|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
19.6.2008 13:05:28   
Estrella*
Punce, midva z sva se pa danes prav fino naspala. Mali princ se je oddolžil za včerajšnje celodnevno sitnarjenje (čez dan je spal vsega skupaj slabe 3 ure ) in je zaspal ob 22h, spal do 2h, jedel, nazaj zaspal v dobre pol ure in spal do 6h

user posted image  za Gregorja! Vidim , da imata res enak ritem. Moja je isto zaspala 22-2 in potem do 6.30huser posted image  Morata odslužit sitnobo.
vav, čestitke za obmesečnico! Naša pa čez 4 dniuser posted image Veš, že kar mal na koledar pogledujem...tam okoli oktobra, novembra ko bomo že iz ta hudga ven.
Me pa zanima kdaj si začela uvajat gosto hrano pri starejših pikah,pri 4 ali 6 mesecu???Baje, da se po ta novem spet začenja s 4 mesecem, ker je bilo pri 6 nbaje prepozno in so bili šoki ko so v vrtcu začeli jesti vse po vrsti.

janjček: bo že vse še ok. Držimo pesti. DŠ sem šla kar sama iskat na davčno in sem jo dobila v 5 minutah.

80kaja: moja je prava pubertetnica. Prav gnojne ima. Ja bo zginilo, kdaj pa ne vem, ker je pri vsakem user posted image drugač.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
19.6.2008 13:08:50   
Estrella*
No pa še eno vprašanje; a je katera že dobila mensto? Za Auroro vem, da je. Jaz sem jo staknila danesuser posted image user posted image user posted image user posted image Po prvem porodu po 6 tednih, sedaj pa že po 1 mesecu. A se vam to zdi normalno???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
19.6.2008 13:27:06   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No pa še eno vprašanje; a je katera že dobila mensto? Za Auroro vem, da je. Jaz sem jo staknila danesuser posted image user posted image user posted image user posted image Po prvem porodu po 6 tednih, sedaj pa že po 1 mesecu. A se vam to zdi normalno???

Joj Estrella* mene je kar groza, ker se že pripravlja na novo menstro, dobila bom popiz...ditis user posted image in to bo verjetno prišla na dopustu, da se še kopat ne bom mogla. user posted image user posted image Tamponov pa ne maram. user posted image Tvoje vprašanje, če je to normalno JA JE user posted image user posted image , poznam že tri ženske, ki so 30 dni po porodu dobile menstro in moj G je rekel, da je to normalno.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1153
19.6.2008 13:37:27   
Estrella*
Aurora: no, sem ti rekla malo nazaj, da mati narava kliče po še enmuuser posted image , sedaj pa imam bumeranguser posted image  Možno je vse, normalno se mi pa ne zdi, ker bi jaz rada vsaj še malo uživala brez tegauser posted image  Nimam te sreče. Jaz sem praktično vseskozi imela tampone, ker vložkov organsko ne prenesem. Samo sedaj si pa še ne upam turit tega notr, se mi zdi prekmalu po porodu. Ja na dopustu mi jo bo verjetno zagodla, kar je pa še huje, da ne vem kakšen cikel bom imela in ne morem predvideti kdaj se bo hudič naslednjič prikazal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
19.6.2008 13:40:04   
Taula
Pozdravljene

Glede M..meni se je pripravljalo, pa sem mislila da pride pa je še ni bilo. Ma imam občutek da bo kmalu.user posted image

Nekaj me zanima..kdaj zvečer dajete vaše user posted image spati? Je vsak dan ista ura...ritual?

Katina hvala za info o cepljenju.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
19.6.2008 14:04:04   
80kaja
thx punce za odgovore...sem se kar malo pomirila glede mozoljčkovuser posted image
koliko pa čez dan prespijo vaši majski hroščki? Moja se mi zdi,da ful spi...kar preveč...ona je budna čez dan zgolj kakšne 2-3urce ..pa me kar malo skrbi tud to.
no, kaj pa srečanje....se boste kajm zmenile na kakšnem kofetku?
kaja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
19.6.2008 14:11:33   
Taula
Uživaj dokler spi. user posted image Moja namreč spi ene 3 dni...kako urico po kosih, največ v vozu, četrti dan pa omaga in čez dan spi ene 3-4 urice-po kosih. Drugače pa ne spi, samo sitna je ker je utrujena in pol zaspi za 5 min.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
19.6.2008 14:55:37   
kasso

o boga...pri meni upam, da bo kasneje, tam čez enih šest mesecev, prej si je ne želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1158
19.6.2008 15:04:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Uživaj dokler spi. user posted image Moja namreč spi ene 3 dni...kako urico po kosih, največ v vozu, četrti dan pa omaga in čez dan spi ene 3-4 urice-po kosih. Drugače pa ne spi, samo sitna je ker je utrujena in pol zaspi za 5 min.user posted image

