|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
14.6.2008 16:59:46   
Alfabeta
Sem še malo prišla pogledat, pa zgleda da se vozičkate v deževnem vremenu, ker sploh ni tak naval

Moram pokazati kako naš buhtelčekuser posted image (no buhteljka) sedi, glede na to, da je tazadnja v januarju se seveda ne more primerjati z ostalimi, sploh ne s tistimi ki so bili že več kot mesec prej, ampak vseeno
user posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.6.2008 17:01:57   
Lunca1
Baby dobrodošla nazaj. user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
14.6.2008 18:03:52   
muzika
Nana, tebi hvala za pojasnilo o granulah, Lusa pa je tako tako zelo zlata, da nima smisla izgubljat besed. Dobila sem jih in ti v ponedeljek takoj pošljem denar. Hvala.

Srečanje - meni bi seveda tudi bolj pasalo v Mariboru, če pa bomo šle v celje, pa se lahko Nana pelje z mano.  Tudi drug teden mi ustreza.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
14.6.2008 18:12:06   
baby_08
Lanica spet spančka.
Lunca1- hvala ti.

Mala pikica- upam da so tvoja kolena boljše.user posted image . mam delo zateuser posted image . Prosim te, če lahko dodaš na seznam Lanine mere: 2. mesec- 5410 g, 60 cm
                                                                3. mesec- 6370 g, 63 cm
                                                                4. mesec- izvemo v torekuser posted image .
aja, jaz pa praznujem maksi roj. dan 27.8- letos že 27-ičuser posted image Hvala tiuser posted image user posted image
To je pa naša princeska Lanica
user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
14.6.2008 18:16:54   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Moram pokazati kako naš buhtelčekuser posted image (no buhteljka) sedi, glede na to, da je tazadnja v januarju se seveda ne more primerjati z ostalimi, sploh ne s tistimi ki so bili že več kot mesec prej, ampak vseeno
user posted image  

Prav lepo sedi...nič ne zaostaja. Prava babnica. Na slikah vedno tako resna.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baby_08
To je pa naša princeska Lanica
user posted image  

Živjo baby in dobrodošla spet med nami.
Lana je tudi mali čupko. Lušna je. Imate tako žabico kot mi, pa vidim, da brez Ane banane ne gre.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
14.6.2008 18:32:24   
Lusa
...nisem še brala za nazaj ,samo toliko ,da se pofočkam...

muzika-si že dobila???To a je res hitro ,ker sem komaj zvečer ob 18 šla na pošto.

nana-tebi sem tud poslala sicer z velikooo zamude.Saj mi oprostiš a ne?

Srečanje-jaz bi se v mb dobila ,v celju pa mi je še zaenkrat predaleč

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
14.6.2008 18:46:34   
Lusa
..sem prehitro stitnila potrdi ,pa mi je že poslalo...

alfabeta-user posted image za tvojo buhtelčico

baby-kakšna čupauser posted image

Daša se trenutno tako igra(brez Luše):

user posted image

in danes zjutraj je tako pozirala...

user posted image
user posted image

..tako mi je pa Luša čestitala...

user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
14.6.2008 18:48:22   
klepetka
ojla

Alfabeta, Ajda pa super sedi, Lana sploh še malo tako  ne, pa je za cel mesec starejša od Ajde.PA bi že mogli sedet, je že čas?user posted image Ah, bo že.
baby, pravi cuker je naša soimenjakinjauser posted image .Pa dobrodošla nazja in večrat se oglasi.user posted image Sfrizirana u nulouser posted image

katarinas, a kar celo banano si dala Lari, kljub temu da jo je prvič poskusila?Pa super, da je taka pridna za jest.

Mi tud nekaj poskušamo zdaj; jabolko samo  ji ne gre preveč v slast, ampak ko pa primešam še malo banane je pa jok ko zmanjka.Banano obožuje.Sicer  pa šele zdaj par dni probavamo.

dašabina, pridni sta tvoji punci, ni kaj.SUperuser posted image Koliko sta pa stari? SE mi zdi, kolikor se spomnim, da je ena 9 let.Iamm prav.

limma, ti in Neža , no pa ati tuduser posted image , nam boste pa še zmrznili tam na morju.Upam, da tam vseeno ni tako mrzlo.

