|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
15.6.2008 19:49:30   
luna8
Halo punce,

še jaz se malo javljam po dolgem času-bila na dopustu Grčija. Kar nekaj časa mi je je vzelo,da sem vse prebralauser posted image

Da malo poroča-tudi jaz že čutim brcike-user posted image vsaj zdi se mi da je to to.

glede dopusta pa tako, prej sem letalo dobro prenašala in mi je blo ful fajn sploh vzletanje in prestajanje-sedaj pa katastrofa, celi 2h poleta mi je bilo slabo, ne da bi bruhala, ampak pač slabo-katastrofa.

bušija pa sem bolj skrivala.kolikor se je dalo, ker mislim da je vseeno boljše kot mazat s kremami za sončenje oz, ga preveč izpostavljat, saj baje ni dobro, da se pregreje, na morju pa se to hotro lahko zgodi.

Aja pa v Mangu sem kupila lanene hlače za nosečnice in so res fajn.

Uživajte še v nedelji!

jutri imam pregled, najrž oz. upam, da mi bo delala morfologijo - vam poročam

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
16.6.2008 8:08:46   
jelka123
dobro jutrokaj bomo danes počele,jaz imam v planu likanje pospravljanje...
zadnji teden sem sama potem ima hči počitnice tako da mi ne bo dolgčas
ali tudi vam tako hitro teče čas,jaz komaj sledim pa je teden naokoliuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
16.6.2008 8:10:17   
jelka123
super za opravljen dopust in vse najboljše na morfologiji 

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
16.6.2008 8:15:00   
Lakšmi
Zdravo punce!

Še jaz se malo oglašam po res doolgem času user posted image . Moram priznat, da se mi je ob vsakodnevnem osemurnem sedenju za računalnikom v službi ta tako zameril, da se mu doma v velikem loku izogibam user posted image . Ampak… zdaj sem pa na bolniški in mi je po nekaj dneh že tako dolgčas od vsega poležavanja, da sem vas morala prit malo pogledat! Sem šla malo brat za nazaj, pa ste takšne klepetulje, da vam je skoraj nemogoče slediti user posted image .

ANIME, vidim, da še vedno pridno urejaš seznam. Ko boš spet kaj dodajala – pregled in MF imam 1.7., kar se spola tiče, nama je pa g. že dvakrat rekla, da je fantek user posted image .

A še katera tako porazno spi? Kakorkoli se obrnem, mi je grozno neudobno, bolita me glava in hrbet, vsaki dve uri hodim na wc… Tisti čas vmes, ko pa le zaspim, pa tako intenzivno sanjam, da se dostikrat zbudim še bolj utrujena, kot sem šla spat user posted image . Bi se rada tolažila, da bo že bolje, pa se mi zdi, da sem za nekaj let opravila s spanjem user posted image .

VOZIČKI – Opazila sem, da vas je že kar nekaj izbralo vozičke. Meni so tudi najbolj všeč od Peg Perego, ampak za moj okus skoraj predragi. Sem pa našla v Bušiju voziček Luna od Mamas and papas, ki je tudi ful hud. Pa še drag ni in gor gre lupinica od Peg Perego. Na netu sem sicer našla neke komentarje, me pa vseeno zanima, če je katera kaj slišala o teh vozičkih kakšne bolj preverjene informacije?

Tud vaše bebice že pridno brcajo user posted image . Sama sem prvič nosečka in še kar čakam na škratovo razgrajanje. Včasih se mi zdi, da me je sunil, pa kar nisem prepričana… Bo že prišel čas tudi za to, a neuser posted image

Aja, pa dobrodošle vse na novo pofočkane nosečke na forumuuser posted image !

Uživajte v dnevu!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
16.6.2008 8:19:14   
jelka123
pa še za seznam jaz imam pa morfologijo komaj 21.07 v mb,še bom kar čakala,glede spola pa presenečenje,za vse ostale

