|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi naredili vi?
15.6.2008 12:59:51   
daka
Moj je imel babico( 2 žena od dedeka),ki je umrla pred 2 letoma.Pred smrtjo je vedno govorila o grobu,da jo skrbi kdo bo skrbel za ta grob ,ker nima krvnih sorodnikov zato je mene  prosila,naj skrbim za grob.(sadim rožice).To sem tudi vestno opravljala,vendar je nastala težava,ko je moj mož na pogrebnem zavodu po 1 letu ugotovil,da je grob prepisala na nekoga drugega že v času ,ko je še živela,povedala pa nama ni .Sedaj pa ko bi bilo narediti nov nasad,nov lastnik tega ni naredil.Tako je sedaj edini grob daleč naokoli brez rož.Mene boli srce,ko to gledam,vendar mislim da je to njihova dolžnost,poleg tega jaz nimam pravice saditi rož na "tuj"grob.Kaj bi naredili vi ?Bi vseeno nasadili rožice.V mojo zadovoljstvo sem kupila lepo lončnico ,da le ni tako pusto.Oprostite če nisem naslovila na pravilen forum in če sem preveč zatežila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj bi naredili vi?
15.6.2008 13:04:00   
Anonimen
res je nisi na pravem forumuuser posted image ja jaz bi na tvojem mestu naprej urejala grob, če delaš to iz veselja do sebe in do nje pol ti svetujem to. 

(odgovor članu daka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2008 13:07:50   
izgubljena_ovcka
Jaz bi kontaktirala zdajšnjega lastnika in ga vprašala za dovoljenje v kolikor to res počneš iz veselja oziroma iz spoštovanja do pokojnice. Simpl k pasulj. Če ne bi dovolil pa pač itak ne moreš nič... (je pa res malo off topic, ja) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2008 13:21:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: izgubljena_ovcka

Jaz bi kontaktirala zdajšnjega lastnika in ga vprašala za dovoljenje v kolikor to res počneš iz veselja oziroma iz spoštovanja do pokojnice. Simpl k pasulj. Če ne bi dovolil pa pač itak ne moreš nič... (je pa res malo off topic, ja) user posted image

jaz se podpišem pod tole, lahko pa že kot si sama rekla kupiš tu pa tam kako lončnico in jo daš gor.... če ti to kej pomani sicer se pa ne obremenjuj s tem če rada to počneš pač daš kej gor mislim da noben ne bo jezen....

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2008 13:36:13   
Mišni
Ne razumem. A eno leto si imela pravico, ko nisi vedela, da je grob na drugega napisan, zdaj je pa kar naenkrat več nimaš?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2008 13:40:20   
Anonimen
A ti je lastnik prepovedal skrbeti za grob? Pa ko ste babico pokopali vas ni noben vprašal za lastništvouser posted image

Nekak resno dvomim da ti je zdajšnji lastnik izrecno prepovedal rožice nasadit in kkšno svečko prižgat.
In ne, ni njegova dolžnost skrbeti za grob če pa ni imel z tam pokopanimi nikakršnega odnosa.

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2008 14:11:34   
daka
Imeli so odnos do nje dokler so imeli korist od nje,sedaj pa ni vredna spoštovanja.In da odgovorin prejšnjemu.Eno leto Je preteklo ko bi bilo potrebno plačati položnico in ko je hotel to urediti moj mož je dobil tak odgovor,kot sem že pisala.Vsem hvala za mnenje,Jaz sem že svoje naredila ne pomeni pa da mi je prepovedano prežigati svečke,kar z veseljem opravljama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2008 15:19:46   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: daka
Je preteklo ko bi bilo potrebno plačati položnico in ko je hotel to urediti moj mož je dobil tak odgovor,kot sem že pisala.

