|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
15.6.2008 12:48:42   
AinB
Grem tudi jaz malo ven uživat v današnjem sončku.
lp,

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.6.2008 20:06:17   
arabela*
Oila punce moje.user posted image
pa ta rr je za znoret,vedno ko kaj napišem,je error,pa zbrišeuser posted image .
no,pa gre nedelja h koncu.Sem bila sedaj pridna,sem okna umivala,pa zavese prala.
Prej pa je tašča spet tako lepo naše trebuščke nafujtrala.Smo papcali tortilije,pa mešano solatko z zeljem+gobovo juhico(doma narejeno).
Za poslastico pa mi je naredila še biskvit(torto) iz jagod in sladke smetane,na koncu pa sem zmazala še sladoled.user posted image .Pa še za jutri imam v hladilniku kosilouser posted image user posted image .

Zdaj pa grem naprej delat.Si cotke pripravljam za user posted image ,bom jutri kar prat začela,pa zlagat.
Zadnjič smo v Rutarju gledali dvonadstropno posteljo,res prve kvalitete,za moje pojme zelo varna,ena fajn bukev,cena je pa z ogrodjem in dvema jogijema 600eur nekje.moj pravi,da je predrago.Kaj ve mislite???Mene je pač privabla kakovost.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.6.2008 20:57:28   
meta21
Oj!

Ne zmorem vas prebrat za nazaj, ker sem tako utrujena ... Preživela sem še zadnjo poroko letos (zaporedoma sem bila zdaj na 1. obletnici poroke, dekliščini in 2 porokah), na dekliščino naslednji teden pa ne grem, ker nisem več za nikamor. Gležnji mi zatekajo, pod rebri imam vse mravljinčasto, trtica me boli kot user posted image , po enem ali dveh pesmih na plesišču pa sem čisto brez sape. Tako ne morem ne sedet, ne stat, ne plesat. Sem bila včeraj večino časa kot tiste babice, ki samo gledajo na plesiščeuser posted image  (pri tem pa sem sedela čisto zravnano zaradi reber in na eni ritnici zaradi trtice-si predstavljateuser posted image ?). V celi vrsti sem sama sedela in se smehljala ostalim. Halo, kaj šele bo?!
Pa saj sem si sama kriva, ker sem se lani na koncu leta tako zredila, da se zdaj komaj premikam.
Zdaj si grem pa samo še noge namazat potem pa v mižule!

Nočko, punce (zunaj pa še skoraj danuser posted image -res sem kot stara mama)!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.6.2008 21:22:14   
ključek
user posted image , welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.6.2008 21:23:49   
ključek
Nočko, punce (zunaj pa še skoraj dan -res sem kot stara mama)!

nisi stara mama, sam utrujena si!!!
nočko!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.6.2008 21:52:41   
ključek
jz tud počas maširam v deželo spanja..................user posted image user posted image user posted image ....................
za jutranje čvekice.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........ker glih ni rogljičkov.............user posted image ...........

vsem želim en lep teden, božajte svoje bušije in se zavedajte,da če dobre 3 mesece postanemo mamice, družinice.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.6.2008 22:58:02   
SasMami2be
Bibaleze

hej
ma ne gre sneti. majo tko čudn narejeno, da gre gledat film samo direktno. sneti se ga nikakor ne da. sem že povprašala lastnike portala Bibaleze in so rekli, da nikoli ne bo šlo sneti, ker so nalašč tako naredili. Bojda je ista pesem z vsemi vsebinami na 23ur.com.
Bomo pač gledale sproti. kej čmo. user posted image

mejte se,
SasMami2be al Sandra

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.6.2008 23:03:36   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: SasMami2be

