|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
17.6.2008 8:29:00   
Skabi
DObro jutro!

Še 10 pol popravim, pa sem gotova ...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.6.2008 8:33:11   
snorlax
Naty-Taja, Skabi! Saj vidve sta hujši kot vajini dijaki. user posted image Moj ne odšteva več, ker je vsega rešen.

Skabi, si pa pridna, da jih imaš še samo 10. Kaj si pa naredila z unimi 100 vprašanji?

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.6.2008 8:39:13   
snorlax
Mavo, zgleda, da sva se glih zgrešile. Sem šla potem dol, ker se je tamali v hlačke polulal.

Ej, ni dolgo nazaj, ko ste se pogovarjale o lulanju v hlače. Zdaj je pa še naš začel. Ne vem, ali mu uide, ker se preveč zatopi v risanko ali v kako igro, al kaj? Pa danes zjutraj je bil nag, gatke pa na pouštru. Pa je rekel, da se je ponoči slekel, ker so hlačke polulane in pokakane, bile pa so čiste, postelja pa tudi. Zgleda, da se mu je sanjalo. user posted image

Punce, a ni zadnjič ena omenjala, da ima eno fajno šiviljo? Sem mislila na srečanju vprašat, pa sem pozabila. Če katera pozna fajno (in poceni) šiviljo, se priporočam za telefonsko. Na ZS, seveda.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.6.2008 8:55:43   
darja33
Daan!

Dans pa sem enmal bolj fraj. Prišla je namreč čistilka, js pa uživam. Tamala se sicer zajoče vsakih 20 minut, ker jo zvije. Potem pa kr zaspi.

Mavo, držim pesti za M da bo vse vredu.

Ropotuljica javi se če boš imela (si vzela) čas.

Alternativne kapljice so Plivit in se dobijo z receptom.

A boste danes kje na kofetu...Se mi ga že lušta...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.6.2008 9:04:05   
Jančika_
Darja, z Ropotuljico se meniva za okoli 11.30. Al v mestu al pa pri meni, koker vam paše.   Mavo ima posvetovalnico al kako?

Snorlax, hvalauser posted image ! Škoda, da smo se šele spravljali v vrtec, drugače bi te gor na kofe povabila.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.6.2008 9:19:03   
skuštrana
Eno vprašanje glede "alternativnih" kapljic od ad3... a se katere dobijo v prosti prodaji v lekarni, al je treba zanje imet recept

Dobijo se Olevit ali nekaj takšnega, ampak mislim da samo v Avstriji.

Snorlax, tole lulanje, to je čisto normalen pojav pri cca 3 letnikih..Imenuje se urgentne mikcije, po domače povedano, preveč se jih dogaja, da bi čas izgubljali na wc-juuser posted image  Izzveni samo od sebe. Meni je tako razložila pediatrinjauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.6.2008 9:31:55   
snorlax
No, Skuštrana, tudi jaz sem dobila tak občutek, da nima cajta it na WC. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.6.2008 9:35:22   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Kaj si pa naredila z unimi 100 vprašanji?

ja, kaj? rešila sem vse naloge - včeraj ob 10. zvečer sem bila gotova. user posted image

jaz vem za eno šiviljo, tu pri nas. ti pošljem zs.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.6.2008 9:46:48   
skuštrana
Snorlax, jaz tudi vem za eno, samo na Rekiuser posted image  Full poceni, pa kvalitetna..Pridi na morjeuser posted image  pa si zraven še obleke naredišuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.6.2008 10:31:25   
HuAnita
Snorlax - imaš ZS, imam dobro šiviljo, pa še na poti do tvoje mame stanujeuser posted image user posted image user posted image

Skabi, - da ne bom preveč zajčkala, saj vidiš, kako hitro se ti zgodiuser posted image user posted image user posted image

Pikecpokec - vem, kako je s temi mentoricamiuser posted image user posted image user posted image   Se počutiš kot cucek, ki liže ostanke hrane po poroki....

Nati-Taja --- je kajuser posted image user posted image user posted image ?

