|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
17.6.2008 20:34:18   
Jančika_
Ropotuljica je prišla do mene; sicer sva kar čvekali, ampak dvomim, da je bil popoldanski dež najino delouser posted image .

Naty-Taja, čestitam za naziv.

Mavo, tista voda v jajčkah ni nič takega, moja dva sta imela to oba in je izginilo. A je kaj presvetlila jajčka z lučko, meni je bilo to tak hecnouser posted image ? Je vzela lučko in mi pokazala, kje je še vodauser posted image .

Piki, jaz kaj več od Calpola in Linexa ne bi jemala s sabo (poleg kreme za sonce in proti komarjem). Ker če je karkoli hujšega od vročine, moraš otroka tako ali tako peljati k zdravniku. Mogoče kakšno rehidracijsko sol, ampak moja dva tega ne bi pila niti pod grožnjo smrti ne, na žalostuser posted image . A veš, da niti požirka čaja ne naredita? Nobenega sploh, nikoliuser posted image .

Kašno štalo smo pa imeli imeli danes popoldanuser posted image ! Vasja si je v vrtcu malo poškodoval oko, mivko si je spravil not in je imel učko čisto zatečeno. Valjda si je skoz nekaj žokal in je bilo vse skupaj vedno slabše, tako da sva se odločila, da ga peljeva k zdravniku (no, Joe ga je peljal, Kajčija je pazil Kuris, jaz sem pa šla na roditeljski sestanek) . Zdravnik, ja kaj hujšega! Ko je to slišal, je tak tulil, da me je bilo že malo sram pred sosediuser posted image . No, najprej sem mu hotela pa učko malo sprat in ker nisem imela Visink, sem mu nakapljala Tobrex. In ko ga je Joe odpeljal k zdravniku, še enkrat pogledam kapljice in ugotovim, da sem mu v gužvi ob vsem dretju dala Operil v učko, ne Tobrexa, aaaaaaauser posted image user posted image user posted image . Joeju še sploh povedala nisemuser posted image . No, z učko ni bilo hujšega, samo Tobrex (haha) je dobil preventivno. Zdaj grem pa Joeju za Operil povedat....

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
17.6.2008 20:43:50   
Ropotuljica
Ojoj, Jančika, tole z operilom pa ni najlepše ... Upam, da bo vse ok. In kaj pol, sta bla pri zdravniku al ne?

Mavo, super za tvojga fanta, kaj je s tisto vodo v jajčkih, pa ne vem. js vem samo to, da tipi načeloma nimajo vode v jajčkih ... user posted image Za Pečnikovo si pa lahko ful vesela, mi smo res zadovoljni z njo.

Šivilja - tudi jaz bi prosla številke. Bi si dala kake ajnfoh hlače kdaj zašit.

Še kup stvari sem pozabla, kaj sem hotla napisat. Eh ...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.6.2008 20:59:01   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Ojoj, Jančika, tole z operilom pa ni najlepše ... Upam, da bo vse ok. In kaj pol, sta bla pri zdravniku al ne?

Ja, sta bila, pa je vredu, nič ni not ostalo (pa zgelda, da tudi posledic Operila ni bilouser posted image ). Samo Tobrex mu morava za vsak slučaj devat, da se ne bi vnelo, ker ima precej nadraženo vse skup.

Pa veste, kaj je mulc naredil, ko sem rekla, da mora k zdravniku? Prinese od nekod kamenček, tak pol centi krat pol centi, in reče, lej, ni treba k zdravniku, ni nič več not v učkiuser posted image user posted image . Me je skor kap! Potem je pod pritiskom priznal, da ga je našel na tleh, fakinuser posted image !

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.6.2008 21:07:14   
Ropotuljica
U, janči, to so pa zdaj že kar resne stvari user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
17.6.2008 21:19:43   
mavo

Mavo, super za tvojga fanta, kaj je s tisto vodo v jajčkih, pa ne vem. js vem samo to, da tipi načeloma nimajo vode v jajčkih ... user posted image

Ja, saj za tisto drugo vemuser posted image user posted image

Nagradno vprašanje:

kaj mislite, da v tem trenutku dela moj dragi:

A: ravnokar je zlikal dve žehti perila, zdaj pa masira ženin utrujeni hrbet
B: sedi za mizo in ob slastnem sendviču s slanino ter hladnim pirom gleda fuzbal Italija : Francija, medtem ko žena pegla in stoka zaradi utrujene hrbtenice
C: dela vaje za matematiko in vnaprej študira predmete, ki jih bo imel šele v jesenskem semestru

Ajde, babe, odgovorte, da vidim kako dobro poznate moške in njihove navade...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.6.2008 21:34:49   
HuAnita
Mavo ---- Aaaaaaaa! odgovor A!
No, takge zdajle gotovo ni na tej polobli, če pa je, pa:
A) nima televizije kot en naš 86-letni vaščan
B) ni pri zdravi pameti
C) tekme spremlja v živo na tujem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poslušam tega Obreza, ko omenja nekega Karuza, pa Anrija, pa cel fuzmal mi je taka muka!!!!!
(in ja, tečna semuser posted image )

Punce, sme pa danes dobila poštemplano gradbeno dovoljnejeuser posted image   Sem tako šajni hepi pipluser posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da se zapufam do konca življenja.

