|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
16.6.2008 22:28:17   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

danes popoldne je testek pokazal------  user posted image user posted image user posted image user posted image ..tko da je pa se vedno niii    

Dokler se ne ulije, je še vedno upanje. In le to umre zadnje. Mogoče pa še ni dovolj hormončka. Tako, da ta testek še nič ne pomeni. Držimo pesti, da se čez nekaj dni pokaže en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.6.2008 22:30:25   
misk2
ja mas prav...sm mela spet en uspodbudbni pogovor z mojim dragim in zdej spet upam...konecuser posted image ...dokler ne pride je se sansa....user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.6.2008 22:35:21   
Orhideje
Junona, a nam večerjo pripravljaš? Pa le glej, da ne bo tak obilna kot zadnjič zajtrk, ker pol bom morala pa res hujšat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 16.6.2008 22:36:18 >

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.6.2008 22:36:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

*Junona* - ti jo kr vpiši in pomalaj na roza, da bo seznam lepiši in boljši procent. user posted image

Urejenouser posted image user posted image user posted image

Joj, kak je fajn malat na rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junona -  skoraj sem še jaz prilepla seznam. Ti, ti si me prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image Bo res treba mal več ROZIK user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baraba js...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak če je pa tak fajn malat na rozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja saj verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim, da me prehitiš še kje drugje - da čimprej sporočiš, da si user posted image . Ampak POTEM MALAM JAZ - da me slučajno ne prehitiš user posted image user posted image user posted image , ker pol bom ornk,... user posted image user posted image user posted image

Orhideje, če zagledam user posted image user posted image me lahko obarvaš vsak dan v drug odtenek roza barveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti boš tudi kmalu obarvana, boš videla, evo pikepoke  za srečouser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.6.2008 22:39:13   
*Junona*

Junona, a nam večerjo pripravljaš? Pa le glej, da ne bo tak obilna kot zadnjič zajtrk, ker pol bom morala pa res hujšat user posted image user posted image user posted image

Kak si uganla? Si povezana na moj računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mišk, negativno je pokazal že mnogim puncam, ker še ni bilo dost hormona.... tak da js še kr držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.6.2008 22:43:46   
*Junona*
user posted image

DOBER TEK!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 16.6.2008 22:44:06 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.6.2008 22:47:42   
misk2
junona...hvala ker drzim pesti...ubistvu hvala vsem...

vecerja je pa zelo zanimiva...se bomo pretvarjali da je ura 16h in ne 23h..a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.6.2008 22:48:50   
*Junona*
In še sladica:

user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 16.6.2008 22:50:09 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.6.2008 22:51:38   
*Junona*

vecerja je pa zelo zanimiva...se bomo pretvarjali da je ura 16h in ne 23h..a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .

Ampak sladice mi pa ni ratal pomanjšat... Zdej je tako velika, da je dovolj ena za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.6.2008 22:59:27   
Orhideje

Ampak sladice mi pa ni ratal pomanjšat... Zdej je tako velika, da je dovolj ena za vseuser posted image user posted image user posted image

Ups, Junona.  Še dobro, da nisem user posted image , ker pol bi bila res nevarnost, da ratam user posted image user posted image user posted image user posted image . No, sedaj se bom kar napapcala, saj še lahko hujšam. Le škoda, da je na obisku ta user posted image , drugač bi kar navalila na mojega user posted image user posted image user posted image . In pol bi se Štajerska tresla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.6.2008 22:59:50   
misk2
se tolk bols.......mmmmmmmmmmmmmmmmm...fino....user posted image    user posted image

jaz pa tebi eno user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.6.2008 23:07:35   
Orhideje

Nič hudega. Bomo vse pojedle. Pridne kot mravljice user posted image user posted image user posted image .
user posted image .

Jaz pa tebi pošiljam user posted image , da ti pričara, kar si najbolj želiš.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.6.2008 23:12:24   
Orhideje
Očitno ste že vse pobegnile spančkat. Tudi jaz odhajam user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.6.2008 23:14:12   
misk2
lepo spanckajte drage moje....

se slisimo jutri....  nocko

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.6.2008 23:16:28   
Pikica5
Punce hvala za čestitke user posted image  jaz resnično upam, da bo vse najlepšem redu, vam pa želim, da čimprej zagledate magičen + in preživite nepozabnih 9 mesecev in na koncu postanete mamice zdravim in nasmejeanim user posted image  za srečo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.6.2008 23:24:26   
*Junona*
user posted image

...in hvala za lep večeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.6.2008 23:33:54   
Anonimen

Čak mal... a danes greš že spat? user posted image
Drugače je bila sladica pa res obilna... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.6.2008 23:47:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Čak mal... a danes greš že spat? user posted image
Drugače je bila sladica pa res obilna... user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, moram zjutraj zgodi vstat. Sam še nisem nč kej zaspanauser posted image user posted image user posted image

Nočko pupikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.6.2008 23:50:09   
Anonimen

Aha, moram zjutraj zgodi vstat. Sam še nisem nč kej zaspanauser posted image user posted image user posted image

Nočko pupikeuser posted image

Aha, se mi je zdel sumljivo, da greš spat pred mano, pa že jaz nisem najbolj zgodnja. user posted image

No, pa nočko vsem!

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.6.2008 7:03:01   
spps
morgen beybeuser posted image user posted image user posted image user posted image kako kaj?
včeraj ste pa bile pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica5-ČESTITAm  in  misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image
misk-nič še ni izgubljenouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.6.2008 7:12:05   
NK
jutro punce
dons sm pa jest med zgodnjimi
uuuuuuuu včeri je pa bla večerja pa kakšna sladica na koncu sm še danes vsa polnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
magični plusek je že katrea zagledala danes?
jest upam d dans ne pride tečkauser posted image in da v enem izmed prihodnjih dneh ugledam +++++++++++++++++

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.6.2008 7:15:20   
NK
MALA_PUPIKA , KULGIRL , MIŠK dons držim pesti tud za vas !!!!!!!!!!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.6.2008 7:24:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NK

MALA_PUPIKA , KULGIRL , MIŠK dons držim pesti tud za vas !!!!!!!!!!
NK,kdaj bo pa pri teb padel test?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.6.2008 7:29:17   
NK
NK,kdaj bo pa pri teb padel test?
IZVIRNO SPOROČILO: spps
do sobote zihr k ne upam prej narest predn mi res ne zaostaja vsaj par dni

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.6.2008 7:43:41   
spps
saj se nikamor ne mudi,upamo,pa vse ,da bo rezultat ,takšen kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NK)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?