|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
16.6.2008 19:03:44   
Anonimen
Zdravo, dekleta.

No super, Anime, da ste vsi uredu in da user posted image  user posted image  pridno in lepo rasteta. In praviš user posted image  in user posted image ?! Ja no, lepo lepo...
Kdaj imaš pa naslednji pregled - a hodiš zdaj v LJ porodnišnico na preglede?
Ma ja, zaradi teh pridobljenih kilogramov se bomo že pol sekirale, če se bo glih treba in če glih ne bo kakega pametnejšega dela - PROJEKT POLETJE 2009 user posted image  .

Za vožnjo sem jaz tudi brala, da če se drugače ok počutiš, ni problem - sam mal da se je treba ustavljat, se prešetat, pit vodo, pa pazit, da se ne skuhaš v avtu, sploh če v njem ni klime - torej več postankov, pa ne bi smelo bit težav. Meni je zadnjič G rekla, da utegnejo imet nosečnice pol v zadnjih mesecih, ko je trebuh že velik, mal težav s samo vožnjo (če je nosečnica voznica), ker jih ovira trebuh in ker imajo počasnejše reflekse, in da je včasih pametno koga prosit, da te kam pelje, alpa it z vlakom etc. Ja v glavnem pa poleti pazit, da se preveč ne pregrejemo.

No no, punce, kar pridno planirajte dopuste in počitnice!!! To so vsaj luštne skrbi ...

Pozdrav vsem.

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.6.2008 19:28:45   
ANIME
Ravno zdaj sem dobila napotnico za LJ, samo sploh ne vem kam naj grem. A ima katera kakšen predlog kje me bodo vzeli, pa da so stručkoti za dvojčke - verjetno kar v porodnišnico.
No če katera predlaga kakšnega ginekologa, bom zelo hvaležna.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.6.2008 19:42:31   
Anonimen
ja seveda, anime, itak da v LJ porodnišnico - ambulanta za patološko nosečnost, za to stvar si dobila napotnico - zarad večplodne nosečnosti. verjetno si dobila 2 napotnici - eno za UZ in eno za ginekologa? najprej poklič 01/5226110 za UZ (direktna številka), povej da imaš napotnico zarad dvojčkov, dali ti bojo datum za UZ pregled, za ginekologa se pa pol takrat tam zmeniš.
da ti ne bi preveč pametovala - tko je blo vsaj pri men - G mi je dala 2 napotnici in pol sem poklicala za UZ in so mi rekli tko, kot sem ti zgoraj napisala. meni je G rekla, naj se za UZ zmenim za dr. Cerarja, ker ima baje največ izkušenj z enojajčnimi dvojčki, sam so mi dal MF na začetku julija, on je pa itak cel julij na dopustu, tko da bom v juliju pri nekomu drugmu. ti imaš pa dvojajčne dvojčke in je to mal manj rizično, tko da po moje ni tok važno, h komu prideš - oz. da naj ti kdo drug svetuje, ker jaz tam itak nobenga ne poznam. Za ginekološke preglede v porodnišnici mi je G na listek napisala imena dr. Pušenjak, dr. Premru, dr. Šajina - od teh sem seveda že slišala za dr. Pušenjaka, ostalih pa ne poznam, ampak je rekla, da je teh zdravnikov ginekologov tam še precej več, tko da nas bojo že k enmu dal al kaj.
kaj ti piše na napotnici - UZ al ginekološki pregled?
aja, vse to je v novi porodnišnici, 1. nadstropje.
lp 

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.6.2008 19:45:43   
caligula
če želi katera gre lahko z mano na Cres od 2.7. do 13.7. Imam več šotorov, če nas bo pa vsaj 3, vzamem enga ogromnega in ima vsaka svojo spalnico, predsoba ima 23kvadratov, tako, da če bo dež, lahko kartamo, sam kolegica gre že prej dol tko da bo imela s hčerkico že postavljen šotor, samo zase pa ne bom tega ogromnega jemala, ste pa vabljene, če katera želi. Kamp je pa senčen, velik, in ni drag. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
16.6.2008 20:03:03   
konina
anime, čestitam za dobro opravljeno MF. Parček, super. Tudi mi si želimo parček. Čeprav je v bistvu vseeno, samo da bo vse v redu. Ampak tihe želje pa so.