Ropotuljica, omeni mi v živo ju3 za številko, so mi deca nekaj operirala z mobijem, pa ga zdajle ne najdem.... Če ne kasneje, ga bom našla zjutraj, ko se bo budilka sprožila....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.6.2008 21:53:15   
Janeja
Mavo, nehi peglat pa se sprav k možeku odgovor B delat. user posted image
Pa čestitke za malega korenjaka seveda. Je fajn občutek, ko tudi uradno slišiš, da je vse OK, a ne? Če je pa še čist po knjigah pa sploh. user posted image

HuAnita, čestitke za uspeh s papirologijo. Zdaj pa se začne ta fajn obdobje nakupovanja... user posted image Uživaj!

Jančika, tale Operil pa ni bil hec. user posted image Še dobro, da je vse OK. Mene je teh malih flašk vedno strah in 3x preberem kaj imam v rokah. Sem bila 1x tik na tem, da naredim enako neumnost.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.6.2008 21:53:34   
Ropotuljica
Babe, jaz sem pa totalna fuzbal fenica (ampak samo velikih tekem). Davnega leta - kdaj že?? - ko sma z M začela, je ravno tisti mesec blo neko prvenstvo - evropsko al pa svetovno. In moj dragi M ni in ni mogel verjet, da jaz na sveže zaljubljena cele dneve buljim v TV. ko sem se priselila v CE, sem se ful nakurla na rokomet. zdaj pa nekak ni pravega cajta, da bi v miru lahko spremljala. sem pa v Bruslju vsak dan gledala fuzbal - če sem to slučajno pozabla omenit.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
17.6.2008 21:57:33   
Ropotuljica
mavo, odgovor je pa pri vas definitivno A!!!!!

Pri nas je pa Č) SPI od 20h dalje. 

To so pa še posledice vikenda, ko je moral met sam otroke. Ha!

< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 17.6.2008 21:59:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.6.2008 22:00:39   
Ropotuljica
Mavo, maš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.6.2008 22:14:10   
Jančika_
Moj je pa gledal neko fajtačino na A kanaluuser posted image , boli ga šljiva za fuzbal.  Če ne bi blo vas, pri nas noben ne bi vedel, da je kako prvenstvouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.6.2008 22:27:21   
teta beta
Jaz sem pa pravkar od dežurnega in iz lekarne. Že cel teden se mi nekaj vleče, najprej grlo, potem kašelj, potem nos, malce ušesa, ampak res malo, vročine pa nič. In danes že cel dan bolj slabo slišim in ušesa sem imela čedalje bolj zamašena (smrkam pa skorajda nič več). In prejle ob sedmih so se mi pa čisto zaprla, splohn isem več mogla izravnat pritiska v ušesih, in začelo me je boleti. Pa so mi najprej v Šentjurju rekli, da naj grem raje v Žalec v ZD, kjer imam izbranega zdravnika, ker to ni nujno stanje, pa me je potem vseeno vzel. Imam malo vneta ušesa in zamašen sluhovod, dobila sem Hiconcil. Upam, da v teh petih dneh ne rodim.

Pikecpokec, jaz navadno vzamem s sabo posebej za Dašo samo Calpol, kar se tiče zdravil. Za vse skupaj pa imam še s sabo Lekadol, faljštre, 100 % aloe vera gel in začšito za sonce in komarje. In še hladilno mazilo, na smučanju pa smo imeli zraven še prospan. Definitivno pa bi  naseldnjič vzela s sabo na kampiranje še oglje, ampak ne za otroka, ker ga itak ne bi pojedla. ko sva se pa midva na Slovaškem zastrupila, nama je pa "rešilo življenje", kot se temu reče user posted image .

Mavo, to je vodna kila in ni nič nevarnega. Sem ravno v nedeljo videla, da jo ima tudi moj nečak in še popkovno kilo zraven, božček.

Jančika, jaz pa oko vedno spiram samo s fiziološko, je še najbolj ziher user posted image .

Da vam še povem, kaj mi je danes ratalo naredit; zaažgala sem čokolado - v mikrovalovki user posted image . Hotela sem jo na hitro stopit in sem dala na malo več in za malo dlje, nato pa ... ja, pozabila user posted image . Dobesedno se je zažgala, prav smodilo se je in smrdelo in naredila se je majhna strjena črna kepica. no, ja, tudi najboljšim se zgodi. user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4162
17.6.2008 22:29:36   
Ropotuljica
Včeraj na rolanju - Špela cela prestrašena, Liza na tleh (ona zadaj pa ni naša)

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
17.6.2008 22:36:04   
mavo

mavo, odgovor je pa pri vas definitivno A!!!!!
Pri nas je pa Č) SPI od 20h dalje. 