Se podpišem pod tole... user posted image

Veš, že kar mal na koledar pogledujem...tam okoli oktobra, novembra ko bomo že iz ta hudga ven.
Me pa zanima kdaj si začela uvajat gosto hrano pri starejših pikah,pri 4 ali 6 mesecu???Baje, da se po ta novem spet začenja s 4 mesecem, ker je bilo pri 6 nbaje prepozno in so bili šoki ko so v vrtcu začeli jesti vse po vrsti.

1. Po mojih izkušnjah bom iz ta hudega ven že konec avgusta user posted image user posted image
2. Pri obeh sem začela z GH po dopolnjenem 4. mesecu in sta obe začeli zelo pridno papcati na žličko, zagotovo tudi zdaj ne bom dlje čakala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Joj Estrella* mene je kar groza, ker se že pripravlja na novo menstro, dobila bom popiz...ditis user posted image in to bo verjetno prišla na dopustu, da se še kopat ne bom mogla. user posted image user posted image Tamponov pa ne maram. user posted image Tvoje vprašanje, če je to normalno JA JE user posted image user posted image , poznam že tri ženske, ki so 30 dni po porodu dobile menstro in moj G je rekel, da je to normalno.

No, upam, da moja M ne bo tako pohitela...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
19.6.2008 15:57:24   
aurora28
Taula midva z Galom imava vsak dan isti ritual, zjutraj se osveživa in umijeva, preoblečeva, najeva...okrog 6. ure zjutraj, zvečer pa prav tako okrog 7.30 ure sledi nočni ritual, preoblačenje v pižamco in hranjenje in ponavadi zaspi do 21. ure. Moj Gal se je že navadil na takšen ritual in je zadovoljen. user posted image

A že pri 4 mesecih ste začele uvajat hrano? No potem bi jaz tudi lahko, kajne? A najprej začnete s korenčkom in dajete korenček 3 dni zapored pri enem obroku?  Kako sploh potekla uvajanje goste hrane?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
19.6.2008 19:48:10   
katy82
Aurora kolkr je men patronažna rekla,se najprej da sokove par ml 1x na dan nekaj dni isti okus,da vidiš reakcijo,pa to zna kar trajat,da mu predstaviš par okusov,za naprej za kašice pa ne vem al lahko daš kašice tolk da nadomestiš obrok al isto k s sokovi.

Taula midve mava s tamalo že mal pogruntan ritem,okol osmih ima AM potem je naslednji obrok okol desete ponavad k je zvečer ful lačna.Pol smo do ene polnoči skupaj v dnevni k ima še en manjši obrok in potegne tja do pol četrte zjutrej,pol spet papanje in spimo do ene sedmih al pa tud dlje.ponavadi so ure bolj zamaknjene ampak se prilagajamo vsak dan posebi.Zdej nama včasih spi že od enajste pa do treh zjutri,upam da se bo to počas podaljševalo.
Estrella men se je tud že prpravljal en rjav izcedek pa sem mislila,da bo pršlauser posted image ,pa je kr ni blo,men je čist prav

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
19.6.2008 19:54:15   
aurora28
Katy glede uvajanja goste hrane ne vem kako in kaj, ampak v knjigi Dojenček piše, da se kao najprej uvaja korenček in nato čez nekaj časa korenček in krompi...in vsaki takšni jedi dodaš 1/2 žličke olivnega olja. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
19.6.2008 20:35:22   
Skye
Ojla mamice.

Pridne ste ni kajuser posted image

Mi smo pa danes zelo bogi (utrujeni)......od 15 h dalje do zdaj je bila naša Lia budna....(krčki).....zdaj je boga revca končno zaspala....mami in oči pa utrujena za umret, ampak kaj ko se bo Tia kmalu zbudila in jo je potrebno previt, nahranit, skopat itd.

Včasih se sprašujem od kod nam moč, da prestanemo vse te neprespane noči (pri meni so vlečejo že 2 meseca - zadnji mesec nosečnosti in vse do zdaj).
Pri meni se že pošteno pozna........sploh kar se kg tiče...do zdaj izgubila od 19 pridobljenih že 18.