Bibaleze

... na 23ur.com. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SasMami2be)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.6.2008 23:19:31   
AinB
Psiho dogodek dneva -
Na kosilu sva bila z prijateljema in njihovo punčko. In gremo peš proti avtu, ene 200 m. Moj začne še po gsm govort in onadva s kolegom peljeta še tamalo, tako, da hodijo pred nama. Midve babji čvek, ... , torbice, sandalčki, ...
Nakar naju ustavi ena ženska in pravi, če me lahko neki vpraša. Seveda. Kao, če mi je kdaj slabo oz. če se kdaj slabo počutim. Pa rečem, da se, to je pač del nosečnosti. In mi ona začne razlagati, da je noseča, pa je neka zdravila jemala in zdaj ne ve kaj naj. Naj nardi splav . ... Kr nič mi ni blo jasno.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ji rekla naj gre k svoji zdravnici in naj se pogovori, pa pravi, da se nem more, ker ima jutri zjutraj zadnji termin za splav.
Naša dva možeka pa veselo šopata proti avtu in sploh ne vesta kaj se dogaja. V tistem momentu sem ugotovila, da je ženska 100% psihični bolnik in je mogla kakšna zdravila za to jemat, zdaj pa... Čudna je bila do konca.
Pol mi pa če reče, če ni to obremenjujoče, ko veš, da maš otroka v sebi ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako veš, da hočeš met otroka in podobno .
Čeprav je bilo sredi belega dne me je začelo kr malo strah ratovati. Rekla sem ji naj pri sebi dobro razmisli in da ji želim srečo. Pol pa šibava do najinih dveh, ju nap user posted image ..... kot cucka, kam sta šla.
Še zdej mi je bedno, ko pomislim na to.  

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.6.2008 23:26:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image , welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....evo mene....res sem back....     sem se morala danes najprej skozi vse poste prebituser posted image .....in vas sedaj zaenkrat vse samo lepo pozdravljam......odgovarjati za nazaj se mi ne dauser posted image .....čvekanje sledi jutri....

Pozdravček še enkrat,

user posted image

p.s.
morje še vedno slanouser posted image  ...ostalo jutri....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.6.2008 0:51:54   
arabela*
user posted image ,pozdravljena

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.6.2008 0:54:05   
arabela*
Jaz pa spet ne morem spat.
Res,komaj čakam,da rodim,pa  se bom pošteno naspalauser posted image
Vidim,da sem edina tu.Se sladkam s čokoladnimi miškamiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.6.2008 7:05:01   
lana17
Dobro jutro!

Jaz tud zadnji slabše spim, ker mi je G  rekel, da ne smem ležat na hrbtuuser posted image in se poten skoz zbujam, ker se vedno zalotim, da zopet ležim na hrbtu. Bi si mogla zadaj na hrbet privezat nekaj kar mi bi onemogočal premikanje. Sam kaj naj , ko mi roka zaspi, al pa me bok boli in se moram na drugo stran prekucnit, vmes pa še mal na hrbtu ležim, ker mi tko najbl paše. Sej drugače dobr spim  in se tud naspim. Je pa res, da hodim zgodaj spat.
Saraya, te čist razumem. Bo September en, dva tri tukaj. Se bomo kmalu pogovrjale kako naši user posted image zgledajo, pa kaj že znajo, pa kolk pojejo, spijo, jokajo in ble fovš tistim, ki imajo pridne oz. bile srečne, da smo med temi srečnicami me. Ampak itak, da bo moj za mene naj naj in seveda tvoj pa za te.
Tale stran je kr zanimiva, sicer je še nisem v celoti pregledala, mogoče jo že poznate, jaz je nisem dokler ni AinB povedal zanjo: http://bibaleze.si/

Želim vam lep dan in čuvajte svoje bušije.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.6.2008 7:54:27   
KAHLO
Dobro jutro pupe!user posted image

evo pa  je vikend za nami....no ni bil lih moj sanjski vikend, tist moj nesrečni četrtek se je nadeljeval vse do včerajuser posted image user posted image v najinem stanovanju se od četrtka ni čist nič premaknilo čeprav smo bli dogovorjeni da bo sobote finito, in midva polna pričakovanj v soboto šibava v stanovanje in...........vse je blo kot je bilo v četrtek, kakšna polomija in žalost me je obdala ne rabim razlagat, kaj šele razočaranje, no pol še moj ni nardil enga izpita in ima zdaj naslednji rok 4.9. lih takrat k mama PDP ROK, danes pride v lj moja sestra z družinico k ma njen zagovor za specializacijo...innnnn...seveda se ne bomo videli, ker morva popoldan na mš da dobiva klukceuser posted image najbl pa me je pr srcu špiknilo, k mi nečak po telefonu reče kdaj pridem in če se bova jutri videla......kr na user posted image user posted image user posted image mi je šlo......k temu mojmu sončku pa težko rečem ne....je tak cuker, k se stiska k meni pa me lupčka......jaz bi ga kr obdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še sestrci sem hotla pokazat stančič z temi dilamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vreme je pa tud katastrofalno!!