Ropotuljica, skuštrana, - upam, da bomo te dni kakšno rekle. Včeraj sme imela 100 stvari za ureditiuser posted image   Sem se pa znebila velikega kupa denarja - skoraj 16oo eur - vse za hišo šišouser posted image

Darja33 - čistilka - koliko ti pa vzame na uro? ČE ti priznam, je mene sram, da bi pripeljala tujko, da mi čisti, ker površinsko že kdaj obdelam flat, je pa po moje tako globinsko zamazano, da .... user posted image user posted image user posted image

JančikaRR - ne se zezat, morda pa te Joe preseneti za okroglo obletnico. user posted image user posted image user posted image   Če ne Wernerja, pa kakšno Saškouser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.6.2008 11:38:26   
snorlax
Skabi, HuAnita, hvala za številki. user posted image Bom poklicala, samo na solde še čakam, da si grem blago kupit. Najraje bi itak videla, da bi mi tudi blago šivilja nabavila, ker jaz vedno nekaj levega kupim.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
17.6.2008 11:39:32   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Kaj si pa naredila z unimi 100 vprašanji?

ja, kaj? rešila sem vse naloge - včeraj ob 10. zvečer sem bila gotova. user posted image

Pridna, sedi 5. user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.6.2008 12:07:11   
pikecpokec
Živjo!
Izkušene mamice, eno vprašanje: katera zdravila za tamalčka vzeti za na morje (kampiranje, kakih 10 dni). Bom naštela kej že imam, pa prosim dopišite zraven.

- Calpol sirup
- linex proti driski (a rabim še oglje?)
- operil za nos
- razkužilo za praske, rane...
- flajštre
- bepanten plus in navaden bepanten
- fenistil gel za pike
- claritine sirup
-???
- kake svečke proti vročini?

Prosim za pomoč.
Hvala!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.6.2008 12:08:19   
pikecpokec
Ej, Skabi, a veš da se meni včasih prav zlušta rešiti kako matematično nalogo user posted image . Mogoče je kaj narobe z mano user posted image .

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.6.2008 12:20:00   
snorlax
Pikecpokec, jaz se nič drugega ne spomnim. Jaz ponavadi nesem flajštre, kako kremo, če te komarji nasekajo, pa kaj proti bolečinam in vročini... Tako za prvo silo, saj če pa kaj rabiš, je pa itak povsod kaka lekarna in zdravstveni dom.

Kdaj pa greš na dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.6.2008 12:26:27   
pikecpokec
Ja, sej glede lekarne imaš pa prav. Itak upam da ne bomo rabili NIČ, ampak za vsak slučaj je pa treba nekaj imet s sabo.

Mi pičimo na morje v soboto zgoooodaj zjutraj, da se izognemo tahudi gužvi. No, upam da še ne bo krize ker se počitnice še ne začnejo. Gremo pa ali v Paklenico, če nam pa tam kamp ne bo všeč (pa če ne dobimo fajnega placa - to pomeni v senci, blizu plaže, blizu WCjev, ampak spet ne preblizu - smo zahtevni, ne user posted image ), no če nam ne bo všeč, gremo pa naprej na Murter. tam smo že bili in poznamo. Plaža sicer ni čisto idealna, ampak kamp je pa super. Tak mali, družinski kepm. Pred leti smo ga čisto slučajno odkrili, zvečer, skor trda tema je že bila, in nas je že malo panika grabila, kje bomo prespali. In smo našli ta kamp. Je bil čisto na novo, par dni prej so ga odprli. Tko da smo v knjigi gostov naapisani od št. 1 naprej user posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
17.6.2008 12:29:36   
snorlax
Fajn se imejte! user posted image

Murter je zelo lep. Ko sem bila še majhna, smo bili s starši v Tijesnem. Potem smo šli pa malo na izlet po Murterju.

Neposredna povezava do sporočila: 4142
17.6.2008 12:51:19   
žanek
Ojla!

Glede šivilje ... sem ena izmed njih, samo nimam ne časa in ne energije za šivanje, žal user posted image . Čez dan sem z otroci okupirana, zvečer se mi pa tok ne da nič delat. Trenutno samo popravim, zarobim, skrajšam ... kej.

