murkica
|
Zdravo punce. No danes sem jaz v službi, pa se moram še malo na hitro javiti vam, preden pridejo še šefi v službo, pa mi naložijo ful dela . Špelči, prav nasmejala si me. Pri nama pa je bolj obratno . Jaz vsako priliko izkoristim za cartanje in ležanje, tako da bo fino če bodo pa po meni, ker moj bi ves čas neki skakl naokoli in bo potem burno v trebuščku . Ampak ful si dobro napisala. Drugače pa danes držim pesti zate in za tvojo deklico, da bo vse tako kot mora biti in da ni nič narobe. Kaj je zdej Beyba, si še z nami? Jaz sama sem vedela očitno, da zunaj ne bo tako luštno in sem se rodila 1 teden po roku. No zdej ne vem,mogoče so kaj narobe računali ampak baje, da sem se rodila z zamudo. Drugače pa morda res poskusita s , pa ni hudič da bo pupa prijokala na svet. Erin ravno včeraj sem gledala tvoj ticker, tvoj fantiček se bo rodil ravno nekje v bližini vajine obletnice kajne? Al sem jaz kej zašuštrala? Kakorkoli, prav presenečena sem bila, ko sem videla da si že tako daleč in da čez nekje mesec in pol, boš ti naša nova mamica. ... Se*- tebe pa sem pozabila vpršati, če se sedaj kaj drugače počutiš, ko si gospa? Vedno me je zanimalo, če se dejansko kaj spremeni, ko se človek poroči? Jaz namreč mislim, da je vse enako, samo da si se imel en dan prekrasno in imaš prstan na roki. Se motim? Ker moj me skos heca, zakaj bi zapravila toliko denarja, če se pa že sedaj tako ljubiva in poroka v tem smislu nima kaj spremenit. Pa da mu dam kakšen tehten argument Oktavija- tudi jaz sem prepičana, da bodo foliklčki zrasli do D dneva toliko kot morajo. Samo pozitivno razmišljaj, pa bo Jaz grem pa danes k babici v Sežano, ker je šla tja na rehabilitacijo. in res upam, da jo bodo spravili na noge, ker včeraj smo izvedeli, da ima hrbtenico zlomljeno na treh mestih in ne samo na enem kot so rekli na začetku. Tako, da ima renutno veliko sreče, da sploh še čuti noge. . No ampak moja babica je močna in sem prepričana, da bo tudi to pregurala. Skrbi me bolj to, da ji sedaj misli ponagajajo. No saj vem, da je stara 81 let, ampak zdej si kar neki zamisli, da se je zgodilo, kar se definitivno ni, in se ful sekira zaradi tega. In potem ji je težko rečt, da to sploh ni res in da si je ona to mal zamislila, ker potem je pa ful užaljena. Tako, da zdravnik je tudi opozoril, da se lahko pri ljudeh, ki toliko časa ležijo začne pojavljati demenca in da potem nimajo kaj pametnega narediti, ker takšni ljudje niti ne sodelujejo pri rehabilitaciji. Tako, da držite pesti, da bo vse ok in da čez mesec dni pride babica domov. Drugače pa tudi vsem ostalim, ki jih nisem poimensko omenila lepe pozdravčke. Murkica