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
16.6.2008 9:02:06   
caligula
Jaz imam tud prvega morfologijo. Glede spola mi je vseeno, ker se pikica noče pokazat, tko da bo kr presenečenje do konca. Vztrajno sedi po turško.user posted image
Takoj po pregledu grem pa na Cres. A ima katera izkušnje s kampiranjem med nosečnostjo? Jaz sem navdušena nad šotori ampak ne vem, kako je to v nosečnosti, da me ne bi kakšni žužki napadali.user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
16.6.2008 9:36:28   
Lakšmi
Caligula, tudi mi gremo kampirat letos. Sem bla najprej kar malo skeptična, ampak sva se vseeno odločila za kamp. No, sicer greva s prikolico, ne s šotorom. Mene pa bolj kot žužki skrbi dejstvo, da ponoči hodim nonstop na wc (čeprav so rekli, da naj bi se to izboljšalo v drugem trimesečju, men nikakor ne rata user posted image ). Pol sem pa v dilemi - al naj se parkirava v kampu blizu wc-ja in tvegava kakšen smrad in celodnevne mimohode ljudi na wc al greva malo dlje in se vsako noč ene petkrat sprehodim tja user posted image ... Prov muka mi je vstat sredi noči, se oblečt, zlezt ven in jit nekam daleč na wc user posted image .
Pred žužki se pa pomoje najbolje ubraniš tako, da šotor, ko ga postaviš, cel presprejaš z Biokilom, zapreš za 20 min, nato pa temeljito prezračiš. Biokil nam ne škodi (mi smo z njim sprejali celo psa, ko so ga žužki napadli user posted image ). Edini problem je lahko, da te bo motil vonj, ker smo zdaj bolj občutljive na te stvari.
Je pa lani bla z nami v kampu prijateljica, ki je bla user posted image in sploh ni blo nobenih problemov, edino malo bolj se je držala v senčki kot ostali (in seveda jedla veliko večkrat kot ostali user posted image ).

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
16.6.2008 9:48:43   
saba
Dobro jutro user posted image

Samo na hitro iz službe, vam skuham eno kavico iz avtomatauser posted image
A še spite?
Vidim da ste bile pridne čez vikend......upam da vas utegnem prebrat.
Jutri imam četverno-presejalni test in popoldne pogreb................moram šefa prosit za dan dopusta, ker ne bom sfolgala, pa še tamalo v varstvo peljat......hm upam da bom frajuser posted image

No kako brcike, pri meni konstantno prisotne, najbolj pa zjutraj.

Za anime, za seznam, morfologijo imamo 9.7.,
a je katera vzela s samo poleg moža tudi otroka. Jaz bi vzela mojo miško, ne vem kolko bi razumela, ampak se mi zdi prav da sodeluje, je pa tako pridna, da ni panike, z njo greš res lahko kamorkoli. Moti me samo to, da mi bo morfologijo delal drugi G. ker moj gre za 1 mesec na dopust.....

no lepo klepetajte, grem v trgovino po sendvič, sem lačna že od 3,00 zjutraj, ko sem šla lulat user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, a tudi ve lulate ponoči, no jaz vstanem v povprečju 3x na noč, enkrat več , enkrat manj..........

lp z obale

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.6.2008 11:50:03   
Andromeda
Čau!

Evo mene, en izpit je že za mano, popoldne izvem rezultate, jutri pa še en izpit. Vidim, da je že debata o dopustih in da ene že prihajate z dopustov... Hm, kampiranje v nosečnosti? Kakor za koga, meni kampiranje že tako ni všeč, sem rada bolj "na komot" na dopustu. Glede uporabe biokilla pa svetujem previdnost, ker vem da ni dobro uporabljat unih električnih zadev proti komarjem v nosečnosti, pa verjetno tudi biokill ni dobro uporabljat in potem še spat v takem prostoru. Bo morala kar mreža zadostovati, še vedno pa se lahko našpricamo s sredstvi proti komarjem in klopom...
Tudi jaz konstantno čutim take nežne brcike skozi ves dan po malem, jabolj pa je user posted image aktiven zjutraj, ko še malo poležim v postelji. Pa prej me je na izpit parkrat nežno požgačkal user posted image

