|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
17.6.2008 9:32:16   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Čer!

Pri nas je pestro... Včeraj popoldne je Luka fasal vročino. Najprej malce čez 38, potem je zrasla na 38,5 in sem mu dala svečko malce pred sedmo, ker je za povrh še ful jokal... Potem je revež komaj zaspal in med enajsto in polnočjo mu je vročina spet ful narasla (na 39,2) tako da sem mu dala še voltaren. Je bil pa ful bogi, sem ga nosila okol, utrujen je bil za znoret pa nikakor zaspat. Šele ko mu je voltaren priejel in sem ga dala še na jošk je končno zaspal...

Opoldne, tudi včeraj je zvilo tudi mojega user posted image . Vročina, trest zebst, glava za stran past. Je imel v soboto poroko na Štanjelu, pa je precej padal dež in še pihalo je tako da ga je pošteno napralo in nahladilo. Še dobro da je imel ta kratko. Je bil malce po osmi že doma...

Ponoči, kot da to ni dovolj pa se je zbudil še Žan, da ga boli trebušček in je bruhal. V pojstli. Sem mogla preoblečt sred noči še njegovo pojstlo. Tudi on je imel malce povišano vročino, ampak nič hujšega (okoli 37,5).
Tako da sem imela danes doma tri bolnike... No, moj je šel zjutraj vseeno še na šiht nekaj narest, ampak je bil kmalu doma. Vsaj moj je tak, da mu mora vsaj pu noge manjkat da je doma in da bi jamral... Tako da zdejle kr dela za računalnikom jst pa jamram na lap topu...

Pa še to. Zdej ne vem kdaj bom šla na morje. Takrat ko sem jaz misnla it gre moj brat z sinom. S tem da ma njegova žena rok v začetku julija... In ona ostane doma, da ne bo pomote. Ne vem no, moj ni ohceti delal en mesec pred mojim rokom, ne pa da bi šel z Žanom nekam na morje... Bi se mi glih strgal da ga ne bi blo pri mei.

A ja, jamram pa zato, ker se z bratom ne razumem najbolj, za povrh vsega pa vstaja ob 6ih zjutri, da gre lahko v staro baško na plažo... Stene so pa v apartmaju ful tanke in se vse sliš. Tko da odpade. Ko bo šel domov bom šla jaz, če mi bo le ostalo še kej dni preden grem delat.

Delat pa začnem 14.7. Dopusta ne bom koristila zdaj. Gremo konec septembra na morje za dva tedna, poleg tega ga bom verjetno rabila tud za uvajanje. No, to se še nisem odločila. Morbit bom pa sam delala popoldne, pa dopoldne tamalega uvajala... Ni več daleč, tik tak bo tuki user posted image  user posted image  user posted image

O, boščki.user posted image  user posted image user posted image user posted image
kaj je žan kaj takega pojedel na pikniku.....a je danes že v vrtcu
kaj voltaren si dala pa kar celo svečko lukatu.pa saj 39.2 v ušesu ni tok.ne da ti pametujem,sam jaz ne bi  dala voltarena.raje še eno paracetamol.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
17.6.2008 9:46:42   
Petjana

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

ktera začne prva delat, no Jorja že dela vidim. Kaj ste si podaljšaleuser posted image  Jaz grem 25.7user posted image

Jaz imam podaljšano za 30 dni (trije mlajši od 8 let), sicer bi se mi iztekla 8.7. (tam okoli, ne vem več točno). Potem imam še dopust do 8.9., pa še mi ga ostane kar nekaj.user posted image

Izteče se mi pa uradno 5.8.
meni tudi takrat enkrat......kdaj si ti imela rok
a kaj veš kdaj je zadnja porodniška.a avgusta še celo dobimo.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
17.6.2008 9:49:30   
Talika19
Pridna Pajac glede kilogramov. user posted image user posted image Mah jaz sem obupna kar se tiče sladkarij. Zvečer imam tak trebuh kot da bi bila v 5 mesecu. Ne vem kdaj se bom kaj skulirala. Druga hrana me ne gane, jo jem ampak ne veliko. Vmes pa piškoti takšni in drugačni, sladoled pa še kaj se najde...user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
17.6.2008 9:49:46   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Čer!

Pri nas je pestro... Včeraj popoldne je Luka fasal vročino. Najprej malce čez 38, potem je zrasla na 38,5 in sem mu dala svečko malce pred sedmo, ker je za povrh še ful jokal... Potem je revež komaj zaspal in med enajsto in polnočjo mu je vročina spet ful narasla (na 39,2) tako da sem mu dala še voltaren. Je bil pa ful bogi, sem ga nosila okol, utrujen je bil za znoret pa nikakor zaspat. Šele ko mu je voltaren priejel in sem ga dala še na jošk je končno zaspal...

Opoldne, tudi včeraj je zvilo tudi mojega user posted image . Vročina, trest zebst, glava za stran past. Je imel v soboto poroko na Štanjelu, pa je precej padal dež in še pihalo je tako da ga je pošteno napralo in nahladilo. Še dobro da je imel ta kratko. Je bil malce po osmi že doma...

