gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes zdravo punce, prvič se javljam, čeprav priznam, de vas berem od maja, ko sem začela s terapijo. Da se javim me je spodbudilo danasnje srecanje z mlinčko, obe sva bili danes na punkciji in, bog ne daj, niti približno ji ne sežem do kolen pri pridelku. zvalila sem 4 celice (5 foliklov), za katere pa sem prepiričana, da so PRAVE in da bo z njimi in z menoj vse ok. seveda imava skupaj transfer v sredo, na dan državnosti, ha-ha-ha bova naredili male patriotke!!! Ali katera ve, kdo to počne?? aja, na GKLJ. in če, miška, lahko pripomnim, tudi moj je dr. D. In, pliiiiz, prišparaj me kakšnega mud wrestlinga, ker sem rahlo napihnjena to je moj prvi postopek, moja leta so na pol kriza, in zaenkrat prihajam danes iz Gk z dobrimi občutki, kar pa ne morem trditi za ostale obiske, ki so bili v glavnem katastrofalni. Aja, še za mlinčko, če uganeš moj naglas, pol boš vedla, katera sem. vse ostale borke, trepetalke in seveda nosečke, tako kot do zdaj, vas bom tudi od danes naprej imela vedno v mislih. Dobrodošla za lep pridelek. Dr. Dja pusti pri miru je sam od Miške Dr. V. sicer dela ob sredah, sam glede na to da je praznik Pa, kaj ne berete... na vratih od UZ vse piše.