Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:15:23
|
|
|
|
kawasakica
|
Ooooooo Poopsika..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:17:56
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Na hiter: dober večer! Mislim, da imamo norice. Zaenkrat sta samo še dve piki in nekaj v lasišču, ampak se mi zdi, da bo zjutraj pikast. Zdaj pa so pike tiste ta prave, vodene, edino so zelo majhne in zato počakam z dokončno diagnozo do jutri. Nič babe šibam v solarij potem pa likat in podobne reči.. Pridem še kaj sčekirat.... upam da ne bo preveč hudo!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Ooooooo Poopsika.. čakam fuzbal, Nemčija-Portugalska Navijamo za Portugal ofkors . Drugače pa pr nas nič novega...aja si grem pa v soboto dat podaljšle dol
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:20:39
|
|
|
|
JORJA
|
Naš pa začudo že spi. .....ga je danes popoldan Valentin kar orng zmatral... jaz grem pa tako kot Pajac likat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Na hiter: dober večer! Mislim, da imamo norice. Zaenkrat sta samo še dve piki in nekaj v lasišču, ampak se mi zdi, da bo zjutraj pikast. Zdaj pa so pike tiste ta prave, vodene, edino so zelo majhne in zato počakam z dokončno diagnozo do jutri. Nič babe šibam v solarij potem pa likat in podobne reči.. Pridem še kaj sčekirat.... Jst tudi upam, da ne bo prehudo . Uživaj v solariju , jst grem tud jutri.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Naš pa začudo že spi. .....ga je danes popoldan Valentin kar orng zmatral... jaz grem pa tako kot Pajac likat. Uspešno likanje ... men se sloh ne da, vržem v sušilc pa upam, da ne bo preveč zmečkan
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:21:32
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika čakam fuzbal, Nemčija-Portugalska Navijamo za Portugal ofkors . Drugače pa pr nas nič novega...aja si grem pa v soboto dat podaljšle dol Midva tudi!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika čakam fuzbal, Nemčija-Portugalska Navijamo za Portugal ofkors . Drugače pa pr nas nič novega...aja si grem pa v soboto dat podaljšle dol Midva tudi!!! jeeeeeeeeeeeeej Pa še za Nizozemce( za te navijam od nekdaj...ko sem bila še mala in sem z atijem gledala nogomet sva zmeraj navijala za Nizozemce )!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:22:57
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Uspešno likanje ... men se sloh ne da, vržem v sušilc pa upam, da ne bo preveč zmečkan Saj jaz tudi...majčke itd.. Boštjanove srajce za v službo pa moram nažalost zlikat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Uspešno likanje ... men se sloh ne da, vržem v sušilc pa upam, da ne bo preveč zmečkan Saj jaz tudi...majčke itd.. Boštjanove srajce za v službo pa moram nažalost zlikat No tu sva si pa na istem ...kok sovražm k mora v službo hodt v obleki in srajci... vsak dan! No sej dostkrat si kr sam zlika zjutraj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:25:09
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jeeeeeeeeeeeeej Pa še za Nizozemce( za te navijam od nekdaj...ko sem bila še mala in sem z atijem gledala nogomet sva zmeraj navijala za Nizozemce )!! ja pa še za Špance!! Samo za Hrvate NE!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jeeeeeeeeeeeeej Pa še za Nizozemce( za te navijam od nekdaj...ko sem bila še mala in sem z atijem gledala nogomet sva zmeraj navijala za Nizozemce )!! ja pa še za Špance!! Samo za Hrvate NE!!! vidva sta ista k midva Portugal, Nizozemska in Španija, nikakor pa ne za Hrvate! Mi je glih prej Simon reku kako so se spet zmazal, ker so dobil Turke zdej za nasprotnike ind a bodo pršli v polfinale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:27:51
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika No tu sva si pa na istem ...kok sovražm k mora v službo hodt v obleki in srajci... vsak dan! No sej dostkrat si kr sam zlika zjutraj Moj tudi..... Se je pa tudi pri nas že zgodilo da sem kdaj " pozabila" zlikat in si je pol moral sam... A si slišala kaj se je zgodilo enemu Nizozemskemu nogometašu?? Tragedija da joj!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika No tu sva si pa na istem ...kok sovražm k mora v službo hodt v obleki in srajci... vsak dan! No sej dostkrat si kr sam zlika zjutraj Moj tudi..... Se je pa tudi pri nas že zgodilo da sem kdaj " pozabila" zlikat in si je pol moral sam... A si slišala kaj se je zgodilo enemu Nizozemskemu nogometašu?? Tragedija da joj!!! Kaj?????Nič ne vem!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:29:56
|
|
|
|
JORJA
|
Jaz jih tak sov..... da še zato k njim na morje ne grem. Jim ne dam niti kune!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, sem zdele prebrala..............grozno .......fak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:34:45
|
|
|
|
JORJA
|
Grem Valentinu prebrat pravljico.... Se še oglasim.... Pa ne pozabit za Ronalda in njegove kompanjone navijat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Jaz jih tak sov..... da še zato k njim na morje ne grem. Jim ne dam niti kune!!! Men so se navijači zameril na rokometnih tekmah CPL...sploh pa unadva igralca Šaračevič pa un Goluža , pa kako so se obnašal...bljek
< Sporočilo je popravil poopsika -- 19.6.2008 20:36:11 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Grem Valentinu prebrat pravljico.... Se še oglasim.... Pa ne pozabit za Ronalda in njegove kompanjone navijat itak, navijamo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:53:06
|
|
|
|
pajac
|
Evo me nazaj... Peter je nekaj jokal upam, da bo lepo spal... Veste kaj me zanima: jaz tudi dam Petru kak sirov štukelj za probat, ali pa štrudl.. Samo, a niso tam cela jajca noter? No če mu ni nič, pol je menda že ok?? Pa ribano kašo obožuje...
< Sporočilo je popravil pajac -- 19.6.2008 20:56:40 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:55:27
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ojej, sem zdele prebrala..............grozno .......fak sam ženske, a mislite, da ne bi bilo prav, da gre domov??? Mislim....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 20:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ojej, sem zdele prebrala..............grozno .......fak sam ženske, a mislite, da ne bi bilo prav, da gre domov??? Mislim.... jst sem brala prispevek na RTV in je šel domov.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 21:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Evo me nazaj... Peter je nekaj jokal upam, da bo lepo spal... Veste kaj me zanima: jaz tudi dam Petru kak sirov štukelj za probat, ali pa štrudl.. Samo, a niso tam cela jajca noter? No če mu ni nič, pol je menda že ok?? Pa ribano kašo obožuje... sej jst ji dam tud štrudl al pa kolaček, pa je cel jajc notr ..očitno ni panike
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.