A napotnico za Lj pa vse dvojne nosečke dobijo? Meni ni še nič omenila. Edino za MF me je vprašala, če želim da mi jo opravijo v LJ, pa sem rekla, da zaenkrat ne.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
16.6.2008 21:08:09   
šema
imamo kemični wc tako da ni nobenega problema

jelka123- kakšen kemični pa imate- ker sem ga že gledala, pa je tolk različnih, kolkr je različnih trgovin in cen, tko da sploh ne vem, na kaj morš bit pozoren? Sem sicer rekla, da tega "sr" pa že ne bom pucala ampak mam take probleme da kolkr dni smo v prikol tolk dni ne grem "sr".

Glede vozička iz Babybooma pa tole:
- cena je taka ker 1.) ima človek "trgovino" kar doma in mu ni treba v Kopru več plačvat najemnine
                            2.) je promocijska cena in imajo reklamo od ust do ust
                            3.) material zaponk je plastičen (ni kovinski)
                            4.) sistem dviganja in spuščanja naslonjala je nek patent s trakom, ki ga zapneš s
                                 pritiskačem
                            5.) blago ne vem kako bi opisala kakšno je- kot "povoskano"

Tudi jaz sem sprva gledala Peg Perego, ker mi je kolegica ponujala njihovo globoko košaro in lupinico, tko da bi morala kupit le še športni del, kamor bi potem lahko vse skupaj namestila, ampak so me prepričala: 1.veeeliikaaa kolesa Babybooma in sprednje kolo ki se lahko vrti okoli ali pa ga fiksiraš- pri pp sem imela mal problemov pri vožnji in izogibanju po pločniku.
2.v globoki košari imaš letno in zimsko stran- zimska je zašit topel flis- ki ga pp nima
3.naklon je res mal smešno narejen s tistim trakom- ampak me je prepričal, ker sem pri prvem otroku imela le tri možne nastavitve, tu pa nastavljaš v bistvu pas po svojih željah
4.kljub mal čudnemu otipu blaga, mi je pretehtala ekonomičnost, ker bom lahko umazanijo od rok samo pobrisala, pri prejšnjem sem prala komplet voziček na 14 dni
5. včeš mi je tudi možnost naklona ročaja in to, da je ročaj povezan levi in desni del skupaj- pp ima posamezen ročaj in ko sem ga vozila sem mela mal neprijeten občutek, ko sta mi ročaja "gibala" sem in tja.

Edina - stvar, ki me je zmotla, je bla fotografija zloženega podvozja, k sm mislila, da se to ful še po širina zooža ampak se ne- na to sem opozorila tud prodajalca, ki je rekel, da bo verjetno mogu dat še kako sliko zraven, da bo bol nazorno. So pa v tem času prišli tud eni iz KR in so tud kupil enga (sam druge barve k jst)
Mislm da sm napisala vse, če pa kero še kej zanima pa nej vpraša- voziček mamo pa zaenkrat spakiran v škatli v kleti, tko k smo ga dobil tm. 

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
16.6.2008 21:08:39   
Andromeda
ANIME user posted image za MF. Parček torej, lepo. Jaz imam pa morfo čez dobre 3 tedne in se z možem še vedno nisva zedinila, ali bi vprašala za spol, ali naj ostane presenečenje do konca. V bistvu bi jaz rada vedela, on pa ne. In pametnejši popusti, a ne? user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.6.2008 21:13:30   
šema
Verjetno, da bom z naslednjim nasvetom pomagala vsem, ki nas "meče ven" medtem, ko pišemo poste.

