|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
14.6.2008 16:51:51   
lana17
Kot zanimivost:
Previjanje - poseben čas, ki ga preživimo z otrokom
Otroka je treba previti pet- do šesttisočkrat od rojstva do časa, ko plenic ne potrebuje več - pogosteje ga edino hranimo.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.6.2008 19:18:23   
arabela*
oila punce.
Moj user posted image me pa ima danes tak verjetno vrh glave.Me nekaj hormoni dajejo.
Zdaj pa sem ga še v trgovino poslala po dva sladoleda,sladko smetano,ananasov kompot.pol pa sledi nažiranje.Bo mi pa spet slabo,ampak sama sebi že grem na živce,ko samo jem.user posted image
Lana17,ja boš videla,kako boi pestro to previjanje.Je pa boljše,kot pa da ti reče kot naša sedaj:mami mene lulat,stokrat na dan(pa včasih brezveze)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
14.6.2008 19:48:56   
lana luna
dan... obupno dilgočasn pa deževenuser posted image jest upam da bo kmal bolš... letos je res kriza s tem vremenom...

*bubi* hvala za nasvet glede kapuc. na to jest nism pomislila do zdj, no pa itak je tisto trenerkico kupila bodoča tetka. je pa res, da zadnje cajte majo res skos bolj fenski cunce tud za dojenčkeuser posted image user posted image user posted image

pf fajn da mava podobne cunjice, bova se zmenle, da bova za na prvo srečanje skupaj z našimi user posted image najine otročke enoako oblekliuser posted image user posted image user posted image drgač sva pa ta oranžn kompletek kupili skupaj s prijateljico, ki bo rodila tri mesece za mano. in njen otročk bo bolj velik, naš malo manjši ( ker sva z user posted image oba manjša kot unadva prjatla) in bova imeli enako oblečene. sam upam da jih nava pol zamenjaliuser posted image user posted image user posted image

drgač pa mene ful skrbi, če bom znala svojga dojenčka obleč tako da ga nau zeblo in mu ne bo vroče. a nej kupujem samo plišaste pajacke? kaj pa pol za ven? a nej mamo za pozim kšn kombinezonček, a je za v vozičku dost če je v dvojih cuncah in v dekce zavit??? jest res ne vem kako ga bom oblačlauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
14.6.2008 19:50:40   
lana luna
saraya kaj če so tisto po tvojem trebuhu strije? pa tvoj user posted image bo že mogel prežvet tvoje izpade. sej je že navajen od prve user posted image . moj revček pa najbrž še ne ve kaj ga čakauser posted image user posted image user posted image

sej jutri če bo boljše vreme se bodo tud hormončki najbrž umiriliuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
14.6.2008 19:54:24   
lana luna
lepi kompletki, si mi kr lušte naredla, ne vem, kdaj se bom js kaj spravla kaj kupovat, ampak kot vse kaže nč prej kot pa julija, ko bom na dopustu

hvala alysa. jest se pa nakupovanju cunjic skos težje izognemuser posted image me skos bolj vleče u šoping za mojo user posted image . ampak ta večje nakupe bom najbrž tut jest šele proti koncu avgusta opravila. kje je še touser posted image

aja pa me veseli da je blo na pregledu več ali manj vse OK. sej se ti bo tut urin počasi popravil. važno da ni slabše kot je blo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
14.6.2008 21:17:58   
arabela*
Lana luna,niso strije,prav črte od vreznih ranic z klingico.
Pa če kdo verjame al pa ne.Še meni ni jasnouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1531
14.6.2008 21:24:36   
ključek
Zdaj pa sem ga še v trgovino poslala po dva sladoleda,sladko smetano,ananasov kompot.

si se najedla???user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
14.6.2008 21:28:50   
*bubi*
*bubi* hvala za nasvet glede kapuc.

Ni problema. Veš, hitro pogruntaš, kaj je praktično in kaj ne, potem pa pol cunjic v omari leži, najraje pa ene in iste oblačiš user posted image

Jaz recimo prva dva meseca sploh nisem marala ničesar, kar je bilo treba preko glave vlečt. Tako da zdaj ful gledam, kakšna majčka je v kompletku, če ima gumbke po celem ali ne.

