spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena misk2, *Junona* - Piamaria - ma nikar ne obupaj, tudi sama sem na istem kakor ti, že v 9 krogu, ne pričakujem jo dan za teboj. Mislim, da ne bo nič iz pluska, ampak obupat pa ne mislim. Tud gor na seznamu bom borka toliko časa dokler bo M vztarjala, ko je več ne bo, bom pa kot navijačica. Ne smemo obupati, pa bomo nekoč ZMAGOVALKE, z najlešim darilom pod soncem! se podpišem mogoče me v teh poletnem času ne bo tolk na RR,ampak ne za to,da bi se umaknila,ampak zarad tega,ker bomo delali ko nori ,se moramo preselit do konc oktobra,sam moramo prej prizidek naredit tudi jaz bom ostala med borkami,dokler ne uspe-predvsem iz razloga,da dajemo pozitivno energijo novim borkam-tud starim,da pokažemo,da ni konec sveta,če se selimo iz kroga v krog...tud nam bo uspelo čeprav,po mesecih neuspeha še nismo med veterankami-se jim pa iz kroga v krog bližamo.... Dajmo punce,pogumno naprej tud sama mislim,da v tem krogu ni uspelo,bo pa v enem od naslednjih čez vikend,mislim,da bo to tud podkrepljeno z dokazi,če ne bo mela m kakih nepričakovanih izpadov -vsake tolk rada zamuja čist brezveze V glavnem punce,želim veliko sreče VSEM,želim,da vsem čimprej uspe,drugim,ko se že pa dalj časa borite-GLAVO GOR in v nove boje aja-DOOOBROOOOOOOOOOOO JUTROOOOOOOOOOOOOO
< Sporočilo je popravil spps -- 20.6.2008 6:54:47 >