|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
19.6.2008 12:11:19   
oktavija
No še malo več kot pol user posted image ure pol pa moja STOPKA pade... Sem se odločila, da si jo bom dala kar sama, sej tolko pa nisem nesposobna....

Me ja full strahuser posted image ... Se javim če preživim.....user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.6.2008 12:38:01   
oktavija
Jaz preživela, sodelavka je bila moja doktorica, jaz nisem imela poguma...user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.6.2008 13:47:23   
ledenka
sam na hitro... še sem živa user posted image  z znaki in neznaki se pa nimam cajta ukvarjat user posted image  

špelči user posted image  mislim nate.

se* user posted image  ko pms mine, bo bolje. vsaka ima tak dan... tukaj te razumemo

lesenka user posted image user posted image user posted image  kuuuuuul! 

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.6.2008 14:22:34   
Serendipity
Babuškice! Hvala vam velka za vse te besede.  user posted image Jaz vaaaaas maaaan taaak lada user posted image ! Res ste super! No, je že boljše. kaj te vem - luna, M, učenje, dva dni brez jupi-hupi (grrrrrpr* M!!!!) jah, se vidi, kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija - user posted image You go girl! Držim pestke zate!

pikica - Uživaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.6.2008 14:26:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
E, mene je pa danes luna ujela (nep lunčika ne mislim tebe, čeprav te tak fejst pogrešam.... user posted image ) in me meče sto na uro. Zgleda da je spet tisti dan v mesecu, ko dosežem vrelišče. In danes vre. V srčku. V praznem srčku. Joj, kak se vse to vleče ...user posted image

Prvo bom preklinjala, ker sem že napisala celo klobaso, pa me je vun vrgl... pesda!user posted image

o.k, isto itak ne bom mogla napisat ampak vseen.... en hauf objemov ti pošiljam na začetku (prej so bli v sliki, sem se potrudla pa šla na internet iskat) user posted image user posted image 'user posted image

Lej, itak veva, tako jaz kot ti, da se bo to trajanje in trajenaje in trajanje.... kmalu končalo z uresničitvijo tvojih (vajinih) sanj. Zato si, danes daj na tvoj vreli srček kaki obkladek, ki bo omilil to vretje. Luba duša, če tvoj srček zavre dokončno, hudiča a veš da bo pol črn??user posted image  Črni pa niso lepi. Morjo bit rdeči! Torej, naredi si sama, al pa tvoj možek naj priskoči na pomoč, pa dejta mal zmešat: optimizem, veselje, potrpežljivost, .... in vse skupaj zavijta v krpo ljubezni in...položita na tvoj srček. Pomaga!user posted image

Drgač pa.... nekoč je bilo takole:
Se*: Luna, a je še daleč?Luna: Ne ni več daleč.Čez nekaj časa (mesec) spet:
Se*: Luna, a je še daleč?Luna: Ne ni več daleč.Čez nekaj časa (mesec) spet in spet:Danes pa:
Se*: Luna, a je še daleč?Luna: Ja daleč je!In, ko se je tale daleč končal sta se srečala &lt;img user posted image (jah tile bičkarji, že vejo zakaj majo bičke)user posted image A bo to o.k? user posted image  Zdej pa me ne več pogrešat, ker bom pol mela slabo vest...a vela? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LuNčiii -Ok, te malo menje missam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma faca si! Jaz pa grem koj na WC, če ne bo lužica od smeha!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.6.2008 22:05:56   
sonček33
Beyba jaz tok mislim nate. Komaj čakam novičko. Naj bo hitro mimo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.6.2008 22:28:15   
beyba
Nič ne zgleda da bo kaj tut danes ponoči ne tko da jazzi...pomoje 19 nebo....Mi je napovedala, bejba ki tko mal čara oz. vidi stvari da bo med vikendom... se pravi 21.6.  sej pol bo pa že rakicapomoje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.6.2008 8:58:18   
Fargesia
oktavija, kdaj imaš IUI? jutri?

beyba, rakci smo fajn ljudje!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.6.2008 9:33:27   
ledenka
jutro! sam na hitro sem vas prisla pozdravit user posted image  

bezba, pol pa na vikend pocak user posted image  

oktavija, kdaj je IUI? user posted image

spelci, mislim na tebe! kdaj je amnio? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.6.2008 10:01:11   
jazzz27
jutro...

beyba...ah, jaz vseeno upam na vožnjo s formulo in vašo Elo. Kako si?

