Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:13:10
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Najboljš, da njegovo posteljico kar prodamo. Itak ni v njej skoraj nič, pa še slabo spi ko spi v njej. Bom dala noter kar voziček.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:34:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* od naju tudi!!! oooooooooo hvala, sam 1 dan prehitevate 18 praznujemo pa kak sem si to izpiasala - slabo, no pa za jutri velja!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:38:14
|
|
|
|
Talika19
|
Mene je pa začelo kar malo skrbeti kako bo z Markovim spanjem ko bo v varstvu. Če imam jaz ful probleme, da ga spravim spat, pa naročje in žoga, pa joška, pa včasih nič od tega ne pali. Se mi že zdej smilita tašča in tast ko se bosta mogla s tem ukvarjat. Vem, da včasih drugje bolje spijo. Ko bi vsaj bilo tako pri nas. Pa bi ga rada navadila, da bi zaspal v posteljici pa nikakor ne gre, metode z jokom pa nočem ubrati.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:40:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
talika -naj te ne skrbi preden se zgodi -do takrat se lahko popravi, škoda te je...lahko pa ne bo nič hudga!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:40:32
|
|
|
|
zalenka
|
čer sm vas mogla pridet še mal pozdravt k vas pol 1 teden ne bom brala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:42:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz lini ponudim moje mleko(pa noče več ), pol ji ponudim flašo toplega čaja in pije ter se obrne k meni in zaspi, pol jo prestavim v postlo, včasih že spečo včas še nespečo. Pa počakaj , da čist zaspi in ga prestavi, a ne gre to? Čuti?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:43:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka čer sm vas mogla pridet še mal pozdravt k vas pol 1 teden ne bom brala tako tako
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:43:32
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka čer sm vas mogla pridet še mal pozdravt k vas pol 1 teden ne bom brala lepo, lepo, nas že pogrešaš kajne, pa še šli niste kdaj odjadrate?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:43:40
|
|
|
|
zalenka
|
talika lahko da bo res mark bolje spat tam. no ne bolje pač pa opažam da nitka sedaj ko se nekajkrat na teden popazi cca 4 urce pri moji mami, je ful bolj "pridna". opažam da se mene 24 ur na dan ful prenaje in je pol sitkana. tko ap je ful boljše volje. nitka tud tko ne dela nekih groznih problemov glede spanja - mislim kako gre spat, ker večinoma čist sama zaspi, včasih jo moram pa mal božat. pri moji mami pa sploh ful lepo zaspi. edino danes je bla pa čist fuč, spodnja dvojka jo ful matra in se sploh ni hotla uležt, pol jo je pa mami pustila in se ej sama vsedla v postlci, čez en čas k je pa pršla je pa kr v sede kinkala in jo je samo polegla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:44:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* talika -naj te ne skrbi preden se zgodi -do takrat se lahko popravi, škoda te je...lahko pa ne bo nič hudga! ful lepo napisano, saj je res, bomo videli kako bo jutri bo pri njih nekaj uric v varstvu, ker imam ginekologa upam, da bo užival in bo priden
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:45:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
re, sploh noče več mojga mleka, sam še ponoč, zvečer zaspi s čajem in zjutraj noče več k se zbudi. mam že čist mehke, počasi bo konec, mam občutek.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:46:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka čer sm vas mogla pridet še mal pozdravt k vas pol 1 teden ne bom brala lepo, lepo, nas že pogrešaš kajne, pa še šli niste kdaj odjadrate? ja kriza je tole. prava dovisnost ej spakirano vse, avto obetežn v nulo, še naših 200 kil pa bomo po tleh drajsali. ne vem od kje tolk robe. pa mamo še kufer gor . moj je sam gledal k sem pakirala in je nosu dol. ja a še ni konc je skoz govoru . odrinemo pa okoli 1h ali 2h. odvisno kdaj se bo moj lubi en približno dovolj naspal. upam da ne bo panike z nitko. jo bom nesla v sedež in gremo in upam da bo hitr zaspala in čimdlje spala. danes je spala brez zbujanja do 7.30. jaz sem od 5h naprej vsake pol urce gledala na uro, pa se sprašvala zakaj se še ni zbudila . ampak je blo pa fino, upam da bomo na morčitu tud dobro spali.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:46:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz sem vzanč kar gledala k jo je tašča uspavala- super! sam položila jo je in ona spi. pr men se nisva tko navadli!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:48:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
zalenka, kam pa greste na morje? mi gremo tud v nedeljo baje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:48:59