Ponoči, kot da to ni dovolj pa se je zbudil še Žan, da ga boli trebušček in je bruhal. V pojstli. Sem mogla preoblečt sred noči še njegovo pojstlo. Tudi on je imel malce povišano vročino, ampak nič hujšega (okoli 37,5).
Tako da sem imela danes doma tri bolnike... No, moj je šel zjutraj vseeno še na šiht nekaj narest, ampak je bil kmalu doma. Vsaj moj je tak, da mu mora vsaj pu noge manjkat da je doma in da bi jamral... Tako da zdejle kr dela za računalnikom jst pa jamram na lap topu...

Pa še to. Zdej ne vem kdaj bom šla na morje. Takrat ko sem jaz misnla it gre moj brat z sinom. S tem da ma njegova žena rok v začetku julija... In ona ostane doma, da ne bo pomote. Ne vem no, moj ni ohceti delal en mesec pred mojim rokom, ne pa da bi šel z Žanom nekam na morje... Bi se mi glih strgal da ga ne bi blo pri mei.

A ja, jamram pa zato, ker se z bratom ne razumem najbolj, za povrh vsega pa vstaja ob 6ih zjutri, da gre lahko v staro baško na plažo... Stene so pa v apartmaju ful tanke in se vse sliš. Tko da odpade. Ko bo šel domov bom šla jaz, če mi bo le ostalo še kej dni preden grem delat.

Delat pa začnem 14.7. Dopusta ne bom koristila zdaj. Gremo konec septembra na morje za dva tedna, poleg tega ga bom verjetno rabila tud za uvajanje. No, to se še nisem odločila. Morbit bom pa sam delala popoldne, pa dopoldne tamalega uvajala... Ni več daleč, tik tak bo tuki user posted image  user posted image  user posted image

O, boščki.user posted image  user posted image user posted image user posted image
kaj je žan kaj takega pojedel na pikniku.....a je danes že v vrtcu
kaj voltaren si dala pa kar celo svečko lukatu.pa saj 39.2 v ušesu ni tok.ne da ti pametujem,sam jaz ne bi  dala voltarena.raje še eno paracetamol.

Paracetamol je dobil par ur prej, pa mu niti ni dost zbila vročine, je sam še narasla. In danes ponoči enako. Ker pa paracetamola ne smeš dat prej kot v 6ih urah, sem mu dala voltaren (pa ne čist cele). In da ne bo pomote, danes ponoči je bilo čisto enako...

Predvidevam da gre za šesto bolezen (al peto), no tisto k je tri dni vročina, se pravi še danes, pol pa pikice. Vsaj upam da ni kej druzga...

Žan je danes še doma, je imel včeraj zvečer še zmeraj povišano temperaturo, jutri pa bo šel v vrtec. Je bil prejle že brez. Če ne bo spremembe gre jutri torej v vrtec...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
17.6.2008 9:50:37   
Talika19

ktera začne prva delat, no Jorja že dela vidim. Kaj ste si podaljšaleuser posted image  Jaz grem 25.7user posted image

Jaz imam podaljšano za 30 dni (trije mlajši od 8 let), sicer bi se mi iztekla 8.7. (tam okoli, ne vem več točno). Potem imam še dopust do 8.9., pa še mi ga ostane kar nekaj.user posted image

Potem boš dobila porodniško za tistih nekaj dni v avgustu ostali del pa je že plača, če delaš, drugače pa ne.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
17.6.2008 9:50:45   
Antigona

Avgusta boš dobila porodniško za julij, vendar samo za toliko dni, kolikor imaš porodniške (kdaj se ti izteče).
Meni se izteče 14.-tega, torej dobim plačano do 14.tega, ostalo pa potem plača naprej...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
17.6.2008 10:02:44   
pajac
meni je Peter zdaj vrgel dudo v kavo user posted image user posted image user posted image Zjutraj mi je pa dudo na vsak način hotel dati v usta user posted image user posted image user posted image A naj se zamislim?? Preveč govorim?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
17.6.2008 10:04:52   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

meni je Peter zdaj vrgel dudo v kavo user posted image user posted image user posted image Zjutraj mi je pa dudo na vsak način hotel dati v usta user posted image user posted image user posted image A naj se zamislim?? Preveč govorim?? user posted image user posted image user posted image user posted image

potem je tudi pri meni enakouser posted image user posted image
ni jim jasno zakaj je mi nočemo, če je pa njim tako dobrauser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
17.6.2008 10:08:38   
Talika19
Nam je včeraj na plavanju rekla, da naj pazimo, če ima voda manj kot 30 stopinj. In smo jo takoj vprašali kaj pa morje? Pa je rekla, naj ga imamo samo za ohlajanje, če mu je vroče, ne pa za kopanje. Da za tako majhne je problem glede notranjih organov. Tam nekje pri 2-3 letih se že lahko bolj normalno kopajo v bolj mrzli vodi.
Očitno se res ne bomo nič kopali v morju.user posted image  Malo mu bomo nogice namakali pa bo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
17.6.2008 10:27:23   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Nam je včeraj na plavanju rekla, da naj pazimo, če ima voda manj kot 30 stopinj. In smo jo takoj vprašali kaj pa morje? Pa je rekla, naj ga imamo samo za ohlajanje, če mu je vroče, ne pa za kopanje. Da za tako majhne je problem glede notranjih organov. Tam nekje pri 2-3 letih se že lahko bolj normalno kopajo v bolj mrzli vodi.
Očitno se res ne bomo nič kopali v morju.user posted image  Malo mu bomo nogice namakali pa bo.user posted image

