|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
20.6.2008 10:31:58   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

meti - jaz našo kopam na 3-4 dni , ...olje pa  na koncu v banjco  vlijem ,.... pa ma  zdaj fajn kožo , prej je imela tudi suho kožo 

Uf Nizy hvala, pol bom pa tud jaz malo zmanjšala tole namakanje user posted image  ker ma res ful suho kožico user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
20.6.2008 10:59:48   
Janey
Tale naš pa še kar spiuser posted image user posted image se je že opralo, sem že obsla, vse spakirana, jaz sem že v nizkem štartu, on pa še kr drnjoha. Se mi je pa zjutraj zdelo, da ga je malo začrvičlouser posted image user posted image pa nismo nič jedli takega al pa kaj...bomo videli kako bo čez dan. Zdaj se zbudi....popapcama malo jabolke(upam, da ga nebo po njej zvijalo...jo je že jedel no in ni blo nič. ampak tak ko ga je zjutraj zvilo ga tut že dolgo ni), eno flašo in gasa v mesto. po mojih planih bi bla zdaj že na pol poti, po njegovih pa sma še domauser posted image user posted image

želim vam lep dan

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
20.6.2008 11:01:35   
Janey
meti jaz ga kopam vsak dan in na začetku je mel ful suho kožo, pa sem probala olje, pa niveo za suho pa ne em kaj še vse pa ni blo nič bolš pol sem pa kupla od mustele kremo, je taka na pumpico in od takrat naprej nima niti malo suhe kože.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
20.6.2008 11:02:07   
nizy
jaz sem naši zadnjič v milerju kupila čaj jabolko-melisa in ga ful rada pije user posted image , vsaj en okus ,ki ji  paše user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
20.6.2008 11:05:58   
nizy
Janey - nisi mi odgovorila na moje vprašanje user posted image A si blizu kliničnega centra v mb  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
20.6.2008 11:11:57   
pina-1
dan.

se uspem končno alo javit. Midve z Ano sva danes spali do 8:15user posted image user posted image user posted image  to tako fajn paše. Sao ava pa zato cel rite porušen. JE koi zdej z uko zaspala in jaz nisem še nič nardila. ZDej sem obesla eno žehto cunj in sedaj grem likat. Mam pa namen še malo H2O sprehodit. Bomo videli kaj bo s tega ratalo.user posted image user posted image user posted image

Punce mene še vedno boli glava. Mater ne vem kaj je s to mojo batico. Če me ne boli je že luksuzuser posted image  Mam feelin da me pritisk malo zafrkava, ker se mi tudi zavrti rado... Bom probala jaz to malo zmerit da vidim kaj dogaja.

Grem sedaj mamo vprašat kako je bilo zjutraj, ker je ravnokar prišla domov

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
20.6.2008 11:58:17   
misar
pina mene glava boli, če premalo pijem. dovolj piješ?? pa ne mislim refoška user posted image user posted image user posted image

evo midve sva že en sprehod oddelale, sva šle v mesto  pa je mami bogatejša za ene kopalke pa krilce iz MANE..ej punce pejte si pogledat mal kopalke v mano, imajo ful  izbiro pa prav hude,,,sem dala za kopalke cele 3 €user posted image user posted image sem bila karšokirana..ker mi ne bi bil problem dat tud 30€. pa ful so hudeeeeuser posted image user posted image si grem popoldne še po ene, sam v drugi barvi...sem pametna šla skor brez keša tja, pol pa upala, da mam dostuser posted image user posted image user posted image

se pa naša frajla že kar ene 14 dni noče v vozičku vozit..no včeraj je bila ekstremno pridna pa je zdržala not skor 5 uruser posted image user posted image user posted image , danes pa skor dve urci, pol sem jo pa v kengurujčka prestavila, je bila pa ful zadovoljnauser posted image ...no vsaj neki.

meti..eno pitanje. a ti si kar preventivno malemu dala proti vročini sirup? ker mi smo prejšnjič ful vročino fasali, pa nič nisem mela doma. user posted image user posted image naslednjič se sigurno oborožim z vsem. aja pa še to..jaz tud našo tko na dva dni kopam, zdaj ko je pa vroče pa vsak dan, sam ful na hitro, pa ne žajfam je cele, sam okoli vratu, pa pod pazduho ter ritko.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
20.6.2008 12:09:23   
MetiLu
Janey, jaz sem tud vse to probala, no pa bom šla še toel zadevco od Mustele kupit. kolk pa stane?