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem vzanč kar gledala k jo je tašča uspavala- super! sam položila jo je in ona spi. pr men se nisva tko navadli! sam res je to fora kolk te "zdresirajo". recimo pr nas je nitka navadla očija da jo ful nosi in ga zdej kr mal izsiljuje včasih se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:49:00
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz lini ponudim moje mleko(pa noče več ), pol ji ponudim flašo toplega čaja in pije ter se obrne k meni in zaspi, pol jo prestavim v postlo, včasih že spečo včas še nespečo. Pa počakaj , da čist zaspi in ga prestavi, a ne gre to? Čuti? Kje pa to izvajata, v dnevni ali že v tistem prostoru kjer spi? Prej je zaspal ob 19:30. Ob 20h se je zbudil in sem ga v naročju na žogi uspavala, pa se nikakor ni umiril. Potem sem ga dala na joško in je že zaspal. Sem ga dala v posteljo in je spal. Čez 2 minuti pa je spet začel jokat. Nato sem ga prinesla v dnevno in zdej spet tukaj nori. Včeraj pa je npr. zaspal ob 21h pa je brez zbujanja spal do 23:30. Toliko časa brez zbujanja že dolgo ni spal. Mah sploh ne vem več kako naj delam, da bo prav.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:49:38
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zalenka, kam pa greste na morje? mi gremo tud v nedeljo baje Promajna, blizu Makarske. pa vi? kam greste?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:50:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsie, ja ju3 velja! sam spet ne vem kdaj jao, sem čudna k en dan se mala zbudi ob 7h, enkrat mal čez 8 in temu primerno se spanje (naslednje) premakne, javim kako in kaj, velja?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:50:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zalenka, kam pa greste na morje? mi gremo tud v nedeljo baje Promajna, blizu Makarske. pa vi? kam greste? krk makarska je baje pa kraaaaaaaaaaaasna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:52:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kje pa to izvajata, v dnevni ali že v tistem prostoru kjer spi? na pojstli v spalnici v temi, zraven zakonske mava pa njeno in jo sam prestavim, na pol v spanju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:52:07
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz lini ponudim moje mleko(pa noče več ), pol ji ponudim flašo toplega čaja in pije ter se obrne k meni in zaspi, pol jo prestavim v postlo, včasih že spečo včas še nespečo. Pa počakaj , da čist zaspi in ga prestavi, a ne gre to? Čuti? Kje pa to izvajata, v dnevni ali že v tistem prostoru kjer spi? Prej je zaspal ob 19:30. Ob 20h se je zbudil in sem ga v naročju na žogi uspavala, pa se nikakor ni umiril. Potem sem ga dala na joško in je že zaspal. Sem ga dala v posteljo in je spal. Čez 2 minuti pa je spet začel jokat. Nato sem ga prinesla v dnevno in zdej spet tukaj nori. Včeraj pa je npr. zaspal ob 21h pa je brez zbujanja spal do 23:30. Toliko časa brez zbujanja že dolgo ni spal. Mah sploh ne vem več kako naj delam, da bo prav. vem da ti je težko. zdej ko mi ga je nitka tako srala te še bolj razumem. delaj po instinktu. jaz vidim da je to najbolje. zdej hodimo ful ob različnih urah spat. pač, ko vidim da je zaspana, greva povečerjat, banja in spat. če se začne zbunjat - to je pri nas zelo glasno dretje in roke v luft, pol jo dvignem in se greva še igrat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:52:08
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* re, sploh noče več mojga mleka, sam še ponoč, zvečer zaspi s čajem in zjutraj noče več k se zbudi. mam že čist mehke, počasi bo konec, mam občutek. tAKO JE BLO PRI MENI. kR zavračat je začel, mleko je pa počas usahnilo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:53:56
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zalenka, kam pa greste na morje? mi gremo tud v nedeljo baje Promajna, blizu Makarske. pa vi? kam greste? krk makarska je baje pa kraaaaaaaaaaaasna Midva sva bla v Promajni na poročnem in nama je ful všeč. plaža in voda super, kraj majhen a dovolj živahen. bidtveno ap nama je da je res obilo naravne sence tako da tud ob 11h komot dobiš senco.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:54:03
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* re, sploh noče več mojga mleka, sam še ponoč, zvečer zaspi s čajem in zjutraj noče več k se zbudi. mam že čist mehke, počasi bo konec, mam občutek. tAKO JE BLO PRI MENI. kR zavračat je začel, mleko je pa počas usahnilo. Saj takšna odstavitev je še najlažja, kajne? Da se ne rabiš potem matrat z odstavljanjem.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:54:58
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* re, sploh noče več mojga mleka, sam še ponoč, zvečer zaspi s čajem in zjutraj noče več k se zbudi. mam že čist mehke, počasi bo konec, mam občutek. tAKO JE BLO PRI MENI. kR zavračat je začel, mleko je pa počas usahnilo. pri meni je anita začela zavračat pri 3 mesecih . se sploh ni hotela priklopit in je raje 1 uro skupaj tulila. sm ji sam pokazala joško pa je začela tulit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.