Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 13:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
razen tale Alverde al kaj že iz DM-a, za katero sem pa izvedela danes, res nisem prej pozornosti usmerjala na tole. No vidiš, vsak dan nekaj novega! Predlagam sprehod v kakšno od "naravnih trgovin" pobrskaj po internetu in primerjaj cene. Sicer pa ne vem kaj zdaj uporabljaš, da bi ti dala kakšno primerjavo. Za začetek pa je Alverde iz DM zelo ugodna. Koliko pa povprečno daš recimo za kremo za obraz, ali pa za telo?
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 13:45:54
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Predlagam sprehod v kakšno od "naravnih trgovin" in to je? za kremo uh imam navadno nivejino soft, kolk pa je pa nimam pojma ker jo mam že pol leta al neki. Mah ne polagam glih nekih pozornosti na kozmetiko in kreme, zato pa zberem zlato sredino, sem pa imela od Avona uno zeleno pa spet ne vem kako se ji reče, v taki zeleni pakungi je in se mi zdi da je bila kr draga.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 13:48:27
|
|
|
|
urška
|
avon tudi ne testira na živalih.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 14:06:31
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška avon tudi ne testira na živalih. ja vem ampak men je pomembno da je izdelek naraven, to mi je bol pomembno, pa avon se mi ne zdi neki ful pocen, mah kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 14:09:15
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: urška avon tudi ne testira na živalih. ja vem ampak men je pomembno da je izdelek naraven, to mi je bol pomembno, pa avon se mi ne zdi neki ful pocen, mah kaj pa vem. Zanimivo, meni se pa zdi poceni
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 14:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kalček, Jablana, trgovinica z naravnimi izdelki v tržnici Koseze (se ne morem spomnit imena zdajle), DM in Muller, naravne lekarne...internet Kozmetika: alverde, lavera, akamuti, fruit of the earth, terra naturi, logona, the nature shop, sante, aubrey, fait in nature, dr. hauschka...aja pa just naj bi tudi bil naraven in brez testiranja. Nisem pa ziher. Ma sej jih je full, vse od nizkega do zelo visokega cenovnega razreda. Jaz uporabljam največ akamuti, fruit of the earth, alverde, nekaj od welede in pa kingfisher zobno pasto.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 14:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] ja vem ampak men je pomembno da je izdelek naraven, to mi je bol pomembno, pa avon se mi ne zdi neki ful pocen, mah kaj pa vem. [/quote] Meni pa je zelo pomembno, da živali ne trpijo. Poglej si malo tisti link na prejšnji strani o trpljenju živali na katerih testirajo razne kreme, spreje in vse mogoče. Se ti zdi prav, da recimo zajčku na silo držijo veke odprte in mu špricajo v očke s sprejem in čakajo na reakcije in polno podobnih in zelo zelo krutih testov, katerih si niti predstavljati ne moreš. Te živali umirajo v mukah. Naravna je recimo tudi tjulnova mast, če že tako pogledamo, vendar grozote s katerimi jo pridobijo .....
< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 13.6.2008 14:19:39 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2008 14:20:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 15:07:37
|
|
|
|
kajajaka
|
tudi jaz poskušam kupovati izdelke, ki niso testirani na živalih (avon, oriflame) in tudi niso dragi... Glede na to, koliko kreme, mila, lotiona ponavadi povprečno porabimo... je cenovno razlika med to kozmetiko in najcenejšo kak evro ali dva na mesec... Če je to drago ??? Res priporočam ogled testiranj, če vaši želodci in predvsem vaša VEST to prenesejo... Potem na stvari gledaš drugače!
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 15:10:17
|
|
|
|
urška
|
Ne vem, ampak meni recimo glei za tuširanje od avona niso ne vem kako dragi. pa še to: jaz nimam vseh izdelkov naravnih in netestiranih na živalih. sem pa mnenja, da boljše eno tako milo v hiši, kot nobeno.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 15:11:41
|
|
|
|
urška
|
in po moje, prej kakšno kvazi naravno zadevo preplačaš, kot pa avonovo ali alverde milo.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 15:50:02
|
|
|
|
amaya
|
kaj pa oriflame?
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 16:04:08
|
|
|
|
urška
|
oriflame ne testira na živalih.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 16:27:21
|
|
|
|
robinzon
|
Marsikatera firma ne testira na živalih, ampak druge to delajo namesto njih, tako, da jaz ne zaupam nikomur. Ta naravna kozmetika se mi zdi takole malo "kvazi" naravna.Od same "narave" ena krema ne more zdržat pol leta na prodajni polici in potem še mesec ali dva, da brkljamo po njej z prsti.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 16:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v Nemciji,tako da sploh ne vem kje pise oz.kam pogeßledat.Ne kupujem pa izdelkov za katere ze vem da so testirani na zivalih. Sem lani gledala dokumentarec Nezemljani ...mi je bilo kasneje kar zal,ker me je tako dotolklo,da tudi spat nisem mogla,ves cas so se mi sami tiste uboge zivalce motale pred ocmi...Kaksni mucitelji smo ljudje...bogve koliko takih jaz vsak dan srecujem,oz.z njimi tudi komuniciram,saj jim ne pise na nosu da so mucitelji zivali...Mah sem mal zasla...
