|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
20.6.2008 1:04:14   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Zanimivouser posted image , mladi po srcuuser posted image

Jaz sem mislila tisti kreativni del, ne tega dela. user posted image

janja, še iščem, mam veliko majlov, pa pošte že nekaj časa nisem brisala...  tako, da nisem pozabla. Grem naprej iskat.

Pa lahko noč.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 826
20.6.2008 1:09:04   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: janja

pot - kako je luštkan tvoj Oskar. Pa take velke očke ma. user posted image Ampak najlepši so pa k spijo, a ne?

jaaaaaa. Mam kar nekaj spečih slik, samo, ko se ne bi meni roke tresle, vsakič ko hočem mirno slikat... user posted image

Glede mleka. Že od malega ga ne morem jest zjutraj, ker mi je potem full slabo. Nikoli pa nisem niti pomislila, da jaz mleka ne prenašam. No, zdaj mi je pa po mleku slabo ne glede na uro, pa ne nujno vedno. Po moje premalo jem, se mi zdi, da če prej kaj drugega pojem, potem je vredu. Samo, ko pa nevem kaj lahko splo še jem, da ne bo potem Oskarja zvijalo. Saj crklja se pri meni tako ali tako še samo zjutraj, včasih pa še malo čez dan. user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 827
20.6.2008 1:24:44   
pot
janja: našla, poslano.

lahko noč punce in dobro jutro tistim, ki ste ravnokar vstale: kavica za vas in še malo kalorij user posted image :
user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 20.6.2008 1:26:28 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 828
20.6.2008 5:44:34   
VANILI
hvala za virtualno kavico, no jaz bom spila tapravo z mojim, ki odhaja - službeno, na piknik na morje. matr se enim gode.

teo pa bi kaj natipkal:
xnnnnnnnnnnnn nzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznn

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 829
20.6.2008 6:42:41   
janja
dobro jutro!

Danes pa že jaz strašim ob tej zgodnji uri. Sem šla prej gledat program za Superdan. Razmišljam, da bi vseeno šli, ampak čimprej. Ker pol bo po moje res gužva, pa problem s parkiranjem, pa vroče. Katera je že napisala, da bodo tudi tam mogoče?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.6.2008 8:01:48   
skuštrana
Ta sta oseba, ki je izrekla misel o Budi, mi je predlagala, naj si pogledam knjigo Kompetentni otrok Jasperja Juula. ali jo je katera že brala in kakšni so vaši vtisi?

Nova10kauser posted image user posted image  Super knjiga, in je končno izšla tudi v slovenščini.  Jaz sem se v njegovih knjigah res našla, sem prebrala vse, sedaj je krenil tudi slovenski familylab www.familylab.si . Priporočam v branje. Glede vzgoje je pa pri nas tako, se ne strinjava vedno z možem ampak tega pred Lizo niti ne skrivava, no, pred njo se zaradi tega ne kregava in ne debatirava, ampak ji poveva, da ati to dovoli, mami pa pač ne..Isto je z babico, ona to dovoli, jaz pa ne. Se načelomma strinjam z Ullo, s prvorojenko nimamo težav in upam da bo tako tudi s temle čmrlom...Si pa odprla temo, ki mi je zelo zanimivauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.6.2008 8:07:36   
suzanamai
Suzanamai ojoj, to kaj pa je tvoja Zoja danes pojedla, to pa nisem še niti jaz, adijo marija res al kaj? Kam je te dala vse to v tisti mali želodček?

Pandica je sproti praznila, 7x je bila pokakanauser posted image , evo pa spet smrdi, greva se previt in kavico popit. Pridete?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.6.2008 8:12:33   
skuštrana
(Sicer pa si lahko same ogledate kakšne oddaje, ki imajo vzgojne prijeme, ki se mi zdijo super: Little angels ali pa Nanny 911).

Meni pa te oddaje niso všeč. Vzgoja je način življenja in ne moreš v eni oddaji popravit to, kar si prej narobe delal 5 let. Druga stvar je pa ta, da otroci tujce itak vedno bolj ubogajo kot svoje starše in ni čudno, da tiso nanny ubogajo, staršev pa ne..Bolj realno bi bilo, če bi čez kakšno leto šli spet nazaj k družini in potem posnelči napredek.

Meni se zdi full pomembno pri vzgoji, da poznaš posamezne razvojne faze otroka, ker to da so 2,3 letniki trmasti je del razvoja, odkrivanje sebe, svojega obstoja in svoje individualnostiuser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 20.6.2008 8:16:14 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.6.2008 8:20:04   
*kinnie*
Najprej dobro jutro.....
Danes sem spet takoooo zaspana, prav ne vem kaj mi je...in res danes ponoči startamo, mene je pa grozno začelo bolet grlo. Še dobro, da sol vse pozdraviuser posted image .
Moj imunski sistem se je zdaj malo spočil odkar sem na porodniškiuser posted image .....pred tem se je stalno nekaj paslo po meni, povečane vratne bezgavke non stop...

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Pa všeč so mi ljudje, ki kaj s svojimi rokami znajo naredit.