Ja ampak ti si napisala, da je dob8l odgovor, da grob ni na vas napisan, ne pa da ga ne smeš urejati. Urejaš ga najbrž še naprej lahko. Ali pa ga boš samo pod pogojem, da je tvoj ... tega ne razumem. Nekako sem mislila, da ga urejaš zaradi neke vezi, ki sta jo imeli s pokojnico.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2008 15:25:56   
ajtak
jaz dakino dilemo povsem razumem, zato bi se podpisala pod odgovor k ga je dala izgubljena_ovcka. Tudi mi imamo namrec prababico pokopano v grobu katerega lastnica je njena hcerka, ki pa moji mami (torej pravi vnukinji) ne pusti urejat groba, ta grob je tako zelo neurejen saj je gospa ze v letih in samo za 1.nov prinese kake krizanteme, drugace se pa razrasca plevel...

torej, vprasaj ce se strinjajo da ti skrbis za grob...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2008 21:30:56   
Zofy

Enako mislim jaz.

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2008 23:22:24   
lelaval

Jaz bi kontaktirala zdajšnjega lastnika in ga vprašala za dovoljenje v kolikor to res počneš iz veselja oziroma iz spoštovanja do pokojnice. Simpl k pasulj. Če ne bi dovolil pa pač itak ne moreš nič... (je pa res malo off topic, ja)

Enako mislim jaz.

Jaz isto. Rože in sveče pa bi še naprej nosila - to ti pa ne more prepovedat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2008 0:23:31   
sandra85
js bi naprej urejala-če si že tej babici to obljubila
če ti bo kdo to prepovedal, pa je drugo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2008 1:39:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js bi naprej urejala-če si že tej babici to obljubila
če ti bo kdo to prepovedal, pa je drugo

Js tudi, že zaradi mirne vesti.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2008 7:52:48   
dory
A veš kaj klinc na koga je kej napisano...jst bi izpolnjevala svojo obljubo še naprej....to je tisto kar šteje...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.6.2008 10:30:19   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: daka
da je to njihova dolžnost,

Pravno formalno. Kaj pa obljuba, ki si jo dala. Ti je kdo prepovedal s sklicevanjem na pravno formalno? Mislim, da se obremenjuješ brez potrebe. Šele ko bi ti bilo onemogočeno "sajenje rož" bi lahko rekla, da ne smeš več.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.6.2008 15:03:51   
ronja
Če ti ni problem sadit rožic na njen grob, jih le nasadi, dovim, da bo imel "pravni lastnik" kaj proti. če pa te to skrbi, ga prej vprašaj, če lahko še naprej skrbiš za grob, kot te je prosila.
Če pa ti to predstavlja dodatno breme, ki ti je odveč, pač ne sadi rožic in se ne sekiraj, kao izgleda. Ampak če sem prav razumela to rada delaš, ker se s tem nje spominjaš...

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.6.2008 18:57:43   
ursalara
Posadi jih če ti je to v zadovoljstvo jaz bi jih če res ne bi imela prepovedi!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.6.2008 10:15:13   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Jaz bi kontaktirala zdajšnjega lastnika in ga vprašala za dovoljenje v kolikor to res počneš iz veselja oziroma iz spoštovanja do pokojnice. Simpl k pasulj. Če ne bi dovolil pa pač itak ne moreš nič... (je pa res malo off topic, ja)

Enako mislim jaz.

Jaz isto. Rože in sveče pa bi še naprej nosila - to ti pa ne more prepovedat.

Ja, se podpišem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.6.2008 11:48:07   
srki
Jaz bi kljub temu, da grob pripada drugemu, urejala grob pokojne babice. Kaj pa imaš za zgubit? A je tisti lastnik kaj na škodi, a mu ni lepše, da rastejo rože, kot plevel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.6.2008 15:36:57   
rija
jaz ne vem ali sem jaz čudna ali vi?

grob pripada babici, ki je v njem pokopana....halo?

in urejaš ga zaradi obljube njej, če pa to komu ne paše, pa ste ljudje, pa se zmenite.

meni pa se bolj zdi, da zdaj ko grob ni "vajin" pa naj zanj skrbijo "lastniki"user posted image

da le ni posredi kakšne užaljenostiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?