Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.6.2008 8:43:45
|
|
|
|
oktavija2
|
Jutro!!!! Najprej ena kavica in en čajček za vse moje lujbike! Sedim na terasi, pijem kavico in klofam po tipkovnici (dobro da imam prenosnika ) terčakam na novičke ali smo postale tetice NO Beyba kje si???? Si že povila svojo pupo? Naj se kera oglasi prosim!!!!! Lep dan vam želim,jaz grem pripravljat volišče za jutrišnji referndum!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.6.2008 10:03:36
|
|
|
|
beyba
|
Bejbe sorry ampak ne niste še tete... Ste zagnale lažni alarm...Sem rekla da vam bom sporočila vsaj eni da so me kje obdržali Tko da Oila punce... Tut jst sem še vedno tuki sam sem mela včeri nor dan pa ni blo časa za oglašanje na RR-u še vedno sem v enem kosu. Bebica pa veselo miga. Zjutri sem mela amnio, kjer je stanje enako kot v sredo, sam je bla kinegologinja tolk groba, da ko se mi je po riti pocedilo sem mislila da mi je kaj izpirala pol pa ustanem pa full krvi na stolu, dobla vložek- in ker sem mela sam tangice itak takoj domov preoblečt ker mije do doma skoz pršlo, potem so žkuj pršli mnajstri za klimo, smo se z nimi zmenil so začel delat, me je prišla mami iskat, me peljala nazaj na ctg, potem po nečakinjo v vrtec, ker je bla zadnji dan smo ji obljubile, da bomo vse prišle ponjo(sestra,babi, jst) no potem sem šla k mami domov, ker pri meni doma tko ni kej delat, ker je bil ves pohištvo na kupu pa pokrit(zaščiten s folijo) tko da se tut usest nisem mela kam( aja tos em delala še pred ctg-jem zaščitla celo stanovanje) no potem smo prišli domov se je oči za srce držal, da je padu da ga boli in komi diha...Ga je mami peljala na urgenco, jst sem nam tačas vsem skuhala kosilo, smo pojedli in potem končno malo počitka...Čez dve ure me je klical moj da rabijo gips za cevi...Pa smo vstali pa spet od doma pa v trgovino pa domov, kjer je moj gipsal cevi, jst sem pa začela s pospravlanjem stanovanja, ker je bil čist povsod prah(rdeč) od štemanja ceglov in sem pospravljla do devetih zvečer...Itak mi je moj pomagal, je bil full priden, potem pa pod tuš, pa slončkat (čče bo kaj pomagal) in sem kar padla v posteljo...tko da se vam opravičujem da se vam niseme javla pa je bil zastonj lažni alarm.... no tutd dans nič ne dogaja. Aja ctg raven tko da v ponedeljek če do takrat ne bo nič ponovi vajo smo kar na istem nya-moj je pa že ves nesrečen ker ne ve kdaj bo mel zdejo lahko žurko...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.6.2008 10:04:28
|
|
|
|
beyba
|
a to potem pomeni, če se od zdej naprej rodi je po horoskopu že rakica.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.6.2008 10:14:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba a to potem pomeni, če se od zdej naprej rodi je po horoskopu že rakica..... ja, lahko nehas kolena skup tiscat ti zelim, da bi bilo cim prej, ker vidim, da komaj cakas. pa klimo tud ze mas punce, sem nazaj je blo ok, prostega casa bolj malo, ampak itak sem sla zaradi sestankov edino kup demonstracij je bilo in je bilo skor nemogoce prit kamorkoli, taka gneca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.6.2008 10:29:01
|
|
|
|
beyba
|
Ledenkica pa jst noge narazen že od srede tiščim, pa sexsam, pa po štengah hodim, pa delam , pa z najbolj vročo vodo se tuširam pa ....Nič..Se nama mal mudi, ker ma moj od srede do nedelje eno izobraževanje, pa če bo prov pozna, on ne bo mogu it.... pa sam enkra tletno je to izobraževanje pa še plačal ga je že.... Drugače pa jazzi, seveda dobiš formulo za vozit, kljub temu da nisi zmagala na stavnici, sam en krog, zmagovalka pa dva a uredu Dejmo punce lotto je treba jit plačat je že full dnara.... Tko da zdej si zajtrk naredim, potem pa na kavo morm mojga naštimat da sem jo zaslužla... Aja ravno dans zjutri mo moj reče' anisi prejšno soboto rekla da se zadnjič u miru crkljava, pa sem murekla da je itak on kriv, ker je vseskozi govoril, da še ne sme priti ven da oči ni pripravljen...Jst upam da ni resno vzelo ko smo ji v šali rekli naj kak mesec še počaka da se oči psihično pripravi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 10:29:37
|
|
|
|
Fargesia
|
še brez kavice punce?!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 13:35:06
|
|
|
|
ledenka
|
kako ste, punce? beyba, ze potiskas al se ne? puncce, dajmo stavnico za beybin datum: 25.6. - ledenka pa da vidimo, katera bo mela prav