No moram pa povedati, da sem zelo vesela, da se je ta user posted image čišča tud pri meni končala...zdaj pa čakam na M....glede na to da ne dojim več bo verjetno že kaj kmalu tukajuser posted image

Kar se spanja tiče se najini dve ponavadi zbujata na 3 ure...čeprav sta čez dan vedno dlje neprekinjeno budne. Hvala bogu, da  vsaj čez noč malo več spita.

Mene je kar groza, ko bo prišel čas za uvajanje goste hrane...ko pa sta že zdaj tko občutljivi...vse kar nima okus po mleku vztrajno zavračata (čaj, kapljice proti vetrovom) - celo želodec jima hoče obrniti.

Eno vprašanje...a vsi vaši user posted image že pijejo čajčke...user posted image Katere pa uporabljate?

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
19.6.2008 20:42:56   
Taula
Moja pije komarčkov čaj. Brez pritožbuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.6.2008 23:31:28   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Ajoj pozabla  napisat,davčno smo dobil okol enga mesca

Pf, mojmu še popek ni dobro odpadel, ko so jo že izdali user posted image  user posted image

Igralna podloga: smo dobili za darilo od Tiny love, taka fajn pisana in kar dost igračk visi gor, edino muzika je pa bolj tako tako. Ga pa že kar interesira, za kakih 10, 15 minut, poskuša stegovat rokice. No, saj imam sliko
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=116534&asortType=9&apage=1
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?photoid=116535&asorttype=9&apage=1&v=moji
tukaj j ebil že mal zmatran user posted image

Temence: jih HB še nima, Janu sem običajno zvečer namazala z mandljevim oljem, zjutraj razčesala in umila. So se mu pa kar lep čas pojavljale.

Strokovna literatura (user posted image ): Otrok od rojstva do šole. Mi je res zakon. Ni da ni opisanih problemov in nasvetov.

Dojenje: še polno teče. Kar se tiče pa dojenja v javnosti, sem pa bolj konzervativna oz. jožice ne vržem vsepovsod na dan, ampak se umaknem na kakšno klopco v parku ali pa v avto. V kafiču definitivno ne bi. Bi morala bit huda sila. 

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.6.2008 23:55:05   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Jaz sem pa danes ful žalostna, še vedno mi niti ene hlače iz prednosečniških časov niso prav, potem pa še razočaranje v trgovinah, ko mi nič ni prav, sem se skoraj razjokala ...  user posted image user posted image
A ima katera kakšno idejo, kaj naj oblečem za krst? Jaz bi kaj bolj športno elegantnega, pa nisem suhica, ampak kar lepo zalita user posted image .

Mislim, da bi bil pravi naslov ena fajn šivilja, pa si daj šivat kaj takšnega, da boš lahko fajn ponosla do konc tega vmesnega obdobja, ko izgubljaš kilograme.

Btw jih imam še tud jaz ene 7 za dol skint.

janjček, naš Jan ima šum na srčku. Pred dvema letoma sva šla na pregled h kardiologinji, ki pravi, da je ta otroški, ki potem izgine. Zadnjič ga je pediatrinja še vedno slišala, ko je bil na kontroli po škrlatinki.

Mozoljčki: so po dveh tednih še vedno prisotni. Pravzaprav se kar selijo sem in tja, pa mal izginejo, pa spet nov izbruh user posted image  Upam, da se jih kmal reši.

Spanje: zadnje tri dni hodi spat ob osmih zvečer in se prvič zbudi ob pol štirih user posted image  Čez dan pa večkrat po eno uro. Včasih tudi dve.

Menstruacija: je HB še ni. Pri Janu sem jo dobila čez 4 mesece.

Uvajanje GH: nekje po 5. mesecu. Edino, da bom zdaj začela najprej z zelenjavo in ne sadjem.

No, sem takole na hitro komentirala debate zadnjih dveh dni. Sem bila mal bolj terenska user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.6.2008 9:42:06   
bobika
Pozdravljene!
Jaz sploh ne utegnem kaj napisati, kaj še le prebrati. Moj mali hrošček je pravi cartek in le redko spi, ne da bi bil v naročju ali v vozičku. Ponoči nam še kar gre s spanjem, le druga runda hranjenja (okoli 4, 5) je problematična, saj takrat ima ponavadi že krče in le težko zaspi nazaj.
Se še polno doji, kar pa nama tudi ne gre najbolje. Ob tem ko sesa je iz mojih dojk takšen curek, da on preveč hlasta in pol ga muči trebušček že med dojenjem. Podiranje kupčkov nič ne pomaga. Temu so tudi potem krči primerni. Danes dobim lefaxin kapljice in upam, da bodo kaj pomagale. Dvomim, ker je že pediatrinja rekla, da zaradi uničene flore od antibiotikov, ki jih je dobival po rojstvu v velikih količinah, da najverjetneje ne bo kaj pomagalo. Bomo poiskusili, pa da vidimo.

