mala pikica
|
nalin hvala za posnetke Mislim, da se Gašper tudi ne obrača prav. Bi bilo še dobro videt, kako je prav. Kaj bi bilo treba P kaj reči? Za kaj pa je avionček dober? Tega še Gašper ni nikoli pokazal. ursalara lepo vabilo Mi pa bomo naredili zahvale, povabili pa smo kar ustno oziroma bolje rečeno mobitelno vaney Upam, da bo stanje kmalu boljše. Je pa vaju čisto preventivno dala na pregomin, če bi slučajno bila alergija na KM. Ko boš ugotovila, kako Anže sprejema Pregomin, mi sporoči. Jaz ga po Allernovi nisem kupovala, da ne bi spet vrgla vstran 17 €. So pa res zasoljene te cene, to je grozna krivica iz strani države Millumil mi trenutno papcamo, če se slučajno ni katerga druga javila Aja, pa bom te prosila za 3 žličke Pregomina, če lahko, da še tega poiskusimo. Mi bi tudi morali biti na Pregominu, ampak zaenkrat ni težav in še kar naprej pijemo navadno AM. Jaz sem tudi bila jezna, ko sem šla iz lekarne. Elidel smo dobili na recept, gel za tuširanje in losjon za telo pa sem morala sama kupit, 30 € Pa za naše sončke vse, samo da so zdravi. Kaj sta dobila Locoidon? S kortikosteroidom res maži samo, kadar bo res, res nujno. Pa ne po obrazu, vsaj meni so tako rekli. Pa največ 3 dni. No, pa saj mislim, da so ti to vse povedali. Boš pa videla, da se v nekaj urah koža po kortikosteroidu popravi, neverjetno. Saj pravim, upam, da hitro mine Še rečeva kakšno preko ZS, da ne bova tukaj smetile Aja, pa kot je suzana rekla, boste dobili pregomin na recept, če bo dokazana alergija na KM. suzana ko jaz govorim o ml hrane, vedno povem, koliko dam vode. Drugače pa so našemu Gašperju zelo všeč Hippovi kosmiči breskev-marelica. Pa jaz dodam še nekaj meric mleka zraven, čeprav se meša samo z vodo, pa še malo rižeka zraven, prava mešanica