bt08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Barbara naslednji vikend,si pa že ti na vrsti A kaj veš a se da kaj zmenit,da ti stole oblečejo v belo? Ja mislim da se da če se zmeniš,ker midva sva se z Rokom kar si zaželiš je nama reku.ker moj se je nekej hecal da hoče ponoč namest obare vampe pa je reku da ni paniek,pa še nekej je blo. Nataši ja to pa vem da je tam v drugi sobi za jest,men je pa to cool.Ne vem no,men je važen da je ok za jest,pa dovolj. Dekoracija sva se pa midva zmenila da naj bo minimalna,mal rožic na mizi,seveda v oranžni barvi,ker mi je reku če hočem prav določeno vrsto cvetja,pa nisem hotla komplicirat,ker se mi ne da.Jaz mislim da se da vse zment z njimi. No mi smo šli pa dans jagode naročit za v soboto pri pogostitvi,da bo mal jagod pa šampanjček,pa kanapejčki mal,pa piškotki.Pa čevlje smo šli v cicibana kupit za Ožbeja...Ej bejbe,mene je pa začel mal zvijat. A pa vam še nekej povem,moj prav da smo naredl dojenčka. Pa sem jaz tud 70%.Ker prav da sem tok utrujena na ven zgledam,podočnjaki,v trebuhu me tišči skoz kot pri .Samo prsa me pa ne bolijo,tako kot so me v prvi nosečnosti.Tko da komej čakam drug tork da vidim,kaj je in kaj ni. Zdaj pa šibam pod tuš,jutr zjutrej grem delat,mam skoz gužvo,popoldan mam pa najprej kafetka z tistimi ki mi bodo stregli na pogostitvi pred cerkvijo,pol mam pa barvanje. Aja pozabla sem napisat da grem 2.8. na poroko od kolega,včerej naju sta prišla povabit.Pa isto se v Bistrici poročita,amislte da bom jokcala,ko se bom spomnila za nazaj. Ma nič Flaška hit povej kaj naj poslušamo,a bomo kej lepega gledale,komej čakam tvoje slikice pa od gospe Bankc tud!!!!!