|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
17.6.2008 7:56:38   
sonček85
user posted image dajmo navijam za vas ,ki ste še ostale.spps in enanobena -ste pa nesramne ,da ne povesta ,kaj je skrivnost in sedaj smo me tukaj v vaših rokah do konca meseca.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.6.2008 8:07:36   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image dajmo navijam za vas ,ki ste še ostale.spps in enanobena -ste pa nesramne ,da ne povesta ,kaj je skrivnost in sedaj smo me tukaj v vaših rokah do konca meseca.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tole pa ni najboljš  user posted image user posted image user posted image user posted image  še nam zaupajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.6.2008 8:19:03   
Tiki55
Pozdravček od vaše zveste navijačice! Dajmo rozike!

Čestitke vsem novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.6.2008 8:44:07   
pokica_
Jutro ženskice!
Evo jaz srkam kavico, evo ene user posted image še vam, če še mogoče katera ni popila!

Kaj bo zdaj to danes, da še nobena ni javila user posted image  ali +++++user posted image

Upam da nebo ostalo pri tem, da se bo katera opogumila in polulala testekuser posted image , pol pa brž da nam javi rezultatuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.6.2008 9:01:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tole pa ni najboljš  user posted image user posted image user posted image user posted image  še nam zaupajte user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem trmasta user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem zastonj ovca po horoskopuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.6.2008 9:08:49   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem trmasta user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem zastonj ovca po horoskopuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image   ampak vseeno lahko poveš user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.6.2008 9:13:57   
mala_pupika
jutro!

najprej čestitke novi user posted image !!!
pri nas nič novegauser posted image user posted image user posted image . user posted image  še niuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!! sporočim.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.6.2008 9:34:11   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image  meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image   ampak vseeno lahko poveš user posted image user posted image user posted image user posted image
čez eeeeeeeeeen tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.6.2008 9:48:22   
Rakica_80
Pikica 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.6.2008 10:19:30   
pokica_
Pupika, držim pesti, da ne pride tečkauser posted image  in da se pokaže ++++user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.6.2008 10:40:04   
Anonimen
Punce navijam za vas, da bodo tudi danes kakšne elpe novičke o nosečkah! user posted image user posted image user posted image

spps - so pa firbčne, ane?! user posted image user posted image user posted image Ampak ti si šele prvi dan ovce, tko da si mal ribica, kaj porečeš na nas kozoroge? user posted image Še en teden bodo pa ja zdržale. user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.6.2008 11:16:22   
Pikica5
Hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  močno navijam za vas, da zagledate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image  

Svetovne so te navijačice user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.6.2008 11:26:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Punce navijam za vas, da bodo tudi danes kakšne elpe novičke o nosečkah! user posted image user posted image user posted image

spps - so pa firbčne, ane?! user posted image user posted image user posted image Ampak ti si šele prvi dan ovce, tko da si mal ribica, kaj porečeš na nas kozoroge? user posted image Še en teden bodo pa ja zdržale. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud proti kozam nimam nič protiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.6.2008 11:36:49   
sonček85
koze in ovce-hja tudi sama sm ovca .hihi.no jst pa nazaj od vedeževalke in mi je napovedala da s tem fantom ,ki sem se ne ujameva kaj prida in da bom imela otroka šele čez kako leto ali dve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več ne povem,ker baje ne smeš.sem žei tak preveč povedala.vso upanje ,ki sem ga imela sem ga izgubila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.6.2008 11:43:41   
mala_pupika
dej dej. julija (oz. avgusta) se ji boš pa lahko smejala kolk je mim užgala. sploh pa tut če ma prav....pa vsaj veš da te čaka otroček čez eno letouser posted image kar je pa tut dobra novica, ne?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.6.2008 11:45:50   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Ponce jaz močno zavijam za vas, da čimprej zagledate user posted image  user posted image  jaz sem ravno danes zagledala bolj švoh drugo črtico, smo neskončno veseli, ampak me skrbi za ponovi SS saj imam zopet dokaj močne krče user posted image

