|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
19.6.2008 23:34:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

kinnieuser posted image
pa dobr kaj ti vsak večeruser posted image ??!!

saj pravim, da raje ne povem...

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 19.6.2008 23:37:13 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.6.2008 23:36:07   
*kinnie*
nočko

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.6.2008 23:36:17   
VANILI
jazse pa danes tako počutim:

user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 778
19.6.2008 23:37:37   
janja
Ja vanili, tale nina je pa res ena grozilda.

Mene je pa ta komad vrgel s tira (bi šla kr plesat), ko sem bla noseča z Andražem.
http://www.youtube.com/watch?v=LVOiUHo3WSE

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 779
19.6.2008 23:40:33   
pot
lane31, hvala za pohvale Oskarju. user posted image

nova10ka, hvala je tudi mene to zanimalo glede meje, potnih listov...
Vzgoja, jaz mislim, da meje morajo biti, ker brez njih se otrok počuti izgubljenega. Sem gledala že nekaj oddaj, ko so otroci bili prav srečni, ko so starši končno uvedli meje. Kaj več pa še ne morem dodat, ker je Oskar prvi otrok. Povem kasneje, ko bo večji.
Se strinjam s tem, da morata starša skupaj držat - biti tim, ker kakor hitro vidi otrok, da en popusti, šiba k drugemu izsiljevat. Tako pa ve, da ne more nobenega več sukat okoli prsta in se mora sprijaznit, da bo pri tem ostalo. V kolikor se eno pravilo ali prepoved izda, je treba, kadar se izjemoma prekine, otroku razložit zakaj, da ni zmeden. Recimo, če mora vedno it spat ob 8ih, za novo leto pa ne.
Tudi s tem se strinjam, da se o vzgoji ne kregat pred otrokom, ker potem vidi kdo je šibkejši in to kasneje izkoristi ali pa s tistim staršem, ki v prepiru potegne krajšo, ravno manjvredno. (Sicer pa si lahko same ogledate kakšne oddaje, ki imajo vzgojne prijeme, ki se mi zdijo super: Little angels ali pa Nanny 911).
Pa, še to: otroka je treba tudi kdaj pohvalit, sploh, ko počne tebi všečne  stvari, da dobi samozavest, čeprav bom zraven cvikala, recimo na igralih. Hvaliti je treba tudi za to, da se ne nauči, da dobi pozornost samo s slabimi stvarmi, ko ga okregaš. Ker naju z bratom niso nikoli hvalili doma, grajali in kregali pa skozi, za vsako malenkost. Tako, da so mi pohvale še danes tuje in mi je full čudno, jih ne znam sprejemat, pa tudi velikokrat, mislim, da so kar tako, zaradi lepšega izrečene, čeprav niso.

Ulaa, se strinjam tudi s tabo.

valči bravo, da jeste tudi nepasirano in da jeste vse brez problema. user posted image Pa najbrž potrpežljivo čaka, da dobi za jest in ni tako kot Oskar, ki se joka, dokler ni flaška v ustih. user posted image

ninka80, a zdaj boš pa celo poletje mogla čakat, da prideš spet na vrsto za operacijo?user posted image

VANILI, boga. user posted image Za inekcije, je pa moja G rekla lani, da jih je treba it v tujino iskat. Sem pozabila ali jih pri nas ni več mogoče dobiti ali kako (prej se pri G pozanimaj, da ne boš šla brezveze tja). Je pa ena znanka imela inekcijsko zaščito, pa je tudi kar vmes še malo krvavela skozi.

*kinnie*, mi je všeč, kar si o vzgoji rekla. Pa to, kaj je mala rekla , da je boljše, da gre v sobo, tudi. user posted image user posted image user posted image

Pa še skopiram, če me je kaj dol vrglo vmes, ko sem brala in pisala...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 780
19.6.2008 23:40:39   
VANILI
ful fajn komad, ja!
ti, tale naša kinnie se bo pa še znucalauser posted image user posted image

sam resno, kje je pandica?? pa suzanamai??

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 781
19.6.2008 23:42:01   
pot
ooo, *kinnie*, sem ti kar malo fauš. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 782
19.6.2008 23:42:31   
pot
suzanamai, najbrž svojo stran ureja.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 783
19.6.2008 23:43:29   
VANILI
mamčice, jaz sem a danes kao začela hujšat, kar pomeni, da po pol deseti uri zvečer ne jem več. Matr, sam gledam, kje je kaj. Ampka ne,sem karakter, pol pa tle vodo žlukamuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 784
19.6.2008 23:44:27   
VANILI
saj res, suzanamai - sem skor dol padla, ko sem vidla tvoje umetniške izdelke. Sem bila zelo močno impresioniranauser posted image user posted image . Pa všeč so mi ljudje, ki kaj s svojimi rokami znajo naredit.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 785
19.6.2008 23:44:30   
janja
Kje si pa to sliko našla? Pa kaj te muči? Sprosti se, uživaj na porodniški, a bova kaj spile (če boš pol kej boljš volje)?

Evo ta je pa zate - pazi naslov:
http://www.youtube.com/watch?v=NuxS-9t3tnY

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.6.2008 23:44:50   
pot
A Klaudia je na dopustu?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.6.2008 23:45:59   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Pa všeč so mi ljudje, ki kaj s svojimi rokami znajo naredit.

