|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
20.6.2008 21:05:05   
srečka nosečka
Ne morem verjet, Lana se je zbudila samo za toliko, da sem jo skopala, nadišavla user posted image  in nahranla. Sedaj pa že palčkom dela družbo.
Jaz bom pa vem, ker je ati v nočni user posted image .

Mala pikica - user posted image  kako ste uživali na morju. Naša tudi noče kaj preveč ne čaja ne vode. Pa ji vsak dan ponujam. Ko je bolj vroče pa se pogosteje doji, vendar ni panike ona je fast food jedec. user posted image

janey - a vidva sta šla iz Bresternice na Pobrežje peš? user posted image  Vsaka čast, lepo turo sta naredila. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.6.2008 21:05:11   
ELMA
elma, TU boš našla ločevalno dieto in Montignaca.
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

suzi, čestitke za mini RD!user posted image Žana je pa ful dobra in luštna user posted image !

itata, tebi pa vsenjboljše za 30tko user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Reductil so pa kapsule, ki jih dobiš samo na recept, ampak pol jih moraš svinjsko drago plačat user posted image , tako da v denarnico ziher shujšaš user posted image user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, daj ti tvojo dohtarco mal okol prines, da si zgubila tablete, ali pa da ti jih je tvoj pomotoma celo šlkatlo v smeti vrgel, pa da ti napiše nov recept, da ti dam jaz dinarčke, ker moji sem tako lškana, ker sem malo bolj okrogla. user posted image user posted image user posted image  P**** stara, a ne vidi, da jih imam čez 100?!? Kil, ne let, da ne bo pomote.

To bi pa po moje šlo bolj težko user posted image . Sem ji že zadnjič rekla, če mi kar napiše recept, pa ni bilo šans. Je rekla, naj kar po telefonu pokličem malo prej predenj mi jih zmanjka. Je začela takoj štet, kdaj sem recept dobila, pa koliko jih moram še imet user posted image .

meti, je pa res že velik Janez, pa klobuček mu zelo paše user posted image !

februarka, ful dobra slikca user posted image !

elma, TU boš našla ločevalno dieto in Montignaca.

Naša je sinoči ful pridno spala user posted image . Sicer se je ob polnoči, ko sem šla jaz spat, delno zbudila, da sem ji dala dudo,da se ni čisto prebudila, ampak potem je spala do 7.50, pa še takrat jo je Tim zbudil, ker je prišel v spalnico user posted image . Sem ji samo za jest dala in je potem potegnila še do 9.30. Potem smo šli pa k mojim staršem na obisk. Tam sem ji spet banano dala jest. Je zelo lepo jedla četrt banane zredčene z 20 ml amptamila, čez pa je spila še 110 ml aptamila user posted image . Popoldan smo šli še na vikend, zvečer pa je šla spat ob 21h. Je mogla za popotnico še malo mleka dobit. 20 ml ji je zadostovalo, da je potem lahko brez joka zaspala. Upam,da bodo zdaj naslednje noči vsaj približno take, kot je bila včerajšnja user posted image .

Nocoj sem si pa tudi jaz sladoled privoščila user posted image user posted image !

user posted image  bamby hvala ti ....
Evo da vas pozdravim , in grem prebrat kaj ste pisale , nemorem verjet koliko sem pogrešala vas , user posted image sem dobila user posted image ,,TROJANSKEGAKONJA ,,in nisem mogla uporabljati računalnik dokler ni prišel en prijatelj od moža da ga zrihta....

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.6.2008 21:05:54   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mlavla imela sem statistiko in je ziher nisem naredila

zakaj ne bosta šla na morje? zarad dinarčkov?al ne dobi dopusta? vsaj za kak dan se že zapeljite na obalouser posted image k pini na obiskuser posted image

ja k pini se pa res ne upam kar prištulit...ma se ji že tko čist preveč dogaja..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
20.6.2008 21:08:19   
srečka nosečka
mlavla - ne bit user posted image  zaradi morja. Tudi brez dopusta na morju lahko vaša mlada družinica uživa. Pripravi in spakiraj košaro za piknik pa v naravo, kakšen izlet v hribe, pljite s v kakšen bližen kraj pa malo raziskujte, ... To mi je tako padlo na pamet. Glavno je da se imate radi. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
20.6.2008 21:08:52   
Janey
mlavla se mi prav smilita. se mi zdi da mi2 kr nekaj imava, pa se gurama čez mesec.čeprav več kot imaš več porabiš.

ja te pa se vidima 11.9 na statistiki da se končno spoznamauser posted image
jakca pazi moj lubi, pa babice, pa malo se učim ko spi, pa tak...sej nekak gre no.

ej ta rok tak dobro da nisi šla, ker je stari čisto prfkuknen. meni tak računanje ni problem...če maš kje lukno, ej ni problema ti razložim, ampak metodologija...se mi bruha, ker se mi ne da piflat in tu ni druge.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
20.6.2008 21:12:13   
Janey
srečka nosečka ja iz bresternice sma šla na pobrežje. najlepši sprehod ki je možen po mariboru...čez celo obrežje drave...NORO LEEEPOOOOO!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
20.6.2008 21:13:37   
mlavla
Janey..jst se še k računanja nisem spravla učit..maš kakšne dobr zapiske, vaje..??
Ja metodologija pa je samo piflanje...
Kaj pa Gabi si že anredila..Sd z družino?..mene namreč tud to še čaka...