Še najhuje so mi bili lušni kompletki št. 56, ki smo jih dobili (pa recimo da ne čisto takoj ob rojstvu, tako da so itak bili že tesni). Sem mu komaj komaj navlekla čez glavo in potem cel čas samo razmišljala, kako bom jaz to dol spravila user posted image user posted image user posted image .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1533
14.6.2008 22:05:20   
arabela*
Me to you,ne sprašuj,tako mi je slabo,da jeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
14.6.2008 22:30:46   
ključek
Me to you,ne sprašuj,tako mi je slabo,da je user posted image  

mi je filing nekam znan...........jz sem se pa napokala bonbončkov - medvedki haribo...........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
14.6.2008 22:51:22   
arabela*
user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
15.6.2008 7:19:26   
AinB
Me user posted image  smo res od user posted image . Če smo lačne je groza, če se napokamo je pa še huj.
Mene že od včeri skos zgaga peče, kej spijem pa je mal boljš, ... pa kaj ko moram spet jest in evo ga hudiča .... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
15.6.2008 7:21:54   
AinB
Dobro jutro lepotičke!
Zgleda da bomo danes končno imeli lepo vreme. Kot nalašč za nedeljski izlet.
Evo kavica in čokoladni rogljički za vse, pa dobruser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
15.6.2008 8:02:22   
pf
Dobro jutro tudi z moje strani.
AinB hvala za kavico. Res bo hvalabogu zgleda lepo vreme. Končno.
A ste gledale Big brother? Kako se vam kaj zdi končni razplet? Naske zmagovalec.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
15.6.2008 8:13:15   
lana17
Dobro jutro!

Iz katerega konca Slovenije  pa ste, da kaže na vreme. Pr nam je še vedno oblačno, nič ne kaže na lepše vreme.
Sem že spraševala, pa mi ni nobena odgovorila. A greste kej na morje, kam in  v katerem tednu boste takrat?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
15.6.2008 8:15:14   
lana17
BB sem sam mal gledala, sem šla potem raje v posteljo brat knjigo. Sem se zdaj navadla,d apred spanjem berem in to v postelji. Drugač sem zmeraj zaspala na kavču in sem se morala prestavgljati, po možnosti sem se potem čist zbudila in nisem mogla nazaj zaspat, moj je pa tečnaril, ker semimela lu prižgano in ni mogel spat.
Sem pa mislila, da bo Sandi zmagal. Kaj naj rečem, čestitke Naskeju, jaz bi jih tud imela.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.6.2008 8:32:08   
AinB
Mi bomo šli na morje čez 14 dni. Takrat bom v 30. tednu.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.6.2008 8:49:02   
AinB
Zadnjič sem v enem nakupovalnem centru videla družinico s krasnim vozičkom (bel, iz usnja). Ampak se ni videlo od katere firme je. Ali se mogoče kateri sanja za kateri voziček bi šlo?
Za vse informacije bom zelo hvaležna!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.6.2008 10:12:54   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Mi bomo šli na morje čez 14 dni. Takrat bom v 30. tednu.

Jaz grem tud takrat in bom ravno tako v 30 tednu. Kakšna priporočila ti je dal G? Kam pa greste?

Rousseau

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
15.6.2008 11:10:31   
Tejchy
Jutro babnce!

Sam tolk, da vas pozdravim...
lana luna - luštne cotike user posted image user posted image  user posted image
js sem bla včeraj v MB, sem šla mal v Okaidi pogledat... kolk user posted image  oblekice majo... ampak... ena jopca 20€ user posted image  
pa še hlače tolk... malo drago, če računaš, da bo to 2x dal gor, pa mu bo premalo....

V glavnem... želim vam lepo nedeljo... s čimveč sončka..
se tipkamo..

pa pa

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
15.6.2008 12:34:25   
AinB
Lana17 - nobenih posebnih priporočil. Rekla je naj se pač ne sončim, plavam naj čim več. Sladoled obvezno v embalaži, ne na kepce, ... ma sej vse tko že vemo. Zdej samo že veteranke user posted image user posted image user posted image .
Greva pa kr na Hrvašk, ker jaz nisem upala kam dalj. Sej veš letalo, pa neke **** bolnišnice,  s HR si pa lahko kr hitr doma.
Itak, da bo vse user posted image  ker je naš user posted image  čisto priden, ampak ziher je ziher.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
15.6.2008 12:35:41   
AinB
Punce,
kdaj se pol dobimo? Dejte kaj predlagat, da se zmenimo.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
15.6.2008 12:39:18   
arabela*
pupice čauuuuuuuuuuser posted image .
Da vas malo pozdravim na brzino.ravnokar odhajamo k tašči na tortilije.
Pol pa gremo malo na letališče pogledat,če še je kaj od mitinga ostalouser posted image .
BB sem včeraj za spremembo malo pogledla.Je en super fant zmagal:končno en pameten.
Ja nič,želim vam lep sonček,pa lepo nedeljo.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
15.6.2008 12:43:11   
AinB
Enako, Saraya. Uživajte! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
15.6.2008 12:46:23   
AinB
Ali mogoče katera ve, kako bi lahko vzela dol z neta tisto masažo za dojenčka, k jo majo na Bibaleze, ful se mi zdi fajn zadevca. Mi smo sprobal že vse sorte, pa nam nekako ne gre.
Teych - ti obvladaš te zadeve, če se ne motim.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.