eva1
|
čer! Ekola, je že čas da se javim malo, glede na to, da me spet ni na seznamu No rezervirala sem prejšni teden datum in uro za civilno poroko-zdravilišče laško ob 16h(zunaj v parku oz. če bo slabo vreme v njihovi poročni dvorani), za gostilno se še odločava...buba, daj povej kako sta imela vidva v Kum-u, si bila zadovolja(če imaš kašne fotke iz gostilne, kaj bi mi jih lahko prosim poslala na majl, da vidim kako uštimajo vse skupaj?) Upam, da še kašn kofetek pade, pa da bosta tamaladva doma, da bomo lahko kej bolj počvekale...pa da ne bo spet toče Ellie-prstani so čudoviti-res ful lepi, prav tašne imam jaz v mislih...pa še ful dragi se mi ne zdijo...pa tole je prav dober nasvet, da dam staro zlato v zakup, ker imam kr neki starega nakita, pa neki k sem ga našla, pa mi vse skupaj leži v omari že sigurno 10 let! pa je lahko rumeno zlato, al mora biti belo? Joj, vrjetno sedajle flaška in bankc uživata 100/h...to bo dnarja in otrok k je blo tašno uscano vreme Jst se pa odločam v kateri poročni salon naj grem kej pogledat za obleke...daj priporočajte kaj....samo da imajo tudi kaj večjih številk, ker imam kr neki kil preveč-sem neki optimist, da do poroke še dam enih 10 kg dol...no mogoče pa bo uspelo če sem čist iskrena, si sploh nisem mislila, da je tok enih stvari za zrihtat za poroko, ampak je ful lepo ...sem tok notr padla, da se sploh o ničemer drugem ne znam več pogovarjat...danes sem jih v službi poslušala, kaj za vraga sem si umislila belo obleko, sej imam že 2 otroka..in da je pa to res malo čudno..ampak jst si svoje poroke žal ne znam drugače predstavljati kot mene k eno "princesko"...pač tiste otroške sanje, k se počasi uresničujejo No pa še nekaj...vse pravijo da je po poroki en drug filing med partnarjema-no a to drži al ne? zdej grem pa na kavč..uživat tišino...tamaladva že spita, moj v službi...kak mir..prav paše ...uživajte!!!
< Sporočilo je popravil eva1 -- 14.6.2008 21:07:39 >
|