Punce predno pošljete odgovor, ga v predogledu označite, z desnim klikom v izbranem okencu izberite Kopiraj in nato, če ti pokaže sporočilo: Sorry zapravli ste preveč čase.... ali vaš server je...
enostavno še enkrat odprite za odgovarjanje in prilepite tisto, kar ste pisale malo prej (in pametno skopirale v memori comp.)

To sem pogruntala, ker mi je že neštetokrat vrglo ven, vse kar sem pisala, ker sem vmes delala še kaj drugega ali pa sem predolgo razmišljala, kaj naj sploh napišem.

Upam, da sem kateri pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.6.2008 7:21:07   
luna8
Halo,

včeraj se mi ni uspelo javiti. Včeraj še nisem imela morfologije jo imam 27.6. Poslušala je samo srček in rekla, da je vse ok. Naslednjič, ko imam morfologijo pa grem še prej dat kri in vodo.

Tud jst slabo spim, zaspim še, ampak ko se ponoči zbudim nikakor ne najdem pravega položaja-bom tudi jaz poskusila z blazino, zdej si tudi rinem odejo med noge, a mi vseeno nič ne ustreza.

lp

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.6.2008 7:36:29   
Andromeda
Dobro jutro, user posted image

Še en deževen dan... Saj baje bo v četrtek izboljšanje. Me zanima za koliko časa?
Jaz tudi vse težje najdem položaj za zaspat, pa če ni user posted image kaj všeč, me takoj opozori user posted image

Zdaj pa laufam na fax. Imam preddiplomski izpit iz ruščine. Punce, držte pesti!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.6.2008 7:55:16   
pomar*ANČA*
šema, a potem je ta voziček ok? kaj boš pa storila glede lupince? se mogoče da dobiti kakšen nastavek za na voziček? sej nimam namena otroka skos voziti v lupinci, sam za v trg skočiti bi pa bilo uporabno... meni so skoraj najbolj pomembna velika kolesa in da so gibljiva- je voziček lepo vodljiv?

Andromeda, ti skos skačes po izpitih, nevem od kje ti energija? jaz pa se moram naučiti nemščino, pa nikakor ne najdem energije za učenje. dopoldan delam, popoldan pa ko bi se mogl učit zaspim z gradivom ki bi ga mogla predelatiuser posted image   povej recept kako predelati neko snov, ki ti je ti je bila tako dolgočasna, da si po parih minutah zaspala?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.6.2008 8:54:35   
ANIME
charley - full ti hvala za info ... moram doma pogledat kaj mi sploh piše na napotnici.

konina - jaz sem prosila svojo G, če lahko hodim v LJ, saj moj G je v Kamniku, jaz pa živim 20 min stran (peš) od porodnišnice. Pa avta nimam, tako da če grem z avtobusom, moram dvakrat presedat .... pa zdaj ko imam preglede enkrat mesečno še nekako gre, potem pa pojma nimam kako se mi bo dalo vozikat gor in dol. In mi je takoj dala napotnico - full prijazno od nje.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.6.2008 8:57:19   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      MF 18.06.  user posted image ,user posted image
5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)user posted image

6.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      MF 27.06.

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06.

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. 

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       UZ 26.06.user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        MF 02.07.    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled 

26. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

27. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

28. 15.11      vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    MF 24.06.

29. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

30. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   pregled (MF)user posted image

31. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR          pregled  user posted image ,user posted image   

32. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

33. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

34. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07 user posted image

35. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled

36. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

37. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        UZ 19.06.user posted image ,user posted image

38. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07. user posted image

39. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          UZ 20.06  user posted image

40. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07  user posted image   

41. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

42. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07 user posted image

43. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07

44. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

45. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

46. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

47. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled  user posted image

48. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

49. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

50. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.

51. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

52. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
17.6.2008 10:39:04   
Anonimen
punce dobro jutro.

ravno berem, da ste pridne in se učite in delate izpite ... jaz se že par let pripravljam, da skup vržem diplomo, pa še kar ne vem, kdaj točno bi se tega lotila oz. kam naj še to umestim poleg vsega ostalega. ampak sem spet dobila idejo, da mogoče je pa to poletje pravi čas ... tkole razmišljat in delat lepe plane ob user posted image  je izi in fajn, sam ko pa ravno takrat, ko se hočeš lotit zadeve, vedno nekaj vmes pride :-) ... alpa si res čisto zmatran in vse skupaj prestaviš na (lepši) jutri - na tem mestu bi se veljalo spomniti poučnega pregovora 'kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri' ... ampak, vseob svojem času, enkrat bo že ...

vsem študentkam, ki se te dni borite z izpiti in dolgočasnim učnim gradivom, pa želim veliiiiko energije in da vam gre dobro od rok ... pa za tolažbo, za šolo ziher ni nikoli prepozno, kajne (dejte zdej ve mene potolažit, da imam prav :-)  ). sam sem v teh svojih študentskih letih pogruntala, da je šola pravzaprav luksuz - če se sam preživljaš, moraš kar fajn pljunit v roke in kar fejst delat, da lahko zraven še mal v šolo hodiš ... in pol se enkrat odločiš, da zdaj pa dovolj študentskega življenja, ne morem do svojega 50. leta živet z bruci in se udeleževat vsakovrstnih žurov, in pol si počas umisliš najemniško stanovanje brez cimrov, ja pol si pa tam, kjer sem trenutno jaz :-) ... kar ne prideš do tega, da bi se lotil diplome ... skoz je nekaj ... PA DRUGA RESNICA JE TUDI, DA DOBER JE PA TUD GLIH VSAK IZGOVOR!

caligula - kašna faca, da nas vabiš na morje!!! jaz moram it 2.7. na MF pregled, drugač pa tud zdele še mal stisnt, dokler še lahko delam, tko da zdele še ne smem mislit na počitnice. no ja, za kak dan že mogoče ...

konina - ne vem, sam po moje ni nujno, da bi  morala vsaka user posted image  z dvojčki hodit v LJ na preglede - najbrž odvisno od stopnje rizičnosti, to ti pa tvoj ziher G pove oz. predlaga, da greš. Najbrž pa, če bi zahtevala, da ti da napotnico za LJ, bi ti jo tvoj G verjetno dal. Ej, ampak to je moje mnenje, nepreverjeno, tko da ne me držat za besedo.

drugač pa ja, naj bi v četrtek malo posijalo sonce ...

ajde, gremo kaj narest nata oblačno - deževen dan ...

pozdrav vsem

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
17.6.2008 10:48:19   
nagajiva
Ojla user posted image

Spet oblačno....................Upam, da se nas vreme kmalu usmili. Se pa zelo slabo počutim-me grlo boli, pa včeraj sem imela malo vročine, danes na srečo ne......user posted image  Rabim sonce, da pridem k sebi.
Prav lepo mi je brat, kako se pripravljate na dopuste. Mi ga bomo letos izpustili zaradi, kot sem že rekla, gradnje hiše. Moj bo namreč ves dopust porabil za te stvari, pa še finančno bo bolj težko. Boma pa si verjetno privoščla kak eno ali dvo dnevni izlet. Malo za sprostitev. Ma user posted image  ravno drug tedn dopust. Komaj čakam.
Brcike pa lepo čutim-kak dan bolj, kak dan manj. Včeraj je user posted image  že imel neke dirke. Je blo pa prav fajn, sedaj ko je še vse skupaj tako nežno.  Je pa dragi imel roko na trebuhu in trdi, da je čudil user posted image . Mi je pokazal kje je čutil in sem ga tam tud sama, tako da ne vem. A ni še malo prehitro, da bi tud on čutil? Samo, glede na to, da mi je pokazal točno mesto skoraj ne verjamem, da se mu je samo zdelo..........
Anime-user posted image user posted image user posted image  za MF in parček. Zelo lepo-kar dva pa še to user posted image  in user posted image .........