Misar, za Mano vem ja, sem zadnjič vidla reklamni letak user posted image  mi jo imamo v tušu v zg. nadstropju, pa dostkrat tja zavijem mal oči napast, pa pol tud kej nabavim. Sej nimajo vse tko slabo kot najprej zgleda user posted image  pa ful pocen user posted image  mam že kar nekaj majc, spodnega perila, trenirko, kratke hlače, ... pa mojmu sem polo majce nakupila pa taoprijete boksarce, ki so fajn za jahat, da ga ne ožuli user posted image

Ja midva sva Calpol dobila na recept že pri prvem cepljenju in navodila od zdravnice, naj mu dam pol žličke (2,5ml) takoj po cepljenju in še enkrat pol žličke čez 6 ur. Tud zdej nisva dobila nobene vročine, na mestu vboda pa tudi ni nič otekline, nič rdeče. Že včeraj ko sem mu zamenjala obkladek sem mogla prov gledat, kam ga je sploh pičla user posted image  

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
20.6.2008 12:30:57   
MetiLu
evo, tamal že drugo rundo spi, jaz sem že pol stvari postorila,zdej si grem pa pico spečt user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
20.6.2008 12:36:01   
Februarka08
Jest sem pa ravno pri malici, zdej grem pa kosilo počas pripravit. Danes bo gobova juha in palačinke. user posted image Sem šla prejle v vrt in bojo že bučke kmal dost velike, prvo korenje sem prejle nabrala in kolerabo. Sam kolerabo morm posebej skuhat in s paličnim zmiksat pa v župo vržt, če ne bo moj popizdu. Matr, desci pa zelenjava.user posted image user posted image

Larisa spančka v spalnici, je prijetno hladno not, upam, da bom lahko kaj naredila zdele.... jah, če bom na RR-ju, ne bo nič.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
20.6.2008 13:00:46   
ella79
evo midve sva zjutraj 3 ure povozičkali, zdej se pa hvaldiva doma. Zoja je ravno zaspančkala, se ji je tok dogajal, da kadar sem jo šla pogledat, je bila obrnjena na trebušček in se režala. Potem sem jo pa kar mal pokrila, da se ne more tok muvat, pa je takoj zaspala user posted image user posted image

sem pa slabe volje user posted image user posted image user posted image pa sej vem da se vas nič ne tiče... včeraj je imel nečak 3. roj dan... gre sestra zjutraj v službo in se ji ena zaleti zadaj v točno 5 dni star avto. Ok, pleh že nekamo odmisliš... popoldan začne krvaveti... 10 dni nazaj je imela ivf, se veselila, čakala, kdaj bo zagledala user posted image ... gre do G... se je žal končalo žalostno... glede na to, da so ji vstavili dva, bi bila verjetno dva user posted image user posted image februarčka. Sem čist žalostna... user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
20.6.2008 13:17:18   
MetiLu
joj Ella, to je pa res žalostna novica user posted image  pošiljam enga user posted image  tvoji sestrici, da jo bo naslednjič bolj pazil!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
20.6.2008 13:25:16   
Februarka08
Ja, Ella, to je pa res žalostno.user posted image Tud od mene user posted image za tvojo sestro.

Naša tud lepo pridno pančka, meni se pa že kuha kosilo. Se je prejle zbudila, sem ji dala dudico, jo vrže ven, me gleda, ona bi se pogovarjala, jaz pa mirno hladno iz spalnice, prižgem baby fon in čakam....user posted image Pridem tja čez ene 10 min, ona pančka.user posted image user posted image Nism mogla verjet. Tud ona to zna.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
20.6.2008 13:46:47   
pina-1
ella user posted image  za tvojo sestro. tole je pa hudič.. Upam, da se čimprej pobere, da bo šla lahko v nove boje.

Jaz sem pa zdejle kar lep sprehod z likalnikom nardia. Ana pa še kar spi.
Še malo pa greva po Mio. Joj pri nas je tako vroče, da ni za verjet.

Misar, mah pijem glih ne preveč. Mogoče pa e to problem. Bom poskusla več pit, pa da vidim če bo kej haska. ČE ne se grem drugi teden kaj k zdravnici pokazat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
20.6.2008 14:19:51   
buči
ella, za sestro: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne maram takih žalostnih zgodb! user posted image user posted image user posted image user posted image

itata: kupujem pirino moko od Farine (ni polnozrnata), lahko pa uporabiš tudi katero koli drugo (dobra je še polnozrtnata od DM-ja). 500g moke, pol kvasa, ki ga raztopim v 1dcl mlačne vode + žlička sladkorja, 3 dcl mleka, 2 mali merici soli (merica je priložena), olivno olje (ne vem točno koliko, mislim pa, da kar o,5 dcl ali pa še majčkeno več). Najprej daš noter mleko (lahko tudi z vodo delaš), olje, sol, nato moko in nazadnje raztopljen kvas. Hitri program. Ko konča, počakaš 15 - 20 minut(ne odpirat kruhomata), streseš kruh ven, ga zaviješ v kuhinjsko krpo, da se ohladi. Če ga boš dala zmrznit, ga prej nareži na rezine, ker se sicer drobi.
koruznega ne znam naredit, ker mi do sedaj ni ratal, je bilo bolj ptičja piča ali pa trd beton ... user posted image
Če uporabljaš suhi kvas, ne potrebuješ sladkorja, ga le streseš v tekočino v posodi, sao kruh ni tako rahel.

