|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.6.2008 10:36:14   
Dinki
Pozdravljene punce,
kako smo kaj danes? končno smo včeraj dočakali vsaj malce bolj normalno vreme, danes pa spet srauser posted image  pa še nič dobro ni napovedano za naprej user posted image . Mi smo drugače OK, včeraj smo se cel dan potepali, smo nadoknadili malce za nazaj user posted image . Tit je postal že prava čvekica, zdej je začel že prav orng naglas grulit. Bolj kot je glasen, bolj mu je zanimivo in smešno. Pa pravi dobrovoljček je. Zmeraj ko mu kaj rečem se mi nasmehne user posted image .

Glede kakanja...Medica tudi jaz sem bila takrat prehitra ko je San govorila, da se ji Urban pokaka do vratu...no, tudi nam se to zdaj kdaj zgodi...npr včeraj...ne vem kako mu to rata ...prava umetnost....user posted image ...drugače pa hvala bogu kaka zelo redno, še nismo imeli dneva, da ne bi kakal.
Medica, tudi jaz (na srečo) še nimam menstruacije user posted image . Naj tako ostane še nekaj časa user posted image

Lucalu, srečno na posvetovalnici!
Lona, tebi pa srečno pri dermatologu!

Lepo se imejte...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.6.2008 12:49:00   
Arabela
Hojla! za nami je spet ena lepo prespana noč. je tokrat tudi Katarina lepo spala...

Se pa moram pohvalit da sem končno opravila vse izpite...user posted image user posted image user posted image ... nič več učenja... čez poletje mir nato pa samo še diploma pa mir...

Evo mali že cuza svoje prstke, je pančkal lepo 45min, da sem lahko dala tastarejšo spat, zdaj pa bova imela mir.. samo midva... kosilo pa bo že počakalo..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.6.2008 13:00:03   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Evo, mi smo iz posvetovalnice... Zredili smo se spet za skoraj kg in zrasli 4 cm - zdaj smo težki 5840g in veliki 63cm. user posted image user posted image user posted image  Razvojno smo vredu, ga je zdravnica full pohvalila... ga je malo povlekla za rokice in se je vsedel - pravo veselje, nisem vedla, da že to zna! user posted image  Se ji je pa naglas smejal in bil cel čas tako priden, da nisem mogla verjet... ga je še malo bolj pregledala, ker je malo prehlajen (pa ni nič hujšega)... pa še cepljen je bil (ni niti pisnil) in sva potem morala čakat v čakalnici še 20 minut... v glavnem je bil cel čas dobre volje! user posted image user posted image user posted image
No, zdaj mu bo pa treba obkladek zamenjat pa s kosilom pstreči! user posted image
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.6.2008 13:00:50   
lucalu
Arabela čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.6.2008 13:04:09   
lucalu
Katiandi: Jaka 
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200g, 57,5 cm
2. mesec: 6000g, 61,5 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

3. mesec: 5450g, 59 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010g, 50cm
1,5. mesec: 4615g, 54 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina50: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm 

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

2 meseca: 8000 g

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm 

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: Anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Zofy: Julija
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1 mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm

Lona 76: Taja
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm

Katy13: Taja
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. meseca: 5210g, 58 cm

paola: Vesna
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

katj: Rok
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm 
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61cm

Nasy : Maša
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6400g, 60 cm

Pingvinčica:  Nina
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780, 57,5 cm
3. mesec: 5780,

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.6.2008 13:11:32   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

A boste ve kupile fredov obroč za plavanje? Jaz sem ga kupila vleraj, jih imajo v Pikapolonici v akciji po 19.99€.

Js sem ga kupla ravno prejšnji teden, ko še ni bil v akcijiuser posted image . Komaj čakam na morje, da ga sprobamo, ker bo pomojem Maj ful užival. Že zdaj ful uživa, ko ga kopam.

jaz ga bom tudi kupila!
gaya in ostale a boste male dale v morje?

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.6.2008 13:33:31   
tina50
najorej hvala vsem za pohvale-za Lana!