Fargi....kako si ti? A dobro prenašaš prve nosečniške znake....sem včeraj po telefonu govorila s KAHELCO, pa sem ji povedala zate....je bla tako srečna. Ji moram poročat kaj je novega, ker ona ima sedaj dopust in ne more gor na netuser posted image

Ledenka....vidim, da tudi ti kakšno prekrstiš, tako da upam na odpuščanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image beyba=bezdauser posted image user posted image user posted image
Kako se imaš v Bruslju? Sicer pa se danes vračaš, kajne?

Se*....vidim, da si malo prišla k sebi....saj bo mimo ta tečka. Potem pa v nove boje....kaj počenjaš? A se kaj pripravljate za dopust? oz. kdaj bodo medeni tedni?user posted image

sonček...kako si ti? Kaj novega?

Oktavija....mislim nate....sporoči kako je bilo. In držim pesti zate....user posted image

spelka....tudi ti poročaj, kako si, kaj je novega....predvem pa črne misli stran in drži seuser posted image user posted image

No pri nas pa smo aktivni 100 na uro....user posted image ....no ja, jaz sem malo bolj, sem skor včer mojga po*ililauser posted image ....pol mi pa on reče: "aja, ti bi dojenčka?"user posted image user posted image ....tako da punce ta teden bodo potresi.....moja O se približuje.....danes je 12 dan cikla. Mogoče pa ušpičmo kaj naravno....nikol ne veš, jaz sem optimistkauser posted image user posted image

Dans je peeeeeeeeeeeeteeek....punčare...vikend (ane, beyba?)user posted image

uživajte

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 20.6.2008 10:03:00 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.6.2008 10:28:36   
matt
Hojla... mene so čist zasuli z delom, da vas sploh ne utegnem več brat.... kolker sem preletela ..
Beyba še v enem kosu, beba že ve kdaj bo šla ven
oktavija ... mene tudi zanima kje najdeš hrabrost, saj me predvidoma čaka v avgustu IUI, ...
navijam za +++ tudi pri tebi jazzika,
ledenka a potepaš da se, fajn se mej...
Se# korajžno v boj ...
špelči navijam ....
sonček ... ko ti bo spet slabo, sam spomni se da imaš enga sončka v sebi...

punce držte se, drug teden grem na težko prislužen dopust, odločitev je padla-  Zakintos... ker sem fanica Grških otokov, 
bom spremenila strategijo in namesto štorklje lovila želve, .user posted image user posted image user posted image   morda pa bodo one kaj prinesle, če že štorklje nimajo časa..user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.6.2008 19:55:18   
oktavija2
Čao dekleta!!!!

Kot že veste sem to jaz vaša Oktavija!!!!
Spet sem pri mamici kjer sem tako prijavljenauser posted image user posted image user posted image ....

No danes sem imela prvi IUI v MB, in ni bilo nič groznega, tako kot da ti bris vzamejo.... Zdravnica je rekla, da sem super ker sem se sprostila in je lahko prišla globoko v maternico.... No zdaj pa 14 dni čakamo da se tetauser posted image  ne pokaže in da ugledamo user posted image ..... 

Kako ste pa ve???? Kaj novega????user posted image

Kje je Beyba... je že rodila in smo me postale tetke!!!! user posted image user posted image user posted image

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.6.2008 20:29:01   
Erin
Oktavija bom držala pestke zate...zdaj je pa že čas da te usoda osreči..sem že jaz nestrpna...si fajn punca in si tako zelo zaslužišuser posted image user posted image user posted image

Sekica-kako si gospa? Oprosti ker se nisem nič javila...to ne pomeni da vas ne maram oz da nič ne mislim na vas...ste vedno v mojem srčku, saj veš. user posted image user posted image user posted image
Kje se beyba potepa?? Pa ja ni šla rodit? user posted image Sem rekla da mora na rakce počakat - smo taboljš a ne maša..ups..sori...Fargesiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak če hoče mala na svet jo ne bomo tišali noter...

