|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
19.6.2008 17:18:22   
sonček85
_ančica_:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse nosečke:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj vas je veeliko.samodva dni me ni gor pa že4 nosečke.jupi.zdaj smo pa me na vrsti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.6.2008 17:19:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Drage moje nove nosečke, čestitke še enkrat vsem! user posted image user posted image user posted image Upam, da nas pridete sem ter tja še kdaj pogledat, preverit če so na seznamu sama neznana imena (kar bi seveda pomenilo, da nam je vsem uspelo user posted image ).  user posted image

Sem ravno sedaj gledala na forumu nosečnost naše bivše borke, ki se bolj malo, no lahko rečem nič več ne spomnijo našega druženja. user posted image Pa se mi zdi, kot da bi še včeraj skupaj klepetale, pisale pismo Miklavžu, pa Božičku, pa upale, da bo Valentin prinesel spotoma še kakšno darilo,... se spomnite Erin (kako smo skupaj trepetale kako mami povedat, da je noseča, ko še za njenega fanta ni vedela), pa Kahlo (ki se ji je naredil herpes in smo ji takoj povedale, da je to to, čeprav tisti mesec sploh ni bil v prvem planu za dojenčka - mojo nesojeno cimro v P user posted image ), pa Stunfek (in njeno princesko in moža, ki sta jo kar mesec dni pustila samo doma in odšla na dopust po Indiji) in še mnogo drugih...

No, jaz vas zagotovo ne bom pozabila in vem, da bom vsem prej ali slej prišla čestitat na podforum "Rodili smo!". user posted image

saj imaš meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa mene.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.6.2008 17:23:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

No, pa da se se jaz oglasim. Najbrz se ne veste vse, da sem imela pred kratkim SS (tri tedne nazaj), pred tem pa sem se z vami tukaj borila. Zdaj bo pa treba se malo pocakat, potem pa spet veselo na delo. user posted image

Dajmo punce!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ančica! - Zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

hvala Orhideje user posted image zdaj mi je ze lazje pri srcu user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.6.2008 17:25:55   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Ančica, glavo pokonci in v nove boje ... vsaj veš, da sta plodna ... Ravno včeraj sem se spomnila na vas "izseljenke", smo skoraj skupaj začele na tem forumu ... Je pa res, da se ne oglašam prepogosto, pa še eno pavzo sva imela z mojim - nisva smela delat user posted image ... sedaj pa v nove boje ... Bo še kak plusek danes? Tale junij pa res obetavno zgleda ...

ja mas prav...zdaj vsaj veva da sva plodna...strah me je edino tega, da bi se vse skupaj ponovilo. user posted image Drzim pesti, da vama cimpreje rata!!! user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.6.2008 17:26:30   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

_ančica_:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse nosečke:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj vas je veeliko.samodva dni me ni gor pa že4 nosečke.jupi.zdaj smo pa me na vrsti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za objemcke tudi tebi user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.6.2008 18:36:54   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

No, pa da se se jaz oglasim. Najbrz se ne veste vse, da sem imela pred kratkim SS (tri tedne nazaj), pred tem pa sem se z vami tukaj borila. Zdaj bo pa treba se malo pocakat, potem pa spet veselo na delo. user posted image

Dajmo punce!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ancica
le pogumno naprej. tudi sama sem imela najprej ss, potem pa sem po 3user posted image spet ugledalauser posted image in sedaj imam najlepšo princesko.
tudi sama sem dobila herpes obakrat, ko sem zanosila in nisem še vedela, da sem srečka nosečka.

punce le pogumno naprej. stiskam pesti, da tečke ne bo in boste vse kmalu ugledaleuser posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.6.2008 18:59:54   
_ancica_
kodrana...kako je to lepo slisat...sem ful vesela zate user posted image user posted image user posted image Midva bova se malo pocakala (kak mesec dva), potem pa v nov boj in novim zmagam naproti user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.6.2008 20:23:01   
sonček85
veselo naprej in z veliko optimizma in elana.ljubezen vedno zmagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.6.2008 20:42:15   
Anonimen
Oooo, pa te se nekatere le oglasile. Očitno nas več bere, doda komentar pa le redkokatera. Ampak lepo, da ste vaj z mislijo z nami. user posted image user posted image user posted image

ancica - jaz itak spremljam forum po dolgem in počez in sem prebrala, da vama sreča ni bila naklonjena, ampak vem da bo v drugo vse OK. user posted image

spps, sonček85 - da imam vaju pa itak vem in vse ostale borke! user posted image user posted image Se je lepo družiti z vami, ampak še raje bi se z vami družila in čvekala na forumu nosečnost. user posted image