Lucalu čestitke za napredek, za cepljenje in za celoten pregleduser posted image user posted image

alarm....kosilo moram postrečti

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.6.2008 13:46:50   
paola
lucalu user posted image za posvetovalnico.
Tudi mi smo jo danes opravili. In podobno tehtamo in smo veliki: tehtamo 6070g, velika pa je 64,2 cm.
Sicer pa je bila danes tako zelo žihavna in klepetava, kot da je samo ona tam (in vsi zaradi nje, itak da jauser posted image ).
No  ko je dobila pikico pa se je ulilouser posted image (izdajalci, najprej me cartate pol pa...)
Zdaj pa spi in spi, se zbudi, je in spi naprej.

Drugače pa Vesna rada raziskuje svet. Je tak en firbec (babji). Istočasno se rada stiska k mami, kjer je najlepše zaspati. Tako dolgo leži in se igrava, crkljava, da je že čisto zmatrana in zaspana, takrat ji dam mir. Le sedim in čakam, da gredo očke skup. Ampak se ne zapro... tako dolgo gordnja in fehtari, da jo vzamem v naročje in potem zaspi v sekundi 20. Včasih jo sicer pomaga uspavati Mihec ali Jakec, sam kaj ko se ji zadrema, zaspati pa noče ob njiju.

P.s. Kakšen obkladek boste dale gor na pikico? Pedaiatrinja rekla eno, brala sem drugo, kaj pa počnete v praksi?
P.s.s.o morju pa tudi mene zanima

lp vsem

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
16.6.2008 13:49:19   
paola
Hmm.. še
en pss: kje gledate slikice od malčkov (ali kako se pride do tja)?

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
16.6.2008 14:11:07   
gaya24
tina50:
Ja js ga bom dala v morje, če bo 25 stopinj ali več.

Mi imamo pa posvetovalnico 30.6 in bo tudi cepljen. Povejte tiste, ki ste svoje že cepile a so ble kakšne reakcije, ker mi mislimo en dan po cepljenju na morje it.

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
16.6.2008 14:19:15   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lucalu, srečno na posvetovalnici!

Hvala lepa!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
16.6.2008 14:24:51   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Lucalu čestitke za napredek, za cepljenje in za celoten pregleduser posted image user posted image

Hvala lepa tudi tebi!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
16.6.2008 14:27:45   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: paola

lucalu user posted image za posvetovalnico.
Tudi mi smo jo danes opravili. In podobno tehtamo in smo veliki: tehtamo 6070g, velika pa je 64,2 cm.
Sicer pa je bila danes tako zelo žihavna in klepetava, kot da je samo ona tam (in vsi zaradi nje, itak da jauser posted image ).

Hvala in enako tudi vama!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
16.6.2008 14:31:07   
lucalu

Hmm.. še
en pss: kje gledate slikice od malčkov (ali kako se pride do tja)?

Pod vsakim postom imaš spodaj napisano ALBUM in še razne druge stvari... pa klikneš na album pa se ti odpre... od tiste od katere je pač post. user posted image  Upam, da boš razumela to kar sem napisala, ker še sama komaj razumem user posted image

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
16.6.2008 14:34:46   
lucalu

P.s. Kakšen obkladek boste dale gor na pikico? Pedaiatrinja rekla eno, brala sem drugo, kaj pa počnete v praksi?

Meni so rekli kar s hladno vodo naj močim vsako uro... jaz mu dam gor Hip-ovo vodo za dojenčke (tisto, ki je ni treba prekuhavat)... jo imam pa v hladilniku. Kaj so pa rekli vama... in kaj si brala?

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
16.6.2008 14:37:33   
lucalu

Povejte tiste, ki ste svoje že cepile a so ble kakšne reakcije, ker mi mislimo en dan po cepljenju na morje it.