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 13:40:27
|
|
|
|
ledenka
|
sem prehitro poslala maska, hvala za lepo kavico kako se pocutis, kake slabosti? oktavija, kako pa je pri tebi? vceraj smo bili na druzinskem pikniku. in nekaj moram rect - nihce ni vprasal, kdaj pa midva kaj nacrtujeva sem bila prav happy, sploh ker je bil tam kup starih tet in sem bila za spremembo cisto dobre volje, ker mi ddrugace druzinske obveznosti niso pretirano vsec.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 14:52:15
|
|
|
|
murkica
|
Beyba- A smo že tetke?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 18:15:23
|
|
|
|
beyba
|
murkica ne še niste še tetke...sam pa upam kaj na danes ponoči, ker mam že cel dan tak čudn izcedek...Tko taka rumenkasta sluz že cel dan in upam da to kaj napoveduje, ker res nebi rada da bi mogla it jutri zjutraj na amnio spet Sam se vam pa morm pohvalit kako mi je babi( moja mami) zašila lep košek za svojo vnučko: A je lep....Tko zdej sem počakala da je rakica, zdej bi pa šla, tko mam plan da še na večerjo počakam, se struširam , mal spočijem da se ohladim in k sebi pridem od celega dneva, potem greva pa okrog enajstih v P mal čez polnoči pa rodim ...Kaj pravite...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 18:26:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
Beyba...želim ti lep in miren porod
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 18:42:50
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba murkica ne še niste še tetke...sam pa upam kaj na danes ponoči, ker mam že cel dan tak čudn izcedek...Tko taka rumenkasta sluz že cel dan in upam da to kaj napoveduje, ker res nebi rada da bi mogla it jutri zjutraj na amnio spet Sam se vam pa morm pohvalit kako mi je babi( moja mami) zašila lep košek za svojo vnučko: A je lep....Tko zdej sem počakala da je rakica, zdej bi pa šla, tko mam plan da še na večerjo počakam, se struširam , mal spočijem da se ohladim in k sebi pridem od celega dneva, potem greva pa okrog enajstih v P mal čez polnoči pa rodim ...Kaj pravite... Košek , tak da babici sam . Beyba, scenarij je pa dober, ni kaj.... pa jutri boš res že mamica ! aja, pa da bo res držala sam ena ura ti želim... no, kakorkoli, naj hitro in čim manj boleče mine
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 22.6.2008 18:43:33 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 19:06:08
|
|
|
|
Fargesia
|
joj, beyba, jst bi tud mela takle košek!!! no, sej enga mamo doma, ampakl ni tak lepo zrihtan!!! a ma tvoja mami kakšen kroj za tole? bi jst našo mami mal angažirala za to ko bo treba....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 19:14:46
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bi jst našo mami mal angažirala za to ko bo treba.... no novopečena nosečka, kako si kaj??? Kakšno je počutje...?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 19:16:52
|
|
|
|
beyba
|
nop nobenega kroja...Je zraslo čist na lastnem zelniku...Je mela samo košek,pleten, pa kolesa(podstavek), sam men je res full lep, pa še lokove je sama delala,iz ene plastike za kopalnico, pa ko je lokove delala se je še full vrezala v dva prsta z olfa nožkom, tako da ma spomin za celo življenje, ker si ju je mogla prov lepit, da ji ni blo treba it šivat....Sam mi je full lep. Zdej pa upam da ne bomo presenečeni ugotovili, da je eli zrasel lulček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 21:23:49
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, ce je to bil cep, zna bit kmalu al pa tud ne ti zelim, da bi bilo cim prej. ampak kosek je pa super lep luuuuunciiiiiiiiikaaaaaa kaj ti pocens? si se kar v gneeeeciiiii? murkica, ocitno moramo na tetovstvo se mal pocakat kok je bil danes lenoben dan se na izlet se nama ni dalo it, pa sva se menla vceraj,. da greva sem pa vsaj mal pospravla in perilo oprala... da ma moja gospa za pomoc kaj za pocet jutri
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 22:02:11
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bi jst našo mami mal angažirala za to ko bo treba.... no novopečena nosečka, kako si kaj??? Kakšno je počutje...? lunica moja...fajn sem...vročina padla, herpes izgineva, tak da sem kr kul...slabo mi ni še nič... jutri zjutraj mam samoplačniški UZ, da vidimo če je vse ok in koliko pikic je... beyba, res je hudo dobro tole...fouš sem ti...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 22:05:20