Saraya..
..bi blo super če bi se v hišo selila, tako pa se v stanovanje v bloku, med firbčne sosede, sva bla soboto tam k sva tisto polomijo gledala, naju je najprej ena soseda na stopnišču začopatla in intervjuvala, pol pa je prišel en sosed kr pozvonit in (po vsej sili je hotel v stanovanje, da bi si ogledal kako sva renovirala, je sprobal vse finteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) sam mu moj ni pustil lepo je še pred vrata in vrata zaprl....so nama celo renovacijo tak kažin delali pa pritožbe pisali....zdaj pa bi vsi radi prišli pogledat...............NEMAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

AinB
verjamem da ti je blo zoperno ob taki tetki, kr vredu si jo povedala da se naj na svojo zdravnico oz. g obrne....drgače, pa če za njo otrok k ga nosi pod srcem predstavlja težavo je pa verjetno res bolje da ga nima......ker vprašanje kakšno življenje bi imel revčekuser posted image

Goldi kako je blo na dopustu, a si imela lepo vreme?!?

Punce mene pa zanima kaj se kaj z nao ZOE dogaja, včasih je bla redna gostja tukaj, zdaj pa že kr nekaj časa ni ne duha ne sluha o njejuser posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
16.6.2008 8:10:22   
Tejchy
Dobro jutro!

Vidim, da ste imele dokaj razburljive viknede... no, tud js sem si mal privošla... malo shopinga, pa obisk pri kolegici, ki živi v MB... včeraj pa kino... je bil kr kul vikned... sam mal več sončka bi lahko bilo...

Kahlo - glede Zoe se tud js že počas sprašujem.... malo pred srečanjem vem, da je lana luna napisala, da nima neta... zdj pa ne vem, kaj se dogaja z njo user posted image  ... sem se tud js že enih parkrat spomnila na njo, pa vedno pozabim vprašat...

No ta teden pa imam občutek bo vsaj pr men minil mal bolj umirjeno... grem danes vprašat za posteljnino za zibelko... imam eno nagledano, sam me zanima če je možna še kakšna druga barvna kombinacija.. Drugače pa - razen BC in njihov aljaz.si... a ve katera še za kako drugo trgovinico,kjer imajo luštne posteljnine?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
16.6.2008 8:27:15   
Lara Croft
Kahlo.... je kriza s temi obrtniki.... same obljube so jih... mi2 sva hmal popiz...user posted image že ene par sva jih poslala k streli....user posted image na eno, kao ugledno firmo sva reklamacijo napisala... mislim, ne moreš verjet.... reče, da pride v torek pa pride v četrtek.... reče, da pride ob 8h pa pride ob 11h.. v obraz ti lažejo, da so neki naredili, čeprav niso..... jao, jao..... in midva niti nimava kam drugam it..... živiva v razsutem stanovanju, medtem, ko jih čakava oz. medtem, ko delajo.....
Jst bi pa tko rada že kej za pupiko nabavla.... user posted image

Še dobro, da je blo včeraj sončno, sva šla malo k morju.... lepo peš iz Portoroža do Pirana.... sva bla pa še z enimi prjatli.... in ta dva moška sta se zmatrala, in se zmislila, da kr Taxi vzamemo za nazaj..... jao, jao..... sem rekla, da grem raj po vseh štirih, ku da dam za taxi.... no pol sta pa ona dva plačala... mislim, noooooooo..... 

