arneja
|
Uf, bejbe, sem zdajle brala kot zmešana . Ste čisto ponorele . Kajsica, ne vem, kaj naj rečem, tudi jaz sem bila prepričana, da bo uspelo. Očitno je nama usojeno, da zanosiva takrat, ko se bova obe borili v istem mesecu. Se pravi bo september najin . Pa od Dejzike in Gigi . Gigi, ti si prava carica s temi tortami. Sem skoraj v ekran padla . Moj včeraj tudi blazno užival v nogometu, pa še jaz sem malo zraven škilila. Mismis, ti pa rjavo barvo hvataš, da bo dr. D. še bolj nate nor, kaj ? Moj bi bil pa čisto ljubosumen, če bi videl, da se s kakšnim mladim zdravnikom preveč gledam. Dobro, da je dr. R. častitljive starosti . Abrica naša, tvoj otročiček lepo napreduje, tako da samo lepo uživaj . Bosta šla kaj na morje? Pija, gospa, kako je bilo danes zjutraj reči dobro jutro, možek ? Dan si imela pa res prečudovit . Sem sem kar večkrat včeraj nate spomnila . Mlinčka, ti si pa nora s temi svojimi jajčki . Boš res vso zalogo pokurila, če jih boš v enem samem postopku toliko aktivirala . Jaz sem pa škrta, pa jih v eni rundi čisto malo porabim . Zvezdica, tvoja dva srčka se tudi super razvijata . Izcedki so kar nekaj, očitno te bodo celo nosečnost po malem spremljali, tako da jih kar ignoriraj . Zorica, braaavo za visok hormon v krvi . Tudi jaz nisem niti malo dvomila vate po celi paleti CB-jev, ki si jih porabila . Lara naša, ti boš pa septembra naša soborka, ne ? Dejzi, ti pa kar na Krnska? Pridna punca, pridna . Jaz sem pa včeraj sladoled jedla, pa me je moj kregal, če se nisem nekaj hvalila, da bom čisto belo moko in sladkor eliminirala. Pa ne morem čisto . Blanči pa takšne slikce gor lima, da še moj crkuje zraven od smeha . Pa Julija ima tudi precej hude slikce . Rubin, vse naj, naj, darilo si pa itak že dobila . Navijam tudi za vse tiste, ki jih nisem omenila . Enkrat bomo čisto vse mamice . Čeprav se nam na trenutke zazdi misija nemogoče.