Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:55:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
tud jaz jo vidim, kdaj je tečna in se greva umit, previt pa tema, čaj in njena postla.enkrat je pol8h, drugič8, kadarkoli oz odvisno od dolžine dnevnega spanca abc, ja prav zanimiv mi je k ona je pa res mela rada cuzanje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:56:21
|
|
|
|
zalenka
|
no zdaj ap grem v mižale ker bo kratka noč. uživajte. menda bo tudi tukaj lepo vreme tako da izkoristite. vse k ste na morčitu ali še greste pa tudi izkoristite dopust maksimalno. nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:57:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
Saj takšna odstavitev je še najlažja, kajne? Da se ne rabiš potem matrat z odstavljanjem. jp, najbolj zanjo in zame.čeprav mi je mal čuden občutek, je le trajalo 10 mesecev, en del mene je pač končan, ni pa tragike iz tega, da ne bo narobe razumljeno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:57:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
pa tudi izkoristite dopust maksimalno. enako!!! in nočko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča samo poklič me, ko greš iz G. , plizz
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:59:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka no zdaj ap grem v mižale ker bo kratka noč. uživajte. menda bo tudi tukaj lepo vreme tako da izkoristite. vse k ste na morčitu ali še greste pa tudi izkoristite dopust maksimalno. nočko enako, uživajte maksimalno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 20:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka, srečno pot in lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:06:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča samo poklič me, ko greš iz G. , plizz ne vem..kaj pa če se bom spet 100 let vozila, da bo zaspala ja, sevad, bomo tak nardil, da bo za vse prav
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča samo poklič me, ko greš iz G. , plizz ne vem..kaj pa če se bom spet 100 let vozila, da bo zaspala ja, sevad, bomo tak nardil, da bo za vse prav ok
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:11:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
zdele sem se spraševala, če bomo recimo čez pol leta še kaj klepetale na RR. sem šla pogledat in recimo februarčkov 2007 ni, julijke so, majčic pa že ne več, ni časa zgleda... kaj bomo kmal "poniknile" al se ne bomo dale in vsaj mal ohranjale ta RR pr življenju?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:16:15
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zdele sem se spraševala, če bomo recimo čez pol leta še kaj klepetale na RR. sem šla pogledat in recimo februarčkov 2007 ni, julijke so, majčic pa že ne več, ni časa zgleda... kaj bomo kmal "poniknile" al se ne bomo dale in vsaj mal ohranjale ta RR pr življenju? večer Jaz jih pa kar nekaj poznam, ki klepetajo še od 2005.. Izgleda, da je odvisno "od letnika" (kot vino...)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zdele sem se spraševala, če bomo recimo čez pol leta še kaj klepetale na RR. sem šla pogledat in recimo februarčkov 2007 ni, julijke so, majčic pa že ne več, ni časa zgleda... kaj bomo kmal "poniknile" al se ne bomo dale in vsaj mal ohranjale ta RR pr življenju? verjetno te punce tud prej niso tolk čvekale kot me ...seveda se bo poznalo, da nismo na porodniški ampak upam, da se bomo vsaj tu pa tam oglasile! Bi bilo škoda, če se ne bi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:18:54
|
|
|
|
pajac
|
Zalenka srečno pot!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:23:40
|
|
|
|
pajac
|
Joj ko bi ve vedle kako je meni bilo hudo pred enim mesecem kse je Peter začel rapidno manj dojit.. Počutila sem se, kot da bi zavrnil mene kot mamo . Zdaj je že lažje, ker sem pripravljena na to.. Pa doji se le še za vzorec, čedalje manj bi se dojil, samo "štimal" bi postaje če bi bilo po njegovo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:24:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zdele sem se spraševala, če bomo recimo čez pol leta še kaj klepetale na RR. sem šla pogledat in recimo februarčkov 2007 ni, julijke so, majčic pa že ne več, ni časa zgleda... kaj bomo kmal "poniknile" al se ne bomo dale in vsaj mal ohranjale ta RR pr življenju? verjetno te punce tud prej niso tolk čvekale kot me ...seveda se bo poznalo, da nismo na porodniški ampak upam, da se bomo vsaj tu pa tam oglasile! Bi bilo škoda, če se ne bi. se strinjam po mojem, da po malem se bomo že oglašale, kajne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:26:21