Špelka...poročilo za punce..kje je?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.6.2008 21:26:48   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Fargi....kako si ti? A dobro prenašaš prve nosečniške znake....sem včeraj po telefonu govorila s KAHELCO, pa sem ji povedala zate....je bla tako srečna. Ji moram poročat kaj je novega, ker ona ima sedaj dopust in ne more gor na netuser posted image

jazika, jaz sem načelom kr kul...nekaj me hoče vročina hvatat...že cel dan 37...pa herpes imam, pa nos zabit in posledična valda bolečo betico...drgač pa ni nič hudega...user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 20.6.2008 21:27:54 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.6.2008 21:27:38   
Fargesia
Erin, ne morem verjet!!! sam še 42 dni??!!!! joj, kako čas leti!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.6.2008 21:30:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Erin, ne morem verjet!!! sam še 42 dni??!!!! joj, kako čas leti!!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image pa res...sploh nisem videla, ker ne gledam tega tickerja oz ga na vsak mesec 1x..nazadnje sem ga ko sem imela okoli 56 dniuser posted image

Ja ja še mal pa bomo mi tud tišal...

beyba je pa zih v P ostalauser posted image user posted image user posted image ...vsaj do 2 ponoč naj počaka ker se takrat rakci začnejo (letos)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.6.2008 21:33:20   
Fargesia
A RES? že 21. se začnejo?al me hecaš?

ja, čas leti, a ne?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.6.2008 21:38:21   
Erin
Ja letosuser posted image

Vir:  http://www.lunin.net/koledar/

Joj kako je hitro šlo...boš videla, meni je ful pa se mi je vleklo ker sem bila doma.Kaj bi bilo šele če bi delala. Najtežji in najbolj dolgi so prvi tedni - najprej do 12 tedna ko odštevaš rizične tedne glede splava, potem do 24 ko ima otrok že možnost preživetja, ko je pa to mimo in si pomirjen da je najhuje mimo pa čas kar leti. Sedaj se pa približujem dnevu ki se ga kar malce bojim..upam da ne bo prehudo....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.6.2008 21:48:46   
Fargesia
kdaj imaš pa ti RD? men trenutno kr leti, ker delam, ko se bodo pa počitnice začele, se mi bo pa verjetno vlečt začelo...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.6.2008 21:52:51   
Erin
Jaz ga imam 30.6.user posted image user posted image user posted image Čez 10 dni jih bom štela 27user posted image uf že...vidiš ta tudi kar letijo od kakega 20 leta naprejuser posted image

Men je pa sedaj ko grem proti koncu kar fajn...bolečin je manj, problemov in skrbi...ali pa sem se jih že tako navadila da jih ne opazimuser posted image user posted image
Me pa tako mika it nekam plavat (sej veš rakci obožujemo vodo) pa ne smem zaradi krvavitev v preteklih mesecihuser posted image tako da bom počakala do drugega leta ko bom ošli skupaj - kot družina, mali bo itak že 11 mesecev takrat star in bo veselo čofotaluser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.6.2008 21:54:31   
Fargesia
joj, a nič v morje ne smeš?

jst bom pa 14.7. 26 poletij....user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.6.2008 21:58:00   
Erin
Ja so rekli bolje da ne...user posted image user posted image user posted image Saj se kopam (v banji)  tudi ne že od januarja, samo doooooooolgo tuširam, ker isto ni priporočljivo če so krvavitve...no kao do 15 min samo v tolikem času jaz komaj not zlezem.

A veš da se beyba ni nič javila že od včeraj zvečer...grem stavit da že sopihauser posted image upam da bo imela lep porod...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.6.2008 22:01:48   
Fargesia
joj, držim pesti da bo imela čimlažji porod!!!!

zdej bom pa odpeketala počasi...lahko noč!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.6.2008 22:18:29   
Erin
Ja jaz tudi..pa glejte da boste isto tudi zame držale pesti...mi bo takoj lažjeuser posted image user posted image user posted image

Lepo spančkaj...nočkooooooooo

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.6.2008 0:55:46   
oktavija2
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Oktavija bom držala pestke zate...zdaj je pa že čas da te usoda osreči..sem že jaz nestrpna...si fajn punca in si tako zelo zaslužišuser posted image user posted image user posted image

Hvala Erin za tako lepe želje!

Jaz spala 4 ure zdaj pa sem se zbudila in malo prišla pogledat če je kaj novičk...
Upam da je Beyba dobro in da se nam kmalu javi... Pa malouser posted image user posted image user posted image user posted image  za lažji porod....
Zdaj bomo pa res tete!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam!!!!!user posted image user posted image user posted image

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?