Pikecpokec, uživajte user posted image .

Jančika, Žan že nestrpno pričakuje sredo, je že včeraj vse za Vasjo pripravo, da ja ne pozabi (avtoček, CD) user posted image .

Skabi, si pa pridna, kaj ko bi namesto mene šla na izpit matematike user posted image , mi ne gre in ne gre, zdej sem pa tk obupala user posted image .

Punce, tudi jaz vas vabim, da pridete kdaj na user posted image , če vam nisem predaleč.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.6.2008 15:07:47   
snorlax
Ko bom šla k Naty-Taji, se mogoče oglasim še pri tebi, če ne bom predolgo pri njej. OK? Te prej pokličem, če boš imela čas. Lahko pa se tudi ti oglasiš kdaj do mene. Lahko tudi zjutraj. Samo ta teden je bolj tako-tako. Naslednji bo več časa, če še ne bom začela hodit na fizioterapijo.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.6.2008 15:17:01   
žanek
Snorlax, ok user posted image , moj U. dela celi dan (9-18 ure), jaz pa sama z otročki, kakšna družba nam prav pride user posted image .

Lahko pa se tudi ti oglasiš kdaj do mene.

Rade volje, samo sem omejena glede prevoza, žal (še)nimam izpita za avto, pa bolj težko kam pridem user posted image . Se bo treba spravit v avto-šolo user posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.6.2008 15:24:34   
snorlax
Aja, sem pozabla. user posted image Bejž hitro v avtošolo. Če rabiš, poznam enga fajnga inštruktorja.user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.6.2008 17:03:02   
mavo
Mi smo preživeli prvo posvetovalnico. Moram reči, da sem ful zadovoljna, ker so vsi tako prijazni. Mali je bil ves čas dobre volje in se je vsem po vrsti smejal. Tako sestra kot zdravnica sta rekli, da izgleda starejši kot je. Zredil se je eno kilo, zrasel pa za 3 cm. V glavnem, vse je "po knjigi". Je pravi šolski primer. Ima ful velika stopala, pa se je zdravnica pohecala, da bo velik po atiju. Edino kar ni bilo po knjigi je to, da ima še malo vode v jajčkih. Kaj pa to sploh pomeni? A katera ve? A se to samo uredi? Saj bi vprašala sama, pa sem mislila, da to pomeni, da ga še malo lulat tiščiuser posted image  Ko sem na poti domov to povedala M., me je samo debelo gledal. Me je imel za noro, ker sem mislila, da se tam urin nabira, kao "saj nima mehurja not v jajcih"user posted image  . Ja, kaj pa jaz vem. Sem pač mislila, da gre iz mehurja skozi jajčka v lulčka, potem pa ven. Matr, saj nisem dohtarcauser posted image  Darja33, mi boš jutri na kofetu mal z medicinskega vidika razložila, kaj vse se pretaka po moških jajčkihuser posted image
Za izbrano pediatrinjo sem pa dobila dr. Pečnikovo.
A ste šle na kofe ob 11ih? Se mi zdi da ste, ker zdaj tako ščije zunaj...čarovniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.6.2008 18:21:59   
Naty*Taja
Ne, Huanitka, nič ni ... še! user posted image

Žanek, lahko se pa s četico peš oglasite do mene - 10 min...

Mavo, verjetno je to mal kile na jajčkih - a ne Darja?

No jaz pa grem zdejle na podelitev gasilskega naziva - vodja skupine! Še mal pa bom kaka častnica user posted image .

MONTIGNAC

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.6.2008 18:41:33   
žanek
Naty-Taja, po tem dežu user posted image , ko bo lepše vreme, se bomo pa res sprehodli do vas.
Aja, pa čestitke za gasilski naziv user posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
17.6.2008 20:19:45   
Janeja
Samo en pozdravček na hitro, da ne boste mislile, da sem vas čist pozabila. user posted image
V službi imam noro gužvo in sploh ne uspem RR odpret, večino časa sem pa tako na terenu.

A  boste jutri zjutraj kje na kofetku? Grem proti MB, pa bi se mal ustavila, če boste dost zgodnje.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?