Jaz tudi tudi....samo bolj v abstraktnih vodahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzanamai: da ne boš kaj jezna name....user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 834
20.6.2008 8:24:50   
skuštrana
Jao, saj to ni res...Liza je tele dni pri babici vsak dan pokonci ob 7.30, danes ko bi morali pa nekam it pa spi in spi in spiuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.6.2008 8:25:48   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

ti, tale naša kinnie se bo pa še znucalauser posted image user posted image

sam resno, kje je pandica?? pa suzanamai??

Vanili, obrušeni diamanti so najlepšiuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi pogrešam Pandico, Klaudio, Margareto, Miclo-daj se večkrat javi, te je zelo fajn brat, .....pa Drobižek,  Jasna, metkica1, noa1, Živa.....

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 836
20.6.2008 8:44:10   
*kinnie*
Pot: Mene je čist okupiral sindrom "mama"....Pri ta večji sem se dala v red in poskrbela tudi zase....uh nohti,...jaz jih v službi ne smem imeti nalakiranih,...pa še postriženi morajo bituser posted image ...imamo samo prepovedi...

Pandica: ko si omenila juice vodko...pri nas je bilo to tudi "in" v "mladih letih"...pa kakšna rum kola, ko je vsega zmanjkalo, -...naša mami je bila kar huda, če smo ji požrli ves rum za pečtuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 837
20.6.2008 8:57:41   
ninka80
Ulaa, pol bova pa istočasno v Miletićih.user posted image
Pot, ja moram čakat do sept. (jul, avg. so dopusti)

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.6.2008 8:58:36   
*kinnie*
Jaz bi zdaj kar tu z vami klepetala....samo moram it delatuser posted image ...pospravljat, Vanili, a prideš pomagat...user posted image user posted image

Lep dan.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.6.2008 9:14:26   
metkica1
Pa me je vrglo venuser posted image

sedaj pa se že mala dere, se javim kasneje. Lep danuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.6.2008 10:38:01   
Ulaa
Pot:  kak lep fantin!

vzgoja: ko ste ze omenile oddaje. Meni so do neke mere o.k., ker lahko vidis kaksne posasti lahko postanejo otroci ce jim to omogocamo. In ravno vceraj mi moj razlaga od enega kolega. Ko smo bili pred 2 letoma na eni skupni poroki, sta bila kolegova mulca kot dva ziva srebra, pa ne to samo tako gibljiva ampak dva mala user posted image . Pa je kolega skoz govoril, da sta samo malo bolj zivahna in da otroci taki so. No zdaj je tavelik v 2 razredu osnovne sole in je pred parimi dnevi udaril svojo uciteljico !!! Pa si starsa se vedno noceta priznat, da imajo tezeve. Kaj bo cez 5 let? Jaz mislim, da ce bo slo tako naprej bodo pristali v Jarsah - zal. In ko sem ze omenila Jarse, tam so izdali eno krasno knjigo o vzgoji otrok:
Mala knjiga za velike starše: Zoran Milivojević
Sicer pa:
Otroci so tega vredni: Barbara Coloroso
RAZVAJENOST - rak sodobne vzgoje: Bogdan Žorž
KAKO OTROKU POSTAVITI MRJR IN POSKRBETI TUDI ZASE!: Jane Bluestein
V VRTCU BO MORDA ŽE PREPOZNO: Masaru Ibuka

Ce imate se kako dobro knjigo na zalogi, na plan z njo!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.6.2008 11:19:26   
metkica1
Ulla s tabo se čisto  strinjam. Prva vzgoja otroka in najpomembnejša je do 3 leta. Midva sva tavečji preveč dovolila ampak smo zadnji čas stvari popravili in sedaj je v redu. Hvala bogu, če pa bi se tako nadaljevalo se pa stanje potem še samo stopnjuje.
Bova pa pri tamali začela postavljati meje dosti prej.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.6.2008 13:11:24   
Pandica
Pozdravljene,

mi2 pa sma že bile na sprehodu, zdaj pa aja svoj lepotni spanec.

Joj, kaj mi je danes naredla Zala   user posted image    Dostikrat ji dam svoj mobitel za igrat in je nekaj časa mir. Itak ga imam vedno zaklenjenega in sem bla ziher, da ga ji ne bo uspelo po naključju odklenit in koga poklicat. Danes pa se ona igra z mobitelom, jaz zraven nekaj pospravljam, nakar me kliče 2ursae, da je imela moj neodgovorjen klic   user posted image
Jaz pa še ji govorim, da je JAZ nisem klicala, ampak, da sem mali dala mobitel za igrat in skoraj nemogoče, da bi jo ona poklicala user posted image
Pol pogledam in res sem imela odhodni klic 2ursae user posted image
2ursae  oprosti še 1x, da te je moja mala kr poklicala, te je že hotla kaj poklepetat z tabo user posted image user posted image in te mogoče kaj vprašat  user posted image
Bom v bodoče bolj "previdna"

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.6.2008 14:03:10   
lane31
Pandica........prvo klavir pol pa že telefonira.......ma kam se mudi tej mladiniuser posted image