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 16:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Res priporočam ogled testiranj, če vaši želodci in predvsem vaša VEST to prenesejo... Potem na stvari gledaš drugače! No, nekaterim žal tudi to ne pomaga, vendar pa vsak posameznik, ki ga gane in zato kaj spremeni pomeni nov člen v verigi proti takšnim grozotam!
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 16:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
bogve koliko takih jaz vsak dan srecujem,oz.z njimi tudi komuniciram,saj jim ne pise na nosu da so mucitelji zivali...Mah sem mal zasla... Saj bom jaz tudi zdaj malo zašla, ampak sem se ravno včeraj pogovarjala z eno gospo, ko sem bila na sprehodu ona pa je urejala eno gredico z rožami in je okoli nje hodil en full lep črn muc, vendar ko sem ga želela pobožat je šel stran. Pa sem počepnila in ga hotela privabit k sebi, da ga malo počoham, pa je gospa rekla, da se namenoma trudi, da muca ne navaja na ljudi, ker prejšnjega je ravno navadila, da je postal zaupljiv potem pa ga je nekdo pretepel. Ali pa če se spomnite kakšno leto nazaj, ko so mulci z mladim muckom igrali nogomet - so ga imeli namesto žoge . Starše in pamže bi takih kozjih molitvic naučila, da si v sanjah ne bi več drznili pomislit na kaj podobnega. Enako je s tistimi, ki delajo v laboratorijih te poskuse. Rešit ubogo živalco in tistega, ki je delal poskuse na živali postavit na njeno mesto. Joj, moram nehat, res sem zašla ampak mene to tako iztiri, ker ne morem razumet take brezsrčnosti.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 21:10:08
|
|
|
|
urška
|
tisti izdelki ki imajo etiketo against animal testing, ne smejo uporabljat sestavin, ki so bile kdajkoli poprej in od kogar koli drugega testirane na živalih. sem pa bila danes v DMju in sem pogledala malo cene Alverde kozmetike . Gel za tuširanje stane ravno toliko kot Palmolive gel. 1,45€. in meni to ni veliko.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 21:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
se nikoli nisem preverila. kar preberem, preberem na RR.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 22:07:17
|
|
|
|
valči
|
Res nisem preverjala tega,kupujem po občutku,srednjega cenovnega razreda.Ponavadi se mi grozno mudi,ker je verdno kak otrok zraven.Mož tudi ne gleda na to. Morem pa rečt,da me grpzno dotolče vsakršno mučenje živali,tisti nogomet lani ,joj sem bila jezna,bi mulce z lastnimi rokami natreskala . Kakršnegakoli videa ne bi mogla pogledat,ker pol leta ne bi mogla spat. Krzna tudi nikoli nisem in ne bom nosila. Joj,kakšna sem,zavedam se,naredim pa nič za to,eh,prav sram me je lahko,ko imam tako rada živalice
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 22:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška tisti izdelki ki imajo etiketo against animal testing, ne smejo uporabljat sestavin, ki so bile kdajkoli poprej in od kogar koli drugega testirane na živalih. sem pa bila danes v DMju in sem pogledala malo cene Alverde kozmetike . Gel za tuširanje stane ravno toliko kot Palmolive gel. 1,45€. in meni to ni veliko. metanje peska v oči....v farmaciji in v kozmetiki nobena sestavina ne pride na trg, brez da bi bila testirana....tako da tud uni k se hvalijo, da ne testirajo, uporabljajo sestavino ki so ble testirane - pač enkrat prej pri nekom drugem....drugače pa ne moreš neke nove sestavine spravit na tržišče, brez da je testirana....gel v plenicah, k je kao nenevaren, testirajo na živalih ( to ne štekam - če je nenevarno, je nenevarno, ne glede na količino, zakaj pol testiranja)
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 22:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: urška tisti izdelki ki imajo etiketo against animal testing, ne smejo uporabljat sestavin, ki so bile kdajkoli poprej in od kogar koli drugega testirane na živalih. sem pa bila danes v DMju in sem pogledala malo cene Alverde kozmetike . Gel za tuširanje stane ravno toliko kot Palmolive gel. 1,45€. in meni to ni veliko. metanje peska v oči.... itak. scasoma se izkaze da je bil to le marketinski prijem....
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 22:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: urška tisti izdelki ki imajo etiketo against animal testing, ne smejo uporabljat sestavin, ki so bile kdajkoli poprej in od kogar koli drugega testirane na živalih. sem pa bila danes v DMju in sem pogledala malo cene Alverde kozmetike . Gel za tuširanje stane ravno toliko kot Palmolive gel. 1,45€. in meni to ni veliko. metanje peska v oči.... itak. scasoma se izkaze da je bil to le marketinski prijem.... seveda....ljubiteljev živalic je veliko in je marketinško gledano zelo pametno jim na vest trkat....in jim prodat malo dražji izdelek, ko pa so morali plačat testiranje nekomu tretjemu....
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 22:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
obicajno so tisti, ki to delajo s siroko odprtimi usti, najvecji laznivci. recimo Body shop je ze eden od teh.
|
|
|
|
RE: Koliko vas preveri? 13.6.2008 22:18:10
|
|
|
|
Naja31
|
Ne, nikoli tega ne pogledam. Raje vidim, da testirajo na živalih kot na ljudeh.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?