Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:31:35
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Thaiss: ko smo se srečale sem ti pozabila dat nalepke... pol kasneje sem se spomnila. ojoj, se nisem niti jaz spomnila...pa drugič!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:32:33
|
|
|
|
tejčica
|
Malo hitrega javljanja od mene. Jaz sploh ni šans da se javim iz službe na RR, ker imam dostop samo do za službo potrebnih strani. Sicer pa tudi časa ni za to, tako da nič hudega. Še en dan, pa naše dete pride domov!!! Joj kolk težko čakam, je tako čudno ko smo samo trije. Še nikoli nisem tako težko čakala, da tašča in tast prideta z dopusta.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:44:05
|
|
|
|
thaiss
|
Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? Tejčica vi ste še kar brez Vida, kolk cajta je gor, cel treden???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:44:38
|
|
|
|
n€na
|
ojla, evo nas nazaj na primorsko, bi mogli prit že včeraj pa me je nekaj stisnilo, da sploh nisem bila sposobna za vožnjo, saj karkoli sem pojedla je tako hitro šlo tudi ven. Se mi zdi da sem malo dehidrirala, saj v nedeljo nisem imela časa za nič, sem tok skrbela za druge in jim nosla hrano in pijačo , da sem na koncu pozabla na sebe Ste se pa tok načvekale zadnje dni da niti še nisem utegnila vsega prebrati in niti ne vem kdaj bom grem .................brat za nazaj
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:45:59
|
|
|
|
thaiss
|
WB nena26
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:49:43
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? ma kaj pri vas dežuje
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:53:12
|
|
|
|
tejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Tejčica vi ste še kar brez Vida, kolk cajta je gor, cel treden??? Ja, še vedno! Gor je že od prejšnje srede in jutri končno pride domov. Ta teden se vleče kot že dolgo ne.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:53:56
|
|
|
|
tejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? ma kaj pri vas dežuje Tudi v Kp je že začelo. Spet!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 21:54:12
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? ma kaj pri vas dežuje dežuje??? lije ko s škafa... pa še neki grmi zraven...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 22:03:56
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? ma kaj pri vas dežuje dežuje??? lije ko s škafa... pa še neki grmi zraven... sranje zdej je še pri nas začelo si ga nam zanalašč poslala gor tejčica jutri bo kot bi mignil tukaj
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 22:06:22
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? ma kaj pri vas dežuje dežuje??? lije ko s škafa... pa še neki grmi zraven... sranje zdej je še pri nas začelo si ga nam zanalašč poslala gor ma meni se je zdelo da prihaja s hriba dol...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 22:10:45
|
|
|
|
n€na
|
je začelo še grmet in me moj naganja dol z računalnika, ker ga moram ugasnat. ........imejte se lepo in lahko noč
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 17.6.2008 22:11:21
|
|
|
|
n€na
|
še to .........se je full uscal upam da ne bomo prišli v dolino
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 7:54:09
|
|
|
|
melaverde
|
Dobro jutroooo !! vsaj dežja ni sem vesela ker moram skakat po terenu.... meni zvečer enostavno ne znese več bit gor, je tolko dela, pa učenje... bom v službi bolj aktivna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 8:05:00
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? Pa kaj ni danes lepše Ma kaj, večraj ste vse izključle računalnike, ker je grmelo? Nič niste načvekale. Majrim, kje si se pa ti zgubila. Jaz še vedno sprejemam naročila za plenice seveda, če jih bodo imeli. Mela, kje ti je uspelo v H&M kupit tako poceni stvari. Jaz sem trenirke gledala okrog 15€ (ista cena kot v Idexe), majčke za nastio za 9€, najnižja cena je bila 7€, ampak grda, hlače izpod 12€ nisem dobila... res pa je, da se mi je včasih posrečlo in sem dobila kaj poceni v akciji, ampak to je redko. Res je, da sem za darilo dobila 3/4 hlače, majčko kratko in majčko dolgo vsak kos po 3€, ampak to je bilo znižano in za dojenčka in seveda fantka Grem na čaj, bom kasneje rompirala bale. Ja spet zabušavam, potem pa moram dat v deseto...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 8:19:45
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro!!! IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? Pa kaj ni danes lepše nisem še rivala pokukat ven meliss kaj boš pa delala po terenu??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 9:03:22
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jutro!!! meliss kaj boš pa delala po terenu?? skakala po papirje, jutri je ladja...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 9:09:51