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.6.2008 11:53:27   
konina
Pri nas imamo oblačno, pa malo sonca, ma malo dežja... Upam pa na popoldanski dež, da moj user posted image  pride domov iz šole, ker drugače ima spet tečaj za golf.

Za napotnico sem si kar mislila, da je tako kot ste napisale. ZAenkrat nimam potrebe, da bi hodila v LJ, sem jih v teh 6-tih letih videla dovolj. Se moram malo oddahnit od njih. user posted image  

Sem bila pa na obisku v službi s sodelavko, ki ima v začetku julija rok, in so nas bili vsi zelo veseli. Otroci bi me kmalu podrli, tako so skočili k meni. user posted image  Lep občutek, ko vidiš, da te pogrešajo. Potem sva šli pa še malo posedet ob kavici. Sedaj pa moram nekaj pojest, se mi že oglaša lakota.

Me pa medenične kosti že nekaj dni kar precej bolijo, moram v petek malo povprašat če je to o.k.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
17.6.2008 12:22:30   
carly
Ojla punce,
mene se pa zgleda nekaj prijemlje, sem vsa čudna, me glava boli pa enkrat me kuha, naslednjičme zebe, pa prebava me ful daje.Pa se mi je že ponoči začel in nisem nič spala, tako da sedaj komaj sedim za računalnikom.
Nič, grem nazaj delat, da bom potlej kakšno urco prej zaključila.

Aja pa čestitam za preglede.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
17.6.2008 13:04:15   
natasa78
Ojla, samo toliko se oglasim, da vas pozdravim, pa zaradi MF jaz sem tudi dobila napotnico za MF v porodnišnici, naročila se bom pri dr. Pušenjaku, če ne bo takrat na dopustu, so pa rekli, da pokličem po 20. juniju, ker takrat naročajo za julij (dr. Pušenjak dela MF pri polnih 22 t)....če katera rabi, telefon za naročanje na MF v Lj porodnišnici pa je 01/5226110, punce lep dan vam želim še naprej, uživajte, pozdravček, Nataša.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
17.6.2008 16:07:15   
Andromeda
Joj, to vreme. sem skoraj zaspala na knjigi.
pomaranča - kako mi uspe sedaj delat izpite? Jah, se moram podvizat, ker sem že sto let na faksu, zdaj pa mi voda v grlo teče in sem se nekako prisilila, da končam. Ker potem lep čas ne bom nič morala delat, ker me bo dete čisto okupiralo.
caligula - če še vedno iščeš družbo za na morje, jaz žal ne moram it, ker imam 4. in 8. julija še 2 izpita, pa 11. MF, potem se pa lahko tudi zame poletje končno začne. Pa seveda naj se vreme do takrat poštima, ker tale dež ne vpliva dobro na delovno storilnost nosečk, a ne? user posted image

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
17.6.2008 16:20:00   
pomar*ANČA*
sej jaz bi se tudi mogla podvizat, ker 125eur na mesec ni tako malo in bo ta denar še tako prav prišel....ampak če kar zaspim, danes sem že malce spala na knjigi za nemščino...nevem kaj mi je bilo, da sem se odločila za študij računovodstva.... ker sam študij je user posted image user posted image oz totalno dolgočasen, sama neka piflarija...

caligula, jaz bi z veseljem šla, ampak imam takrat en izpit... na katerega potem itak ne bom šla....

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
17.6.2008 17:41:02   
taly82
Pozdravljene

No da se malo javim po dolgem času.
Imela sem pregled za toksoplazmo in dobila pošto, da moram ponovno dati kri zaradi suma okužbe. Tako zelo sem čakala ta odvzem in odgovor ali sem na sveže okužena ali ne, da vam ne znam povedati.. ampak na srečo je stara okužba in tako ni več bojazni v tej ali v ostalih nosečnostih, da bi jo imela, ker sem jo prebolela... juhuuser posted image user posted image  sem prav vesela.

Prejšni teden sem zopet imela pregled, voda in kri vse je Ok. Naslednjega pa imam 15.7. morfologijo, ravno 2 tedna preden grem na dopust. Kam greva z mojim user posted image  še neveva se bova odločila tik pred zdajci, malo na morje, malo do domačih, ki so po vseh koncih Slovenije..