A štrikanje tudi velja? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 19.6.2008 23:46:18 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.6.2008 23:46:39   
VANILI
janja,sej me ne muči, ampak sem danes dobila po mejlu slike, ujete pravi trenutek, pa sem mi je posrečena zdela. Tko se a počutim zato, ker ne vem, kaj mi bo prihodnost prinesla. Se mi zdi, da me ta negotovost kar mal odnaša sem pa tja, fijuuuu

aja, pila bi pa kot ponavadi, lahko en bejlis ali pa vodko z g.sokom, prosimuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.6.2008 23:47:21   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: pot

suzanamai, najbrž svojo stran ureja.

user posted image user posted image user posted image  Bravo Pot kako si vedla, sem ravnokar gor naložila z manjšimi popravki

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 790
19.6.2008 23:47:54   
VANILI
pot, kaj pa ti štrikaš? Namreč, a je to prenesen pomen ali konkretno kaj naštrikaš??

jooj ženske meni na otročje udarja, bol da neham

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.6.2008 23:48:41   
VANILI
suzanamai, a lahko plis še enx povezavo, se mi ne da iskat za nazaj, pa bi pogledala rada???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.6.2008 23:49:10   
Pandica
Ker vidim, da ste me zelenke že malo pogrešale se vam pridružim še jaz...

Samo, da ne bote zdaj vse šle spat al pa gledat sexa al pa to počet user posted image user posted image

Ne, danes se nisem nažirala preveč, sem pojedla samo malo melone, zato pa sem zdaj lačna, ko pes. In že študiram kaj bi jedla user posted image   Joj, res imam to grdo navado, da se vsak dan zvečer tak nabašem, samo, če pa sem te najbolj lačna...
Ampak kljub temu - par dni nazaj sem se spomnila, da še imam v omari ene full stare Leviske 501 ( ko sem bla še res bolj suha ) in sem jih v tor. probala oblečt gor, ko sem peljala Alana cepit in so šle brez problema, pa še lufta je user posted image user posted image

No, stuširana sem že tut. Sem si še nohte na nogah postrigla, star lak dol ščistla, ampak na novo pa si bom ju3 namazala, se mi zdaj ni več dalo user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 19.6.2008 23:55:29 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.6.2008 23:52:31   
pot
suzanamai: Ker če bi jaz bila na tvojem mestu, bi se tudi s tem ukvarjala cele dneve, dokler ne bi bila vsaj malo zadovoljna oz.ne bi bilo tako kot sem želela oz. še boljše.

VANILI, ni prenesenega pomena.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.6.2008 23:52:49   
janja
Evo, lahko izbiraš Baileys ali juice vodko. Jaz bom drugo.
user posted image
user posted image

O Pandica, kaj boš pa ti? Pa ostale?

< Sporočilo je popravil janja -- 19.6.2008 23:55:11 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 795
19.6.2008 23:54:17   
Pandica
pot   hvala za geslo. Oskar pa je itak lep fantek, kakšne velike očke ima user posted image
Joj, kak še je bil tam majhen na par slikicah. Res tak hitro rastejo ti naši user posted image

VANILI  a grema skupaj hujšat? Ker mi2 obe rade najbolj jema zvečer user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.6.2008 23:54:53   
VANILI
janja, hvala, bom za začetek enga bejlisa, pol pa lahko vodko
pot, jaz pa nimam potrpljenja za štrikanje. Edino v prvi nosečnosti sem nečakinji končala en tisti, kako se reče.. goblen.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 797
19.6.2008 23:55:29   
suzanamai
Evo mamčice, full sem vas pogrešala danes, mi je kar manjkalo, saj veste četrtek pa to... Zoja pa tudi ni videla svojih fantov, ki so vidim takoj izkoristili priliko in navalili na Tjašo. user posted image BW Vanili Zoja ima tudi modre okiceuser posted image , samo ima včasih tako temne, da če na hitro pogledaš zgledajo rjaveuser posted image

No Zoja je danes prvič jedla na žlico kot je treba. Je dobila flašo samo zjutraj in zvečer. Sem jo zadnji teden dresirala in ji nisem dala flaše po obroku gh, četudi je hotlauser posted image . Kolk sem nesramna. Sem ji raje čez pol ure spet ponudila žlico. No danes je pa za zajtrk pojedla celo jabolko in malo jogurta. Za malico je imela skuto z jagodami, kosilo pečen krompirček in piščančji file pa še malo zelene solatke, krompirja je pojedla več kot jaz, res je bil dober, sem ga pekla v ponvi na štedilniku na 3 kockah kokosove masti. Pa nič ga nisem solila, ker ni bilo nobene potrebeuser posted image . Popoldan je zmazala cel puding (prvič), potem se je še basala s piškoti, pred spanjem pa sem jo komaj prepričala za flašo, je hotla samo vodo.
Skratka neverjeten obratuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.6.2008 23:55:48   
VANILI
pandica,ok, samo ne vem, kakšna boš ti zgledala, če boš shujšala 15kg??? a te sploh še kaj bo?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 799
19.6.2008 23:56:04   
pot
Pandica, zdaj si me pa spomnila. A imate ve čas se lakirat? Oz. si ga za to vzamete?  jaz sem se parkrat spomnila, da kakšnega laka za nohte pa že dooolgo nisem imela več v roki, kaj šele na nohtih. Med nosečnostjo, so tako ali tako v materinski govorili, da je boljše, če nimaš nalakiranih , ko greš v porodno, pa sem kak mesec prej nehala mazat nohte, potem pa je tako ostalo vse do danes.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.