![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 14:05:05
|
|
|
|
sonček33
|
Fišica - super, da sta super. tako je tudi prav. jaz sem menda (čakam uz v torek) v 8. tednu. Sicer pa kar bo, le slabosti in bruhanja ni konca in kraja.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 14:12:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: amor real imam ful gužvo, ampak GOLD FISH jaz sem kupila peg perego voziček, bamboo barve, takega, kot si ti prilimala na svoj post in sem ga v baby centru dobila za 539,10 EUR. Redna cena je 599 EUR, ampak dobiš 10 % popusta, če plačaš z gotovino. pri nas v MB mi dajo samo 5% popust .... ...sem zdaj še enkrat klicala v BC in mi je rekla 5% ...Kdaj si ti to kupila?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 14:14:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Fišica - super, da sta super. tako je tudi prav. jaz sem menda (čakam uz v torek) v 8. tednu. Sicer pa kar bo, le slabosti in bruhanja ni konca in kraja. ...jaz sem pri prvem bruhala do 4-5 meseca... je bil pol do konca nosečnosti mir... ...sicer...pa samo spomni se kaj smo morale ....pred kratkim dati skozi, pa ti ne bo težko prestati tistega bruhanja in slabosti
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 14:31:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saj jaz nisem neki nogometni navdušenec...... samo veš.....službeno nonstop delam z Nemci, pa mi grejo malo na ....samo zato...... bom pa zdaj, ko igrajo s Hrvati za njih navijala A ne igrajo danes Hrvati s TUrki? No, jaz bom pa danes za Hrvate navijala... oštja, sej so naši sosedi... jaz držim s sosedi.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 14:46:13
|
|
|
|
arabela*
|
Ma to več ni res,raji se meša. Prej slišim dvoriščna vrata,jih veter včasih odpre. pa grem sedaj dol,da jih zaprem in vidim,da nam je nekdo kanto za smeti odnesel.Ne vem no,ali se mi že meša al kako?? A zdaj pa naj po celem mestu za to kanto skačem ali kaj???Jao,jao
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 14:54:04
|
|
|
|
Tejchy
|
A zdaj pa naj po celem mestu za to kanto skačem ali kaj???Jao,jao
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 14:59:51
|
|
|
|
Tejchy
|
Še mejčken pa grem domu ... dost je blo dela za ta teden... naslednji teden pa bo prav fajn, ko smo en dan vmes fraj.. bo hitr minil.. pol pa sam še en teden, pa grem tud jst na dopust ... sam morm prej še ene vredu kopalke najdit... ene mal večje... da mi ne bo pol riti in jošk vn gledalo ... čeprav sem se zadnje čase ful navadla bit zgoraj brez.. me kr moti, če si dam modrc gor.. Tiste, ki grete na morje........ užiiiiiiiiivaaaaaaaaaaaajteeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 15:00:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - kdaj pa greš kaj na dopust? Evo, zdej sem se zažgala.... jutri grem po nov, večji šotor... pa kak ležalnik si bom nabavla, da mi bo na plaži lažje..... v petek pa greva s frendico nekam kampirat....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 15:18:04
|
|
|
|
ključek
|
sem se odločila, da ne bom komplicirala...... eno skledico steklarne rogaška..srednje veliko...noter pa mozart kugle in čestitka....in to je to...... čist fajn. pa uživajte na praznovanju!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 15:19:41
|
|
|
|
ključek
|
A zdaj pa naj po celem mestu za to kanto skačem ali kaj???Jao,jao Saraya, tebi se pa dogaja................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 15:39:44
|
|
|
|
arabela*
|
J amadona ej res.Pa si zamisliš,da ti pred nosom ukradejo kanto za smeti?? Kaj šele kaj druga,saj ne vem,če sploh lahko od doma še grem
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 17:49:48
|
|
|
|
ključek
|
J amadona ej res.Pa si zamisliš,da ti pred nosom ukradejo kanto za smeti?? Kaj šele kaj druga,saj ne vem,če sploh lahko od doma še grem a si doma v hiši ali v bloku?? mislm, svašta...............drgač pa poznam filing................k nam so sosedje , ko smo bili na dopustu, hodili nabirati jagode, marelice.............pa ne mislit, da so koga vprašali ali pa vsaj potem povedali..............kje pa. od ene druge sosede, starejše gospe, smo izvedeli kaj so delali leta in leta. ....................klinc, pa tak sosedi.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 18:21:17
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,doma sem v večstanovanjski hiši.Pa imamo skupno to kanto,kot vsi.Pa zgleda da ker nisem bila dovolj hitra in pozorna,da bi v tistem trenutku šibala za "njim",je spopokal s kanto. Saj grem pol v akcijo jno iskat.Jo imam namen privlečt nazaj.Najbolj smotano pa je to,da je bila na tričetrt polna smeti
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 19:39:58
|
|
|
|
emi*
|
Lep pozdrav! Ja Gold fish jaz imam različne zneske zato mi ni nič jasno,slučajno sem šla pogledat. Ma upam vsaj da se bo poznalo,da bo kaka razlika. Tejchy zaenkrat še nisem popokala,ampak kdo ve kako kožo mam.Nekje imam strije od tega,ko sem shujšala ,čez križ a zdaj na trebuhu pa še nič.Tudi ,če bodo se ne sekiram,saj ne hodim naga okoli. Nič uživajte med lepim vikendom.Treba ga izkoristit,moj je že zapolnjen. Bye
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 20:49:02
|
|
|
|
ključek
|
Saj grem pol v akcijo jno iskat.Jo imam namen privlečt nazaj.Najbolj smotano pa je to,da je bila na tričetrt polna smeti sam da ne bo jutr v novicah....................noseča gospa je po mariboru vlekla kanto za smeti.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 20:56:36
|
|
|
|
ključek
|
A ne igrajo danes Hrvati s TUrki? jp.......... ....zna bit zanimivo.................vsejen mi je kdo zmaga, sam da premagajo pol nemce...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:12:15
|
|
|
|
amor real
|
gold fish jaz sem ga kupila in odpeljala domov 16/6-08 ob 17:58 , tako piše na računu, razen če sva dobila dodatni popust, ker sva vzela tudi ležalnik in podnožje od peg perego?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:23:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bi pa rada tisti video pogledala, ko bebica trebuh ful premika..... kdo ga ima???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:38:42
|
|
|
|
ključek
|
bi pa rada tisti video pogledala, ko bebica trebuh ful premika..... kdo ga ima??? bom poiskala................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:39:23
|
|
|
|
ključek
|
lara, sva spet samo 2 tukaj.............????tale naša stran je na poti v zaton, če bo šlo tko naprej.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:41:53
|
|
|
|
ključek
|
lara, sva spet samo 2 tukaj.............???? morm popravt, še saraya je tukaj............. ...........haloo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:41:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi pa rada tisti video pogledala, ko bebica trebuh ful premika..... kdo ga ima??? Hahaha... sem najdla na youtube...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.6.2008 21:42:37
|
|
|
|
ključek
|
Hahaha... sem najdla na youtube... smotka .......jz sm pa že link nalimala................pa tok sem se matrala.................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.