Vidim, da ste vse bolj slabe zaradi vremena sem mislila, da sem edina.user posted image

Tudi meni je za letos ostal en izpit, ki ga imam konec tega meseca, že 2 tedna pa pacam skupaj seminarsko, do jutri pa jo moram oddati, kar ne gre mi nič več od rok.

Sem gledala malo seznam, koliko vas je dvojnih nosečk - dvojna sreča. Jaz sem si že od malih nog želela imeti dvojčka.. no mogoče pa še bo..naslednjič user posted image

Kar se tiče brc - jih še ne čutim je bolj miren.. čisto po mamiciuser posted image

Pridne bodite in božajte svoje trebuščke

Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.6.2008 20:01:51   
šema
se mogoče da dobiti kakšen nastavek za na voziček?

Mislim, da se ne dobi nobenega nastavka za lupinico, kar pa me sploh ne moti, saj ko bomo rodile bo zima in bom "vrgla" globoko košaro v avto in se bomo peljal- sem slišala, da lupinica tko ni dobra za čist ta majhne, razmišljam pa, da bom tisti kolegici rekla, da mi renta samo lupinico, ker ima tudi nastavek za v avto- tko da bi v avto montirala lupinico za vožnjo po pločnikih bom mela pa globoko košaro- sm mela tko tudi pri prvi (takrat sploh nisem poznala lupinice)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.6.2008 7:14:52   
luna8
Halo,

pomaranča sej tudi, če si spiš na knjigi je ok-gre v glavo. Jaz sem imela to prakso v srednji in na faksu, da sem 2 dni pred izpitom pod povšter dala knjige - in seveda verjela, da mi gre kej v glavo user posted image

Punce, kdaj se tudi popek obrne navzven, v katerem tednu, mesecu?

zdej jambramo kakšno slabo vreme, potem ko bo vročina pa nam spet ne bo ustrezalouser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.6.2008 8:30:22   
pomar*ANČA*
dobro jutro!!

zdaj sem se pa že počasi navadila na tako kislo vreme in se z luno8 čisto strinjam, da ko bo vroče bomo pa spet jamrale kako nam je vroče, pa da težko dihamo....

samo na hitro se oglašam, da se pohvalim da imam danes popoldan zase, se grem barvat, pa h kozmetičarki... si nisem razvajanja privoščila že odkar vem da sem noseča, zdaj je pa zadnji čas, da se malce uredim, drugače mi bo dragi še ušeluser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.6.2008 8:52:57   
saba
dobro jutro user posted image

Kako smo?
Jaz sem imela včeraj en dan prost, zjutraj UZ in laboratorij za četverni presejalni test, popoldne pa pogreb.
Zvečer sem bila tako utrujena, da sem ob 9ih šla že spat.

Spet sem videla mojo user posted image , UZ za ta test, pa zgleda podobno kot morfologija, pregleda vse organe in če je vse o.k.
Nisem prašala za spol, bomo prašali na morfologiji čez en mesec, ko bo zdraven še moj in Živa.
Sem vprašala sestro če lahko pride tudi tamala, pa je rekla da ni problema...tako da komaj čakam...sicer pa ne vem kako si bo ona to razlagala....user posted image

no to je vse, danes spet na delovnem mestu, spi se mi, ker je tako vreme.........ponoči je tako ulivalo, da sem mislila da bo hišo odneslouser posted image

Anime user posted image user posted image za parček.
Vse ki se učite za izpite ali pišete diplome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevem kako vam rata....pridne

Glede dopustov sem videla da ste se kar razpisale.......lepo......da ponesemo v svet naše trebuhe, ali na morje ali v hribe. No jaz kot sem rekla, gremo samo za en podaljšan vikend v kamp pri Rovinju, komaj čakam.

lepo čvekajte, pa ne user posted image

lp z deževne obale

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.