Pa glede tega ko si rekla več imaš več zapraviš..pa čist res drži...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
20.6.2008 21:13:46   
Janey
a gre katera namesto mene flaške umit? komaj čakam, da začne moje dete jest ko človek, ker te flaške zvečer so ubitačneuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
20.6.2008 21:16:13   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Janey..jst se še k računanja nisem spravla učit..maš kakšne dobr zapiske, vaje..??

hm...mam nekaj napisano..ampak nimam kje skenirat. mam pa dobre zapiske za teorijo, če hočeš mi pošlji mejl na zs pa ti pošljem.

gabi sem nardila ja...mi je blo fulll fajn, ker je taka carica...bom pogledala če mam kje kake zapiske pa ti jih pošljem po pošti, pa to za stat ti lahko tut skopiram pa pošljem kar po pošti. če hočeš seveda...za gabi pa nič ne obljubim, ker je bil prvi izpit....novembra mnda, tak...bom pa pogledala oblzubim

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
20.6.2008 21:16:35   
Janey

a gre katera namesto mene flaške umit? komaj čakam, da začne moje dete jest ko človek, ker te flaške zvečer so ubitačneuser posted image user posted image

plačamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
20.6.2008 21:16:58   
mary_lou
JANEY ja kok pa mas flask user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ko te berem se mi zdi da ti pol pol vecera sam flaske pomivas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
20.6.2008 21:17:39   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mlavla - ne bit user posted image  zaradi morja. Tudi brez dopusta na morju lahko vaša mlada družinica uživa. Pripravi in spakiraj košaro za piknik pa v naravo, kakšen izlet v hribe, pljite s v kakšen bližen kraj pa malo raziskujte, ... To mi je tako padlo na pamet. Glavno je da se imate radi. user posted image

hvala za tolažbo...
veš žalostna sva zato, ker si to že nekaj časa želiva..pa bova očitno že ta drugo leto brez morja..moj dragi je pa nor na morje..
no sej imava pa res zelo lepe spomine izpred dveh let..(pol rajš obujam spomine..user posted image )..ko sva bila na poročnem potovanju na maldivih in mi ni žal !!!(čeprav sva takrat kar velik delež denarja, ki sav ga dobila za poročna darila namenila za potovanja)
bom v album dala kakšno slikco,da se naužijete še ve teh lepot..

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
20.6.2008 21:18:46   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

JANEY ja kok pa mas flask user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ko te berem se mi zdi da ti pol pol vecera sam flaske pomivas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe
6, tolko kolko poje v enem dnevuuser posted image user posted image če me slučajno cel dan ni in nimam kje umit, kot danes naprimer. ponavadi sproti umijem zdaj ko je bil dež in sma bla domauser posted image user posted image
ej ne daaa se miiiii

lkolk jih maš ti?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
20.6.2008 21:18:52   
srečka nosečka

k meni jih prinesi jih bo stroj umil, midve pa kakšno rekli user posted image
Pa še računala ti ne bom - obljubim. user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
20.6.2008 21:19:04   
mlavla

hm...mam nekaj napisano..ampak nimam kje skenirat. mam pa dobre zapiske za teorijo, če hočeš mi pošlji mejl na zs pa ti pošljem.

gabi sem nardila ja...mi je blo fulll fajn, ker je taka carica...bom pogledala če mam kje kake zapiske pa ti jih pošljem po pošti, pa to za stat ti lahko tut skopiram pa pošljem kar po pošti. če hočeš seveda...za gabi pa nič ne obljubim, ker je bil prvi izpit....novembra mnda, tak...bom pa pogledala oblzubim

se priporočam ..ti bom poslala Zs s podatki..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
20.6.2008 21:20:22   
Janey

hvala za tolažbo...
veš žalostna sva zato, ker si to že nekaj časa želiva..pa bova očitno že ta drugo leto brez morja..moj dragi je pa nor na morje..
no sej imava pa res zelo lepe spomine izpred dveh let..(pol rajš obujam spomine..user posted image )..ko sva bila na poročnem potovanju na maldivih in mi ni žal !!!(čeprav sva takrat kar velik delež denarja, ki sav ga dobila za poročna darila namenila za potovanja)