Danes pa spet dež...... ufaaaaa

Drgači pa spim ful dobro..... niti scat ne hodim več ponoči... juhuhuuuuuuser posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
16.6.2008 8:27:28   
pf
Jutro punce.
Pozdravljena Gold fish. Javi se nam, da poročaš kako je bilo.
Tejchy jaz sem obe posteljnini kupila od Aljaža v BC. Sicer sem jih pogledala tudi v Pikapolonici in so kar nekaj ceneje, samo so take bolj žalostne, puste barve in vzorci. Dosti bolj cart so v BC-ju, pa sem potem raje dala malo več. Imajo pa za 4 eure in nekaj v Leclercu dve jogi rjuhi 120 x 60 cm. Sem prejšnji teden v sredo kupila še dve, ker drugače pride ena od 11 do 18 eur v BC-ju. Tak, da imam zdaj štiri rjuhe in dve posteljnini. Zaenkrat bo dovolj. Imajo pa tudi Racmanovo nepremočljivo podlogo za posteljo (za jogi), sem tudi tisto vzela.
Včeraj sta user posted image in moj ati sestavila še posteljico in tisti univerzalni predalnik in je ful srčkana. Kupila sva višnjevo, ker nama paše v spalnico in sva res ful zadovoljna. Lepa je in še draga ni bila zdajle, ko je bila v akciji. Včeraj sem likala tetra planičke za user posted image , danes bom pa par bodijev. Imam pa že vse oprano in se suši, tako da ko bo v komodi bom točno vedela kaj še rabim in kaj ne. Tak lepo dišijo te cotke. Zadnjič sem brala eno debato glede detergentov in mehčalcev za dojenčke. Jaz bom uporabljala oboje, le da v manjši količini, sploh mehčalec, kupila pa sem vse baby sensitive. Jaz se tak pripravljam, ko da grem čez par dni roditi.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
16.6.2008 9:42:14   
KAHLO
Lara Croft.....sploh mi ne govori, meni je tud zatrjevala da bo do sobote narjeno 3/4 še celo zmenle sva se da se vidiva okrog 13. ure, in evo prideva midva tja in nikjer nikogar jaz sem kruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in nič narjeno.
pol sva klicala in valda nobenga ne prikličeš......danes pa mava mš do 18.00 in pol jo bova lahko spet tam po salono lovila če bova imela srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za te stvari z majstri pa moraš res met jeklene živce!!!!! 

eh, grem rajši moj sendvič pojest, da se malo pomirim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
16.6.2008 9:43:48   
KAHLO
Sunny24 a si prišla še ostalim ta dobro novico sporočituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
16.6.2008 11:54:46   
amor real
Čiv!

Sicer imam ful gužvo v službi, bi pa pripomnila, glede spanja na hrbtu, da to vsaj koliko sem se jaz pogovarjala z mojim ginekologom in tudi drugimi bivšimi user posted image  ni tak velik greh, ker itak ne moreš ne vem koliko časa spat na hrbtu (vsaj jaz ne morem, ker me vse nekam zateguje user posted image ), če pa si občasno na hrbtu ni to nič narobe. Jaz se tudi zalotim večkrat na hrbtu, posledica pa je ta, da me boli križ zaradi tega, Pikcu pa verjetno ni hudega.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
16.6.2008 12:30:16   
gold fish
....sem se čisto odvadila računalnikauser posted image .....

...pa vsaj na kratko poročam kako je bilo.....

....vreme smo imeli tak-tak..... dol nas je pralo, nazaj tudi malo, pa enkrat - v četrtek je lilo cel danuser posted image ...tega na morju še res nisem doživela (vsaj tak ne, da niti ne neha vmes)...
Drugače smo se ostale dneve kopali in geli na sončku, voda ima nekje okrog 22-23, ker pa še ozračje ni ful vroče, ni take sile za v vodo...... Priznam, da mi je bilo ful smešno najprej plavati s tisto žogico, ampak na bušiju gre fajn...(sem končno lahko malo spet na bušiju ležalauser posted image ), pa hrbrtno je tudi fajn, edino bočni položaji so mi bili malo čudni...tak kot da nimaš ravnotežja......       V notranjih bazenih se nisem kopala za ziher, sem z ležalnika samo opazovala moja dva dečka......  

Sem pa vedno po plavanju (ki ni trajalo dolgo zaradi temperature vode) preoblekla kopalke...in to sem po plaži skakala z mojimi  dvodelnimi in lepo grela na sončku našega user posted image .....bušija sem si seveda ful mazala...... sem pa imela faktor 15 oz. 20, ker nikoli ne kupujem večjega........

Se strinjam s tistim kar je napisala pf....čimprej na morje oz. dopust, ker meni je že bilo zdaj malo okorno vse skupaj... najrajši ležim na brisači kar tako na tleh...letos sem si nesla ležalnik, pa blazino, pa mi ni bilo fajn in sem potem kot ponavadi ležala samo na brisači.......vstajanje in ležanje na hrbtuuser posted image , pa zatekanje nog na soncu.....user posted image .......      je malo drugače no, ko si user posted image ......