Pri nas zaenkrat še nič... pri nekaterih pač je, pri nekaterih pa ne.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
16.6.2008 17:15:05   
*medica*
pozdravljena..
se oglasim nabrzino..držim anisa..kar opazuje kaj delam pa zravn sesa moj prst..user posted image user posted image user posted image luclu user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico pa ostalim tud seveda...

ja dinki sem tud jest vesela da je še niuser posted image user posted image ..
arabela čestitke za izpiteuser posted image user posted image ..

mi mamo posvetovalnico naslednji ponedeljek  pa tud dobimo pikico..no upam da jo bo dobr prenesu..
lona glede kakanja..ja pa probaj ji dat ta hipov instant čaj za prebavo mal..no upam da se čim prej to porihta pa da tudi čim preh ozdravi..user posted image user posted image user posted image user posted image

zaenkat to je anisu ratalo tole že nezanimivo...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
16.6.2008 17:58:03   
Dinki
Opa Arabela, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...res si faca!

Lucalu, čestitke za napredek Tai-a user posted image . Prav tako Paola...čestitke Vesni user posted image

Jaz za pikico nič ne vem, ker imamo cepljenje šele 7.7., ko bo star natanko 3 mesece.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
16.6.2008 18:42:11   
jagoga

Mi imamo pa posvetovalnico 30.6 in bo tudi cepljen. Povejte tiste, ki ste svoje že cepile a so ble kakšne reakcije, ker mi mislimo en dan po cepljenju na morje it.

Pri nas ni bilo reakcije, obkladki pa z mrzlo prekuhano vodo.
Sem pa tamalega cepila proti rotavirusu in čez dva dni je za drisko in bruhanjem zbolel taveliki (3 leta), se je mogel okužiti. To je zdaj trajalo 5 dni.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
16.6.2008 18:44:25   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Se pa moram pohvalit da sem končno opravila vse izpite...user posted image user posted image user posted image ... nič več učenja... čez poletje mir nato pa samo še diploma pa mir...

Čestitke, ti si prav super mami

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
16.6.2008 18:49:45   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

punce še to sem vas hotla vprašat..ene par dni nazaj sem mela en tak čudn rjavkast izcedek..tko skoz sluz vsakič k sem se obrisala..in je trajal ene tri dni..nazačetku se je ful pokazal sem mislila da bom pa zj dobila user posted image pa se je pol umiril in je ni blo na spregled..sem vesela drgač..user posted image ampak tiste ki ste že dobila pa to ..kak je blo prvi dan ..a se je začelo ko pred nosečnostjo al je zgledal mal drgač..matr sm zakomplicirala upam da razumeta kaj sem mislila..user posted image user posted image

To se je meni zgodilo prejšni mesec in ta zopet samo rahel izcedek ampak traja samo 2 dni, kakšne konkretne krvavitve pa ne. Ampak za hecat se ni več, pomoje nisem varnauser posted image .

Po prvi nosečnosti sem pa dobila menstruacijo prvič takoj ko sem zaključila s črpanjem mleka, točno po enem letu od rojstva. Zdaj bo pa eno leto od zanositve.user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
16.6.2008 20:12:56   
san
lucalu in paola, čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image in lep napredekuser posted image

urban se tudi že lepo usede in trdno drži glavico, ko ga potegnem za rokice. ponavadi na previjalni zjutraj malo potelovadiva, pa mu je to od vsega najbolj všečuser posted image .

jaz ga bom v morje dala, še oba prejšnja sem, tko da tud temu ne uideuser posted image

no, moja menstruacija se na srečo tudi še ni pojavilauser posted image . po drugem rojstvu se spomnim, je bila taka čudna. prvič ko sem jo dobila, je bil le tri dni izcedek čudne barva - recimo rjavkast. potme naslednjič je bila izredno močna krvavitev kar okoli 10 dni, potem pa zopet samo izcedek naslednjimesec in tako je trajaklo celo leto izmenično. pa zelo je bla neredna. no, potem po enem letu je bila normalna krvavitev, samo zelo neredno je prihajala.