Eh, moram spet v knjige it. Pa non stop sem lačna, nekaj pojem, pa me čez pol ure spet zagrabi. Na kilaži se (še) nič ne pozna, pa tudi če bi se, ne bi bilo nič narobe, ker sem bolj suha user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
16.6.2008 11:52:40   
Andromeda
Aja - pa še lulanje. Ponoči niti ne vstajam, ko se vležem v posteljo grem pa v roku pol ure vsaj tri krat. Če pa se slučajno ponoči zbudim, pa moram tud takrat odtočit. In seveda zjutraj, potem, ko spijem čaj, grem tud še ene 3-krat WC obiskat user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.6.2008 12:51:55   
carly
Zdejle sem pa prov jezna, že dopoldan mi je na elektronski banki skos ven metalo, sedaj se pa še tukaj razpišem pa spet isto, grr..
V glavnem, sva bila v Avstriji in se opremila z raznimi prospekti pa vozičke sva  malo pogledala in sva se odločila za Hartana, ker ima podvozje pa kolesa ful boljša kot Peg Perego, je pa v Avstriji dražji kot pri nas in ga bova najbrž kar pri nas naročila.
Sicer imajo pa tudi ful večjo izbiro otroških sobic, samo so pa takooo drage,...
O čem ste še govorile, aja lulanje, jest grem ponoči vsaj enkrat, mi je pa ta mesec prvič ratalo odkar sem noseča da sem dvakrat prespala celo noč in mi ni bilo treba it na wc.
Tale wc je res problem, tako da jest bi se zdej kar malo težko odločila za kampiranje, ker mo to pri kampiranju najbolj moti, ko nimaš wc čisto blizu.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
16.6.2008 13:10:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem danes mela v planu (oz. ta tedn) naredit eno veliko inventuro po stanovanju-od čiščenja do pregleda predalov, dokumentov, omare...........Pa sem uspela samo perilo oprat, pol pa sem dobila obisk, se zaklepetala, sedaj pa se mi več ne da. Kosilo še skuham-juha in sirove palačinke, mnjami user posted image
Lakšmi-lepo, da si se oglasila po dolgem času....
Ste debatirale o spanju in lulanju. Jaz spim zelo slabo, grem ravno danes v BC po ono blazino za dojenje. In seveda,  ko se ponoči zbudim, moram ponavadi tud lulat. To pa je odvisno-2-4 krat na noč. Še sreča, da nimam daleč do wc-ja.
Kampiranja pa ne maram preveč, še manj pa sedaj. Bi me mučil enak problem, kot ga opisuje carly. Uh, si ne znam predstavljat hodit lulat nekam daleč. Verjetno bi moral user posted image  vsakič z mano, pol bi mi pa tak kahlico nastavil..............user posted image user posted image user posted image
Grem sedaj v trgovino, pol pa kosilo nardit. Pridno tipkajte..........

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
16.6.2008 13:44:03   
Lakšmi
Končno se približujejo dopusti, me pa same težave že vnaprej user posted image .
Res je zoprno s temi žužki, pa ne le na morju, tud če hodite kaj veliko po travnikih in gozdovih, kar ne moreš bit sproščen... Mene je ful strah, da bi dobila klopa in imela potem še kakšne posledice user posted image . Valda sem se pred nosečnostjo pozabla it cepit...

V glavnem, meni je g. rekla, da se ni dobro med nosečnostjo špricat in mazat s sredstvi proti komarjem itd., ker nikol ne vemo, kaj je notri in lahko koža vse absorbira. Tko da nam žal preostane bolj malo izbire.

Glede Biokilla pa - za ljudi sigurno ni nič nevaren, ker je narejen tako, da škodi le hladnokrvnim živalim. Nisem pa nikjer zasledila kakšnih posebnih opozoril za čas nosečnosti. Mogoče bi blo najbolje vprašat g. pa nam pove za sigurno. Nič ne škodi bit previden pri teh stvareh.

Tud jaz sem se danes spravla na  omare user posted image . Sem že pri koncu in je res super občutek, ko je enkrat pospravljeno. Zdaj pa komaj čakam, da prazni prostor napolnim s stvarmi za bebija user posted image !

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
16.6.2008 14:14:25   
Andromeda
No, sem prišla malo nazaj pokukat,pa kavico si skuhat.
Oh, kako čudno, meni je pa G rekla, da se s sredstvi proti komarji lahko špricamo, saj imamo tudi take za otroke, je pa res, da se ne špricamo po trebuščku, po nogah, rokah in vratu pa ne more škodit user posted image Jaz, če bom šla kam v gozdnato ali travnato področje, se bom vseeno našpricala s tem, ker mislim, da v takih količinah pa res ne more škodit. Tudi ne verjamem, da škodujejo kreme za sončenje, mislim, da bi si morale potem vsak dan pol kile kreme vtret v trebuh, da bi bilo tega v takšnih količinah, da bi škodilo. Kaj pa ve mislite?