Še za seznam:
Rojen: 20.5. ob 3.00 (3260g, 49,5cm, 34,5cm OG)
1. posvetovalnica: 16. 6. (3890g, 53,5cm, OG=37cm)

Sem videla, da se že pogovarjate o menstruacijah. Jaz še čišče nisem končala. Se mi zdi že res dolgo to sranje. Pa mislim, da sem prvi tudi imela tako dolgo čiščenje.

Eno vprašanje: kako imate danes oblečene vaša user posted image ?
Jaz sem mu oblekla: kratki body, dolgo tanko majčko, tanke hlačke s stopalkami in zokenčke.
Vsem želim lep dan!
Še slikica mojih sončkov user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil bobika -- 20.6.2008 9:44:15 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.6.2008 10:03:10   
Taula
Trenutno ima kratke hlače, nogavičke, kratek body ker je v Lj toplo. Na sprehodu je imela pa dolge rokave in dolge hlače.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.6.2008 10:10:28   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Eno vprašanje: kako imate danes oblečene vaša user posted image ?

Trenutno je še v majčki z dolgimi rokavi in pajacku na naramnice. Se bova pa počasi spakirala na teren in dobi kratke hlačke in majčko s kr. rokavi.

Ta prava frajerčka sta tvoja sončka user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.6.2008 10:23:42   
tally
Pozdravljene!

Končno se tudi jaz malo oglašam ker moja damica še spi.

Podatki za seznam:

teža 4200, 53 cm, OG 37. Naslednja posvetovalncia 22.7.2008. V torek smo šli spet na tehtanje in je bila Emilija čisto drugi otrok, mirna vesela. Bili smo tudi v razvojni ambulanti in so nam povedali da je vse v redu niso nas nič več naročali, mi je prav odleglo. Naredila ji je tudi UZ glavice, da vidi da ni zlatenica pustila sledi na možganih in je HB vse v redu user posted image .

Šli smo tudi na pediatrično na kontrolo bilirubina ker je še malo rumena, pa je dr. Bratanič rekel da Emilija ni več toliko rumena in da mora v 14 dneh zlatenica zgint, upam.

Glede oblačenja trenutno spi in ima body z dolgimi rokavi in dolge hlače, ko se zbudi bom ji oblekla kratke hlače, nogavičke in kratek body.

Glede uvajanja GH, iskreno rečeno nimam pojma bom vidla kaj mi bo patronažna svetovala, ker je rekla da se bo oglasila pri treh mesecih.

Menstra: pri meni še čišče ni konec user posted image , zmešalo se mi bo od teh vložkov.

Skye
Eno vprašanje...a vsi vaši že pijejo čajčke... Katere pa uporabljate?

Do sedaj moja ni pila, bom ji pa poskusila dat ob teh vročinah komarčkov čaj, če bo hotla.

Bobika lepa sončka imaš user posted image .

Mozoljčki: se mi zdi da počasi zginjajo imela jih je po obrazku in po lasišču take bele.

Temenca: smo jih imeli in zaenkrat odstranili, upam da jih bi čimmanj ker imamo dolge laske in je res zoprno tisto vn vleči.

Sem pogledala vse vaše hroščke in vsi so tako corti, pa večina vas ima slikico zraven na tickerju, jaz bi tuuuudi samo ne vem kako se to naredi, pomoč prosim, pa na avatarju bi imela tuuuuudi pa ne znam pomanjšat..........user posted image .

Aja pa danes sva midve prvič same, ati je namreč po enem mesecu odšel v službo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.6.2008 10:39:58   
janjček
jaz pa svojemu skuham čaj iz janeža in kumine, ker so instant čaji vsi sladkani, pa še manj ga zvija po trebuščku. sem klicala na davčno:danes so oddali na pošto, tako da jutri dobim številko

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.6.2008 10:45:08   
natasa34
Pozdravček,
Ja, je očitno pediater pozabil na kapljice. Moram danes poklicati pa vprašati. Pa že tako me je jezilo, ker ni bila izbrana pediatrinja ampak kr en ...