Smo bili vmestu, se imeli prav fajn. Jaz sicer ne maram sprehajanja po centru, ker se mi zdi, da je bolje iti z otroki v zelenje. Ampak ... Najprej smo oddali pošto za Pino. Potem smo šli na tržnico oz. samo čez. Smo se potem vsedli v en lokal v senco ob ljubljanici, je še malo pihljalo, Tilen je pojedel, sem bila tako udobno nameščena, da še doma na kavču ne uživam tako na mehkem, Aljaž je pojedel ogromno kepico lešnikovega sladoleda, ki je bil res božanski, jza pa spila takoooooooo dobro kavo! Zapravili smo pa za 1,5 ure mesta s kavo, sladoledom in parkiranjem (user posted image user posted image user posted image ) skoraj 6 evrov. Pa šla sem "pogledat" enga gospoda. Ne morem rečt, da je berač, ker mislim, da to ni. Že leta je vedno na istem vogalu, rad poklepeta, če si kdo vzame čas zanj, nikoli ne prosjači, vzame pa zelo hvaležno, če mu stisneš kakšen kovanec. To je edini človek, ki je meni vedno, kodar sem mu (ponavadi po plači, ko sem šla na tržnico nabavljat) dala kak drobiž, rekel "princeska". Revež je zdaj zelo bolan, komaj še sedi, stat sploh več nemore ... Ampak nasmehne se pa še in kar hudo mi je, ko se mu zarosijo oči od hvaležnosti ... Mu je Aljaž dal evro, pa je bil tako vesel ...

< Sporočilo je popravil buči -- 20.6.2008 14:21:42 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
20.6.2008 14:22:46   
itata
suzi: ja jaz tud na zobke stavim... tudi se mi zdi ne sam, da rokico daje v usta, ampak da se prav praska po dlesnih... vsaj tko se mi je zadnjič zdel.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
20.6.2008 14:27:22   
itata
buči: hvala za info. pol dam mal več vode, ker sem kupla ta suh kvas pa ne bo raztopljen v vodi... po mojem je fajn koruzno moko s pirino zmešat... bom probala mogoče že danes pa povemuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
20.6.2008 14:31:43   
buči
itata, če delaš s suhim kvasom, daš namesto 3 dcl mleka in 1 dcl vode, samo 4 dcl vode (ker ne smeš mleka, a ne), pa cel zavitek kvasa. Koruzna moka oz potem kruh, je ful drobljiv. Eni moko prej poparijo. Torej daš količino vode zavret, v kruhomat streseš najprej moko, potem zalijejš, pomešaš z leseno žlico, pkriješ, pustiš 10 minut, dodaš ostale sestavine, pa daš pečt.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
20.6.2008 14:32:57   
buči
itata, ko nehaš pečt, namoči model v vodi, da boš sploh lahko dobila mešalne lopatice dol, ker se ponavadi primejo na model.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
20.6.2008 14:35:08   
buči
itata, pecivo je tudi z vlečenim testo dobro, smo ga že 3/4 zmazali, sem komaj spravila 3 koščke za mojega mlekarnarja ... user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
20.6.2008 14:36:15   
buči
Pa ne da imam samogovore? Sem pozabila povedat, da danes končno pride ati domov! Kako ga že pogrešamo! Fajn, da bo vreme, da bomo lahko kam šli: beri na sprehod in kavo, ker se mu vozit sigurno ne bo dalo ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
20.6.2008 14:37:59   
buči
A ja, še nekaj, v torek pa končno odprejo Šentviški predor, bom šla takoj en krog, da vidim to čudo! So pacali skoraj 5 let, končno ne bo več hrupa in tresenja od strojev, pa upam, da bo kaj manj gužve, ker mi sedaj komaj pridemo iz naselja ... Pa še hitreje bom lahko na Rudniku v Supernovi, ko se spet kaj dobimo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
20.6.2008 14:38:30   
buči
itata, kje pa si? A ne bi eno rekli?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
20.6.2008 14:57:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

A ja, še nekaj, v torek pa končno odprejo Šentviški predor, bom šla takoj en krog, da vidim to čudo! So pacali skoraj 5 let, končno ne bo več hrupa in tresenja od strojev, pa upam, da bo kaj manj gužve, ker mi sedaj komaj pridemo iz naselja ... Pa še hitreje bom lahko na Rudniku v Supernovi, ko se spet kaj dobimo! user posted image user posted image user posted image

sam res user posted image user posted image user posted image že komaj čakam
in pri nas sedaj dežuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar neki user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
20.6.2008 15:00:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

itata, kje pa si? A ne bi eno rekli?

a z mano se pa ne pogovarjaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.