Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:28:17
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: misk2 danes popoldne je testek pokazal------ ..tko da je pa se vedno niii Dokler se ne ulije, je še vedno upanje. In le to umre zadnje. Mogoče pa še ni dovolj hormončka. Tako, da ta testek še nič ne pomeni. Držimo pesti, da se čez nekaj dni pokaže en velik
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:30:25
|
|
|
|
misk2
|
ja mas prav...sm mela spet en uspodbudbni pogovor z mojim dragim in zdej spet upam...konec ...dokler ne pride je se sansa....
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:35:21
|
|
|
|
Orhideje
|
Junona, a nam večerjo pripravljaš? Pa le glej, da ne bo tak obilna kot zadnjič zajtrk, ker pol bom morala pa res hujšat
< Sporočilo je popravil Orhideje -- 16.6.2008 22:36:18 >
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:36:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena *Junona* - ti jo kr vpiši in pomalaj na roza, da bo seznam lepiši in boljši procent. Urejeno Joj, kak je fajn malat na roza Junona - skoraj sem še jaz prilepla seznam. Ti, ti si me prehitela Bo res treba mal več ROZIK Baraba js... Ampak če je pa tak fajn malat na roza Ja, ja saj verjamem . Želim, da me prehitiš še kje drugje - da čimprej sporočiš, da si . Ampak POTEM MALAM JAZ - da me slučajno ne prehitiš , ker pol bom ornk,... Orhideje, če zagledam me lahko obarvaš vsak dan v drug odtenek roza barve . Samo da bo Ti boš tudi kmalu obarvana, boš videla, evo pikepoke za srečo
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:39:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Junona, a nam večerjo pripravljaš? Pa le glej, da ne bo tak obilna kot zadnjič zajtrk, ker pol bom morala pa res hujšat Kak si uganla? Si povezana na moj računalnik Mišk, negativno je pokazal že mnogim puncam, ker še ni bilo dost hormona.... tak da js še kr držim pestke
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:43:46
|
|
|
|
*Junona*
|
DOBER TEK!!!!!
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 16.6.2008 22:44:06 >
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:47:42
|
|
|
|
misk2
|
junona...hvala ker drzim pesti...ubistvu hvala vsem... vecerja je pa zelo zanimiva...se bomo pretvarjali da je ura 16h in ne 23h..a ne?
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:48:50
|
|
|
|
*Junona*
|
In še sladica:
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 16.6.2008 22:50:09 >
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:51:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misk2 junona...hvala ker drzim pesti...ubistvu hvala vsem... vecerja je pa zelo zanimiva...se bomo pretvarjali da je ura 16h in ne 23h..a ne? . Ampak sladice mi pa ni ratal pomanjšat... Zdej je tako velika, da je dovolj ena za vse
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:59:27
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: misk2 junona...hvala ker drzim pesti...ubistvu hvala vsem... vecerja je pa zelo zanimiva...se bomo pretvarjali da je ura 16h in ne 23h..a ne? . Ampak sladice mi pa ni ratal pomanjšat... Zdej je tako velika, da je dovolj ena za vse Ups, Junona. Še dobro, da nisem , ker pol bi bila res nevarnost, da ratam . No, sedaj se bom kar napapcala, saj še lahko hujšam. Le škoda, da je na obisku ta , drugač bi kar navalila na mojega . In pol bi se Štajerska tresla
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 22:59:50
|
|
|
|
misk2
|
se tolk bols.......mmmmmmmmmmmmmmmmm...fino.... jaz pa tebi eno
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:07:35
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: misk2 junona...hvala ker drzim pesti...ubistvu hvala vsem... vecerja je pa zelo zanimiva...se bomo pretvarjali da je ura 16h in ne 23h..a ne? . Ampak sladice mi pa ni ratal pomanjšat... Zdej je tako velika, da je dovolj ena za vse Nič hudega. Bomo vse pojedle. Pridne kot mravljice . . Jaz pa tebi pošiljam , da ti pričara, kar si najbolj želiš.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:12:24
|
|
|
|
Orhideje
|
Očitno ste že vse pobegnile spančkat. Tudi jaz odhajam
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:14:12
|
|
|
|
misk2
|
lepo spanckajte drage moje.... se slisimo jutri.... nocko
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:16:28
|
|
|
|
Pikica5
|
Punce hvala za čestitke jaz resnično upam, da bo vse najlepšem redu, vam pa želim, da čimprej zagledate magičen + in preživite nepozabnih 9 mesecev in na koncu postanete mamice zdravim in nasmejeanim za srečo pa
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:24:26
|
|
|
|
*Junona*
|
...in hvala za lep večer
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* ...in hvala za lep večer Čak mal... a danes greš že spat? Drugače je bila sladica pa res obilna...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:47:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* ...in hvala za lep večer Čak mal... a danes greš že spat? Drugače je bila sladica pa res obilna... Aha, moram zjutraj zgodi vstat. Sam še nisem nč kej zaspana Nočko pupike
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 16.6.2008 23:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, moram zjutraj zgodi vstat. Sam še nisem nč kej zaspana Nočko pupike Aha, se mi je zdel sumljivo, da greš spat pred mano, pa že jaz nisem najbolj zgodnja. No, pa nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 7:03:01
|
|
|
|
spps
|
morgen beybe kako kaj? včeraj ste pa bile pridne Pikica5-ČESTITAm in misli pozitivno misk-nič še ni izgubljeno
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 7:12:05
|
|
|
|
NK
|
jutro punce dons sm pa jest med zgodnjimi uuuuuuuu včeri je pa bla večerja pa kakšna sladica na koncu sm še danes vsa polna magični plusek je že katrea zagledala danes? jest upam d dans ne pride tečka in da v enem izmed prihodnjih dneh ugledam +++++++++++++++++
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 7:15:20
|
|
|
|
NK
|
MALA_PUPIKA , KULGIRL , MIŠK dons držim pesti tud za vas !!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 7:24:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NK MALA_PUPIKA , KULGIRL , MIŠK dons držim pesti tud za vas !!!!!!!!!! NK,kdaj bo pa pri teb padel test?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 7:29:17
|
|
|
|
NK
|
NK,kdaj bo pa pri teb padel test? IZVIRNO SPOROČILO: spps do sobote zihr k ne upam prej narest predn mi res ne zaostaja vsaj par dni
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 17.6.2008 7:43:41
|
|
|
|
spps
|
saj se nikamor ne mudi,upamo,pa vse ,da bo rezultat ,takšen kot mora biti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?