|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
21.6.2008 11:59:19   
sandra85
Manca vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res nimam časa brat za nazaj-je preveč napeto pri nas user posted image ..............................

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 526
21.6.2008 15:07:21   
dreamz
Ciao!

Končno sem zlikala vse cunje iz dopusta... spohala sem bučke, ki so jih moji pridelali eno tono user posted image  in zdej vsak dan ustvarjam nove menije z bučko user posted image user posted image  

Rožica: Praznik oljk, vina in rib je že 6. po vrsti in je taka lepa prireditev, ki ni kot običajne pijanice s čivapčiči, pleskavicami in ringišpilom, ampak je tako domače istrsko. Za jest so samo morske stvari: ribe, brodet, kalamari... Dogaja se po ulicah in ne ob morju. Obalni pridelovalci oljčnega olja in vina imajo svoje stojnice, na katerih lahko poizkušaš in kupiš. Tako lepo prijetno morsko domače vzdušje, res ti ne morem opisat!!! Mi smo bili včeraj in gremo tudi danes. Jedla sem sardelce, kalamare na žaru in brodet in je bilo res dobro.

No še neki info, če ne za letos, pa za drugo leto, da okvirno veste o čem se gre:

"Tradicionalni izolski Praznik oljk, vina in rib bo v petek 20. in v soboto 21. junija 2008 na Manziolijevem trgu, Ljubljanski ulici in Verdijevi ulici v Izoli. Posebnost letošnjih, že šestih dnevov oljk, vina in rib, je strokovni simpozij s predstavitvijo manj znanih avtohtonih sort istrskih vin. Začel se bo v petek ob 19. uri v prostorih Manziolijeve palače s  simpozijem, na katerem bodo sodelujoči govorili o avtohtonih sortah istrskih vin, natančneje Cipro, Mala črna / Negratenera in Bianchera. Silvano Sau bo predstavil zgodovino vinarstva v slovenski Istri, Negrotenero bo predstavil izolski vinar in sommelier Tilen Praprotnik, sorti Cipro in Bianchero pa Davor Mrzlič iz Kmetijske svetovalne službe Koper. Po končanem simpoziju bo vodena degustacija predstavljenih vin. Petkov večer se bo sklenil s podelitvijo županovega vina za leto 2008.
V razvedrilnem programu bodo sodelovali Brajko s prijatelji, Dober dan, Harmonikaši, Julij in Marino, Šaltin, Šavrinski godci in Vruja. Letošnje dneve oljk, vina in rib pripravlja Občina Izola skupaj s Konzorcijem vin Istre."

Kraj: Izola
Prizorišče: Veliki trg, Verdijeva ulica, Manziolijev trg

Kratek opis: PRAZNIK OLJK, VINA IN RIB (preberite podroben opis za celoten program)

Dolg opis:
Petek, 13.6.
18.00 – otvoritev na Verdijevi ulici
17.00 - Verdijeva ulica: Šavrinski godci, branjevke iz Cetor, – ponudba oljčnega olja, etnološka razstava – Janez Janežič
20.00 – Plesni program - Plesna skupina Fredi - pevec Slavko Ivančič

Sobota, 14.6. ob 10.00
13.00 – Veliki trg - finale tekmovanja s petimi ekipami
18.00 – odprtje »tržnice » na Verdijevi ulici s Šavrinskimi godci, harmonikarjem in cetorankami, raznolika ponudba
21.00 – 24.00 Veliki trg / oder: skupina »Tramontana«

Dnevi Oljk (v prostorih SGTŠ-Riviera)
10.00 –14.00 – Kviz učencev osnovnih šol »Oljka ali te poznam«
10.30 – Otvoritev razstave oljkarstva
11.00 – Vodena degustacija
13.00-14.00 – Zaključek kviza s sajenjem oljk
16.00 –Seja UO DOSI in uredniškega odbora »OLJKE«
18.00 – Tematska okrogla miza »Spremembe ob vstopu v Evropo«
20.30 – Svečana podelitev priznanj, zabava s plesom

