Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:10:26
|
|
|
|
jocika
|
Angelina globoko sočustvujem Jst sem se tud hotla zadnjič potožit, pa sem si misla, da me ne bi nobena razumela, pa vidim, da nisem edina, ko bom dobla živčni zlom zarad sosedov sak čas. Jaz sem pa v stari 4- stanovanjski hiši. Midva sva kupila stanovanje, druga so pa najemniška. Pa stene so papirnate, vse se sliši. Spodnji sosed ima ozvočenje da te kap in nabija musko vztrajno samo ponoči, sam da jeb ostale v glavo. Ti, ki so pa v istem štuku kot midva, so se pa priselili pred enim mesecem - štirje pubertetniki pa mama brez avtoritete. To je dretje cel dan, pa z vrati toooolk loputajo. Eden od njih ne ve, da majo vrata kljuko. Hodijo not pa ven nonstop in tak zaloputnejo pri tem ene dvakrat, trikrat - saj veš, večkrat zaloputneš, lažje se vrata zaprejo . Strese se cela bajta in to najraje tud delajo ponoč, ko bi človek rad spal!!!!!!!!!!!!!Al pa nas kolega od mulcev zaparkira in pride brez oprosti ob polnoči ropotat po vratih, če se mu lahka umaknemo - ker smo mogli parkirat za njim Moj je zadnjič popizdil, mislim da so to nardil zadnjič. Evo, Angelina, sem še jaz pojamrala, pa še en za obe. Upam, da nam bo zdej boljš Dihajva....
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:12:27
|
|
|
|
glugluglu
|
Angelina, ja kje pa je to? Še ko sem bila v LJ. Fužinah, ni bilo tako hudo, je bilo pa vrtanje non-stop, ja to pa res, z vseh koncev.En neha, drug začne. Lex, smola, ti želim, da se ti hitro pozdravita!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 15:12:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:14:30
|
|
|
|
lindy
|
Jest sem bla dones na pregledu, ctg ravna črta, vse je bp, sam moje kile so že na plus 18kg, kar je mnogo preveč na mojo podlago, ampak se bom s tem ubadala po porodu, zdej če sem na tolk plusa, je pa vseen če še kej dodam! Naslednji pregled imam drug teden v četrtek, so se začel na en teden! Drugač pa bi sam spala in ležala, sem že res tolk okorna, da več nč ne morem, ampak bo že, še dobr da ni take vročine!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 15:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:22:07
|
|
|
|
jocika
|
Flower, prav srečna bod. Jaz sem prej živela čisto na samem v hribih celo življenje, samo z mamo. Sosedov nikjer. Če sem hotla ven naga, sem pa šla. Tak da tega nisem navajena in bom znorela lepga dneva, ker ne vem, kak so lahk do drugih ta eni tak brezobrazni... Mava pa parcelo blizu naše bivše hiše in če nama bo kdaj uspelo zidat, bo spet mir. Upam. Ne vem še, če se bo dalo uredit, da bi postala parcela zazidljiva, ker zaenkrat imajo to zabeleženo kot travnik. A mogoče katera ve, če se to da uredit? Nisva se še zadosti zanimala(še ni denarja )
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:27:00
|
|
|
|
ina82
|
hojla čvekice, pri nas se je končno prikazal sonček. sem imela opravke dans po mestu tako da sem prišla cela premočena domov, delala zamudno kosilo (polnjene palačinke z mletim mesom), čakam da pride moj domov in grema na občino uredit očetovstvo- s tem pa tud končujem z urejanjem papirjev vsaj za en mesec. upam da ste vse vredu, jaz sem dans imela občutek da bo mi ven padel ko sem malo preveč hodla, pa še pika me nekaj doli, vse mi že pritiska, ampak upam da bo še nekaj časa noter zdržal
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:30:17
|
|
|
|
tims
|
Balonchy, čestitke , pa javljaj kako napredujeta s pikico Lex, upam, da bo vse ok in da je samo kakšna prehodna vročina. Sicer pa po takmu vremenu se sploh ne čudim, da je toliko otrok bolanih. Zjutraj sploh nisem vedla, kako naj našga ga napravim. Še dobro, da ima ruzak vedno nabit s cotkami in ga lahko potem vremenu primerno preoblečejo. Še dobro, da so tako fajn vzgojiteljice. Angelina, kje pa ti živiš? Mi smo v Štepanjskem v Lj., pa moram zaenkrat kar potrkat. Je kar mir, razen kakšno soboto, da je malo bolj glasno pred blokom, pa še to tam do pol enajstih, potem se pa kar umiri. Bojo pa naši sosedje tud znorel zaradi nas, ko bomo začel razbijat stanovanje . No, ja, to bo sicer v pop. času, pa se mi vseeno že kar smilijo Obseg trebuha? Ojoj, jaz ga imam 115, ko sem pa zanosila, sem pa imela čez pas 68cm.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:33:37
|
|
|
|
frutka_
|
