|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
20.6.2008 21:43:48   
arabela*
Me to you,veš,da mi je ratalo.
Sem eno privlekla domov in jo skrila na dvorišču.
Ma svašta se pri nas dogajauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
20.6.2008 21:44:40   
Lara Croft
Ma sem pol pomislila, da bi tam lahko kej dobila... Ma dej, kaki trebuh je imela ena.... boga, čist razpokan.... ajutooooooooooooooooooo

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
20.6.2008 21:46:35   
arabela*
Samo meni so tisti videi res malo mimo.Še nisem videla,da bi kateri tako brcalo v buhuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
20.6.2008 21:50:26   
ključek

user posted image user posted image user posted image .........carica si.............user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
20.6.2008 21:52:24   
ključek
Samo meni so tisti videi res malo mimo

meni so ful zanimivi.............eni bušiji kr plapolajo, eni user posted image  reagirajo takoj,  ko se mamica dotakne bušija..........mi je zanimivo, ker je naš user posted image  bolj miren....................

a mislš, da niso realni??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
20.6.2008 21:52:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
20.6.2008 21:57:03   
arabela*
hhe,mogoče se motim,ampak meni so res malo nerealni.No,to ja pač moje skromno mnenje.user posted image
Glede dogodka pa,gre se samo za princip,kako nizko te nekdo postavi,ti vdre v zasebnost,te okrade,pol pa še ti smeti razsipa po cesti nižje dol.Veš,da mi je sedaj tak fajn pri srcu.No,upam,da to nebo postalo na dnevnem urniku.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1907
20.6.2008 21:58:56   
Lara Croft
Ma moja pupika mi že cel večer fuuul skače po trebuhu.... ma vseeno ni tko agresivna ku tiste na videu.... user posted image .... Nedaj bože, že tku mi gre kr malo na živce... 

Neposredna povezava do sporočila: 1908
20.6.2008 21:59:38   
ključek
te okrade,pol pa še ti smeti razsipa po cesti nižje dol

a še to je blo?? še smeti so ven pobrali in smetili????????user posted image  ja svašta no..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
20.6.2008 22:01:14   
ključek
Ma moja pupika mi že cel večer fuuul skače po trebuhu.... ma vseeno ni tko agresivna ku tiste na videu.... .... Nedaj bože, že tku mi gre kr malo na živce...

a ti cel dan brca???
naš user posted image  je pa miren, mogoče zjutraj malo, pa okrog kosila (ne vem, mogoče lakota user posted image ), in zvečer, približno takle čas. jaz si pa ful želim non-stop brcanja. vedno želimo, kar nimamo, a?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
20.6.2008 22:03:05   
arabela*
Ja,ven je vsipal,ker so mu očitno bile odveč.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
20.6.2008 22:04:26   
alysa
user posted image user posted image za večerne čvekice.

Moj user posted image  tut bolj zvečer telovadi, ponavadi takrat, ko se js umirim, si pa da duška ... user posted image user posted image user posted image

Tejchy, user posted image user posted image  za pregled.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
20.6.2008 22:06:03   
Lara Croft
Ful... zjutraj, če vstanem prezgodaj niti ne....potem čez cel dan .... zvečer pa sploh dela kažin... že nekje od 20 tedna naprej.... Se umiri okoli 23, ko grem spat in da mir celo noč.... no, vsaj to.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
20.6.2008 22:13:18   
ključek
Tejchy, user posted image user posted image  za pregled.

jz tud..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
20.6.2008 22:16:13   
ključek
nč, grm v svet sanj......................user posted image
lepo se imejte, lep vikend vam želim, se tipkamo!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
20.6.2008 22:16:42   
arabela*
Tejchyuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
20.6.2008 22:17:54   
arabela*
Me to you,ti pa si hitra.Svaka čast,ko ti rata zaspat.Pri nas je to pravi čudežuser posted image

Nočkouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
20.6.2008 22:20:03   
Lara Croft
Jst bom tudi šla... samo še tekma da konča... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
20.6.2008 22:22:50   
ključek
Me to you,ti pa si hitra.Svaka čast,ko ti rata zaspat.Pri nas je to pravi čudež

zaspim že, zaspim..............sam pol je treba lulat, pa piti, pa ko se obrnem se vedno zbudim.........obrnem se pa po 5x na noč.............pa že mal težje vstajam iz postelje.................bom kmalu kot nasedli kit..............user posted image

glih čekiram zdle za kakšen vikend paket na morju...............pa so cene (pri nas) hudo zanimive...............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
20.6.2008 22:24:52   
Lara Croft
Če boš kje na naši obali, kr sporoči... greva na kufje... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
20.6.2008 22:32:38   
morango
No, da se še malo oglasim. Gledam fuzbal, pa ne vem, če bom kak gol dočakala.
Saraya user posted image user posted image  za uspešno izvedeno akcijo. Ma kaj enim pade na pamet? Pri nas zaenkrat samo medvedi sredi vasi razmetavajo kontejnerje. No, mogoče jih bodo kmalu še v gozd začeli vleč.

Moja user posted image  je sicer aktivna, ma to kar je na unih videih, je pa res na meji verjetnega. Se pa premika ves dan, pa preden zaspim, se mal preteguje, pol pa začne enakomerno pobrcavat skoz v en in isti del in to kar traja - no, to je edina stvar, ki mi gre rahlo na živce, ker ne morem zaspat. Še dobro, da spim kot polh in me res nič ne zbudi.
Aja, danes sem dobila previjalno. Že sestavljena in ful paše v sobo. Je pa taka z barvastimi predali in mi je res všeč. Ej, a se vam tud zdi, da gre teh 9 mesecev kar počasi?
Na, pa spet nič s hrvaško akcijo.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
20.6.2008 23:21:08   
arabela*
punce,kaj že vse ajčkate??
Jaz pa iščem glasbo,se grem malo razgibavat.saj mi ni,ampak moramuser posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
20.6.2008 23:53:40   
AinB
Hallo,
jaz tudi še ne morem zaspati. Naš user posted image  je tudi zvečer najbolj živahen, zjutraj kakšna brcika, čez dan pa verjetno pripravlja napad za zvečer user posted image user posted image , ker je čisto pri miru.
Saraya - si pa pridna, da se ti ob taki uri da še kaj migat, razen v postelji.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
20.6.2008 23:56:15   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa dej gor napiši, da jih Snaga tko al tko daja brezplačno. Bebci, a mislijo, da se te kante kupuje al kaj?
Res čuden folk. user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
21.6.2008 0:14:38   
gloria
Ribica jaz bom kr verjela da je porod podoben punkciji saj ko bo pršlo do njega bo že prepozen da bi kaj druzga študirala kot to da bo čim prej gotovouser posted image ....definitivno sem se odločla za pp in še 10% popust dobimuser posted image ....pojstlico sva tud kupla po morju pa ostalo....
Sonček jaz te pa pri januarčicami iščemuser posted image ...pol bomo v torek skupaj držale pesti za uzuser posted image ....
Punce lepe sanje vama želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.