno. Hvalabogu. super!!!! sem vesela zate!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 21:43:49
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,si gor,imam eno vprašanje za tebe zdle sem................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 21:45:49
|
|
|
|
ključek
|
Pf,a za porodnišnico rabiš tud pižamo. Ti ne dajo oni halje? dobiš in pižamo - spalno in jutranjo haljo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 21:48:04
|
|
|
|
ključek
|
Pozdravljene, punce. V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk. Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti hvala za lepe želje. seznam ti bom poslala na z.s. lep pozdravček od vseh septemberk in naših !!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 22:02:41
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene čvekice.....................jz pa že na pol ..............zato samo še - nočko....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 22:04:27
|
|
|
|
arabela*
|
Madonca si bila dolgo tu.Zdaj pa sem jaz,pa tebe ni.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 22:39:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Ribica a si zmatrana od včeraj .... ...pa veš, da sem res.....pa ne od včeraj , ker smo prišli komaj danes domov ...pa še plesala sem večino časa..... Veš kaj....kje boš kupila pp...., da dobiš 10%, ker pri nas v MB ga v BC ne dobiš več kot 5%
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 22:41:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria in Gold fish ne vem, če se porod ravno lahko primerja s punkcijo. Mene ni kaj ekstra bolelo pri punkciji, pa sem dobila samo injekcijo, ki je delovala po posegu proti bolečinam. No saj rodila še nisem, ampak če bi bilo to tak potem ne bi ženske govorile, da boli kot sto hudičev. Taka bolečina se pa že da prestati. pf - jaz sem dala skozi že porod in 2 punkciji...... prva punkcija mi je bila ful grozna....... ampak bolečina pri porodu je čisto druga kot ta...... Mineta pa obe...tako da gremo pogumno naprej
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 22:43:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pf,a za porodnišnico rabiš tud pižamo. Ti ne dajo oni halje? ...vprašanje sicer ni zame...ampak vseeno.....spalno srajco dobiš v bolnici.....nekatere si nesejo svojo, čeprav ponavadi tega nimajo radi.....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.