Mi smo imeli včeraj dopoldan tak mir. Sva bile z vozičkom v sinovi šoli, pa na kofetu in je tko lepo spala. Od 13h pa do 23h je bila pa taka žurka, da se mi je na momente že mešalo user posted image . Jok, pravi histerični zaradi krčev, pa bi se skoz tolažila z dojenjem, pa polivanje, ker je preveč pojedla ... dude pa niti pod razno noče. Ko pa je zvečer ob 23h zaspala je pa spala do pol petih zjutraj. Se je mami vsaj naspalauser posted image
Zdaj spet lepo spi, kaj bo pa popoldan bomo pa še videli user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.6.2008 11:32:18   
hijenca
Halo mamice!

Naš Videk spi danes kot mali angelček. Smo včeraj zvečer prepozno domov prišli in je bil tako zmeden, da je komaj ob 24 uri zaspal. Potem smo spali do 4, po hranjenju pa do 7. Sedaj pa spi že drugo rundo.

Jaz mu naredim komarčkov čaj, včasih pa kamilični. Ampak ga zelo malo pije. Včasih skoraj nič.

Naš fant je oblečen v body s kratkimi rokavi in tanke poletne hlače. Čakama atija, da pride iz tehničnega za avto in potem ga šibamo v mesto,v šoping user posted image user posted image .

Zdaj pa se še mora mama porihtat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.6.2008 11:46:17   
Estrella*

user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)

- rojstvo: 3030g, 48 cm, 32 cm
- 1 posvet: 3630g, 51 cm, 35 cm (+600g, +3cm, +3cm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)

- rojstvo: 3270g, 49cm, 34 cm
- 21.5.2008: 4200g, 55cm, 37cm (+930g, +6cm, +3cm)
- 12.8.2008 :

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)

- rojstvo:  3580 g, 53 cm, 34 cm
- 10.06.2008: 5170g, 56 cm, 37 cm (+1590g, +3cm, +3cm)
- 28.08.2008:

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)

- rojstvo: 3700 g, 54 cm, 36 cm
- 1. posvet: 4900 g, 57,5 cm, 38 cm (+1200g, +3,5cm, +2cm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)

- rojstvo: 3390 g, 52 cm, 36cm
- 02.06.2008: 4590g, 57cm, 38cm (+1200g, +5cm, +2cm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)

- rojstvo: 3470g, 52 cm, 35 cm
- 04.06.2008: 4825g, 55,5cm, OG 37cm (+1355g, +3,5cm, +2cm)
- 06.08.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)

- rojstvo: 3620 g, 50 cm, 34 cm
- 03.06.2008: 4770g, 55 cm, xx cm (+1150g, +5cm, +xxcm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 

- rojstvo: 3510 g, 51,5 cm, 34 cm
- 03.06.2008: 4710, 58,5 cm, 38,5 cm (+1200g, +7cm, +4,5cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)

- rojstvo: 3540 g, 50 cm, 36 cm 
- 03.06.2008: 4380 g, 54 cm, 38 cm (+840g, +4cm, +2 cm)

10. sashy (Anej, 05.05.2008)

- rojstvo: 3320 g, 52 cm, 35 cm 
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)

- rojstvo: 3870g, 53 cm, 36 cm
- 10.06.2008: 4850g, 59 cm, 36 cm (+980g, +6cm)
- 24.7.2008:

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)

- rojstvo: 3410g, 50cm, 32cm
- 1.mesec: 4690g, 55,5cm, 37,5cm (+1280g, + 5,5cm, +5,5cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)

- rojstvo: 3520 g, 50 cm, 36 cm
- 10.06.2008:4355g, 53 cm, 38,5 cm (+835g, +3cm, +2,5cm)
- 10.07.2008:

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)

- rojstvo: 3200 g, 52 cm, 32 cm
- 09.06.2008

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)

- rojstvo: 3630g, 52cm, 35 cm
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008)

- rojstvo: 3450 g, 54 cm, 35 cm
- 11.06.2008: 4620 g, 57,5 cm, 39,5 cm(+1170 g, +3,5 cm, +4,5 cm)

17. Naty* (Žan, 11.05.2008)

- rojstvo: 3500 g, 51 cm, 33 cm
-  11.06.2008: 4610 g, 54,5 cm, 38,2 cm ( +1110g, +3,5cm, +5,2cm)