Še jaz se hitro javim izmed škatel. Pakiram in pospravljam. V soboto rušimo strop in v nedeljo delamo stopnice. Pripravila sem torbo za dojenčka in jajčko, za mamico še ni torbe . Zibelko sem dobila da bo zvezdica spala noter. Zdaj pa me čaka še ceeeeli kup RD. V poned. je praznovala moja mami, danes moj moži, ju3 svakinja in naš pokavec v ponedeljek 23.. Razlogov za žur je več kot dovolj ampak zaradi obsedenega stanja stanovanja ne bomo praznovali ama ništa! Mali dobi svojo žurko in to je to. Nič, pridno pišete. Rubin in balonchy čestitam vama za pikice pokice. Upam, da vama hitro začnejo skakat po trebuščku in delat bolanočke!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 15:39:45
|
|
|
|
frutka_
|
Inigo še hitro odgovor, ker si sprašvela za alternativo glede nošenja otroka. Jaz bom najbrž kupila mei tai. Za štart pa imam kengurujčka, v katerem otrok lahko tudi leži. Od Chiccota je.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 15:55:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 15:59:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 16:06:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 16:09:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 16:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
flower lepo to slišat, da si dobila navdih... ima mogoče kdo navdih zame, mogla bi zlikat goro perila
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 16:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jocika, ena ki me razume Jaz res ne vem, kako ljudem ni jasno, da če živijo v bloku, kjer kot tudi ti praviš so skoraj papirnate stene ne morejo počet vsega kar jim na pamet pade in ob kateri koli uri. Saj popolnoma razumem, če je treba stanovanje prenovit, ga prenoviš, ampak to se objavi ponavadi na oglasni deski in se prosi za razumevanje - tako da Tims, to naj te ne skrbi. Bolj je res nadležno to, ker je vsak dan en in isti šunder in nimaš kaj naredit. Živimo pa na Viču. Sem tudi jaz mislila, ko smo se preselili, da bo mir, pa sem se hudičevo zmotila. Očitno smo padli ravno v takšen blok, kjer so se zbrali sami čudaki. Če pa je zadnjič bil na stopnišču kupček dreka. Očitno je enemu psu ušlo in gospodar ni bil toliko, da bi šel počistit. Pa smeti - jaz ne vem kako folku ni nerodno. Smeti se jim ne da odnesti do kontejnerja in jih postavjo pred vrata in odnesejo zjutraj ali kadarkoli pač gredo ven. Hodniki že tako niso prav zračni, potem pa še tiste smeti smrdijo tam. Res obup. Jaz ne vem no kaj se dogaja s svetom. Če bi imela možnost, bi se takoj preselila nekam popolnoma na samo, kjer je še poštar lisica. Aja Jocika. To zakaj imajo pa vrata kljuke, pa niti ne bi razglabljala......so prešpricali ta predavanja očitno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 16:19:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 16:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
hruška ok, nekje do konca leta bom ravno pri sebi konec, pa se oglasim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 16:50:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 16:51:26
|
|
|
|
Tinky
|
lunči, že k si v formi, pridi še k meni, ta vikend bom imela ene 15 strojev za zlikat, tko da te bo od muke kar zagrablo it rodit
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 16:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
tinky, ne se hecat mam tut jst goooooroooo perila. polovica od Lukija cotk, njegova posteljnina, najina posteljnina, trije stroji najinih cotk... ma za ****. bo sprejel besedo? tak zdej pa grem kr likat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 16:57:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 16:57:15
|
|
|
|
Tinky
|
Lunči, ma veš kaj, te doma niso naučili, da starejšim moraš pomagat?
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 17:00:01
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Tinky lunči, že k si v formi, pridi še k meni, ta vikend bom imela ene 15 strojev za zlikat, tko da te bo od muke kar zagrablo it rodit Ej men se zmeša.. Sovražim likanje.. Jaz tudi!!!! Upam, da mi bo mama kej pomagala, če že Lunica noče
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 18.6.2008 17:07:15
|
|
|
|
liju
|
Pozdravljene! Joj sploh ne zmorem vsega prebrat koliko nakloftate . Se vidi da so se začele porodniške in potrebe po čveku so tu. Baloncy: sem full vesela za tebe. Le tako naprej. No tukaj pa še moja slikica, če mi uspe lp
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?