Danes je zopet una "čarovnica" rekla (pa ne men, tašči in moževi testi user posted image ), da bomo kmalu dobili dojenčka... Pa ko sva šla šoping mi je tolk smrdelo, ko sva hodila mimo mesa in rib, da sem imela želodec v grlu. Ampak to je itak psiha, zarad vse te želje, drugih znakov pa itak nimam... le to, da sem že majčkeno zrela za kakšno strokovno psihiatrično obravnavo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.6.2008 20:44:36   
Anonimen
drugih znakov pa itak nimam... le to, da sem že majčkeno zrela za kakšno strokovno psihiatrično obravnavo! user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja, to da sem zrela za strokovno psihiatrično obravnavo ni znak nosečnbosti, ampak da je oseba mal premaknjena...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.6.2008 20:51:37   
misk2
lep pozdrav punce...zal vam sporocam...da me je danes obiskala  tale tecka user posted image  ...in sm kr mal v depresiji....pa se je moj dragi takoj spomnil ideje da me spravi v dobro voljo (al pa vsaj da ne mislim na to) v shoping...user posted image  ampak ok...mal sm se potolazla....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.6.2008 20:58:13   
Athina
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

lep pozdrav punce...zal vam sporocam...da me je danes obiskala  tale tecka user posted image  ...in sm kr mal v depresiji....pa se je moj dragi takoj spomnil ideje da me spravi v dobro voljo (al pa vsaj da ne mislim na to) v shoping...user posted image  ampak ok...mal sm se potolazla....

user posted image user posted image user posted image
Samo še dva kratka tedna do ovulacije user posted image Držim pesti, da vama naslednji mesec uspe ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.6.2008 21:23:36   
misk2
sej mogoce pa je to se dobr da je prsla...bom zdej vsaj mirna ker mam 2.7. lpsc in hsc...tko da julija tud nc ne bouser posted image ...mogoce bo avgusta...user posted image ...joj kok je to se dalec...user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.6.2008 21:30:43   
piamaria
joj moje babe in babike...samo, če pomislim, da bom tekla 10 krog, se predam.....ne morem več....potem bom za nekaj časa odjedrala in se javila jeseni, tako bo najbolje....pa vseeno UPAM, da bouser posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
19.6.2008 22:41:21   
Athina
Piamaria, pa ne moreš se predat ... kaj bosta nehala user posted image al kaj? user posted image user posted image user posted image Enkrat bo, sigurno ... kar pogumno naprej ... Jaz sem tudi mislila, da bom že zdavnaj user posted image pa nič ... ampak gremo v nove boje, ni druge ... Držte se, punce, jutri pa čakam najmanj 3 nove nosečke, okej? Zmenjene? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.6.2008 22:52:54   
*Junona*
Dober večer!

Tudi mene je na žalost obiskala user posted image . Danes je bil za mene tak slab dan, da že dolgo ne. Sem cela cmerasta danes. Luliko mam pa čist otečeno od brazilske - ne vem  al se naj temu smejem al tudi jočemuser posted image .
Ok, mal heca. Ampak počutim se full slabo. Nisem si mislila, da bom tako razočarana, če pride tečka. Vem, da je šele prvi krog, ampak vseeno... Za mano sta dva ss in zdaj se vsega bojim.
Js sem tut mogla it dans se mal zluftat v H&M-a. In sem mal zapravljala... pa sem bla vsaj tisto uro boljše volje.

Jah , nč, mormo it naprej, ni druge.

Želim, da bi vse na seznamu zagledale pluskeuser posted image user posted image user posted image

Enanobena, js te mam tut lada...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.6.2008 22:54:01   
*Junona*
Torej, prosim če me ve pobarvate v modro, sama se ne bi. user posted image

Se bom raje drugič (upam, da kmalu)v rozauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
19.6.2008 23:36:57   
Anonimen

user posted image  

user posted image

user posted image user posted image   JUNIJSKE BORKE ZA    user posted image user posted image   user posted image

· xx.06. - diamantina - srečka nosečka user posted image user posted image
· xx.06. - srecna_zvezda     
· xx.06. - crvicek
· xx.06. - athina
· xx.06. - nejkag (16.krog) -  user posted image user posted image v nove boje
· xx.06. - db - user posted image user posted image  v nove boje
· xx.06. - miklarom
· xx.06. - mama_milchy - user posted image user posted image v nove boje
· xx.06. - Arual (9.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
.  xx.06. - dreja81 -user posted image user posted image v nove boje
.  xx.06. - Majch (6.krog)
.
 xx.06. - M1987(4.krog)
.  xx.06. - evica23(8.krog)
· xx.06. - Lopona (4.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
.  xx.06. - kleja (11.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
. xx.06. - *Junona* - user posted image user posted image v nove boje