BB, jaz pa vseno mislim, da bo zmagal Naske .Kljub  drugačnim napovedim.EDin če cela dolenjska kliče ko nora že cel teden.user posted image Sicer pa tud Sandi ni napačen ,amapk vseeno navijam za Naskeja .Ne vem, verjetno zato, ker se mi je kar malo zasmilil ob njegovi pripovedi o družini.

lepo popoldne

< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.6.2008 18:52:43 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
14.6.2008 18:49:01   
mala pikica
Saj pravim, upam, da ne bo golobček preveč jezna. Torej se dobimo v Mariboru, zdaj še samo povejte, če vam ustreza 27.6. Aja, pa predloge prosim, kje bi se dobile, da nam ne bi bilo preveč vroče.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
14.6.2008 18:50:05   
mala pikica
baby lepo, da si se spet oglasila user posted image In seveda bomo vesele, če se nam boš pridružila!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
14.6.2008 18:50:13   
klepetka
lusa, kolk sta srčkaniuser posted image .Sploh tisti sliki sta mi všeč, ko je Daša nagicauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
14.6.2008 19:19:51   
dašabina
Luša kakšna cukrčka obe, user posted image user posted image
Klepetka, Maša je 9, Ana pa 11, pravi damici, pa tud za zamotit Mihata ga prav radi, user posted image
Alfabeta, zgodaj sedite ni kaj, jaz našega še malo nazaj tlačim, se mi zdi, da je vse to prehitrouser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
14.6.2008 19:22:40   
dašabina
baby dobrodošla, imate pa res pčupo, pri nas smo golički (po očituuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
14.6.2008 19:29:41   
mml
ursulina in ursalara user posted image  za prve zobke vajinih sončkov, kdaj častita pijačo user posted image ?

Mogoče so pa zobki povezani z nikom mamic...po tej logiki bi se morala pridružit še urssyy user posted image

alfabeta user posted image  za posedanje, jaz Matica še kar bolj na tleh držim, da se bo lepo sam vsedel in po tem ne bo problemov s kakšnim padanjem nazaj

lusa prava cukrčka sta ti tvoji princeski, pa saj to tako sama veš user posted image

suzana je prehlad minil? Kaj so pokazale preiskave pri Aljažu? Upam, da je vse OK. Če kaj potrebuješ, veš kje me najdeš user posted image

baby lepo te je spet videti user posted image

Jaz sem danes pekla jagodno torto s čokolado, trenutno se še hladi v hladilniku, ampak izgleda slastno, takol nekako naj bi izgledala
user posted image

Spet sem vse pozabila, kaj sem hotela napisat...ja EMŠO in neraba možganov me dajeta user posted image

Zdaj bo pa čas za Maticevo prvo večerjo, druga sledi ob 22.30, po tem pa upam, da bo noč bolj mirna kot nocojšnja, ko je zahteval hrano že ob 3.20 in po tem spet ob 7 user posted image . Je bil pa danes sicer suepr dobre volje, kljub temu ogabnemu vremenu

< Sporočilo je popravil mml -- 14.6.2008 19:31:29 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
14.6.2008 19:41:22   
dašabina
http://www.superdan.si/index.php?page=vstopnica
pojdite na to stran in mogoče boste izžrebane, mogoče se celo vidimo v zoo( se opravičujem, če je to že bilo na teh stranehuser posted image )

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
14.6.2008 19:53:42   
klepetka
uu mml,  tole pa ni videti kar tako.Pa bi zaupala recept?Ker s takole zadevo bi se pa pregrešila, pa kile gor al pa dol.

SAmo vaša noč, ko praviš,  da se je Matic zbudil ob pol štririh, je bila pa kljub temu proti našim nočem, zakon.Lana se zbudi, če imamo dobro noč, kar je malokdaj, samo 1x, drugače pa povprečno 2x.
Ampak bomo preživeliuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
14.6.2008 19:53:49   
mala pikica
lusa jaz kar takoj rezerviram Dašo za Gašperja user posted image Sicer pa sta se onadva že to tako ali tako zmenila user posted image Ni kaj, več kot zlate ste user posted image

mml odlično tole izgleda, sploh ne dvomim, da je tvoja še boljša user posted image

Zdaj grem v kopalnico, potem pa Biiiiig Brother!!!! Se še kaj oglasim tukaj user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
14.6.2008 20:17:16   
Alfabeta
Glede našega sedenja... naša je takole sama sedela predvsem za poziranje. Sicer pa sedi v mojem naročju, nikoli sama, da ne bo pomote.

