Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 7:56:38
|
|
|
|
sonček85
|
dajmo navijam za vas ,ki ste še ostale.spps in enanobena -ste pa nesramne ,da ne povesta ,kaj je skrivnost in sedaj smo me tukaj v vaših rokah do konca meseca.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 8:07:36
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 dajmo navijam za vas ,ki ste še ostale.spps in enanobena -ste pa nesramne ,da ne povesta ,kaj je skrivnost in sedaj smo me tukaj v vaših rokah do konca meseca. tole pa ni najboljš še nam zaupajte
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 8:19:03
|
|
|
|
Tiki55
|
Pozdravček od vaše zveste navijačice! Dajmo rozike! Čestitke vsem novim
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 8:44:07
|
|
|
|
pokica_
|
Jutro ženskice! Evo jaz srkam kavico, evo ene še vam, če še mogoče katera ni popila! Kaj bo zdaj to danes, da še nobena ni javila ali +++++ Upam da nebo ostalo pri tem, da se bo katera opogumila in polulala testek , pol pa brž da nam javi rezultat .
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 9:01:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 dajmo navijam za vas ,ki ste še ostale.spps in enanobena -ste pa nesramne ,da ne povesta ,kaj je skrivnost in sedaj smo me tukaj v vaših rokah do konca meseca. tole pa ni najboljš še nam zaupajte sem trmasta nisem zastonj ovca po horoskopu
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 9:08:49
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 dajmo navijam za vas ,ki ste še ostale.spps in enanobena -ste pa nesramne ,da ne povesta ,kaj je skrivnost in sedaj smo me tukaj v vaših rokah do konca meseca. tole pa ni najboljš še nam zaupajte sem trmasta nisem zastonj ovca po horoskopu meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ampak vseeno lahko poveš
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 9:13:57
|
|
|
|
mala_pupika
|
jutro! najprej čestitke novi !!! pri nas nič novega . še ni !!!! sporočim.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 9:34:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 dajmo navijam za vas ,ki ste še ostale.spps in enanobena -ste pa nesramne ,da ne povesta ,kaj je skrivnost in sedaj smo me tukaj v vaših rokah do konca meseca. tole pa ni najboljš še nam zaupajte sem trmasta nisem zastonj ovca po horoskopu meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ampak vseeno lahko poveš čez eeeeeeeeeen teden
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 9:48:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pikica 5 čestitke
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 10:19:30
|
|
|
|
pokica_
|
Pupika, držim pesti, da ne pride tečka in da se pokaže ++++
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 10:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce navijam za vas, da bodo tudi danes kakšne elpe novičke o nosečkah! spps - so pa firbčne, ane?! Ampak ti si šele prvi dan ovce, tko da si mal ribica, kaj porečeš na nas kozoroge? Še en teden bodo pa ja zdržale.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:16:22
|
|
|
|
Pikica5
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:26:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Punce navijam za vas, da bodo tudi danes kakšne elpe novičke o nosečkah! spps - so pa firbčne, ane?! Ampak ti si šele prvi dan ovce, tko da si mal ribica, kaj porečeš na nas kozoroge? Še en teden bodo pa ja zdržale. tud proti kozam nimam nič proti
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:36:49
|
|
|
|
sonček85
|
koze in ovce-hja tudi sama sm ovca .hihi.no jst pa nazaj od vedeževalke in mi je napovedala da s tem fantom ,ki sem se ne ujameva kaj prida in da bom imela otroka šele čez kako leto ali dve. več ne povem,ker baje ne smeš.sem žei tak preveč povedala.vso upanje ,ki sem ga imela sem ga izgubila.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:43:41
|
|
|
|
mala_pupika
|
dej dej. julija (oz. avgusta) se ji boš pa lahko smejala kolk je mim užgala. sploh pa tut če ma prav....pa vsaj veš da te čaka otroček čez eno leto kar je pa tut dobra novica, ne?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:45:50
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Ponce jaz močno zavijam za vas, da čimprej zagledate jaz sem ravno danes zagledala bolj švoh drugo črtico, smo neskončno veseli, ampak me skrbi za ponovi SS saj imam zopet dokaj močne krče Želim vam veliko in zdravih Tako sem vesela zate! Čestitam! Ne razmišljat negatvno... Gotovo bo vse vredu! Čestitke!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:47:22
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 koze in ovce-hja tudi sama sm ovca .hihi.no jst pa nazaj od vedeževalke in mi je napovedala da s tem fantom ,ki sem se ne ujameva kaj prida in da bom imela otroka šele čez kako leto ali dve. več ne povem,ker baje ne smeš.sem žei tak preveč povedala.vso upanje ,ki sem ga imela sem ga izgubila. Sonček85- ne verjemi tem vedeževalcem nič. Če bi blo vse res, kar rečejo, bi bila jaz že zdavnaj mamica. pa še vedno nisem in še vedno čakam na prvega . Vedi, da bova obe , še prej kot se bova zavedali. Tako, da pogumno naprej.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:48:01
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 koze in ovce-hja tudi sama sm ovca .hihi.no jst pa nazaj od vedeževalke in mi je napovedala da s tem fantom ,ki sem se ne ujameva kaj prida in da bom imela otroka šele čez kako leto ali dve. več ne povem,ker baje ne smeš.sem žei tak preveč povedala.vso upanje ,ki sem ga imela sem ga izgubila. Eh, verjet morš v dobre stvari, ne v slabe! Ti bom poslala ZS, če si bla pr tisti kot jaz...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:48:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika dej dej. julija (oz. avgusta) se ji boš pa lahko smejala kolk je mim užgala. sploh pa tut če ma prav....pa vsaj veš da te čaka otroček čez eno leto kar je pa tut dobra novica, ne? naj se te tvoje besede pozlatijo.sploh pa ne ne vem kaj si to tolk k srcu jemljem-
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 11:53:36
|
|
|
|
sonček85
|
hvala vsem za tako zelo spodbudne besede in še sama ne vem kaj si tolk k srcu jemljem-verjetno zato ker je to bilo prvič in po moje zadnjič da sem šla h vedeževalki.danes imam poslabšan dan ,a si ga bom sama naredila popolnega,saj delam pop.rada vas imam in mislim na vas in naše male zakladke ,čeprav vas sploh ne poznam osebno.sem kar malo potolažena.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 12:08:15
|
|
|
|
pokica_
|
Ne verjemi vsega kar ti vedeževalka pove, verjemi, da se one tudi motijo, sicer pa nebi bil svet tako krut kot je, če bi vedeževalke vedele vse vnaprej, bi se marsikaj dalo pravočasno preprečit. Vidva kr pridno še naprej in kmalu bosta zagledala rezultat vajinega dela .