.  01.06. - Binchyka.k - user posted image user posted image  v nove boje
.  01.06. - kalaxy - srečka nosečka user posted image user posted image
· 02.06. - sunny24  -srečka nosečka user posted image user posted image     
· 02.06. - katalina (11.krog) -    user posted image user posted image   v nove boje
· 03.06. - Bivy -   user posted image user posted image v nove boje
· 03.06. - darja30 (9.krog)
· 03.06. - oktoberka - user posted image user posted image  v nove boje
· 04.06. - *Pikyca*
· 04.06.  - jernejav -     user posted image user posted image v nove boje
· 04.06.  - Pikicaa25 (6.krog) -   user posted image user posted image v nove boje
· 05.06. - lily32 -   user posted image user posted image v nove boje
· 05.06. - pin -   user posted image user posted image v nove boje
· 05.06. - ziva1 -  user posted image user posted image v nove boje

· 07.06. - micamuca(2.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
. 08. 06. - bara10 - srečka nosečka user posted image user posted image
· 09.06. - KatkaT -   user posted image user posted image v nove boje
· 09.06. - boma2
.09.06. - Fargesia(25.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image

. 10.06. - andre3a - user posted image user posted image  v nove boje
· 11.06. - Tiki55 (9. krog) -   v nove boje
. 11.06. - pokica_ -   user posted image user posted image v  nove boje
· 12.06. - KOKICA32 - user posted image user posted image v nove boje
· 12.06. - METULJ1 (16.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
· 13.06. - loveforever (8.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
· 13.06. - brkn83 (1.krog) -  srečka nosečka user posted image user posted image
· 13.06. - tropical (2.krog)
. 13.06. - *zabica* - user posted image user posted image  v nove boje
. 13.06. - maja83 (2.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
· 14.06. - becky - user posted image user posted image v nove boje
· 15.06. - sonček85 - user posted image user posted image  v nove boje
· 15.06. - Anya22 (6.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
. 16.06. - sanna - user posted image user posted image   v nove boje
· 16.06. - Pikica5 - srečka nosečka user posted image user posted image
. 17.06. - mala_pupika (1.krog) - srečka nosečka user posted image user posted image
. 17.06. - KulGirl (6.krog)
. 17.06. - misk2 - user posted image user posted image v nove boje
. 17.06. - NK  - srečka nosečka user posted image user posted image
. 18.06. -  glen - srečka nosečka user posted image user posted image
. 18.06. - cofk - user posted image user posted image v nove boje
. 19.06. -anonimna    user posted image (1.krog)
. 21.06. - *Mišika* (5.krog)
. 21.06. - PikaV (6.krog)
. 22.06. - janaja
. 23.06. - spps (9.krog)
. 23.06. - limonita (3.krog)
. 23.06. - ...Martina...
. 23.06. - piamaria (9.krog)
. 23.06. - pikipu
. 24.06. - EnaNobena (9.krog)
. 24.06. - barbara.a.
. 25.06. - D.Mateja (8.krog)
. 26.06. - anonimna user posted image (2.krog)
. 26.06. - Še ena T
. 26.06. - anonimna user posted image
. 27.06. - anonimna user posted image
. 27.06. - ursa30
. 27.06. - Barbk
. 28.06. - Arwenko (3.krog)
. 28.06. - Joob (3.krog)
· 29.06. - šnucika
. 29.06. - anci banci
. 29.06. - fragola
. 30.06. - tj81 (2.krog)

user posted image user posted image

user posted image  Navijačice: user posted image

Navijačice: user posted image

· uršika*** user posted image
· isa  
· murkica 
· Rosi* 
· bambina 
· tany83 user posted image
· bastian111 user posted image
· pikica5 
user posted image
· urskaj 
· little angel  
· Sasa78 user posted image   
· Polynesia user posted image   
· katalina 
· TODY78 
 · _ ancica_    
· anci
· _sanja_* user posted image   
· Tiki55
· lunica24
· sonček85
· Orhideje
· *kinnie*
· tane
. nmag
. Anonimna
. Me to you
. *Junona*
. BEBIII
. giotti
. tinč407

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

JUNIJSKA STAVNICA   user posted image

sonček85   20%                                               

-------------------------------------------------
JANUAR.................25% srečk nosečk
FEBRUAR...............19,42% srečk nosečk
MAREC...................20,9% srečk nosečk
APRIL..................... 23,7% srečk nosečk
MAJ ....................... 19,6% srečk nosečk

JUNIJ ....................16,46% SREČK NOSEČK
------------------------------------------------

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
19.6.2008 23:41:00   
Anonimen
misk2, *Junona* - user posted image user posted image user posted image

Piamaria - ma nikar ne obupaj, tudi sama sem na istem kakor ti, že v 9 krogu, ne pričakujem jo dan za teboj. Mislim, da ne bo nič iz pluska, ampak obupat pa ne mislim. Tud gor na seznamu bom borka toliko časa dokler bo M vztarjala, ko je več ne bo, bom pa kot navijačica. Ne smemo obupati, pa bomo nekoč ZMAGOVALKE, z najlešim darilom pod soncem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.6.2008 6:52:14   
spps

misk2, *Junona* - user posted image user posted image user posted image

Piamaria - ma nikar ne obupaj, tudi sama sem na istem kakor ti, že v 9 krogu, ne pričakujem jo dan za teboj. Mislim, da ne bo nič iz pluska, ampak obupat pa ne mislim. Tud gor na seznamu bom borka toliko časa dokler bo M vztarjala, ko je več ne bo, bom pa kot navijačica. Ne smemo obupati, pa bomo nekoč ZMAGOVALKE, z najlešim darilom pod soncem!