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Joj ko bi ve vedle kako je meni bilo hudo pred enim mesecem kse je Peter začel rapidno manj dojit.. Počutila sem se, kot da bi zavrnil mene kot mamo . Zdaj je že lažje, ker sem pripravljena na to.. Pa doji se le še za vzorec, čedalje manj bi se dojil, samo "štimal" bi postaje če bi bilo po njegovo Mislim, da skoraj nobeni mami ni vseeno. Je le nek poseben stik med mamo in otrokom.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Joj ko bi ve vedle kako je meni bilo hudo pred enim mesecem kse je Peter začel rapidno manj dojit.. Počutila sem se, kot da bi zavrnil mene kot mamo . Zdaj je že lažje, ker sem pripravljena na to.. Pa doji se le še za vzorec, čedalje manj bi se dojil, samo "štimal" bi postaje če bi bilo po njegovo je že ateta vidu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:31:03
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac Joj ko bi ve vedle kako je meni bilo hudo pred enim mesecem kse je Peter začel rapidno manj dojit.. Počutila sem se, kot da bi zavrnil mene kot mamo . Zdaj je že lažje, ker sem pripravljena na to.. Pa doji se le še za vzorec, čedalje manj bi se dojil, samo "štimal" bi postaje če bi bilo po njegovo je že ateta vidu ne more Spi v svoji rezidenci
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: pajac Joj ko bi ve vedle kako je meni bilo hudo pred enim mesecem kse je Peter začel rapidno manj dojit.. Počutila sem se, kot da bi zavrnil mene kot mamo . Zdaj je že lažje, ker sem pripravljena na to.. Pa doji se le še za vzorec, čedalje manj bi se dojil, samo "štimal" bi postaje če bi bilo po njegovo je že ateta vidu ne more Spi v svoji rezidenci eh, smola ... no, če ni to je pa taprav pob'č ...hitr je začel
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:35:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
Izgleda, da je odvisno "od letnika" (kot vino...) misliš, da smo dovolj dobra letina? najboljša?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:35:18
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mislim, da skoraj nobeni mami ni vseeno. Je le nek poseben stik med mamo in otrokom. To se popolnoma strinjam s tabo. Meni se zdi kot da z dojenjem narediš neko posebno vezo (pa ne zamerit tiste, ki ne dojite, ker vem, da bi rade, če bi šlo...) in je teh trenutkih otrok res samo tvoj in noben ne more poseči v to. Ful egoistično se sliši sam verjamem, da tudi deloma je. Ljudje smo pač takšni... Je pa to en tak občutek, ki ga ne znam opist.. (Ko bi mi kdo rekel pred devetimi meseci, ko sva se lovila z dojenjem, da bom te besede jaz pisala, bi ga vprašala po zdravi pameti )
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:36:30
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika eh, smola ... no, če ni to je pa taprav pob'č ...hitr je začel Res!! Zdaj nosim podložene modrce, ker če je na rokah takoj hops in drgne po bradavici
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:39:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz na take stvrai, ki so življenjske, POSKUŠAM jemati tako, da mi je čimmanj hudo, mi je pa čudno, ja!je že prav tako, si rečem in mi je lažje, k po drugi strani sem pa nekaj "izgubila". pa se sprašujem, a za vedno, bom še kdaj...? k nikol ne veš...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:40:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
pajac, kdaj si ti naklofala tok postov. med a ne? k zdaj te no tok gor, maš prepoved.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 21:40:52
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, jst se sam na hitr oglasam. Grem dons mal prej spat, k grem jutr spet delat, pa dons sem tud delala. In sem tok grozen utrujena, to clovk ne more verjet. Pa se lulat me ful tisci tko da fajn se mejte, upam da se slisimo in beremo jutr. Ajdi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.