Talika vodo iz morja s kanglico natočiš v bazenček ali čolniček, počakaš eno urco da se ogreje in gas na čofotanje... Ni panike sploh. Pa če bo ful vroče tud zarad par minut v morju ne bo nč hudga....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
17.6.2008 10:27:44   
pajac
Zato jaz še ne bom kupila fredov obroč... Mislim, da tudi ta malim ne paše hladna voda in se je bojijo. Bo pa v bazenčku zraven čofotal, kjer se bo voda ogrela...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
17.6.2008 10:29:53   
pajac
Peter je zdaj tako sitnaril, da sem ga dala spet spat user posted image . Sinoči je šel spat ob pol osmih in spal do 5:15 brez zbujanja, nato je šel mal red sedmo spat in spal do pol devetih, zdaj pa sitnari spet za znoret...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
17.6.2008 10:35:54   
Jumpy

Sem imela dva roka, pa sploh ne vem več katerega so upoštevali. En je bil 5.8., drugi pa 9.8.. Če se ti porodniška zaključi avgusta, potem okoli 15. avgusta dobiš še celo za julij, septembra pa za tistih nekaj dni v avgustu.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
17.6.2008 10:38:41   
Petjana

Sem imela dva roka, pa sploh ne vem več katerega so upoštevali. En je bil 5.8., drugi pa 9.8.. Če se ti porodniška zaključi avgusta, potem okoli 15. avgusta dobiš še celo za julij, septembra pa za tistih nekaj dni v avgustu.
ROK SEM IMELA 8 avgusta sam ne vem kdaj se pol zaključi porodniška.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
17.6.2008 10:38:55   
Jumpy
Od moje sestrične mož je plavalni trener. Pa pravi, naj otrokom ne dajemo raznih obročev in rokavčkov. Da morajo že od začetka dobit ta prav občutek v vodi.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
17.6.2008 10:40:06   
Jumpy

Potem se ti porodniška zaključi že v prvi polovici julija.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
17.6.2008 10:42:07   
Antigona

28 dni prej... Takrat ko si nastopila porodniško ane... pa prestopno leto je, mislim da boš dobila do 11 ali 12. tega nisem ziher...

Jst sem mela rok 11.8, pa začnem delat 14.7.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
17.6.2008 10:45:28   
pajac

Od moje sestrične mož je plavalni trener. Pa pravi, naj otrokom ne dajemo raznih obročev in rokavčkov. Da morajo že od začetka dobit ta prav občutek v vodi.

Saj ravno zadnjič sva ,a sploh rabiimo obroč. In ugotovila sva, da ga rabiva samo zato, da ni Peter ves čas na rokah. Drugače pa je čriček itak najraje brez vseh dodatkov..

< Sporočilo je popravil pajac -- 17.6.2008 10:46:08 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
17.6.2008 10:51:04   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

potem je tudi pri meni enakouser posted image user posted image
ni jim jasno zakaj je mi nočemo, če je pa njim tako dobrauser posted image user posted image

enaka fora pr nas

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
17.6.2008 10:51:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=12&c_id=176290

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
17.6.2008 10:52:01   
Jumpy

Saj ravno zadnjič sva ,a sploh rabiimo obroč. In ugotovila sva, da ga rabiva samo zato, da ni Peter ves čas na rokah. Drugače pa je čriček itak najraje brez vseh dodatkov..

Ja, pri nas imamo rokavčke za varnost, ko se igrata ob obali. Moje mnenje je, da se fredovega obroča ne splača imet, ker je drag, pa še ne rabiš ga. Če že, je tisti "socialni" obroč čisto dovolj dober za odložit otroka. Da ne bo pomote, tudi jaz sem ga pri Eriki želela kupiti.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
17.6.2008 10:53:19   
Anonimen
drug teden peljemo nečaka v Gardalanduser posted image user posted image user posted image Spet bo adrenalin na viškuuser posted image
A hodte kej tja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
17.6.2008 10:53:37   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=12&c_id=176290

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
17.6.2008 10:54:49   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

drug teden peljemo nečaka v Gardalanduser posted image user posted image user posted image Spet bo adrenalin na viškuuser posted image
A hodte kej tja?

jaaaaaa, nazadnje sem bila 3 leta nazaj, pa bi spet šlauser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
17.6.2008 10:54:59   
Anonimen
Jumpy, a ne, da sem ti polepšala dan?user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?