Nedelja, 15.6.
20.00 – Veliki trg: koncert Pihalni orkester Izola

Prireditev »Izola pod koši« bo od 13. do 15. junija na Velikem trgu
Od 10.00 do 14.00 - mala košarka
Od 15.00 do 17.00 - 2 ball open
Od 17.00 do 20.00 - Street ball

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 527
21.6.2008 15:18:11   
dreamz
Prejšnji post sem objavla, da mi nebi spet kaj zablokiralo... no pa da nadaljujem user posted image

Tianna: Slabo bereš moje poste user posted image  user posted image  
Ma še nisi dobila teh gladiatork! user posted image  Kako je bilo na krstu??? Dej pokaži mi slikco kako ste napravli malega, da dobim kako idejo user posted image  Kaj pa prtiček ali oblačilce al kako se reče, kje ste kupli?
Za zavarovanje v tujini je rihtal moj preden smo šli na dopust, ma ga morem še vprašat kam je šel... sedaj ga ni tuki. Ti napišem kasneje.

Sandra: Uau, upam da bo kmalu in brez velikih bolečin rodila!! user posted image Sem se spomnila kako je bilo meni ko sem bila v porodnišnici in rojevala... maaaa že cela večnost nazaj... user posted image
Ma kaj živi v Mb? In boste valda šli pol gor ne? 
Ma bo razlike 10 mesecev med vašimi... user posted image  je dobila gušte, ko si ti rodila!!user posted image user posted image

Cukrček: Lepo praznujte in Manci seveda vse najnaj!!!user posted image

Guppy: Ma boga si s to migreno!! Kake tablete pa jemlješ?
Ma kaj sta spala do 9 brez prebujanja vmes??? Waw če je tako!!

Lep vroč pozdav iz obale!!user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.6.2008 18:39:11   
sandra85
posnosna sporočam, da sem ob 14. uri pa 9 minut postala teta malemu Jakobu (3740g, 50cm), dragi je postal 1. stric, Enej pa je dobil 1. bratranca user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 529
21.6.2008 18:42:44   
andreja32
Č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........Dobrodošel mali Jakob, iskrene čestitke novima staršema ter seveda  novopečeni teti Sandri user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 530
21.6.2008 18:47:36   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

posnosna sporočam, da sem ob 14. uri pa 9 minut postala teta malemu Jakobu (3740g, 50cm), dragi je postal 1. stric, Enej pa je dobil 1. bratranca user posted image user posted image user posted image

O, čestitam!!! A ni bla napovedana punčka? Al sem si jest narobe zapomnila?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 531
21.6.2008 21:15:12   
Rožica*
Sandra čestitke!!!!
Dober ga zalite, da bo zdrav user posted image

Dreamz hvala za pojasnilo.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 532
21.6.2008 21:21:38   
sandra85
hvala za čestitkeuser posted image
ja, SO ga zalili, js ne smemuser posted image
jutri zjutraj gremo gor-KOMAJ ČAKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! je pa boga ful šivana, pa kljub temu, da je trajal porod kot pri meni samo 2 uri, je ful izčrpana.
ja, na NS so ji napovedali user posted image , malo za tem pa user posted image
user posted image user posted image user posted image še en razbojnik v familijiuser posted image

user posted image enej noče zaspat user posted image user posted image user posted image spet smo bili cel dan pri dedku in je lulal pa kakal kr na vrtuser posted image je bil spet cel dan brez pleničke in je rita fajn zluftanauser posted image

grem pogledat falota, pol pa likat

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
21.6.2008 21:22:31   
123a
sandra-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
21.6.2008 22:00:46   
Anonimen
Čer!

Najprej čestitke za Jakoba!!! user posted image user posted image user posted image

Dreamz: Ma ponavadi vse preberem, včeraj pa sem hitela in delala 100 stvari hrkati in sem res spregledala. A mi je oproščeno? user posted image  Prtiček smo dali delati tu eni teti in ga je naredila fenomenalno. user posted image  Full je lep. Gor je naštrikala ime in priimek, datum rojstva, datum in kraj krsta in tak lep golob na sredini, okoli je čipka. Res lep! user posted image  Nisem še nič urejala slik s krsta. Ko bom, ti bom poslala kakšno sliko. Svečo pa nam je dal kar župnik.

