|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
14.6.2008 15:06:05   
ellie
Sicer spet nimam časa brat vse za nazaj...

Sem prišla samo sporočit, da sva danes končno dobila prstaneuser posted image  sem dala slikice v album. In sva plačala samo 170 euruser posted image , ker sva dala nekaj starega zlata v račun. Drugače bi naju prišla prstana 430 eur.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.6.2008 15:13:17   
baguSka
Uaw ellie res sta dobila pocen prstane.. user posted image

Jst sm sla vceri koncno gledat prstan za mojga.. pa je bil samo eden nad 300€.. user posted image  Me je skor kap.. najcenejsi bi bil 320€, pa se to bi blo fulll za cakat..

Potem pa sem naletela na eno prijazno gospodicno, ki mi je zaupala tisto njihovo merico oz obroc, kjer imajo gor vse stevilke prstanov, da sem sla domov mojemu zmerit kateri bo sploh pravi in sem ji danes zjutri nesla nazaj.. user posted image  Ima namrec zelo debele prste in jim ni blo jasno kako je to mozno..

No, zdej se je moj dragi odlocu, da bo vzel srebrnega.. katerega mi bojo nardili do torka po narocilu.. user posted image  zanj pa bom odstela 100€.. user posted image  Itak ga bo po vsej verjetnosti nosu na verizici okol vratu, tko da je itak vseeno kaksen je.. user posted image  In ker je verizica srebrna, bo se boljse..

Drugac pa vam vceri nisem utegnila napisat, da sem koncno ponosna lastnica cliota!!user posted image user posted image  Sem se ze full navezala nanj hehe.. Kar se na Puntica nisem mogla ze od vsega zacetka.. user posted image

Punce, jaz sploh nimam obcutka, da se cez dobre tri dni ze mozim.. user posted image  Kot da nic nebi blo.. se tega se ne zavedam, da bom zdej 14 dni na dopustu in vse to pomoje samo zarad vremena!!??user posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.6.2008 15:52:53   
baguSka
Flaska in bankc upam da uzivata, kljub usranemu vremenu!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.6.2008 16:22:51   
baguSka
Bubi, vidim da maximalno uzivas!! Izkoristi vikend do konca!! Tudi mene tole caka.. cez 4 dni!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.6.2008 16:35:14   
Bubamaraa
evo mene s kufeta...... sem se prov fajn načvekala in prov luštno je bilo v partiji z RR-jevko kufe pit....user posted image user posted image user posted image

kolk jaz mislim na našo Flaško in blankc......kolk se majo kej lepoooo user posted image user posted image user posted image

sepetalka nazaj grem čez Maribor, ker se morm ustavt na Letalskem mitingu, ker kakor sem že omenila je moj mož tam cel vikend....user posted image user posted image user posted image

grem v sobo mal počivat...ker ful trpim in sem utrujena...user posted image user posted image user posted image

baguska sej boš vidla kolk bo pasalo....user posted image    aja še to: čestitke za avtek in varno vožnjo ti želim....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
14.6.2008 17:55:41   
baguSka
grem v sobo mal počivat...ker ful trpim in sem utrujena...

no, jst upam, da bom utrujena od cesa drucga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
14.6.2008 17:56:18   
baguSka
čestitke za avtek in varno vožnjo ti želim....

aja: hvala!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2507
14.6.2008 21:05:52   
eva1
čer!

Ekola, je že čas da se javim malo, glede na to, da me spet ni na seznamu user posted image

No rezervirala sem prejšni teden datum in uro za civilno poroko-zdravilišče laško ob 16h(zunaj v parku oz. če bo slabo vreme v njihovi poročni dvorani), za gostilno se še odločava...buba, daj povej kako sta imela vidva v Kum-u, si bila zadovolja(če imaš kašne fotke iz gostilne, kaj bi mi jih lahko prosim poslala na majl, da vidim kako uštimajo vse skupaj?)
Upam, da še kašn kofetek pade, pa da bosta tamaladva doma, da bomo lahko kej bolj počvekale...pa da ne bo spet točeuser posted image user posted image

Ellie-prstani so čudoviti-res ful lepi, prav tašne imam jaz v mislih...pa še ful dragi se mi ne zdijo...pa tole je prav dober nasvet, da dam staro zlato v zakup, ker imam kr neki starega nakita, pa neki k sem ga našla, pa mi vse skupaj leži v omari že sigurno 10 let! pa je lahko rumeno zlato, al mora biti belo?