|
|
|
|
ledenka
|
maska, drzim pesti, da se bo lepo vse videlo na UZ ce si 6t in 3 dni kot pravi ticker, najbrz se.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 22:13:54
|
|
|
|
beyba
|
Ja nič počasi se bliža enajsti uri bo treba počasi se pripravit....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 22:18:07
|
|
|
|
beyba
|
Ledenka jst sem cunje prala včeraj pa posušla, zdej pa čakajo na likanje pa vrjetno bo to rundo zlikala moja mami, ker meni doma delajo klimo, pa kanuf, pa sem otroško sobo čist zapakirala, pa zraven še likalnik pa likalno desko, zdej se mi pa ne da teh plastičnih prevlek narazen vlečt, da bi likalnik dobla ven.... Sicer je pa vsak izgovor dober da ni treba.. Sem pa dans učila mojega dragega kako si pirin kruh speče v mašini...Se nisem dotikala nobene stvari, sam mal nasvetov sem mu dala pa nakoncu povedala, kako ve da ni preveč moke ali vode...Je že skoraj pečen manjka mu sam še pol ure...Pa bo njegova prva štruca pečena...Potem je pa čas da iz pečice vzameva, kar je vzhajalo devet mesecev....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 22:22:18
|
|
|
|
ledenka
|
e vidis, dobro da si me spomnila - moram dat kruh v zmrzovalnik pa mal lacna sem, sem imela danes bolj sadno/zelenjavni dan... pojedla sem kup cesenj, mal korenja, dosti solate... in en sladoled jao, kaka kombinacija! sam sem bilav shoppingu in nisem mogla mim sladoleda pa se en pir sem popila, pol pa se cudim, ker me napenja pojdi se stusat, pol pa da vidimo, a bo podnajemnica sla ven al rabis kako gorilo, da jo ven spravi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 22:23:21
|
|
|
|
ledenka
|
a kruh delas sam iz pirine moke? ker jaz mesam psenicno polnozrnato in pirino drugace ne rata.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.6.2008 22:43:00
|
|
|
|
beyba
|
Ja sam iiz pirine, ker moj ne sme pšenice, ne navadne pa ne polnozrnate, zato kupujem belo pirino, sploh ni nobene razlike od bele tkoda jemljem le to. Dobi se pa v Mullerju in ostalih trgovinah od Ferine...Pa pride full dober kruhek...Dam čist mal masla zraven da dlje časa ostane mehak, da se ne posuši tako hitro... Polnozrnata pirina mi pa nekako ni všeč, ker potem kruh pride bolj zbit in ne naraste tako zelo. Stuširala sem se že ob sedmih, za vsak slučaj pa še glavo umila.Zdej si še nohtke postrižem na vseh 20 prstih pol bo pa že 11 ura Kako kaj ti...Sedmice spet ni bilo, tako da še vedno čaka. Ampak majke mi da vam plača postopke če bo kdaj mal več dnara padlo iz neba... Dans sem prodala kolo vrjetno ga je tip odpeljal pa že denar dal, zdej ma pa do torka čas da ga stestira če mu je ql , drugače se lahko do torka premisli...Sem ga pa prodala za 2000Eur, tko da mi ga je blo kar škoda...Ga je nalagal v avto sem tko žalostno gledala, da je tko sočutno pogledal pa rekel' saj ga bom lepo vozil pa pazil nanj' men so pa skor solze začele tečt....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.6.2008 6:13:49
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro!!!! Spet jaz kuham kabo ali kaj? No naj vam bo zaspanke, najprej kavica in zdaj še čaj ! Beyba košarica za pupo je prelepa!!!! Vidim da še veselo migaš... Ej kakšno kolo pa je to za 2000 eur... Sej za ta denar že dobiš dober avto.... Aja pri meni vse BP, nič posebnega se ne dogaja in tudi razmišljat nočem o tem, bomo razmišljali ko bo čas (čez 12 dni)!!! No jaz šibam delat in se beremo kasneje! Lep dan vam želim!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.6.2008 6:36:45
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro pupe...Evo tut samoprepričevanje nič na pomaga pa avtosugestija...Bejba noče ven pa smo že 5 dni čez rok bo treba kaj narest da ji ne bo tko luštno tam notri...No in kot vidte sem še vedno tuki...Zdej se počasi napravim potem pa grem čez kako uro od doma mam amnio, tko da bomo vidli kaj bojo tam rekli, itak popadkov nobenih, spala sem dans full slabo, ker je moj skoz smrčal, pa roko čezz nos držal, da se je full slišalo kako težko diha pa...Uglavnem sem vsa neprespana... Mal po eni strani upam da če dan na amnio ne bo kakakih lepih novic, da bi mogoče predlagal sprožitev poroda... Po drugi strani bi pa rada da bi se samo od sebe začel dogajat....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?