(odgovor članu Lakšmi)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
16.6.2008 14:47:41   
Lakšmi
No, meni pa je g. ravno pri kremah za sončenje rekla, da kolikor ona ve, nam nič ne škodijo, da so to le govorice user posted image .
Jaz sem že čisto zmedena, vsak zdravnik ima drugačne nasvete, kaj je zdravo in kaj škodi user posted image .
Mislim, da je najboljše, če se držimo zdrave logike in sledimo svojim občutkom kaj je dobro za nas in kaj ne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2315
16.6.2008 14:52:19   
saba
Andromeda se strinjam s tabo. No jaz se mažem z kremami za sonce in proti marčesu, uporabljam pa vse od moje tamale, tako da če je za njo je pa tudi zame in za user posted image

kampiranje, jaz sem za. No ponavadi mi gremo v Bale pri Rovinju, tam je malo divje, šotor postavimo bolj na samo v gozdiček, tako da nočno lulanje sem jaz opravljala par metrov od šotora, zjutraj pa čez polila vodo...tako da je blo superuser posted image . Upam da letos tudi gremo vsaj za kakšen podaljšan vikend...bi želela Živo peljat, da vidi kako je bit in ninat v šotoru...ko zvečer poslušaš morje, ki je 3m od šotora, kako buta...mmmmmmmm, kako lepouser posted image ...........upam da nam rata....letos itak iz pravega dopusta ne bo nič, ker je šlo vse za prizidek.

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 2316
16.6.2008 15:03:43   
tayrin
Pozdravljene, se po dolgem času tudi jaz spet malo javim..
Danes sem imela pregled - vse je OK. Morfologijo pa imam 22.7. (tisti dan ko se vračam iz dopusta) in upam da mi bodo spol povedali, ker bi zelo rada vedela, da bomo tamalega začeli pripravljat na sestrico oz. bratca. Ena je spraševala, oz. napisala da bi otroka vzela s sabo na morfologijo. Jaz tudi razmišlajam, da bi ga ker si želim da že sedaj začuti da se nekaj dogaja. Sicer pa je prav pozoren odkar sem mu povedala, da imam v bušiju dojenčka - ko se spomne priteče k meni, začne nastavljat uho in rokico, da bi kaj slišal in tipal. In vsakemu moškemu, ki ga vidi in da ima trebuh ga vpraša ali ima tudi on dojenčka v trebuhu user posted image .

Glede sprejev proti mrčesom oz klopom, jaz uporabljam FORTH, ki se ga našprica na obleko in ne pride v stik s kožo (sinu, se namreč takoj pojavi alergija oz. izpuščaji, če ga s takimi sredstvi po koži - zato sklepam, da ni dobro niti za nosečnice). Meni je super.
Glede lulanja je pa tako, da se je stvar zadnje 2 tedna umirila in spim kot polh celo noč. Je bilo pa na začetku kar pestro 2-3 krat na noč.
Glede morja - mi gremo v apartma sedaj v začetku julija (za celih 14 dni -jupiiiiiii), če bo lepo vreme in zelooo toplo, bomo pa še par dni odšli v kamp v Bohinj v drugi polovici avgusta. Komaj čakam....

Imejte se lepo in uživajte ob brcanju vaših pikic user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
16.6.2008 15:09:06   
jelka123
tudi jaz sem za kampiranje ni lepšega kot ležati v senci blizu morja,vse imaš pri roki ,lulanje nočno pa lahko opravim kar v prikolici imamo kemični wc tako da ni nobenega problema
še 1 teden pa bomo tam,po vrhu pa me še mož zelo razvajauser posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
16.6.2008 15:48:16   
konina
Dober dan. Ravnokar sem pomalicala skledo sadja z jogurtom. Pogovarjate se o dopustih. Mi gremo na Krk v prikolico, sem bila že letos, pa je bilo super. WC je res problem, tako da razmišljamo o kemičnem. Prav posebej zame. user posted image  Gremo pa verjetno, odvisno od mojega počutja in MF, za tri tedne. TAko, da ne bi ravno ves čas ponoči skakala okoli.

Brcike so nežne, kakšen dan sta pa moja fižolčka tako mirna, da se kar ustrašim. No, saj je šele 18.t Me ta pravo brcanje še čaka. Komaj čakam petek, ko imam pregled, čeprav se bojim, da bo spet skopuška in bova samo srčke poslušali, pa malo mi bo govorila o tem, da je vse normalno, za kar pojamram. user posted image  Bomo videli, morda me pa preseneti.