aja...arabela, čestitke za izpite. superca, res!! želim ti, da bo še diplomca tako hitro gotova

zdej grem pa otrokom pravljico brat

lahko noč vsem

< Sporočilo je popravil san -- 16.6.2008 20:13:25 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
16.6.2008 20:19:12   
tina50
paola čestitke za pregled!!user posted image user posted image

Arabela tebi pa čestitke za izpiteuser posted image user posted image

še kar bo slabo vremeuser posted image

Lan sedaj kaka tako na dva do pet dni in potem se tako podela v plenico,da ga lahko kar skopam, je umazan do vratu in danes se je tako pokakaluser posted image

a ste vse že dobile denar od občine? jaz ga še kar nisemuser posted image se moram pozanimat kako je s tem!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
16.6.2008 21:23:56   
Lona76
Arabela čestitke za izpite. Si pa res faca da ti ob otroku rata.
Lucalu in Paola čestitke za posvetovalnico.
Mi smo pri dermatologu dobro opravili. Seveda so ji vzeli kri, ker ji morajo preveriti cink. In seveda so jo najprej enkrat špiknili v roko in ni žile najdla.user posted image Baje mala full rokico premika in žila uide, potem pa ji je ena druga sestra iz glavice. Je bil jok za popuser posted image . So me pol ene druge mamice neki čudn gledale pa spraševale če je lačna. Nič lačna razdražena!!!¨Tut jst bi bla.
No pol sva šle pa popoldne še k pediatru, ker še vedno hrope in smrka in je rekla da je ok, da ni nič na pljučkih. Hvala bogu. Ji pa morm full fiziološke v nosek dajati in delati vlažne inhalacije. Punce prav študiram, da bom šla inhalator kupit. Ker kakor je tale naša začela bo skos neki prehlajena. Ga pa rabiš kar do ene tretjega leta. Ma mi gre na živce se v  kopalnico zapirat pa točit vrelo vodo, da se para naredi in se tam kuhat notr. Pa to parkart na dan, pa še mala mora biti zbujena, drugače bi jo jaz zbudila, ko bi jo nosila do kopalnice v tisto vročino. Tko da bomo šli verjetno že jutri po inhalator.
Aja drugače pa danes je bil drekec tak kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa ne vem, ali zaradi sveže hrane ali zaradi jogurta katerega ne jem. Bom sprobala kaj najprej eno pa pol drugo pa bomo videli.
Je bla pa Taja danes po potepanju (od zdravnikov) tako zmatrana da je spala od pol petih do sedmih zvečer. Tako da še vedno ne spi. Zdej se neki oglaša v posteljici grem pogledat kaj jo muči. Madonca pa že dve noči se mi ob pol enih zbuja user posted image . Pa tko lepo je že sapala.
Lahko noč!
Aja menstruacija pa tudi mene še ni obiskala. Pri prvem me je cca en mesec po koncu dojenja. Bomo videli kako bo sedaj.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
16.6.2008 22:15:07   
Katiandi
Ojla! Se še jaz javim po dolgem času. Kočno sem uredila album, da si lahko pogledate našega Jakeca.
Včeraj smo imeli krst, je bil naš fant priden, lepo spančkal med mašo, dokler ni začel župnik na kitaro brenkat in pet. Tak fuša, da ga je kr zbudu, pa sva morala it ven. Drugače pa je bil med krstom priden, ni nič jokal. Ga je pa držal ati v rokalh, ker sem jaz bila še botrca od prijateljice hčerki pa sem držala svečo in dudo, čaj in obema malima asistirala. Je bilo kar 8 krščenih, da je bla gužva pa še pater je zavleku, da so bili otočki že zmatrani in tečni na koncu. Drugače je pa dan lepo minil, smo šli jest ribe k ribniku pa še jih nekaj za domov nalovili.
Jaka pa sedaj bolj na redko kaka, na 3 do 4 dni, pa takrat ogromno, da ga komaj umijem. V petek imamo posvetovalnico in pikico, saj bo točno 3 mesece star, naslednji petek pa razvojno - sem ravno danes dobila pošto.
Lepo se imejte in pridno cartate user posted image !

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?