Janja ,Drobižek.......brez brige....ta teden še nič ni šlo dol ,ker pač stojijo  user posted image kljub temu da delam vse kot v prejšnem tednu.....dieta pa je 5 majnših kar se da zdravih obrokov .....se ne stradam .....za to več nisem dovolj mlada user posted image

Mala mi ne zaspi .....pa bi že mogla.....jaz pa kuham -goveji zreski v zelenjavno omaki + njoki (kupljeni valda )

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.6.2008 14:13:53   
*kinnie*
Se še jaz malo javim....Lane31, pri vas bo pa okusno kosilo...meni so njoki sploh njamiiii....pri nas pa danes samo porova juha...moramo pred odhodom pospraviti ostanke iz hladilnikauser posted image .
Zdaj pa šibam.....pride user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.6.2008 14:17:31   
suzanamai
Suzanamai: da ne boš kaj jezna name....

Zakaj le? A misliš zaradi komentarjev glede strani? Ja saj to sem hotela in želim si čim več kritike, da bo potem tako kot je treba.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.6.2008 15:12:19   
skuštrana
Ulla s tabo se čisto strinjam. Prva vzgoja otroka in najpomembnejša je do 3 leta.

Ja, točno takouser posted image  J. Juul pravi takole - vzgajamo do 3 leta, potem lahko do 5 popraviš kar si kiksnil potem je pa konecuser posted image  (no, tako nekako)user posted image  In se čisto strinjam z njim...Me je pa ravno danes najboljša prijateljica vprašala kako sem uspela doseč da me Liza ubogauser posted image  Je bila en dan z nami (Liza, arsen in mi2) v šopingu in je bila Liza res full pridna, je ubogala na prvo besedo...Pa sem ji povedala po resnici - dobri živci, veliko potrpljenja in dolga trnova potuser posted image

Ulla, jaz poznam en primer fantka, to je bil prvi otrok ko sem si rekla, da je res nevzgojen otrok..Katastrofa je bil. Ima skoraj 2 leti in 18 kil in se je vrgel v naš voziček na Arsena kar tako, brezvezeuser posted image  Pa Lizo je vlekel za lase, full agresivno, napadalno...Tam sem si pa res mislila, upam da nikoli ne pridejo k nam na obiskuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 847
20.6.2008 15:24:28   
Pandica
Lane31  joj, veš kako mi je bilo nerodno user posted image   ko je Zala poklicala 2urso. Še zdaj mi ni jasno kako ji je to uspelo user posted image

Kinnie  kdaj grete zdaj na user posted image   ? In kak dolgo vas nebo?

Pa ne, že spet ta dež user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 848
20.6.2008 16:07:35   
mehurčica
Pandica, kaj pa če bi Zala še kako drugo pogrešano oktoberko poklicala, namesto da nas tukaj skrbi, kaj se z njimi dogaja?user posted image

Joj, kak se mi zdi zdaj ta ekran ogromen.user posted image Sem bila en teden na onem malem pa sem se zgleda kar malo navadila. Me je moj že klical, če sem ugasnila mašino, pa sploh še ne grmi.user posted image Očitno bo zdaj tak, kot moj ati. Vedno domov kliče, če je vse ugasnjeno. Ampak on ima konkretno več vredno feršterkerijo in te zadeve. No, mi pa zato manj denarja in si res ne moremo še kake strele privoščit.user posted image

A je katera že kaj zvedela, kje je Jasna? Kak sms pa to... Al sem preveč firbčna?user posted image

To knjigo od Julla si bi pa tudi jaz rada sposodila v bližnji prihodnosti. Ma jaz imam ves čas neke strahove, da bova kiksnila v vzgoji. Zaenkrat se mi zdi, da nama vredu gre. Sva pa tudi hitro začela postavljati meje, ker jih je hitro pač potreboval, ker je izredno živahten otrok. Že od čisto malega nam lepo da rokico za čez cesto, rokica more tudi bit, če smo ob kaki nevarni cesti, čeprav na pločniku, če se grdo obnaša v trgovini(nori sem in tja)mu morem včasih zagrozit da bomo šli takoj ven ali da ne bo nič dobil, dobi samo 1 ali 2 stvari in tudi sam se strinja s tem....hm...polno je stvari....sej sploh ne vem kje bi začela in kje končala. V glavnem se mi zdi, da je kar priden, edino doma ima včasih finte in si nas privošči. Je pač treba imet dobre živčke in sem enkrat na eni temi o vzgoji napisala, da bi pri kakšni drugi mamici in atiju verjetno že konkretne čez rito dobil. Ampak se oba strinjava, da raje poiščeva drugo rešitev. In tako tudi sam (nekako tako kot malčica od Kinnie - sta isto stara btw) včasih gre v sobo, še preden mu midva rečeva.

Ampak kljub temu, da je do zdaj vse ok, me je strah, da bo šlo enkrat vse narobe.user posted image Tako da Noa1, ti me tak pomiriš, ko mi rečeš, da sta moja otroka zlata in pridna. Ko bi le trajalao...

Upam, da me zdaj ven ne vrže....

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 849
20.6.2008 21:11:15   
VANILI
kje pa ste vse mamčice danes?

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.