|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
20.6.2008 10:04:09   
gold fish
pf - meni tudi zgleda voziček kot peg perego, pa cena mi je tudi všeč, moti me samo to, da nisem še nobenega Giordanija videla v živo...., pa malo me jezi, ke barva po netu je čisto druga kot pol v resnici...vsaj ponavadi....

Bom še razmislila.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
20.6.2008 10:11:34   
gloria
Živjo pupe.....mal sem odsotna ker bi še rada tolk stvari postorila pred morjem....včeraj sem bila celo dopoldne pri fizerju,smo se moral uredit,popoldne pa MŠ....včeraj smo mel nego otroka pol nam je pa še kazala katere stvari je treba kupit katere pa ne....
gold fish jaz sem včeraj naročila voziček in me pride 540 evrov(z 10% popustom v eni otroški trgovini pri nas)je pa PP barva je pa bubbless green,dobim ga pa od 2-3 tedna.....danes greva pa še pojstlico naročit....v ožjem izboru je od lip poljčane lara,neli ali pa rosa bele barveuser posted image ....ta voziček giordinij je sam v tej barvi?Veš mogoče če je v zeleni?Drugače sem dober....sam kaj ste me mal prestrašle z vašim dogodivščinam med porodomuser posted image ...sam jaz se nekak tolažim če sem dala dve punkcije čez pa je bolel ko hudič bom tud to zdržalauser posted image
pf zdrži zaradi bebice....boš vidla da bo vse okuser posted image
...vse ko ste imela preglede čestitke...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
20.6.2008 10:25:24   
bučkabb
hellloooo
po dolgem času se vam spet jaz malo javljam, ste tako pridne čvekice, da če nisi skoz zraven nikakor ne moreš sledit vašim pogovorom. sej preberem vas vsake tolk časa sam napišem nič.

no včeraj sem bla na pregledu in je vse OK, tud tiste domneve o ledvičkah so sedaj odvrgli, sem imela UZ, da so to preverl, ampak vidla nisem nič, ker je mel zdravnik monitor obrnjen proti seb in je pozorno gledal. pa mu nisem htela nič težit. mu verjamem na besede kar je rekel, da je vse Ok in da je plod primerne velikosti po tednu nosečnosti. on že ve, jaz pa itak nič kaj ne bi vidla, ko se ne spoznam.
mogla sem tud pit glukozo in pol dat kri za sladkor, user posted image user posted image  mi je blo kr slabo po tistem, ko sem spila. no kontrolo pa mam spet čez 4 tedne- 17.7. , drugo vse ostaja nespremenjeno.

no drgač pa še zmeri nismo nič kupl za našo user posted image , si še sam oglejujemo in študiramo kaj bi kupl. z vozički smo še kr pri tadražjih, men so tud kakšni cenejši všeč, pa ko jih pokažem user posted image  vedno kaj najde ko mu ne paše, al so preteški, pre plastični, ....... in ne vem kaj vse še. tak da sta na prvem mest še vedno Jane slalom pro in Peg perego GT3 in bomo verjetno tud enga od tetih dveh kupl, čeprav se men zdita mal predraga.

druge opreme pa še sploh nismo nič kaj gledal, sej vem, da bo pa zdaj že čas, ko september bo takoj tuki, ma bomo že.....

no pridno čvekajte še naprej, uživajte na dopustih kjer koli že boste, jaz verjetno letos ne bom zaužila večjega dopusta, kot kakšen podalšan vikend.

čestitam vsem za uspešno opravljene preglede in kr tako naprej do septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
20.6.2008 11:36:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....ta voziček giordinij je sam v tej barvi?Veš mogoče če je v zeleni?Drugače sem dober....sam kaj ste me mal prestrašle z vašim dogodivščinam med porodomuser posted image ...sam jaz se nekak tolažim če sem dala dve punkcije čez pa je bolel ko hudič bom tud to zdržalauser posted image

tu maš link..... zelene ni, poglej ostale.....

http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?id=40&caratteristica_id=&marca_id=4

..... punkcija, pa porod....no ja..... sem oboje dala skoz....recimo tista ta hujša punkcija vsaj pri meni....je lahko malo podobna ...ampak je čisto druga bolečina.....   no boma potem septembra pametovaleuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.6.2008 11:38:37   
gold fish
bark....kuku....user posted image ...... bosta tisto varianto z morjem prakticirala, ko si mi zadnjič napisala?

Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.6.2008 11:41:33   
gold fish
...sma šla s pikecom malo ven, pa do sosede ribez nabrat,ker ga noben pri njih ne je.....in sem sedaj cela mokra..... že kurblam klimo... pa nič se mi ne da..... pa še user posted image  je neki miren danes, pa že včeraj je bil ....predvčerajšnjem pa je ful norel po bušijuuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.6.2008 11:48:33   
taja1235
soncn pozdravcek vsem noseckam hitim delat pa se sam na hit javim
zunaj je hot tko da kr lepo v sencko pa kak sladoled, limonado...

zelim vam lep vikend vsem k greste pa mal na morcka pa uzivite kokr se da..
mi gremo jutr zjutri pa do nedelje----KRK vabi ;))))

pozdravcek**

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.6.2008 11:49:13   
ključek
Me to you,v nedeljo pa grem v vaše kraje

user posted image  mogoče se pa še srečava.user posted image
kam pa greste??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.6.2008 11:49:49   
ključek

uživajte.................user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.6.2008 11:59:09   
taja1235
hvala upam da me ne bo prevec kuhal u avtu...mamo se vedno rusko klimo... ;((((
smo zdej v nakupu druzga avta...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.6.2008 12:13:18   
amor real
imam ful gužvo, ampak GOLD FISH jaz sem kupila peg perego voziček, bamboo barve, takega, kot si ti prilimala na svoj post in sem ga v baby centru dobila za 539,10 EUR. Redna cena je 599 EUR, ampak dobiš 10 % popusta, če plačaš z gotovino.

Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.6.2008 12:19:15   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
bark....kuku....user posted image ...... bosta tisto varianto z morjem prakticirala, ko si mi zadnjič napisala?

Ja. V nedeljo greva probat za štir dni, kako bom potem preživela ta glaven dopust. Ampak mislim,da ne bo problemov.Sam da ne bova parcelo dobila kje preveč v hribu, ker pol bom pa še izdahnila tam doluser posted image , al me bo pa moj user posted image moral štuparamo nosituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.6.2008 12:21:00   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

taja, pol se bomo pa križal. Midva greva pa v nedeljo zjutraj dol, pa ostaneva do srede. Greva pa v Baško-v FKK.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.6.2008 12:23:01   
petrax
Pozdravljene!
Po celem tednu ležanja sem pa danes celo lahko malo ustala. Me je čisto prehlad zdelal in upam da bo zdej boljš. Mi že kar malo mori, ampak kaj ko drugega kot ležat sploh nisem mogla.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.6.2008 12:26:39   
bark
Je pa luštn bit po dolgem času mal domauser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.6.2008 12:56:17   
taja1235
oo ful lepo
no bom mahaal če kje srecam kako nosečko ;9

UZivite sibam domov...lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.6.2008 13:08:50   
arabela*
Me to you,v Hrastnik gremo na off road.Mislim,da je to tam okol tebe,če se ne motimuser posted image .
Danes sem dobila odločbo s komisije za bolniško,so mi kar do konca podaljšali(no vsaj tak piše)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.6.2008 13:40:49   
ključek
Me to you,v Hrastnik gremo na off road.Mislim,da je to tam okol tebe,če se ne motim .
Danes sem dobila odločbo s komisije za bolniško,so mi kar do konca podaljšali(no vsaj tak piše)

ja, Hrastnik je blizu mene. jaz sem iz Zagorja.
bolniško imaš do konca?? user posted image user posted image user posted image  super. kdaj pa nastopiš porodniško??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.6.2008 13:48:48   
ključek
Zdaj grem malo pospravit, pa perilo dat prat....popoldan pa čaga..... 60 rojstni dan......

kaj si potem kupila za darilo?? upam, da si našla, kar si želela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.6.2008 13:54:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

imam ful gužvo, ampak GOLD FISH jaz sem kupila peg perego voziček, bamboo barve, takega, kot si ti prilimala na svoj post in sem ga v baby centru dobila za 539,10 EUR. Redna cena je 599 EUR, ampak dobiš 10 % popusta, če plačaš z gotovino.

pri nas v MB mi dajo samo 5% popustuser posted image ....

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.6.2008 13:56:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Ja. V nedeljo greva probat za štir dni, kako bom potem preživela ta glaven dopust. Ampak mislim,da ne bo problemov.Sam da ne bova parcelo dobila kje preveč v hribu, ker pol bom pa še izdahnila tam doluser posted image , al me bo pa moj user posted image moral štuparamo nosituser posted image .

lepo uživajta (e)...., meni je prav pasalo, samo voda je bila premrzla za namakanje....malo za zaplavat ja, pol pa takoj ven....
....edino mi je malo bil buši napoti, ker sem najrajši samo na brisači (pol vstajanje)   .....ležalnik, ki smo ga imeli zraven je pa samevaluser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.6.2008 13:58:27   
arabela*
Ja piše da imam podaljšano do 17.7. oziroma do nastopa porodnega dopusta.user posted image
Ja porodniško pa bi naj nekje mesec prej nastopla,to pa je potem s prvim avgustom,če se ne motim.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.6.2008 13:59:49   
sonček33
O babe žabe moje! Še malo, čisto malo, pa bo. Se že veselim vsakodnevnih veselih novičk od vas.
Gloria in gold fish - a sta ok? Gresta kaj na morje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.6.2008 14:00:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
kaj si potem kupila za darilo?? upam, da si našla, kar si želela. user posted image

....sem se odločila, da ne bom komplicirala......  eno skledico steklarne rogaška..srednje veliko...noter pa mozart kugle in čestitka....in to je to......

....masaže ....raznorazne ....že dobi od drugih
..... razvajanje v dvoje je malo too much...če plačaš sam
...pedikure, manikure....že dobi...
....slikice...nisem dobila, iskat se mi ni dalo...
..... kaj druga mi pa ni padlo na pamet....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.6.2008 14:02:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

O babe žabe moje! Še malo, čisto malo, pa bo. Se že veselim vsakodnevnih veselih novičk od vas.
Gloria in gold fish - a sta ok? Gresta kaj na morje?

soncek33 - jaz sem bila prejšnji teden....., sem ok,oba s user posted image  sva....(vsaj po brcikah sodeč).

Kako daleč si že ti?Si OK?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.