gold fish
|
....sem se čisto odvadila računalnika ..... ...pa vsaj na kratko poročam kako je bilo..... ....vreme smo imeli tak-tak..... dol nas je pralo, nazaj tudi malo, pa enkrat - v četrtek je lilo cel dan ...tega na morju še res nisem doživela (vsaj tak ne, da niti ne neha vmes)... Drugače smo se ostale dneve kopali in geli na sončku, voda ima nekje okrog 22-23, ker pa še ozračje ni ful vroče, ni take sile za v vodo...... Priznam, da mi je bilo ful smešno najprej plavati s tisto žogico, ampak na bušiju gre fajn...(sem končno lahko malo spet na bušiju ležala ), pa hrbrtno je tudi fajn, edino bočni položaji so mi bili malo čudni...tak kot da nimaš ravnotežja...... V notranjih bazenih se nisem kopala za ziher, sem z ležalnika samo opazovala moja dva dečka...... Sem pa vedno po plavanju (ki ni trajalo dolgo zaradi temperature vode) preoblekla kopalke...in to sem po plaži skakala z mojimi dvodelnimi in lepo grela na sončku našega .....bušija sem si seveda ful mazala...... sem pa imela faktor 15 oz. 20, ker nikoli ne kupujem večjega........ Se strinjam s tistim kar je napisala pf....čimprej na morje oz. dopust, ker meni je že bilo zdaj malo okorno vse skupaj... najrajši ležim na brisači kar tako na tleh...letos sem si nesla ležalnik, pa blazino, pa mi ni bilo fajn in sem potem kot ponavadi ležala samo na brisači.......vstajanje in ležanje na hrbtu , pa zatekanje nog na soncu..... ....... je malo drugače no, ko si ...... Vožnja mi je bila kar Ok, sicer smo kar dosti stali, da sem šla na wc ali se malo pretegnila in razmigala tačkice , edino nazaj smo se namesto 4 ure vozili 6 ur, ker so pred ZG (Jastrebarsko) obnavljali cesto in smo se tistih 4-5 km vozili več kot 1 uro, pred Sv. Rokom pa je bila taka burja, da smo po avtocesti lahko vozili 40...... Če bo vse po sreči, bomo šibali še čez 14 dni malo na morje - Pag....no bomo videli kaj bo rekel g na pregledu 30.6. ....., pa če ne bo preveč vroče...... aja, tudi pri nas v Zadru je bilo ful nosečk in družinic z malimi otroci.....zgleda, da je res neki baby boom.... Sem v Zadru videla trgovino z otroškimi stvarmi in vozički - sem šla gledati koliko stane pri njih moj Peg perego- 5.300 kun (760€)...me je skoraj kap...več kot 150€ več...... Gloria -si ti kaj gledala kje drugje pri njih - mogoče Zg? Glede otroških stvari....... jaz razen cotik, ki jih imam od prvega pikeca...nimam še čisto nič....... in ne mislim nabavljati pred avgustom...... tudi prati ne mislim prej...če bo pa kaj vmes prišlo bodo pač naši doma oprali in pripravili........ se mi še vedno zdi prehitro.... no, kakor komu......... Pa iz prve runde vem...kot je že rekla Bubi....kaj res rabiš in kaj imaš samo zato, ker je cart.......pol pa leži v omari...... pa vsa tista kozmetika, ki pišejo, da jo rabiš......polovica od tistega je pol ležalo doma...kupovali smo pa po potrebi.... .....zdaj moram pa nehat..... ker bo post že skoraj tak dolg kot od Lana lune.... .... ...se javim kasneje..... Aja, še ena prošnja.... ...zbiram ideje za darilo za 60let za žensko (ima že polno rit vsega )....pa rabim nujno, ker je v petek že čaga Pozdravček,
|