Vožnja mi je bila kar Ok, sicer smo kar dosti stali, da sem šla na wc ali se malo pretegnila in razmigala tačkiceuser posted image , edino nazaj smo se namesto 4 ure vozili 6 ur, ker so pred ZG (Jastrebarsko) obnavljali cesto in smo se tistih 4-5 km vozili več kot 1 uro, pred Sv. Rokom pa je bila taka burja, da smo po avtocesti lahko vozili 40......

Če bo vse po sreči, bomo šibali še čez 14 dni malo na morje - Pag....no bomo videli kaj bo rekel g na pregledu 30.6. ....., pa če ne bo preveč vroče......

aja, tudi pri nas v Zadru je bilo ful nosečk in družinic z malimi otroci.....zgleda, da je res neki baby boom....

Sem v Zadru videla trgovino z otroškimi stvarmi in vozički - sem šla gledati koliko stane pri njih moj Peg perego- 5.300 kun (760€)...me je skoraj kap...več kot 150€ več......

Gloria -si ti kaj gledala kje drugje pri njih - mogoče Zg?     

Glede otroških stvari....... jaz razen cotik, ki jih imam od prvega pikeca...nimam še čisto nič....... in ne mislim nabavljati pred avgustom...... tudi prati ne mislim prej...če bo pa kaj vmes prišlo bodo pač naši doma oprali in pripravili........    se mi še vedno zdi prehitro.... no, kakor komu.........    Pa iz prve runde vem...kot je že rekla Bubi....kaj res rabiš in kaj imaš samo zato, ker je cart.......pol pa leži v omari...... pa vsa tista kozmetika, ki pišejo, da jo rabiš......polovica  od tistega je pol ležalo doma...kupovali smo pa po potrebi....

.....zdaj moram pa nehat..... ker bo post že skoraj tak dolg kot od Lana lune....user posted image ....

...se javim kasneje.....

Aja, še ena prošnja....

...zbiram ideje za darilo za 60let za žensko (ima  že polno rit vsegauser posted image )....pa rabim nujno, ker je v petek že  čagauser posted image

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
16.6.2008 12:31:54   
gold fish
....ma ne vem .....lana luna....če te nisem res prešibala s tem mojim postom......

....se opravičujem že vnaprej...ampak ko pridem not......me potegne...user posted image user posted image user posted image ...

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 1572
16.6.2008 13:23:06   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Čiv!

Sicer imam ful gužvo v službi, bi pa pripomnila, glede spanja na hrbtu, da to vsaj koliko sem se jaz pogovarjala z mojim ginekologom in tudi drugimi bivšimi user posted image  ni tak velik greh, ker itak ne moreš ne vem koliko časa spat na hrbtu (vsaj jaz ne morem, ker me vse nekam zateguje user posted image ), če pa si občasno na hrbtu ni to nič narobe. Jaz se tudi zalotim večkrat na hrbtu, posledica pa je ta, da me boli križ zaradi tega, Pikcu pa verjetno ni hudega.

Kolkr sem razumela nekam prtiskaš in zaviraš dotok kisika, da zarad tega v zadnjem trimesečju ni dobr ležat na hrbtu. Se mi pa včasih dogaja, da ampak ne samo ko ležim na hrbtu mi kr zmanjka zraka, pa mi je moj reku, da takrta smrčim.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.6.2008 13:31:20   
Tejchy
user posted image  dobrodošla nazaj....

vreme je tud pr nas blo nikakvo... no, sem glih brala na netu, da bo letos julij najbolj vroč, avgusta pa bo spet samo toplo... nič ni več tistih vročih poletij od junija do avgusta.. user posted image  .. čeprav letos se js sploh ne bom kr pritoževala... zarad user posted image  ... mi bodo itak pasale malo bolj zmerne temperature... vseeno pa deža res ne rabimo tolko... No, js upam, da bo za moj dopust sonček user posted image  ..

Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.6.2008 14:00:04   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejch

.. čeprav letos se js sploh ne bom kr pritoževala... zarad user posted image  ... mi bodo itak pasale malo bolj zmerne temperature...

se strinjam, men tut kr pašejo take temperature ... seveda brez dežja ... mi je sedaj ob vročini še enkrat hitrej in bolj vroče, kot mi je blo siceruser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alysa -- 16.6.2008 14:01:16 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.