Jaz sem Nevo vzela že na NS in je bila full srečna in je sodelovala. Verjetno bo šla tudi na MF z nama.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
16.6.2008 16:06:00   
pomar*ANČA*
kot sem že enkrat pisala, mi je ginekologinja rekla, da je bolje če se namažem z kremo kot pa da me sonce opeče, ampak da naj poiščem naravno kremo z čim manj kemije.

kampirala na morju sem le enkrat, sem bila pa vsako leto na rock otočcu in je bilo dol tudi fajn kampirati... sploh če je bil kakšen dež, ker nas je itak vedno vse zalilo, pa vedno sem na korenini spala... mi je pa tudi včeč kampirnje, amapk za glavni dopust jaz rada vidim da me nekdo razvaja, da samo jem, spim in lenarim user posted image me pa resno mika, da bi letos šla vseeno na otočec... ampak dragi me zaenkrat še ne spustiuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.6.2008 17:11:31   
jelka123
konina tudi jaz včasih čutim bolj brcike kot danes ne vem kaj delauser posted image nič ga ni za čutit,saj bo še čas
ali si se že rešla dabrostona?jaz sem še kar naprej na utrogestanu in pravi do 20t po 1 na dan,za na morje pa mi je priporočala florogyn globule za ph nožnice baje so super bom poskusila
G pa kar pocukaj za rokav ,da si vzame čas saj ste 3
kaj menite punce o košku za novorojenčka za prve dneve,meni so tako zelo všeč,ne vem pa kako so kaj uporabni?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.6.2008 18:01:39   
orka
Hallo, čveke.
Mi gremo letos v poreč tudi v prikolico in tudi sama sem začela razmišljati o wc-ju, kriza...
Glede špricanja proti klopom in komarjem, obstajajo tudi taka ki jih pošpricaš po obleki, za v gozd dolge cote pa po gobe... jaz sem že jedla letošnje, jih je user posted image  prejšnji teden nabral.
Ja , pa mene tudi že matra kakšnega spola bo naš user posted image ...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.6.2008 18:25:46   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      MF 18.06.  user posted image ,user posted image
5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)user posted image

6.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM      pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06.

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06.

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. 

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       UZ 26.06.user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        MF 02.07.    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled 

26. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

27. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

28. 15.11      vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    MF 24.06.

29. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

30. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   pregled (MF)user posted image

31. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR          pregled  user posted image ,user posted image   

32. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

33. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

34. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF (01.07) user posted image

35. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled

36. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

37. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        UZ 19.06.user posted image ,user posted image

38. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07. user posted image

39. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          UZ 20.06  user posted image

40. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07  user posted image   

41. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

42. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07 user posted image

43. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07

44. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

45. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

46. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

47. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled  user posted image

48. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

49. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

50. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.

51. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

52. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.6.2008 18:35:48   
ANIME
Pozdravljene!

no mi smo imeli MF in je zdravnik za enkrat potrdil, da je vse OK, pridno rasteta (za enkrat še nič ne zaostajata v kilaži za povprečjem) in izvedela sva še, da je A punčka in B fantek user posted image user posted image user posted image  (ravno to sva si potihem želela in sva presrečna).
Zredila sem se za +9 ampak glede na to, da imam dva je rekla, da je čisto OK.
Imeni sva končno izbrala (vsaj upam, da bodo zdržala do poroda user posted image )
Drugače se jaz še vedno počutim OK - menda da sem še vedno dobro zaprta (5 cm).

Za dopust premišljujeva, da bi šla na Bodensko jezero v začetku julija - sicer kar nekaj vožnje, ampak menda če delaš redne pavze in sprehode, da ni panike.

No lepo se imejte in uživajte!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.6.2008 18:46:51   
konina
dabroston sem jemala do 16.t. Sedaj sem pa brez in nimam nič težav. Me pa full bolijo medenične kosti, sploh na desni strani. Hja, upam da je vse o.k.

košek imam pa jaz še svoj in dobila sem še enega od maminega partnerja, tako da bosta pikca v začetku sigurno v košku. Je bila že Neva in je bilo super. Samo ni za dolgo. Neva je bila samo dobre 3 mesece, potem je začela pa telovadit notri in se je zbujala. Je bila kmalu zelo gibčna in se je obračala.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.