18. kasso (Varja, 11.05.2008)

- rojstvo: 3080 g, 49 cm, 34 cm
- 18.06.2008: 4140 g, 54,5 cm, 38 cm(+1060 g, +5,5 cm, +4 cm)
- 28.08.2008:

19. Pepita (???, 12.05.2008)

- rojstvo: 3840 g, 52,5 cm, 35 cm
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 14.08.2008:

20. tally (Emilija, 13.05.2008)

- rojstvo: 3110g, 52 cm, 35 cm
- 10.06.2008: 3760g, x cm, x cm
- 16.06.2008: 4200g, 53,5cm, 37cm (+1090g, +1,5cm, +2cm)
- 22.07.2008:

21. kodrana (Tara, 13.05.2008)

- rojstvo: 3120 g, 52cm, 35 cm
- 12.06.2008: 4450 g, 53cm, 37,5cm (+1330, +1cm, +2,5cm)
- 17.07.2008:

22. Katina (Inti, 14.05.2008)

- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008: 48??, 55cm, 39cm (+xxg, +2cm, +2cm) 

23. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)

- rojstvo:  3010 g, 53 cm, 33 cm
- 10.06.2008: 4250g, 54cm, 35,5cm (+1240g, +1cm, +2,5cm)
- 04.07.2008:

24. suzy85 (Eva,16.05.2008)

- rojstvo: 3950 g, 54 cm, 36cm 

25. Majabo (Jošt, 16.05.2008)

- rojstvo: 3420g, 51 cm, 37 cm
-

26. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- rojstvo:
Tia: 2220 g, 47 cm, 33 cm
Lia: 2310 g, 46 cm, 33 cm
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:

27. nataša34 (Eva,19.05.2008)

- rojstvo: 2320 g, 47 cm , 33cm
-17.06.2008: 3220, 49 cm, 35cm (900g, +2cm, +2cm)

28. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)

- rojstvo: 3870 g, 54 cm, 37 cm / odpustne mere: 3600 g, 54 cm, 36 cm
- 17.06.2008: 4520 g, 57 cm, 37 cm (+ 650/920) g, + 3 cm, + 0/1 cm)

29. janjček (Tilen, 19.05.2008)
- rojstvo: 3550g, 52cm, 35cm
- 02.07.2008:

30. **** (Omar, 19.05.2008)
- rojstvo: 3840g,  52cm, 37,5cm
- 19.05.2008:

31. SesilAneja, 20.05.2008)

- rojstvo: 3480g, 53cm, 34cm,

32. Bobika (????, 20.05.2008)

- rojstvo: 3260g, 49,5cm, 34,5cm
- 16.06.2008: 3890g, 35,5cm, 37cm (+630g, +4cm, +2,5cm) 

33. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)

- rojstvo: 3790g, 51 cm, OG 35cm
- 01.07.2008:

34. Estrella (Alja, 23.05.2008)

- rojstvo: 3500g, 53cm, 34 cm 
- 26.06.2008:

35. darmar (Zala, 24.05.2008)

- rojstvo: 3580 g, 52 cm, 36 cm
- 10.07.2008:

36. Anitka ( Gal, 25.05.2008)

- rojstvo: 3380g, 51 cm, 37 cm
- 24.06.2008:

37. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)

- rojstvo: 3670 g, 52 cm, 35 cm
- 30.06.2008:

38. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)

- rojstvo: 3900g, 53 cm, 37 cm
- 09.07.2008:

39. mya26 (Maj, 27.05.2008)

- rojstvo: 3750 g, 53 cm, 35 cm
- 01.07.2008:

40. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)

- rojstvo: 3840 g, 52 cm, xx cm
- 17.07.2008:

41. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)

- rojstvo: 3600g, 51cm, 36,5cm
- 02.07.2008:

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.6.2008 12:09:21   
jana81
ESTRELLA in tiste ki ste že doble menstro...kak zgleda prva krvavitev, tak obilna kot pri prejšnjih user posted image  al sam mal krvi?
ker jst mam že od najinga prvega hopsanja po porodu nek čuden krvavkast sluzast izcedek, sicer je krvi glih za barvo, ne pa velik...in bom pop... s temi vložki.
a ste ve tud kej krvavele pri prvem seksu po porodu? sicer sva res takoj drug dan po pregledu, ko mi je una rekla da znam mal krvavet, sam to se pa zdej že vleče mal predolg. vmes ga sicer par dni ni blo.

joj kok sem zakomplicirala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?