Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:24:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby čer , vidim, da vas je še kar nekaj na čveku. Se vam nič ne spi? Če ponoči ne spiš in si to privoščiš popoldne za dve urci, pol zvečer spet ne moreš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:24:53
|
|
|
|
Janey
|
pa še en tale je malo mojmui podoben
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:25:57
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne? hehe če ne bi tak rtnarja igral hihi, ja verjetno res. Al bi pa kak film gledal No, sej meni pa težko, ne? Mam vsaj razlog, da sem lahko na RR ja jaz bi se raje s kanlicami pa lopatko igrala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:26:34
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby čer , vidim, da vas je še kar nekaj na čveku. Se vam nič ne spi? Če ponoči ne spiš in si to privoščiš popoldne za dve urci, pol zvečer spet ne moreš jaz sem pa danes predozirala kavo...ampak če bi blo pomoje bi bla že v postelji, ampak nebi spala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:27:00
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne? hehe če ne bi tak rtnarja igral hihi, ja verjetno res. Al bi pa kak film gledal No, sej meni pa težko, ne? Mam vsaj razlog, da sem lahko na RR ja jaz bi se raje s kanlicami pa lopatko igrala hihi, pa potičke delala, ne??????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:29:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby čer , vidim, da vas je še kar nekaj na čveku. Se vam nič ne spi? Če ponoči ne spiš in si to privoščiš popoldne za dve urci, pol zvečer spet ne moreš jaz sem pa danes predozirala kavo...ampak če bi blo pomoje bi bla že v postelji, ampak nebi spala ti pokvarjenka, ti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:30:31
|
|
|
|
jencili
|
Mary_lou, vidim te
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:32:13
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne? hehe če ne bi tak rtnarja igral hihi, ja verjetno res. Al bi pa kak film gledal No, sej meni pa težko, ne? Mam vsaj razlog, da sem lahko na RR ja jaz bi se raje s kanlicami pa lopatko igrala hihi, pa potičke delala, ne?????? ja kaj druga si pa ti mislila? imaš pokvarjene misli?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:33:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne? hehe če ne bi tak rtnarja igral hihi, ja verjetno res. Al bi pa kak film gledal No, sej meni pa težko, ne? Mam vsaj razlog, da sem lahko na RR ja jaz bi se raje s kanlicami pa lopatko igrala hihi, pa potičke delala, ne?????? ja kaj druga si pa ti mislila? imaš pokvarjene misli? itak!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:33:24
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby čer , vidim, da vas je še kar nekaj na čveku. Se vam nič ne spi? Če ponoči ne spiš in si to privoščiš popoldne za dve urci, pol zvečer spet ne moreš jaz sem pa danes predozirala kavo...ampak če bi blo pomoje bi bla že v postelji, ampak nebi spala ti pokvarjenka, ti jaz pa pokvarjenka? samo potičke bi delala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:34:34
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne? hehe če ne bi tak rtnarja igral hihi, ja verjetno res. Al bi pa kak film gledal No, sej meni pa težko, ne? Mam vsaj razlog, da sem lahko na RR ja jaz bi se raje s kanlicami pa lopatko igrala hihi, pa potičke delala, ne?????? ja kaj druga si pa ti mislila? imaš pokvarjene misli? itak! sicer pa kdo jih pa nima...ko vse samo čakamo da se iztečejo te minute fuzbala, da lahko kako gredico skopljemo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:35:59
|
|
|
|
Janey
|
Kaj pa tekma jau pa je le zanimiv tale fuzbal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:36:58
|
|
|
|
Janey
|
Kaj pa jaz ko sem se tako zatoplila v RR da nisem nič mojga pogledala in zdaj se hočem menit o tem golu in mi nič ne odgovARja in pogledam tja in SPI
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:38:30
|
|
|
|
Janey
|
jooooooooooooooo kaj pa turčija...cariiii kaka akcija
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:38:42
|
|
|
|
bamby
|
janey, si morda k januarkam špegala . Tam imajo namreč tako dolge citate . Jaz vas malo za nazaj berem, zato se še nisem povsem vključila v debato
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:39:30
|
|
|
|
Janey
|
Ja vidim da sama čvekam grem se te tuširat..stiskajte pestke jutri ob 5ih popoldan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:40:40
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby janey, si morda k januarkam špegala . Tam imajo namreč tako dolge citate . Jaz vas malo za nazaj berem, zato se še nisem povsem vključila v debato o pa le nisem sama, jencili mi je namrel oibegnila noraaaa tekma nisem nisem...ampak nabiram nam strani da nas dolenka nebo kregala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:45:04
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Kaj pa tekma jau pa je le zanimiv tale fuzbal a ne? Sam res. Sm tok not padla, da sm vas za par minutk kr zanemarila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:46:02
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Kaj pa jaz ko sem se tako zatoplila v RR da nisem nič mojga pogledala in zdaj se hočem menit o tem golu in mi nič ne odgovARja in pogledam tja in SPI oooo, kaj pa potičke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:48:00
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey Kaj pa jaz ko sem se tako zatoplila v RR da nisem nič mojga pogledala in zdaj se hočem menit o tem golu in mi nič ne odgovARja in pogledam tja in SPI oooo, kaj pa potičke je že buden...sem ga mogla zudit da je videl to noro grema še enga upalit, pol pa tuškat, potičke delat in spat zdaj pa šesnajstič res LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:48:20
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby janey, si morda k januarkam špegala . Tam imajo namreč tako dolge citate . Jaz vas malo za nazaj berem, zato se še nisem povsem vključila v debato no, pa se le dej Bamby, ker drugače bomo tud me že šle, preden se nam boš pridružila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:51:06
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey Kaj pa jaz ko sem se tako zatoplila v RR da nisem nič mojga pogledala in zdaj se hočem menit o tem golu in mi nič ne odgovARja in pogledam tja in SPI oooo, kaj pa potičke je že buden...sem ga mogla zudit da je videl to noro grema še enga upalit, pol pa tuškat, potičke delat in spat zdaj pa šesnajstič res LAHKO NOČ no, ena je že šla, tko da sem ostala sama
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:51:33
|
|
|
|
jencili
|
aja, nočko Janey
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:52:42
|
|
|
|
jencili
|
Sam tale naša Dolenjčica... Gre na lepše in na RR vse naenkrat zamre
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:53:09
|
|
|
|
bamby
|
buči, tudi jaz imam majhno kuhno, pa okrogel lijak v kotu brez odcejevalnika in bog ne daj, da mi pomivalc crkne . Gremo tako kot vi takoj po novega!!! Kako je pa v taki kuhni pomivat mi pa na srečo doma še ni bilo treba, lani v apartmaju na morju sem pa že (pa še kje drugje tudi) ! Na srečo sem vedno porabila minimalno količino posode (lonec, kozica, skleda, 3 krožniki in pribor). Kaj pa če bi di ti gumijaste rokavice nataknila, kadar ročno pomivaš? Je sicer slabši otip, ampak roke bi pa poahtala . janey, mary lou, čestitke za 2. zobek!!! janey, izkaži se jutri in dobro naredi izpit !!! IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bamby janey, si morda k januarkam špegala . Tam imajo namreč tako dolge citate . Jaz vas malo za nazaj berem, zato se še nisem povsem vključila v debato no, pa se le dej Bamby, ker drugače bomo tud me že šle, preden se nam boš pridružila evo me skozi vse strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.