Mi smo bli danes pri mojih starših in je blo full lepo. user posted image  Na teraso smo mu dali bazen in je veselo čofotal. user posted image  Pa po travi plazil itd. In danes se je prvič vsedel. user posted image  Dvakrat zaporedoma, kar na travi. Sicer od popoldneva tega ni ponovil, ma vseeno! user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
21.6.2008 22:16:48   
Anonimen
A ni nobene? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
21.6.2008 22:18:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Sandra: Uau, upam da bo kmalu in brez velikih bolečin rodila!! user posted image Sem se spomnila kako je bilo meni ko sem bila v porodnišnici in rojevala... maaaa že cela večnost nazaj... user posted image
Ma kaj živi v Mb? In boste valda šli pol gor ne? 
Ma bo razlike 10 mesecev med vašimi... user posted image  je dobila gušte, ko si ti rodila!!user posted image user posted image

ja ma prav cela večnost je že od tega, ko smo mi rojevaliuser posted image ja, ona živi na štajerskem (ni glih v MB), jutri zjutraj gremo gor. moj oče gre že ob 5h zjutraj, ker mora pri njih doma pripravit vse za piknik, pa odojka bo pekel (to se pa peče nekaj cajta) ja, samo 10 mesecev bo razlike in mi je to ful vredu, da ne bo ful vlke razlike in pol bi bil izoliran pred drugimi bratranci (je pa sestra od mojega tut noseča in ima decembra rok)

tianna user posted image user posted image user posted image za čmrlja!!! jutri grem v MB pogledat za čevlje, pa te pokličem, če bo kej. pa tut meni pošlji kako slikico iz krstauser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 537
21.6.2008 22:18:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A ni nobene? user posted image

valda da sem tukiuser posted image se mi ne da likat (imam dober razlog-sem postala teta danes!!!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
21.6.2008 22:19:31   
Lilly_21
ojla
Sandra85 čestitke tebi in tvojemu dragemu za nečaka in Eneju za bratrančka!!!
Za seznam pa ti sporočam, da smo danes dobili kar 2.zobka, obe spodnji enkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Teodorja, pa sploh ga ni kaj extra matralo, niti ni bil sitn, sam slino se je, pa rokice tiščal v usta pa dudouser posted image ...

lp

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
21.6.2008 22:25:56   
Anonimen
Sandra: Zate pa ne vidim, če si tu. user posted image  Si se skrila. user posted image  V Mariboru ni Promoda... user posted image  Ja, ti bom poslala kakšno sliko; samo čas si moram vzeti in vse urediti.

Lilly_21: Čestitke za zobka! user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 21.6.2008 22:26:15 >

(odgovor članu Lilly_21)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
21.6.2008 22:28:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

Za seznam pa ti sporočam, da smo danes dobili kar 2.zobka, obe spodnji enkiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Teodorja, pa sploh ga ni kaj extra matralo, niti ni bil sitn, sam slino se je, pa rokice tiščal v usta pa dudouser posted image ...

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Teodor!!!

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 541
21.6.2008 22:30:20   
sandra85
Lilly šele zdaj sem videla, kolko si stara-pa že 2 otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to spoštujemuser posted image js sem tudi mlada mamica!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 542
21.6.2008 22:32:29   
Anonimen
Koliko pa si stara, Lilly? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
21.6.2008 22:32:42   
sandra85
joj Lilly_21 imaš narobe letnico v podpisuuser posted image piše, da Teodor sploh še ni rojenuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 544
21.6.2008 22:33:09   
sandra85

pejdi v njen profil pa ti spodaj piše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
21.6.2008 22:40:07   
Anonimen

pejdi v njen profil pa ti spodaj piše

Aha. user posted image

E Lilly_21, ti pa si moj letnik. user posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
21.6.2008 22:44:11   
sandra85
tianna, a nisi ti moj letnik????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
21.6.2008 22:45:37   
Anonimen

Ne. Leto starejša. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
21.6.2008 22:48:53   
sandra85

Ne. Leto starejša. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
21.6.2008 22:49:13   
sandra85
tianna, kaj nimaš ti zdaj enkrat roj. dan??????????????

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?