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jaz še vedno sprejemam naročila za plenice seveda, če jih bodo imeli. so rekle včeraj thaiss, da če, dobijo v petek po moje je šel vlak.... Mela, kje ti je uspelo v H&M kupit tako poceni stvari. Jaz sem trenirke gledala okrog 15€ (ista cena kot v Idexe), majčke za nastio za 9€, najnižja cena je bila 7€, ampak grda, hlače izpod 12€ nisem dobila... res pa je, da se mi je včasih posrečlo in sem dobila kaj poceni v akciji, ampak to je redko. Res je, da sem za darilo dobila 3/4 hlače, majčko kratko in majčko dolgo vsak kos po 3€, ampak to je bilo znižano in za dojenčka in seveda fantka ma to kar mi je kupila sestra ni bilo nič znižano in tudi spomladi ko sem šla sem kupila hlače za 9,90 eur in majčke po 7 eur....možno pa je, da je za večje tudi dražje ?! Val je za rojstni dan dobil 2 kompleta iz Idexe in mi je ful dobro to, ker jih lahko mešaš med sabo (eden je rjav, drugi celeste) ampak ko jih zamenjaš je vseeno lep komplet
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 9:10:35
|
|
|
|
melaverde
|
asso, ma na mojem koncu KP fulll dežuje
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 9:14:41
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jutro!!! IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Ma kako ščije, ma kdaj bo že konec tega dežja..... da ki bo od srede naprej lepše, ma od katere srede??????? Pa kaj ni danes lepše nisem še rivala pokukat ven meliss kaj boš pa delala po terenu?? Boljše, ker je spet dež Jaz sem rekla, da od srede naprej bo lepše. Sreda je še dooooolga. Jaz bi lahko tudi šla malo na teren. Lovit golobe Nekje sem naročila, da mi montirajo tiste š****, da se golobi ne nasedajo in seveda kljub žiščam so golobi gor Zdej pa moram zadevo reklamirat Evo, zdej kličem DM, če so dobili te božje plenice. Pa še zdravstveni moram kako dela pediatrinja, ker se je Nastii unel prst in noče in noče se potegnit nazaj Vsako sredo sem z njo pri pediatrinji.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 9:18:50
|
|
|
|
asso
|
Ja, za večje otroke so tudi cunje dražje Za mičkine se po tej ceni, ki si napisala res da dobit. Mogoče pa je tudi Lj bolj založena kot Udine, ker tam res ne najdem nič, no za fantke bi našla, ampak spet ne tako poceni. Od dveh do treh let gor je dražje Tudi v Idexe. Drugače pa v Idexe lahko pogledaš kaj zase Jaz sem vidla en lep bel trenč in za foro sem probala za 14 let in mi je bil prav. Skoraj sem ga kupila, ker zame za 21€ ne bi nikjer dobila. Zdej moram it tudi v Trst pogledat, če bodo imeli eno jeans oblekico večjo številko, da kupim zase Bolj ekonomično je kot, če grem v trgovino za odrasle
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 9:57:15
|
|
|
|
asso
|
Klicala DM. Jumbo paketa Active fit za enkrat sploh ne bodo dobili, ker to ni redna prodaja. Če bo kdaj kakšna akcija bodo, ampak kdaj Tako, da jih čakamo zaman. Allora najboljše, da grem v Spara po jumbo (če ga bodo še imeli) in spet izkoristim 10% joker. V DM pa vse ostalo in manjši paket večje številke (za Nastio). Mela, a če kupim v Sparu vzamem tudi zate z 10% popustom. Redna cena je (če se ne motim) 16,9€ s popustom 15,2€.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 10:39:23
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Klicala DM. Jumbo paketa Active fit za enkrat sploh ne bodo dobili, ker to ni redna prodaja. Če bo kdaj kakšna akcija bodo, ampak kdaj Tako, da jih čakamo zaman. Allora najboljše, da grem v Spara po jumbo (če ga bodo še imeli) in spet izkoristim 10% joker. V DM pa vse ostalo in manjši paket večje številke (za Nastio). Mela, a če kupim v Sparu vzamem tudi zate z 10% popustom. Redna cena je (če se ne motim) 16,9€ s popustom 15,2€. hvala, ni potrebno!! ma kaj niso poljske v naših trgovinah???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 11:19:33
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Klicala DM. Jumbo paketa Active fit za enkrat sploh ne bodo dobili, ker to ni redna prodaja. Če bo kdaj kakšna akcija bodo, ampak kdaj Tako, da jih čakamo zaman. Allora najboljše, da grem v Spara po jumbo (če ga bodo še imeli) in spet izkoristim 10% joker. V DM pa vse ostalo in manjši paket večje številke (za Nastio). Mela, a če kupim v Sparu vzamem tudi zate z 10% popustom. Redna cena je (če se ne motim) 16,9€ s popustom 15,2€. hvala, ni potrebno!! ma kaj niso poljske v naših trgovinah??? Ja so, samo ne ActiveFit te so edine, ki so v naših trgovinah Nemške in poanta je v tem, da je večji paking kot iz Mullerja, drugače pa so ista pašta kot iz Mullerja in identične kot iz DM-a. Ostale Pamperske pa mislim, da so vse Poljske
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 18.6.2008 13:19:04
|
|
|
|
asso
|
Aljuška, še kaj napiši ne nas samo kukat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?