![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:43:48
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,veš,da mi je ratalo. Sem eno privlekla domov in jo skrila na dvorišču. Ma svašta se pri nas dogaja
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:44:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sem pol pomislila, da bi tam lahko kej dobila... Ma dej, kaki trebuh je imela ena.... boga, čist razpokan.... ajutooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:46:35
|
|
|
|
arabela*
|
Samo meni so tisti videi res malo mimo.Še nisem videla,da bi kateri tako brcalo v buhu
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:50:26
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,veš,da mi je ratalo. Sem eno privlekla domov in jo skrila na dvorišču. .........carica si.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:52:24
|
|
|
|
ključek
|
Samo meni so tisti videi res malo mimo meni so ful zanimivi.............eni bušiji kr plapolajo, eni reagirajo takoj, ko se mamica dotakne bušija..........mi je zanimivo, ker je naš bolj miren.................... a mislš, da niso realni??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:52:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me to you,veš,da mi je ratalo. Sem eno privlekla domov in jo skrila na dvorišču. Ma svašta se pri nas dogaja
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:57:03
|
|
|
|
arabela*
|
hhe,mogoče se motim,ampak meni so res malo nerealni.No,to ja pač moje skromno mnenje. Glede dogodka pa,gre se samo za princip,kako nizko te nekdo postavi,ti vdre v zasebnost,te okrade,pol pa še ti smeti razsipa po cesti nižje dol.Veš,da mi je sedaj tak fajn pri srcu.No,upam,da to nebo postalo na dnevnem urniku.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:58:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma moja pupika mi že cel večer fuuul skače po trebuhu.... ma vseeno ni tko agresivna ku tiste na videu.... .... Nedaj bože, že tku mi gre kr malo na živce...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:59:38
|
|
|
|
ključek
|
te okrade,pol pa še ti smeti razsipa po cesti nižje dol a še to je blo?? še smeti so ven pobrali in smetili???????? ja svašta no..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:01:14
|
|
|
|
ključek
|
Ma moja pupika mi že cel večer fuuul skače po trebuhu.... ma vseeno ni tko agresivna ku tiste na videu.... .... Nedaj bože, že tku mi gre kr malo na živce... a ti cel dan brca??? naš je pa miren, mogoče zjutraj malo, pa okrog kosila (ne vem, mogoče lakota ), in zvečer, približno takle čas. jaz si pa ful želim non-stop brcanja. vedno želimo, kar nimamo, a??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:03:05
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,ven je vsipal,ker so mu očitno bile odveč.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:04:26
|
|
|
|
alysa
|
za večerne čvekice. Moj tut bolj zvečer telovadi, ponavadi takrat, ko se js umirim, si pa da duška ... Tejchy, za pregled.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:06:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ful... zjutraj, če vstanem prezgodaj niti ne....potem čez cel dan .... zvečer pa sploh dela kažin... že nekje od 20 tedna naprej.... Se umiri okoli 23, ko grem spat in da mir celo noč.... no, vsaj to....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:13:18
|
|
|
|
ključek
|
Tejchy, za pregled. jz tud..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:16:13
|
|
|
|
ključek
|
nč, grm v svet sanj...................... lepo se imejte, lep vikend vam želim, se tipkamo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:16:42
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:17:54
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,ti pa si hitra.Svaka čast,ko ti rata zaspat.Pri nas je to pravi čudež Nočko
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:20:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bom tudi šla... samo še tekma da konča...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:22:50
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,ti pa si hitra.Svaka čast,ko ti rata zaspat.Pri nas je to pravi čudež zaspim že, zaspim..............sam pol je treba lulat, pa piti, pa ko se obrnem se vedno zbudim.........obrnem se pa po 5x na noč.............pa že mal težje vstajam iz postelje.................bom kmalu kot nasedli kit.............. glih čekiram zdle za kakšen vikend paket na morju...............pa so cene (pri nas) hudo zanimive...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:24:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Če boš kje na naši obali, kr sporoči... greva na kufje...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 22:32:38
|
|
|
|
morango
|
No, da se še malo oglasim. Gledam fuzbal, pa ne vem, če bom kak gol dočakala. Saraya za uspešno izvedeno akcijo. Ma kaj enim pade na pamet? Pri nas zaenkrat samo medvedi sredi vasi razmetavajo kontejnerje. No, mogoče jih bodo kmalu še v gozd začeli vleč. Moja je sicer aktivna, ma to kar je na unih videih, je pa res na meji verjetnega. Se pa premika ves dan, pa preden zaspim, se mal preteguje, pol pa začne enakomerno pobrcavat skoz v en in isti del in to kar traja - no, to je edina stvar, ki mi gre rahlo na živce, ker ne morem zaspat. Še dobro, da spim kot polh in me res nič ne zbudi. Aja, danes sem dobila previjalno. Že sestavljena in ful paše v sobo. Je pa taka z barvastimi predali in mi je res všeč. Ej, a se vam tud zdi, da gre teh 9 mesecev kar počasi? Na, pa spet nič s hrvaško akcijo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 23:21:08
|
|
|
|
arabela*
|
punce,kaj že vse ajčkate?? Jaz pa iščem glasbo,se grem malo razgibavat.saj mi ni,ampak moram
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 23:53:40
|
|
|
|
AinB
|
Hallo, jaz tudi še ne morem zaspati. Naš je tudi zvečer najbolj živahen, zjutraj kakšna brcika, čez dan pa verjetno pripravlja napad za zvečer , ker je čisto pri miru. Saraya - si pa pridna, da se ti ob taki uri da še kaj migat, razen v postelji.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 23:56:15
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me to you,veš,da mi je ratalo. Sem eno privlekla domov in jo skrila na dvorišču. Ma svašta se pri nas dogaja Pa dej gor napiši, da jih Snaga tko al tko daja brezplačno. Bebci, a mislijo, da se te kante kupuje al kaj? Res čuden folk.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.6.2008 0:14:38
|
|
|
|
gloria
|
Ribica jaz bom kr verjela da je porod podoben punkciji saj ko bo pršlo do njega bo že prepozen da bi kaj druzga študirala kot to da bo čim prej gotovo ....definitivno sem se odločla za pp in še 10% popust dobim ....pojstlico sva tud kupla po morju pa ostalo.... Sonček jaz te pa pri januarčicami iščem ...pol bomo v torek skupaj držale pesti za uz .... Punce lepe sanje vama želim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.