|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
17.6.2008 20:55:12   
*lenc@*
tud jaz jo vidim, kdaj je tečna in se greva umit, previt pa tema, čaj in njena postla.enkrat je pol8h, drugič8, kadarkoli oz odvisno od dolžine dnevnega spanca

abc, ja prav zanimiv mi je k ona je pa res mela rada cuzanje

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.6.2008 20:56:21   
zalenka
no zdaj ap grem v mižale ker bo kratka noč.

uživajte. menda bo tudi tukaj lepo vreme tako da izkoristite. vse k ste na morčitu ali še greste pa tudi izkoristite dopust maksimalno.

nočko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.6.2008 20:57:17   
*lenc@*
Saj takšna odstavitev je še najlažja, kajne? Da se ne rabiš potem matrat z odstavljanjem.

jp, najbolj zanjo in zame.čeprav mi je mal čuden občutek, je le trajalo 10 mesecev, en del mene je pač končan, ni pa tragike iz tega, da ne bo narobe razumljeno

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.6.2008 20:57:55   
*lenc@*
pa tudi izkoristite dopust maksimalno.

enako!!! in nočko

R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.6.2008 20:58:49   
Anonimen
lenča samo poklič me, ko greš iz G.user posted image , plizz

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.6.2008 20:59:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

no zdaj ap grem v mižale ker bo kratka noč.

uživajte. menda bo tudi tukaj lepo vreme tako da izkoristite. vse k ste na morčitu ali še greste pa tudi izkoristite dopust maksimalno.

nočko

enako, uživajte maksimalnouser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
17.6.2008 20:59:31   
Anonimen
zalenka, srečno pot in lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
17.6.2008 21:06:25   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ne vem..kaj pa če se bom spet 100 let vozila, da bo zaspalauser posted image
ja, sevad, bomo tak nardil, da bo za vse prav

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
17.6.2008 21:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

ne vem..kaj pa če se bom spet 100 let vozila, da bo zaspalauser posted image
ja, sevad, bomo tak nardil, da bo za vse prav

okuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
17.6.2008 21:11:09   
*lenc@*
zdele sem se spraševala, če bomo recimo čez pol leta še kaj klepetale na RR. sem šla pogledat in recimo februarčkov 2007 ni, julijke so, majčic pa že ne več, ni časa zgleda...

kaj bomo kmal "poniknile" al se ne bomo dale in vsaj mal ohranjale ta RR pr življenju?

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
17.6.2008 21:16:15   
pajac

zdele sem se spraševala, če bomo recimo čez pol leta še kaj klepetale na RR. sem šla pogledat in recimo februarčkov 2007 ni, julijke so, majčic pa že ne več, ni časa zgleda...

kaj bomo kmal "poniknile" al se ne bomo dale in vsaj mal ohranjale ta RR pr življenju?

večer user posted image

Jaz jih pa kar nekaj poznam, ki klepetajo še od 2005.. Izgleda, da je odvisno "od letnika" user posted image user posted image (kot vino...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
17.6.2008 21:18:12   
Anonimen

verjetno te punce tud prej niso tolk čvekale kot meuser posted image ...seveda se bo poznalo, da nismo na porodniški ampak upam, da se bomo vsaj tu pa tam oglasile! Bi bilo škoda, če se ne bi.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
17.6.2008 21:18:54   
pajac
Zalenka srečno pot!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
17.6.2008 21:23:40   
pajac
Joj ko bi ve vedle kako je meni bilo hudo pred enim mesecem kse je Peter začel rapidno manj dojit.. Počutila sem se, kot da bi zavrnil mene kot mamo user posted image user posted image user posted image . Zdaj je že lažje, ker sem pripravljena na to.. Pa doji se le še za vzorec, čedalje manj bi se dojil, samo "štimal" bi postaje če bi bilo po njegovo user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
17.6.2008 21:24:27   
Talika19

verjetno te punce tud prej niso tolk čvekale kot meuser posted image ...seveda se bo poznalo, da nismo na porodniški ampak upam, da se bomo vsaj tu pa tam oglasile! Bi bilo škoda, če se ne bi.

se strinjam
po mojem, da po malem se bomo že oglašale, kajne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
17.6.2008 21:26:21   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Joj ko bi ve vedle kako je meni bilo hudo pred enim mesecem kse je Peter začel rapidno manj dojit.. Počutila sem se, kot da bi zavrnil mene kot mamo user posted image user posted image user posted image . Zdaj je že lažje, ker sem pripravljena na to.. Pa doji se le še za vzorec, čedalje manj bi se dojil, samo "štimal" bi postaje če bi bilo po njegovo user posted image user posted image user posted image

Mislim, da skoraj nobeni mami ni vseeno. Je le nek poseben stik med mamo in otrokom.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
17.6.2008 21:28:21   
Anonimen

je že ateta viduuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
17.6.2008 21:31:03   
pajac

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne more user posted image user posted image user posted image Spi v svoji rezidenci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
17.6.2008 21:34:40   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne more user posted image user posted image user posted image Spi v svoji rezidenci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, smolauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
no, če ni to je pa taprav pob'čuser posted image ...hitr je začeluser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
17.6.2008 21:35:04   
*lenc@*
Izgleda, da je odvisno "od letnika" (kot vino...)

misliš, da smo dovolj dobra letina? najboljša?user posted image

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
17.6.2008 21:35:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mislim, da skoraj nobeni mami ni vseeno. Je le nek poseben stik med mamo in otrokom.

To se popolnoma strinjam s tabo. Meni se zdi kot da z dojenjem narediš neko posebno vezo (pa ne zamerit tiste, ki ne dojite, ker vem, da bi rade, če bi šlo...) in je teh trenutkih otrok res samo tvoj in noben ne more poseči v to. Ful egoistično se sliši sam verjamem, da tudi deloma je. Ljudje smo pač takšni...

Je pa to en tak občutek, ki ga ne znam opist.. (Ko bi mi kdo rekel pred devetimi meseci, ko sva se lovila z dojenjem, da bom te besede jaz pisala, bi ga vprašala po zdravi pameti user posted image user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
17.6.2008 21:36:30   
pajac

eh, smolauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
no, če ni to je pa taprav pob'čuser posted image ...hitr je začeluser posted image

Res!! Zdaj nosim podložene modrce, ker če je na rokah takoj hops in drgne po bradavici user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
17.6.2008 21:39:11   
*lenc@*
jaz na take stvrai, ki so življenjske, POSKUŠAM  jemati tako, da mi je čimmanj hudo, mi je pa čudno, ja!je že prav tako, si rečem in mi je lažje, k po drugi strani sem pa nekaj "izgubila". pa se sprašujem, a za vedno, bom še kdaj...? k nikol ne veš...

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
17.6.2008 21:40:26   
*lenc@*
pajac, kdaj si ti naklofala tok postov. meduser posted image a ne? k zdaj te no tok gor, maš prepoved.user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
17.6.2008 21:40:52   
birdy
Hoj, jst se sam na hitr oglasam. Grem dons mal prej spat, k grem jutr spet delat, pa dons sem tud delala. In sem tok grozen utrujena, to clovk ne more verjet.
Pa se lulat me ful tisci tko da fajn se mejte, upam da se slisimo in beremo jutr.
Ajdi

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.