Joj, vrjetno sedajle flaška in bankc uživata 100/h...to bo dnarja in otrok k je blo tašno uscano vremeuser posted image user posted image user posted image

Jst se pa odločam v kateri poročni salon naj grem kej pogledat za obleke...daj priporočajte kaj....samo da imajo tudi kaj večjih številk, ker imam kr neki kil preveč-sem neki optimist, da do poroke še dam enih 10 kg dol...no mogoče pa bo uspelouser posted image

če sem čist iskrena, si sploh nisem mislila, da je tok enih stvari za zrihtat za poroko, ampak je ful lepouser posted image ...sem tok notr padla, da se sploh o ničemer drugem ne znam več pogovarjat...danes sem jih v službi poslušala, kaj za vraga sem si umislila belo obleko, sej imam že 2 otroka..in da je pa to res malo čudno..ampak jst si svoje poroke žal ne znam drugače predstavljati kot mene k eno "princesko"...pač tiste otroške sanje, k se počasi uresničujejouser posted image

No pa še nekaj...vse pravijo da je po poroki en drug filing med partnarjema-no a to drži al ne?

zdej grem pa na kavč..uživat tišino...tamaladva že spita, moj v službi...kak mir..prav pašeuser posted image ...uživajte!!!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 14.6.2008 21:07:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.6.2008 10:32:47   
pikovit
Flaska in Bankc ČESTITKE končno sta postali GOSPAuser posted image user posted image user posted image

Baguska ja super za Cliotauser posted image Naj ti lepo služiuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.6.2008 12:03:13   
ellie
eva1 vseeno je, kakšno zlato je...ker pač vzamejo v račun in ti ne delajo prstanov iz tvojega zlata. So pa nad tem ful navdušeni...ker se jim ful splača. Nama se pa je tud, glede na to, da mi je doma v omari ležalo že par let, ker rumenega zlata itak ne nosim. Sva pa ga mogla dat za te prstane 13g, da so nama potem samo delo računali. In sem tovorila celo vrečo zraven, potem pa je tistih 13g v bistvu bilo ful malo...da sem več kot pol nazaj domov prinesla.

Tak...zdaj pa grem pod tuš pa kosilo kuhatuser posted image  sem pa spet čist povožena, ker sem ob pol 5ih domov prišla...

Lepo in mirno nedeljo želim vsem...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.6.2008 15:00:33   
FLASK_A
drage mojeuser posted image

Včeraj je bilo PREČUDOVITO, prav sanjsko in nepozabnouser posted image user posted image  Vreme je bilo res slabo, samo ni bil oproblema, je nehalo deževati ravno ko je bilo to res potrebno. Baje sem bila prečudovita, vsi so ostali odprtih ust, ko so me zagledaliuser posted image  Še fotograf me je vprašal, kam sem šla po oblekouser posted image user posted image user posted image  Vglavnem komaj čakava slikice, Miloš in Nataša sta fenomenalna! Se je pa vse skupaj tako zelo hitro končalo, da sploh ne vem, kdaj je šlo mimouser posted image  Včeraj je bilo pa toliko občutkov, da sploh nisem mogla dojemat, solzice tečejo šele danes, ko razmišljam za nazajuser posted image user posted image user posted image  Ta dan res, ampak prav zares PREHITRO mineuser posted image  

Hvala vsem, ker ste mislile name, mi veliko pomeniuser posted image  Vaše želje, da ne bo dežeka, so se ravno pravi čas uresničile, da smo naredili dobre posnetke zunaj. Zdaj pa se grem naprej razvajat, me je mož user posted image user posted image user posted image user posted image  peljal na Bled v hotel s pogledom na jezero in otok, tako da greva v banjo srebat šampanjec in uživat v pogledihuser posted image user posted image user posted image

Skratka, se tipkamo naslednji teden, lepo vas vse pozdravljam! Sem prav polna občutkov, res prav pokam po šivih, tako veliko občutkov je v meni...

Lepo se imejte, pa en zaljubljen pozdravček od gospe Lamovšekuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.6.2008 18:07:29   
bt08
O novopečeni gospe!Sem res veliko včerej ko sem delala v postojni razmišljala o vaju dveh,kako sta boge ko je dol res pihalo in dež padal,da me je zebl cel dan.Pa vidim Flaška da si vseeno mela lep prelep dan!

Draga gospa Lamovšek iskrene čestitke,lepo da ste uživali,da sta se mela lepo in še lepše ko se danes tako fajn razvajata!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bankc tudi tebi čestitke ob poroki,čakamo poročno zgodbico!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda slike!!!!!!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.6.2008 18:56:28   
bankc
Evo da se vam na hitro oglasim.

Včeraj je bilo naravnost fenomenalnouser posted image user posted image . Klub slabemu vremenu in mrazu smo se imeli čudovito.
Sem imela pa to srečo, da smo se šli slikati že dopoldne tako da nismo imeli nič dežja. Ker popoldne je pa neprestano deževalo, ampak nas to ni ustavilouser posted image .

Poroka je bila naravnost čudovita. Moja starša sta se mi čisto zjokala od sreče.

In ne boste verjeli vendar so me na ohceti ukradli in so me pol vlačil svatje zunaj po dežju in me dali stati v blato, ker je šofer zamujaluser posted image . Vendar je bilo full dobr.  In potlej me je priča odnesel nazaj v gostilno.

Uglavnem kakor je flaska napisala dan res prehitro mine.

