|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
20.6.2008 22:21:12   
DaisyE
Mater turki so ko faraonke. Ne morš se jih rešit. Kar gomazi.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
20.6.2008 22:24:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mater turki so ko faraonke. Ne morš se jih rešit. Kar gomazi.

ampak kot je videti, se jih zaenkrat dobro branite

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.6.2008 22:29:35   
nokes
mismis, hvala za pomirjujoč odgovor glede tablet, tisti U.... bom seveda jutri vzela.

imam še nekaj težav glede odgovorov in sploh pisanja postov na ta forum, nisem navajena, pa mal eksperimentiramuser posted image

ne, DEJZI, poudarek na naglasu je bil z razlogom in takle mamo je bil le slepilni maneveruser posted image . Lj ni pravilni odgovor.   user posted image

vsem ostalim se opravičujem, ker smetim, ampak res tule res gre za "prvošolko", bi z veseljem takoj odgovorila na post, pa še tipamuser posted image , lp

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.6.2008 22:29:48   
mlinčka
Ooooo, nokes, bejba, lej jo, k me je zvohala user posted image ! Valda vem, kera si in to brez naglaska. Kul! Ma itak, da se v sredo vidmo! No, khm, da ne bom kej prehitr rekla, sej sem razložila mojo štorijo od prvič, ne? Veš, kaj 4 celice so puna kapa. Če spremljaš tale čvekeraj, si verjetno opazla, da se uveljavlja pravilo manj je več. Naše pupe z "malo" celicami kar v visokem odstotku postajajo user posted image .
A se spomniš danes une punce, k je not pokukala in me k vratom poklicala? Z uno sva bli januarja skupi na punkciji. Ona je mela, pazi to, 32 celic user posted image . Resno. In mi dans pove, da so od vse te robe na koncu ostali 3. Pa še to ta tretji, k so ga zamrznli potem ni preživel odmrzovanja. Tko da... Dej javi se še kej, si multi simpatikus. Samo glede na to, da si pred 4 mesci nehala kadit, te opozarjam, da bi te znale tule v ornk skušnjavo spravt user posted image . Kar se pira tiče pa sploh.

Drugač pa, če si kul, res ni potrebe nekega haloja okol arcnij zganjat (jaz antibiotike sicer sem vzela), utropožiraj in potem utropizderaj je pa nujen, ja. Obavezno! Nema trte mrte! Sem pa jaz tud čist fajn. Napihnjena, prevetnivno sključena, sicer pa bp.

A pol ste vse na TV nalimane user posted image ? Jah, kaj čmo, sej bo kmal konc user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.6.2008 22:33:00   
blanč
povejte meni nevednici v kateri format moram spremenit sliko, da jo pol nalepim gor na forumuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.6.2008 22:42:50   
nokes
uf, Mlinkec, itak da vem katera si, po transferju pade ena kavica! ja, vem za tvojo štorijo, ampak... občutek pravi, da več ko je izbire, več  je možnosti za oploditev. ...  

sicer pa sem ful optimist in se fajn počutim, tako da čakam, da me zašejka, to pride, če bo transfer, v naslednjih 14 dnevih. takrat pa kriiiiiza. se poznam. 

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.6.2008 22:43:47   
gigi1

A SI VIDLA!!!!!!!!!!!????????? Ti mater!!!!!!!!!

A prečko??? Vidla

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
20.6.2008 22:45:25   
gigi1

No žiž, vrniva se v studio, kjer sledi analiza tekme.

Komentarji?

Dooolgcajt! Naši hrčki so v krču.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
20.6.2008 22:46:01   
DaisyE
Podaljški... Ti mater.

Blanči za slikico ne vem, kar se pa tiče moje skrivnostnosti, pa kaj pa jaz vem, no. Samo enkrat morem led prebit in naredit moj debuet v družbi, pa bo.

Se opravičujem, ampak moram nazaj pomagat.

Nokes, a pol je severna primorska.

Mater mlinčka, tebi se je pa čisto odpulilo tam na GK. Še malo pa boš organizator srečanj.

Zdaj pa res. Pa če bom še kaj tulila vmes, ne mi zamerit.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
20.6.2008 22:47:01   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

No žiž, vrniva se v studio, kjer sledi analiza tekme.

Komentarji?

Dooolgcajt! Naši hrčki so v krču.

Mogoč so pa živčni, ker jih jaz gledam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
20.6.2008 22:48:08   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

zdravo punce,

prvič se javljam, čeprav priznam, de vas berem od maja, ko sem začela s terapijo. Da se javim me je spodbudilo danasnje srecanje z mlinčko, obe sva bili danes na punkciji in, bog ne daj, niti približno ji ne sežem do kolen pri pridelku. zvalila sem 4 celice (5 foliklov), za katere pa sem prepiričana, da so PRAVE in da bo z njimi in z menoj vse ok. seveda imava skupaj transfer v sredo, na dan državnosti, ha-ha-ha user posted image  bova naredili male patriotke!!! Ali katera ve, kdo to počne?? aja, na GKLJ.

in če, miška, lahko pripomnim, tudi moj je dr. D. In, pliiiiz, prišparaj me kakšnega mud wrestlinga, ker sem rahlo napihnjena user posted image  

to je moj prvi postopek, moja leta so na pol kriza, in zaenkrat prihajam danes iz Gk z dobrimi občutki, kar pa ne morem trditi za ostale obiske, ki so bili v glavnem katastrofalni.