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče me v teh poletnem času ne bo tolk na RR,ampak ne za to,da bi se umaknila,ampak zarad tega,ker bomo delali ko noriuser posted image user posted image user posted image user posted image ,se moramo preselit do konc  oktobra,sam moramo prej prizidek naredituser posted image user posted image user posted image
tudi jaz bom ostala med borkami,dokler ne uspe-predvsem iz razloga,da dajemo pozitivno energijo novim borkam-tud starim,da pokažemo,da ni konec sveta,če se selimo iz kroga v krog...tud nam bo uspelouser posted image user posted image user posted image
čeprav,po mesecih neuspeha še nismo med veterankami-se  jim pa iz kroga v krog bližamo....user posted image user posted image user posted image
Dajmo punce,pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image tud sama mislim,da v tem krogu ni uspelo,bo pa v enem od naslednjihuser posted image user posted image user posted image user posted image čez vikend,mislim,da bo to tud podkrepljeno z dokazi,če ne bo mela m kakih nepričakovanih izpadovuser posted image user posted image user posted image -vsake tolk rada zamuja čist brezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image
V glavnem punce,želim veliko sreče VSEM,želim,da vsem čimprej uspe,drugim,ko se že pa dalj časa borite-GLAVO GOR in v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja-DOOOBROOOOOOOOOOOO JUTROOOOOOOOOOOOOO

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 20.6.2008 6:54:47 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.6.2008 7:31:57   
D.Mateja
Dobro jutro vsem.user posted image user posted image user posted image user posted image Kava?Čajček? Oboje? Ni problemauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte kolkr se le da. Pa  čim več user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.6.2008 7:35:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Dobro jutro vsem.user posted image user posted image user posted image user posted image Kava?Čajček? Oboje? Ni problemauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte kolkr se le da. Pa  čim več user posted image .
kavo sem že spravla v promet,čez pol ure grem na drugouser posted image user posted image user posted image
in matejči,kako se držiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.6.2008 7:41:16   
D.Mateja
Jaz bla na čajčku. Madonca če bi pred 10 leti kdo rekel, da bom vsala ob 6h in pila čaj, bi mu rekla, da se mu je zmešal, ker me pred 10 uro ni nihče spravil pokonci razen sinko pa še on je bil tak zaspanček kot mamiuser posted image . Ja, se moram kr držat, hvala bogu da mam takega desca ob seb, da mi stoji ob strani. Ker je šel ati v bolnico Golnik. Brez operacije mu ostane dobre pol leta z operacijo pa 3 - 5 mesecev. Tako da, počasi se sestavljam skupaj, pa mogoče se zdravniki motijo. Saj niso bogovi. Je veliko tudi človekova volja in način življenja. 
Če bi sedaj zanosila mislim,da bi vsi 4-je skakali do stropa.user posted image user posted image user posted image user posted image .

In pri tebi kaj novega?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.6.2008 7:51:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Jaz bla na čajčku. Madonca če bi pred 10 leti kdo rekel, da bom vsala ob 6h in pila čaj, bi mu rekla, da se mu je zmešal, ker me pred 10 uro ni nihče spravil pokonci razen sinko pa še on je bil tak zaspanček kot mamiuser posted image . Ja, se moram kr držat, hvala bogu da mam takega desca ob seb, da mi stoji ob strani. Ker je šel ati v bolnico Golnik. Brez operacije mu ostane dobre pol leta z operacijo pa 3 - 5 mesecev. Tako da, počasi se sestavljam skupaj, pa mogoče se zdravniki motijo. Saj niso bogovi. Je veliko tudi človekova volja in način življenja. 
Če bi sedaj zanosila mislim,da bi vsi 4-je skakali do stropa.user posted image user posted image user posted image user posted image .

In pri tebi kaj novega?
boš kasnej gor?čez kako uro bom doma,grem zdajle malo peljat v vrtec,ok?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.6.2008 8:07:10   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: NK

punce da nas malo dvignem.........................++++++++++++++++++

jupi sem tako vesela!!!! drugače sm pa plusek zagledala že včeraj tko d včeri je bil pa res srečen dan

Jeeee nova nosečka! Čestitke in lepouser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?