No toliko na hitro. Danes imamo že cel dan norišnico, ker imamo še danes non stop obiske.
Slikice bom pa dala v alubm, takoj ko jih dobim.

Lep pozdrav od gospe Poljanšek!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.6.2008 19:06:40   
Bubamaraa
pa mamo še dve gospodične, ki so se spremenile v gospe....user posted image user posted image user posted image   kolk lepoooooo......... user posted image user posted image user posted image user posted image

čestike in čimprej slikice v album....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.6.2008 7:37:06   
NATAŠI
dobro jutro

flaška in bankc- čestitam in vama želim vse dobro v zakonu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . hvala za javljanje smo full mislile na vaju in res čestitke za poroko kakršno sta si želeli... zdaj pa le uživajta user posted image  in seveda čakamo na slikice user posted image

ellie luštni prstani pa super cena user posted image

baguska dobr si se zmenila z zlatarno in še malo pa pride tvoj dan user posted image  user posted image   - uživajta user posted image  in čestitke za novi avto user posted image user posted image user posted image  in želim ti srečno  vožnjo user posted image

barbara super za probo da je bilo tako kot je moralo biti in si dobila nazaj tisti občutek prave oblekice? In prišla si do zadnjega tedna user posted image user posted image user posted image

eva saj se te res bolj malo spomnimo ker te ni ravno veliko tukaj user posted image , in čestitke za rezervacijo, dober občutek a ne

bubica lepo da si se spočila in si uživala.... jaz sem pa še zmeraj čist polomljena.. .smo ga v soboto full žural sva prišla okrog 4h zjutraj domov in saj veš potem kako smo s spanjem, bolj na kratko user posted image  

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.6.2008 7:44:55   
bt08
Jutro!

Nataši čakam mnenje kako je bilo,hrana,postrežba.....?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.6.2008 8:25:01   
NATAŠI
aja točno barbara user posted image  ... postrežba full dobra (ni nič manjkalo so skos polnili mize), hrana tud ok (le mal me je motil ker je bila glavna jed potem v tisti drugi dvorani in je bila samopostrežna (in saj je bilo toplo in vse full dobro in lepo  pripraljeno le ko si hotel še jest - se ti ni dalo vstat in iskat spet tja v drugo dvorano) ... predjed odlična skratka vse ok ... in ta sistem okroglih miz je super

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.6.2008 8:53:43   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

čer!

Ekola, je že čas da se javim malo, glede na to, da me spet ni na seznamu user posted image

No rezervirala sem prejšni teden datum in uro za civilno poroko-zdravilišče laško ob 16h(zunaj v parku oz. če bo slabo vreme v njihovi poročni dvorani), za gostilno se še odločava...buba, daj povej kako sta imela vidva v Kum-u, si bila zadovolja(če imaš kašne fotke iz gostilne, kaj bi mi jih lahko prosim poslala na majl, da vidim kako uštimajo vse skupaj?)
Upam, da še kašn kofetek pade, pa da bosta tamaladva doma, da bomo lahko kej bolj počvekale...pa da ne bo spet točeuser posted image user posted image

zdele sem šele vidla, da si meni namenila odstavek...user posted image

midva sva bila v Kumu resnično zelo zadovoljna....hrana odlična, posrežba super...skratka vse je bilo super....ti pošljem slike na mail, ko pridem domov..sam ne vem če imam tvoj mail..user posted image

ja za kavo pa povej kdaj imaš čas??? user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.6.2008 11:53:50   
NATAŠI
in kje ste vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.6.2008 12:35:50   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

in kje ste vse user posted image

to tud mene zanima user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.6.2008 12:47:59   
NATAŠI
kar nobena nima več časa kaj počvekat ... dajte mi povedat koliko prej ste začele vabila okrog nosit... jaz sem zdaj dobila ta prave kuverte user posted image   user posted image  in jih imava namen začet ta vikend nosit ... kaj pravite

Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.6.2008 13:09:38   
Bubamaraa
2-3 mesece....sploh če je v času poletnih dopustov je najboljš to čimprej nosit začet...user posted image

danes pa svojga peljem v Kitajsko restavracijo v SuperNOvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.6.2008 13:15:06   
NATAŠI
potem bova pa kar lepo začela nosit- komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

o bubica dobra poteza, lepo je da še njega mal pelješ ne da skos sama hodiš po kavicah user posted image  user posted image  .. .A si ga pogrešala a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.6.2008 13:29:09   
Jaguarka
Pozdravljene punce.

Tudi najina poroka je za nama, vreme je sicer ga kar pošteno posračkalo, samo ok... če ne  bi bilo dežja bi bilo preveč popolno in perfektno :)
želela sem v naš album dati nekaj slikic, pa mi ne gre. Javlja, da geslo ni pravo user posted image
Ve lahko normalno gledate album???

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.6.2008 13:46:03   
NATAŠI
kje pa je kaj srccek

(odgovor članu Jaguarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.