ej a nimata nikogar ki ima kak vikend doli al pa prikolico?? kr veš hrana je tak dol ista kot  tu, tisto za benz pa že skup namečeš...če ne pa me vsaka damo par evrčkov user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
20.6.2008 21:21:22   
Janey

k meni jih prinesi jih bo stroj umil, midve pa kakšno rekli user posted image
Pa še računala ti ne bom - obljubim. user posted image user posted image user posted image

hehe eh sj stroj mam jaz tut, samo mam te mamove flaške ko se razstavijo in če jih dam v stroj kr plavajo user posted image user posted image user posted image jih morm na roko.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.6.2008 21:22:45   
Janey
kak me je sonce ožgalo, vse me peečeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.6.2008 21:23:16   
mlavla

hvala za tolažbo...

ej a nimata nikogar ki ima kak vikend doli al pa prikolico?? kr veš hrana je tak dol ista kot  tu, tisto za benz pa že skup namečeš...če ne pa me vsaka damo par evrčkov user posted image user posted image

ma bom nehala jamrat..ker res nemaram,da se začnem drugim smilt..bo že...

vseeno pa hvala za pomoč..še najbolj pa sem hvaležna za vašo družbo!!! res ste carice...user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
20.6.2008 21:25:58   
mary_lou
ja sej jest jih mam 5 sam sej je hitr zrihtan sej jih sproti rihtam razen ko nas ni. Drgac je pa men zdele najbolj kul k pije sam mlekca joj ful se mi ne da GH uvajat k men se ne da kuhat....res no sploh ne kake zelenjave ker jo midva z lubijem sploh ne jeva nobene tko da upam da je Tai tud ne bo maru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    pa ne socialne klicat jest nikol v zivljenju nisem jedla zelenjave pa mi nc ne fali......al pa rdece meso joj fuj grovs tega pr men zal ne bo.......

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
20.6.2008 21:28:08   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ja sej jest jih mam 5 sam sej je hitr zrihtan sej jih sproti rihtam razen ko nas ni. Drgac je pa men zdele najbolj kul k pije sam mlekca joj ful se mi ne da GH uvajat k men se ne da kuhat....res no sploh ne kake zelenjave ker jo midva z lubijem sploh ne jeva nobene tko da upam da je Tai tud ne bo maru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    pa ne socialne klicat jest nikol v zivljenju nisem jedla zelenjave pa mi nc ne fali......al pa rdece meso joj fuj grovs tega pr men zal ne bo.......

joj a res čist nobene zelenjave nejesta..ma sta mi zanimiva..jst bi pa kdaj kr "ubijala" zanjo..user posted image user posted image user posted image
ma kako smo si različni..

Kaj pa pol jeste?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
20.6.2008 21:30:47   
Janey
jooo mary jaz živim samo od zelenjaveuser posted image user posted image sem bla tak žalostna ko je mali vsega korenčka popluval prvičuser posted image user posted image ma sej meni ponavadi ni blem umit te flaše, včasih jih celo lubek, ampak dans sem pa crkjena
mlavla sem ti napolnila e-mail. mogoče vse ni uporabno, malo preglej, ampak sem ti poslala vse kar sem našla o tem dvojem.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
20.6.2008 21:31:28   
MetiLu
Čer punce! Midva sva ready, tama spančka že pol urce, jaz se pa s šmornom bašem user posted image  

Punce, ne me spominjat na statistiko, sem imela 2 izpita iz nje, enega še pri prof. Arh-u na EF, če je slučajno katera slišala za njegov sloves - nemogoče je blo ta izpit narest user posted image user posted image  sem prvič pisala 5-6, pa me vprašal če želim zagovarjat, pa sem rekla, da rajši ne in pol mi je celo znanost naredu izte besede Rajši user posted image  sem šla rajš še enkrat pisat, koker da bi me pa tam mrcvaru ... no v drugo je šlo pa brez zagovora user posted image  zdej je pa že pokojni user posted image  

Janey, te čist razumem glede flašk, jaz imam tudi od mam in imam samo 1 za čaj, pa se mi včasih tud te na lub oprat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
20.6.2008 21:32:20   
mary_lou
ja jest jem cvetaco ampak ce je narejena tko k jo moja mami naredi z drobtinicami , lubi pa nic ne je, dobr krompir valda oba.....

jeva piscancka pa ribice, valda testenine, riz ma ej kombinacij je tok da res malkrat jeva enolicno, pa fuuuuuul sadja

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
20.6.2008 21:32:58   
Janey
mlavla sej vem da se nočeš smilit, ampak meni je to tako hudo in pol bi rada ful nekaj nardila in pomagala in...sej vem da nista na nuli, pa ni vse tako črno kot včasih zgleda ampak....no sej zato sem pa na fsd...ne morem si pomagat, da me nebi primlo da bi nekomu pomagala. ehuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.