Želim vam veliko  user posted image  user posted image  in zdravih user posted image

user posted image

Tako sem vesela zate! Čestitam! user posted image
Ne razmišljat negatvno... Gotovo bo vse vredu! user posted image user posted image Čestitke! user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.6.2008 11:47:22   
Orhideje

koze in ovce-hja tudi sama sm ovca .hihi.no jst pa nazaj od vedeževalke in mi je napovedala da s tem fantom ,ki sem se ne ujameva kaj prida in da bom imela otroka šele čez kako leto ali dve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več ne povem,ker baje ne smeš.sem žei tak preveč povedala.vso upanje ,ki sem ga imela sem ga izgubila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85- ne verjemi tem vedeževalcem nič. Če bi blo vse res, kar rečejo, bi bila jaz že zdavnaj mamica. pa še vedno nisem in še vedno čakam na prvega user posted image .
Vedi, da bova obe user posted image , še prej kot se bova zavedali. Tako, da pogumno naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.6.2008 11:48:01   
_sanja_*

Eh, verjet morš v dobre stvari, ne v slabe! Ti bom poslala ZS, če si bla pr tisti kot jaz...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.6.2008 11:48:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika

dej dej. julija (oz. avgusta) se ji boš pa lahko smejala kolk je mim užgala. sploh pa tut če ma prav....pa vsaj veš da te čaka otroček čez eno letouser posted image kar je pa tut dobra novica, ne?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se te tvoje besede pozlatijo.sploh pa ne ne vem kaj si to tolk k srcu jemljem-

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mala_pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.6.2008 11:53:36   
sonček85
hvala vsem za tako zelo spodbudne besede in še sama ne vem kaj si tolk k srcu jemljem-verjetno zato ker je to bilo prvič in po moje zadnjič da sem šla h vedeževalki.danes imam poslabšan dan ,a si ga bom sama naredila popolnega,saj delam pop.rada vas imam in mislim na vas in naše male zakladke ,čeprav vas sploh ne poznam osebno.sem kar malo potolažena.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.6.2008 12:08:15   
pokica_
Ne verjemi vsega kar ti vedeževalka pove, verjemi, da se one tudi motijo, sicer pa nebi bil svet tako krut kot je, če bi vedeževalke vedele vse vnaprej, bi se marsikaj dalo pravočasno preprečit.

Vidva kr pridno user posted image še naprej in kmalu bosta zagledala rezultat vajinega delauser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.6.2008 12:10:32   
mala_pupika

hvala vsem za tako zelo spodbudne besede in še sama ne vem kaj si tolk k srcu jemljem-verjetno zato ker je to bilo prvič in po moje zadnjič da sem šla h vedeževalki.danes imam poslabšan dan ,a si ga bom sama naredila popolnega,saj delam pop.rada vas imam in mislim na vas in naše male zakladke ,čeprav vas sploh ne poznam osebno.sem kar malo potolažena.

sej te razumem, da si vzameš k srcu. pač neki ti reče pa se pol bojiš da bo res. ampak ti sama si tista ki si usodo kroji s svojimi odločitvami. vsak dan se odločamo med milijon možnostmi in vsaka od teh odločitev pripelje do naslednjih..... kako hudiča pa ona ve kako se boš ti odločila????? nemogoče!!!!!!!!!!!!!navijamo najprej za user posted image user posted image , potem  za tvojo user posted image user posted image in potem user posted image user posted image !!!!

pri nas se še ni ulilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.6.2008 12:16:58   
Arual
Ojla.
Kako kaj?? Nič user posted image ?
No sem pa tudi jaz tista, ki je že včeraj dobila user posted image  in me prosim pobarvajte v modro. Moj dragi je bil bolj žalosten od mene. Samo sem pričakovala, da ne bo nič, ker sem pod totalnim stresom pa še z mojim se ta mesec nisma najbolj štekala, sma pač bla pod stresom. Tak da komaj čakam julij in avgust, ko bom mela malo dopusta in pol bo ratalouser posted image user posted image

Držim pesti za vse nas.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.6.2008 12:17:44   
sonček85

sej te razumem, da si vzameš k srcu. pač neki ti reče pa se pol bojiš da bo res. ampak ti sama si tista ki si usodo kroji s svojimi odločitvami. vsak dan se odločamo med milijon možnostmi in vsaka od teh odločitev pripelje do naslednjih..... kako hudiča pa ona ve kako se boš ti odločila????? nemogoče!!!!!!!!!!!!!navijamo najprej za user posted image user posted image , potem  za tvojo user posted image user posted image in potem user posted image user posted image !!!!

hvala in na veliko držim pesti da se ti tudi ne lije.seveda bomo še naprej veselo slončkali ,samo najprej morem vse prermislat in si sama pri sebi razčistit stvari ,ki me bremenijo.bomo videli mogočebom pa v tem času le res zanosila.bog daj.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.6.2008 12:19:32   
sasa78

in se še ne sme, navijam za user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  dajmo punce user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?