![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 20:06:00
|
|
|
|
MetiLu
|
evo, mi smo že skopani, grem hitro zizo dat ker je sitnoba Buči, torek drži, če bo pa dež, se pa v enem šoping centru dobimo. Jaz komaj čakam, da vas spet vidim Februarka za krst
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 20:27:37
|
|
|
|
ella79
|
za dva februarska zobka februarka super da je krst odlično uspel in da je bila Larisa pridna pa še vreme ste imeli fenomenalno naša tudi že v postli, pomoje še kako minutko in bo pri palčkih smo zdej čist na minute točno naštiman že ene dva tedna ob cca osmih vstanemo, jemo na tri ure, ob pol devetih more bit obvezno v postli, k je že čist zaspana lahko se pa v mercartju dobimo, če bo dež
< Sporočilo je popravil ella79 -- 15.6.2008 20:28:03 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 20:32:24
|
|
|
|
pina-1
|
mater komi čakam jutri ponedejek, ker tile vikendi z mojim so čista polomija. zgleda ga dajejo hormoni, ker se mu je čsito sfuzlalo. zdej je on name jezen, pa sploh ne vem zakaj ampak sem mu rekla, da naj mi pove kdaj bo nehal bit jezen, ker ga jaz med tem ne mislim pedenat in rihtat. pa da ga vidim junaka grem kar v postlo, ker sem ob 5 vstala. Punci spita on se je pa raztegnil po kavču pa ga niti slučajno ne mislim prosti za mesto se beremo jjutri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 20:36:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Janez že spi ah to bo spet vse skup nič... pomojem se bo še zbudil za jest, ker se je bolj ali manj samo pocrkljal na zizi Moj si je pa kar jegra natoču zdele, ne vem kaj pričakuje od današnjega večera Pinči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 21:18:22
|
|
|
|
jencili
|
čer, tud naša današnja noč je bla bol poden! Se je zbudil ob 2.30, 5-ih, 7-ih, 8-ih in pol sva do 10-ih ene 3x popravljala dudo Skratka, sm bla bl cuna ko ne, tko da je ati popoldan pelu Taja za dve urci na sprehod, da se je lahko mami mal naspala Zdej pa še kr tle neki rogovili Skopani smo, zdej greva še papat pol pa upam, da počasi zaspi in da bo današnja noč malo boljša
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 21:35:01
|
|
|
|
MetiLu
|
tko kot sem rekla, sva mogla še papat, zdej je pa na poti k palčkom jest se pa s čipsom bašem A ni nobene za čvek?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 21:35:58
|
|
|
|
Janey
|
Februarka za krst. mary_lou čestitke za drugega zobka...ponavlate za nami srake hehe mi smo bli pa na večernem obisku pri enih 2 kolegih ko sta take face in smo se tak nasmejali. Jaka je bil pa največja faca od vseh. Ona2 imata psa in vedno ko je zalajal se je mali TAKO na glas smejal, še nikol se ni tak, ko en dojenčke iz smešnic je bil...mi smo se mu tak režali...noooroooo larisa kak je dans uspelo?? upam da ste se vsaj z domačimi zabavali in proslavili tvojo 30 letnico. Moja mami je februarska, pa je zdaj maja praznovala z enimi babami 45letnico in so meli noro dobro Mali je pa danes prvič zaspal na ono pojočo stvar ko projecira gor sliko na steno in to brez piska. ČeprAv tut drugače nimamo problemov, mu je treba it ene 2x ziher dudo dat, pa ga malo pocartat....danes pa nič..je pooh pomagal morem probat še za popoldanske spance če bo šlo, ker se je razvadio da se vležem z njim v posteljo, sej ne da mi ne paše, samo prevečkrat zaspim babe stiskajte pestke jutri za moj izpit. želim vam lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 21:39:26
|
|
|
|
larisa
|
Čer , tako..... mi smo spakirani in zjutraj odrinemo proti . Lepo čvekajte , lepo se imejte na srečanju, pa da ne boste preveč pivca spile Cmok vsem čvekicam in vsem vašim Pogrešala vas bom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 21:43:37
|
|
|
|
jencili
|