Aja, še za mlinčko, če uganeš moj naglas, pol boš vedla, katera sem. user posted image user posted image

vse ostale borke, trepetalke in seveda nosečke, tako kot do zdaj, vas bom tudi od danes naprej imela vedno v mislih. 

Dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  za lep pridelek. Dr. Dja pusti pri miru je sam od Miške user posted image
Dr. V. sicer dela ob sredah, sam glede na to da je praznik user posted image
Pa, kaj ne berete... na vratih od UZ vse piše.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
20.6.2008 22:52:57   
mlinčka

Nokes, a pol je severna primorska.

Mater mlinčka, tebi se je pa čisto odpulilo tam na GK. Še malo pa boš organizator srečanj.

Srce, od kje teb ta Primorska seka? In še prov specificirala si, severna user posted image . E, odgovor ni pravilen....

Organizator? Eh, sej veš ti mene...pobudnik nisem, sem pa takoj za stvar. Nokes, v sredo definitivno kufe user posted image .

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 20.6.2008 22:53:31 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
20.6.2008 22:53:16   
blanč
Pivo je prazno, jaz zakajena deca ni... S pikijem geva pančat, ker jeuser posted image dovolj.
Lahko noč

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
20.6.2008 22:55:56   
gigi1

Sama se doma, pa sem mogla z nekom delit.user posted image

Te čist razumem user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
20.6.2008 22:58:20   
DaisyE
Tale podaljšek se mi pa niti najmanj ne dopade...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
20.6.2008 22:59:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ej a lohk zjutrej kofič spijem al morm bit čist tešč zarad jemanja krvi ????

Lahk kofič spiješ, lahk tud ješ. Nima to nobene veze s hormoni user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
20.6.2008 22:59:53   
DaisyE
Nokes - prlekija?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
20.6.2008 23:01:02   
mismis
 Mlinčka sej če bi bila ti organizator, bi pa Daisy 100% pršla na naše srečanje.

torej naslednje srečanje organiziraš tiuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
20.6.2008 23:01:04   
DaisyE
Al pa gorenjska. To se mi tud dopade.

Blanči škoda da nisi počakala do konca podaljškov. Jaz bom mogla pol malo dušo zlivat.

No žiži, samo da zastopiš.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
20.6.2008 23:05:06   
gigi1

Tale podaljšek se mi pa niti najmanj ne dopade...

Men še manj! Turki spet sekajo! Matr, te bojo pa mogoče spet mel srečo!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
20.6.2008 23:06:46   
gigi1

Blanči škoda da nisi počakala do konca podaljškov. Jaz bom mogla pol malo dušo zlivat.

No žiži, samo da zastopiš.

Pa Perkmurje?????

Blanč, tej en gorenjski šnopček za presekat preden deca dam pridejo

Žižek-empatik user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
20.6.2008 23:10:26   
nokes
ne Dejzi, si pa full vztrajna, še malo, pa boš počasi naštela vse slovenske pokrajine in, jebela, omenila boš tudi mojo.... user posted image user posted image user posted image  enkrat. pa ni sploh težko, no, če me slišiš, seveda...
sicer pa, ko skužim tele poste, se vam pridružim v navijanju, priznam pa, da nisem fenica italijanov user posted image , sicer pa obvladam špukanje po sodnikih, grizenje nohtov pri penalih, buuuuuanje za grde favle in seveda, v najboljših letih, nalivanje z hektolitri piva in (si me morala spomnit, mlinčka) globokih vdihov in izdihov, da pomiririjo strasti... BOSS MEHKI(zaaaakon)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
20.6.2008 23:11:21   
mlinčka

A greš ti mal po sistemu izločanja, a? Nič ne bom rekla, bo nokes razkrila misterij...

Srečanje pravte? Hja zakaj pa ne, koneckoncev (ou-maj-gad, niti pod gasom nisem pa se korajžno delam). A se nismo ene čase že neki okol Mosteca pogovarjale? Nama z Dejzi tam dopade. Je pir poceni user posted image  pa ambient simpatičen. Narava pa to... Kaj menite? Ker je to zame velik korak, začenjam z lokacijo, datum pa zaenkrat pustmo še mal stat.

He, še en podaljšek, a boste zdržale? Bojo kar penali, po moje. Infarktno stanje, ala? user posted image   

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
20.6.2008 23:11:36   
DaisyE
Nisem zadovoljna

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
20.6.2008 23:12:27   
DaisyE
Hvala bogu, da ga tud turki serjejo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?