Neposredna povezava do sporočila: 4543
14.6.2008 20:17:35   
muzika
Lusa, Daša je prava mala manekenka, sploh na oni drugi sliki prav pozirauser posted image

Meni datum za srečanje ustreza, bom pa napela možgane in skušala najti prostor, kjer nam ne bo vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 4544
14.6.2008 20:41:40   
martinca
mala pikica, meni ta datum odgovarja če se bomo dobile v Mariboru

Neposredna povezava do sporočila: 4545
14.6.2008 20:47:50   
TRIŠ
Najprej Alfabetauser posted image user posted image user posted image za nov avatar in tvojo lepo Ajdo.Naš Žan postaja tudi iz dneva v dan večji buhteljček in je prav sladek user posted image

Baby 08 dobrodošla nazaj.Ja Lanica je pa prav lepa deklica z mega frizuricouser posted image

Lusa
pri tebi pa ne bom izgubljala besed ker imaš tako lepe,posebne otroke.Ti pa garantiram da bo mala postala modeluser posted image .To slikico z medvedkom pa pošlji na kako revijouser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
14.6.2008 20:51:38   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Najprej Alfabetauser posted image user posted image user posted image za nov avatar in tvojo lepo Ajdo.Naš Žan postaja tudi iz dneva v dan večji buhteljček in je prav sladek user posted image

Hvala user posted image . A niso cukri, čeprav v klobasicah in šunkicah?user posted image user posted image user posted image

Lusa, user posted image  zelo ste lušni. Sploh pa mi je všeč slikica z pupiko na beli podlagi (aha medvedek pravi Trišuser posted image )

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
14.6.2008 20:54:52   
vaney
čer.

Za nami so boooorbe s hranjenjemuser posted image user posted image  Od 19.15 do 20h smo se trudili, da bi Anže pojedel 120ml mleka. Najprej Grega, pa se je drl ko jesihar, potem jaz, pa ni pomagalo. Sem ga dala v posteljico, je spet tulil, pa sem ga vzela ven, probala dat še 1x, ni šans, potem sem probala dat po žlički, sem mislila, da se bo zadavil z mlekom, tako je čudno hlastal in pljuval ven. Potem sem zamenjala flaško in dala noter 2 žlici bananine mlečne kašice, pa je nekaj mahal traven, malo jedel, malo vlekel flašo stran, malo pljuval. Ne vem, če je pojedel 90ml mlekauser posted image  Na splošno danes noče jest, ne vem, če je v celem dnevu pojedel 300ml mleka, jabolčno kašico pa brez problema. Mogoče so pa zobki, ker se že cel dan vleče za ušeska in rine samo 2 prsta v usta....bomo videli.

Drugače pa smo danes kupili avtosedežuser posted image , in sicer Maxi Cosi priori sps (tisti za 109€). Ampak mi je že žal (me je Grega prepričal za tega, ker je pač cenejši), ker je imela tudi Romerja za 200€, pa še popust na gotovino bi mi dalauser posted image . In bom najbrž šla v ponedeljek kar zamenjat za Romerja, samo Gregatu ne bom povedalauser posted image

Jaz naj bi šla pa danes ven feštat, pa mora kolegica izredno delat user posted image (v gostilni) in bi šle šele ob 1h, to se mi pa ne dauser posted image

luša, super slikiceuser posted image

alfabeta, prava "baba" je že tvoja Ajdauser posted image

baby, Lana pa ima lasuser posted image user posted image

mml, ne dajaj takih slik gor, ker bo moja tipkovnica (pa najbrž še od katere) čisto mokrauser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
14.6.2008 20:59:12   
TRIŠ
Mi pa smo prišli šele sedaj iz potepa.Se vidi da atka ni domauser posted image user posted image user posted image .Šli smo kupit ža šolske potrebščine za Matica za 4 razred ker imajo 20%popust v DZS-ju do konca meseca, pa smo danes izkoristili deževen danuser posted image .Sem mislila da se bo fant kaj pritoževal ker še 3 razreda ni zaključil,pa je bil zelo navdušen nad mojo idejo in smo šli.Pol smo pa šli še na en rojstni dan od Matičkovega prijatelja in sedaj mi hlače pokajo po šivihuser posted image .Jutri ob 12.00 pa smo vabljeni na rojstni dan od kolegice in vikend bo mimo in potem pride naš atek s potepauser posted image .Mu je Lana naročila da mora za vsakega nekaj prinest tako kot je prinesel Matic iz izleta vsakemu malo pozornostuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
14.6.2008 20:59:25   
Alfabeta
VANEY, poskusi ga, pa ne sedaj če spi, potipati okoli ušeskov. Praviš, da se vleče za ušeska...Lahko so res zobki, lahko bi bili pa tudi ušeski vneti. Ker pri ušeskih se vlečejo zanje, jest ne morejo, pa vročina kasneje naraste. Pa če ga potipaš okoli ušeskov, spredaj in zadaj ali bo umaknil glavo ali pa bo jokal, če je to to. Upam, pa da ni!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?