no, tud mi smo se napapali zdej pa se pripravljamo na spanje. Vrtiljak je tud kr fajn stvar Sm misnla, da ga bom še 1x pred spanjem previla, pa se je kr potuhnil. Ne vem kako to, da se mi zadnje dni zbuja okoli 5-te, ker ga neki zvija in se pol tudi dejansko posračka Sredi noči se ni že od čisto malega, zdej pa že 3x zapovrstjo Pa skoz isto jem. Ma kera kakšno idejo? No, sej tud čez dan kakamo za vsako rundo dojenja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 21:46:23
|
|
|
|
jencili
|
Larisa, predno nam pobegneš...VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:01:03
|
|
|
|
Janey
|
Larisa lepo se imejte na dopustu. Ful uživajte, nasončite se in se zabavajte. Lepo praznuj jutri, pojdite na tortico jaz ti želim vse naj naj, čimveč dinarčkov, ljubezni, zdravja, sreče, nasmehov, nepozabnih trenutkov, ki jemljejo dih.... sem misla da boma šla spat, pa se je moj spakiral pred tv...meni bi pa tako pasala sprostitev pred izpitom bom pač počakala še ta polčas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:09:25
|
|
|
|
jencili
|
Meti, ku kuc...vidim te
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:12:00
|
|
|
|
jencili
|
kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:12:55
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa, vse najboljše ti želim!!! Jest grem nina nana, naša spi kot top, je bla zmatrana da je kej, mami pa nič manj. Komaj še gledam... Ja, v torek bo dež in to baje ful močen , tako da naju ne bo v takem vremenu. Raje doma vedrim, kot pa da ga serjem okoli. No, sej bova itak še vidle. Lepo nočko vsem, vas jutri kaj bolj berem in komentiram. Aja za nove zobke.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:14:38
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:15:45
|
|
|
|
Janey
|
mary_lou kak prenašate zobke? Mi kar dobro...edino danes se je ob ene 6ih zbudill in je ful jokal, pa sem ga namazala s calgelom in je nazaj zaspal...zgleda da je lih te ven pokukal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:16:11
|
|
|
|
Janey
|
jau ej...ta fuzbal bo meni živce požrl...se mi pa res ne da čaaakaaat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:17:26
|
|
|
|
Janey
|
se mi je prstek na f5 prilimal ampak vidim da brezveze kr tak nobena ne čveka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:17:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:18:34
|
|
|
|
Janey
|
aja sem pozabla povedat, da se je jakec danes iz polsedečega položaja sam vsedel. na povštrček je bil naslonjejn, pa se je kar naenkrat gor potegnil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:19:09
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne? hehe če ne bi tak rtnarja igral
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:19:25
|
|
|
|
jencili
|
pa res je čist zatišje tle gor Sej, zmer načvekate po par strani, ko pa Nina pride, pa nikjer nobene. Dobr, dobr, si bom jst to že zapomnila. Me ne marate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:22:43
|
|
|
|
bamby
|
čer , vidim, da vas je še kar nekaj na čveku. Se vam nič ne spi?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:22:54
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj nisi prej spraševala, če je kera tle za čvek? Kje se zdej skrivaš, ko te čakam? jaz sem tudi tu a tvoj tut fuzbal gleda hihi, težko uganit, ne? hehe če ne bi tak rtnarja igral hihi, ja verjetno res. Al bi pa kak film gledal No, sej meni pa težko, ne? Mam vsaj razlog, da sem lahko na RR
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 22:23:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa res je čist zatišje tle gor Sej, zmer načvekate po par strani, ko pa Nina pride, pa nikjer nobene. Dobr, dobr, si bom jst to že zapomnila. Me ne marate men se tut zdi da je vedno tako nekaj za vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.