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 12:10:32
|
|
|
|
mala_pupika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hvala vsem za tako zelo spodbudne besede in še sama ne vem kaj si tolk k srcu jemljem-verjetno zato ker je to bilo prvič in po moje zadnjič da sem šla h vedeževalki.danes imam poslabšan dan ,a si ga bom sama naredila popolnega,saj delam pop.rada vas imam in mislim na vas in naše male zakladke ,čeprav vas sploh ne poznam osebno.sem kar malo potolažena. sej te razumem, da si vzameš k srcu. pač neki ti reče pa se pol bojiš da bo res. ampak ti sama si tista ki si usodo kroji s svojimi odločitvami. vsak dan se odločamo med milijon možnostmi in vsaka od teh odločitev pripelje do naslednjih..... kako hudiča pa ona ve kako se boš ti odločila????? nemogoče!!!!!!!!!!!!!navijamo najprej za , potem za tvojo in potem !!!! pri nas se še ni ulilo
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 12:16:58
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Kako kaj?? Nič ? No sem pa tudi jaz tista, ki je že včeraj dobila in me prosim pobarvajte v modro. Moj dragi je bil bolj žalosten od mene. Samo sem pričakovala, da ne bo nič, ker sem pod totalnim stresom pa še z mojim se ta mesec nisma najbolj štekala, sma pač bla pod stresom. Tak da komaj čakam julij in avgust, ko bom mela malo dopusta in pol bo ratalo Držim pesti za vse nas.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 12:17:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hvala vsem za tako zelo spodbudne besede in še sama ne vem kaj si tolk k srcu jemljem-verjetno zato ker je to bilo prvič in po moje zadnjič da sem šla h vedeževalki.danes imam poslabšan dan ,a si ga bom sama naredila popolnega,saj delam pop.rada vas imam in mislim na vas in naše male zakladke ,čeprav vas sploh ne poznam osebno.sem kar malo potolažena. sej te razumem, da si vzameš k srcu. pač neki ti reče pa se pol bojiš da bo res. ampak ti sama si tista ki si usodo kroji s svojimi odločitvami. vsak dan se odločamo med milijon možnostmi in vsaka od teh odločitev pripelje do naslednjih..... kako hudiča pa ona ve kako se boš ti odločila????? nemogoče!!!!!!!!!!!!!navijamo najprej za , potem za tvojo in potem !!!! pri nas se še ni ulilo hvala in na veliko držim pesti da se ti tudi ne lije.seveda bomo še naprej veselo slončkali ,samo najprej morem vse prermislat in si sama pri sebi razčistit stvari ,ki me bremenijo.bomo videli mogočebom pa v tem času le res zanosila.bog daj.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 12:19:32
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pupika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hvala vsem za tako zelo spodbudne besede in še sama ne vem kaj si tolk k srcu jemljem-verjetno zato ker je to bilo prvič in po moje zadnjič da sem šla h vedeževalki.danes imam poslabšan dan ,a si ga bom sama naredila popolnega,saj delam pop.rada vas imam in mislim na vas in naše male zakladke ,čeprav vas sploh ne poznam osebno.sem kar malo potolažena. sej te razumem, da si vzameš k srcu. pač neki ti reče pa se pol bojiš da bo res. ampak ti sama si tista ki si usodo kroji s svojimi odločitvami. vsak dan se odločamo med milijon možnostmi in vsaka od teh odločitev pripelje do naslednjih..... kako hudiča pa ona ve kako se boš ti odločila????? nemogoče!!!!!!!!!!!!!navijamo najprej za , potem za tvojo in potem !!!! pri nas se še ni ulilo in se še ne sme, navijam za dajmo punce
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?