user posted image user posted image user posted image  Vic stoletjauser posted image user posted image user posted image . Je pa moj tudi že prešel na odgovor Č, ker ga slišim, kako na kavču drva žagauser posted image . Jaz sem se pa že mal veselila, da bo kejuser posted image user posted image ... ja valjda, to je še manj verjetno, kot odgovor A. Zdaj bom šla čisto potiho do kavča, da vzamem daljinca brez da ga zbudimuser posted image . Jutri bom pa lahko rekla, da mi je pasalo, pa kaj, ko je zaspaluser posted image . Joj, če to prebere, sem gotovauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
17.6.2008 22:43:18   
Ropotuljica
pa še par fotk z mojega "potovanja":

Tale muzej moderne umetnosti mi je bil všeč:

user posted image

user posted image

Na Grand Place so igrali bivši The Stroj, zdaj se imenujejo Strojmachine:

user posted image

Takole pa sem se peljala domov:

user posted image

Krokodila pa nisem slikala.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
17.6.2008 22:44:55   
mavo
Teta beta, jaz sem tud že tako zažgala čokolado. Sploh nisewm vedla, da je to možno. Smrdi pa res ko hudič. Zdaj jo raztopim na plinu, dodam malo mleka in masla, pa stalno mešam.

Ropotuljica, dobra slikca. Kje so pa mame? A spet dež coprajo....user posted image

Zdaj pa res grem, kako bo pa kaj jutri s kofetom, ko je tako vreme? A se bomo kaj slišale zjutraj? Bom RR prižgala, takoj ko vstaneva, pa bom vidla, če ste se kaj zmenle.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
17.6.2008 23:00:08   
Meggi
Huanita BRAVO user posted image  ZA USPEH zadnjih mesecev! Naj se vaše sanje čimprej udejanjijo brez večjih posledic za denarnice. Ti pa ne zavidam, laufarije in usklajevanja s službo in otroci. VELIKO POGUMA IN VOLJE!

Naj se še mal pohvalim; nemščino sem skenslala, je šlo skoz sito. Dobr zame, ko sem cele dneve študirala user posted image  Sam men ob 22h pade vsa volja dol. Umetnice tiste, ki jim ratuje. Ne vem kok sem pri prvi pikici- res na porodniški sicer, delala faks zraven!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
18.6.2008 0:26:52   
snorlax
Čer ali jutro al kaj naj rečem....user posted image

Punce, z mano se nekaj dogaja. Porušen ritem spanja, vrtoglavice, slabost, ful apetit...vem, da vse kaže na user posted image , samo 100000000000% ni. Počutim se ful bad. Upam, da samo prihaja M.user posted image

Grem poskušat nazaj zaspat. user posted image

Jutri zjutraj bom malo dlje v Celju, tam do enih devetih. Imam nekaj za uredit. Če boste kje na kavi, pa če se vam smem pridružit, naj me ena zvrcne na mobi. Plis.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
18.6.2008 0:28:01   
snorlax
Mislim rečt, danes zjutraj bom malo dlje v Celju. Majku milu, čez par ur moram vstat, jaz pa še zaspat ne morem.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
18.6.2008 6:51:32   
Naty*Taja
Aj, SNorči, tole je mal od m, mal pa od vremena - se meni tudi dogaja....

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
18.6.2008 7:48:15   
darja33
JUTRO!!!
Včeri sem opoldan spala kot hlod in prespala kofetkanje pri Jančiki. Zbudil me je šele moj, ko je prišel iz šihta. D je tud spala.

Danes pa je tako usrano vreme, da se moramo kaj dobiti!!! Če ne bom spet cel dan samo jedla in spala. Včeri sem za popoldansko malco pojedla 6 kosov kruha z maslom, potem sem pa šla pečit rižev narastek!! In ga pojdla pol, k sreči je prišel na obisk brat z familijo in so pojedli ostalo polovico...

Torej KJE SE DOBIMO??

PLANET TUŠ ali CITY C.???

Povejte. Js podojim, pa se najem pa grem....

Mavo, o vodi v jajcih ti povem vse na kofetu... Bo zanimivo... He, he. Ropotuljica inJančika pridita. Pa Snorlax ti boš tud utegnila? Pa ostale.

Bo spet deževalo....

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
18.6.2008 7:49:28   
darja33
MAVO vidim te!!! Javi kam gremo....

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.6.2008 8:28:33   
darja33
Mavo me je glih klicala. Gremo v Planeta, 2.nadstropje. Ona jo že maha proti cilju.... Torej vabljene na kavo in čvek.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.6.2008 8:29:59   
jerebica
hej babe, jaz se vam bom tud kr pridružla, če ne cel dopoldan prespim. Sej če bo Mavo tam s tamalim nas nihče ne bo mogol obsojat za tale dežuser posted image .

HuAnita, tole rolanje je pa fajn zgledal, mi smo tudi misli it - v Petrovče pa je odpadluser posted image -šade.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.6.2008 8:46:58   
Jančika_
Mene ne bo, grem k Žaneku na frizurouser posted image . Res, pripeljem frizerko in Vaskota, pol se bomo pa frizirali. Lepo se mejte!

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?