|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
13.6.2008 13:55:09   
SuzanaKK
Dober dan!

OOOOO moj aljaž pa že spi več kot eno uro, hodim vsake 15 min. preverjat, če še diha. user posted image Sva bila danes spet v bolnišnici na eni čudni preiskavi (mml saj veš) in je bedel od 6-ih, ker sva morala biti tam ob 8-ih. Zdaj si more pa očitno not priti. Mustelina kremica tudi po drugem nanosu ni prinesla izboljšave, tako da bom pač mazala, dokler ne bo bolje.

lili dobrodošla.

klepetka tvoji otročki so pravi cukrčki, ursalara zelo lepa vabila. Mi jih nismo imeli, no pa so vseeno vsi prišliuser posted image .

No, mogoče bo tole butasto vprašanje, ampak me zanima. Ko se pogovarjamo, koliko pojedo naši malčki v ml, a ve upoštevate skupen napitek ali samo, koliko date vode. Recimo, ker če dam jaz 180 ml vode + 6 meric milumila, je to potem skoraj 220 ml.

Drugače pa je Aljaž spet resno začel štrajkati pri jedi, zato mi prosim svetujte eno dobro kašico, da bi jo jedel. Ali pa kosmiče, ker rižolino je res bolj kot ne ogaben oz. sploh nima nekega okusa. Lahko od Hippa, Milupe ... samo da bo dobro. Prosim!!!

limma a pobegnila nam boš? Ti želim maximalno dober dopust, boš videla, da bo Neža bolje spala. Je nekaj v morskem zraku ... Pa frizurca ti zagotovo pristaja.

vaney kako je z Anžetom?

Aja pa še nekaj. Ste mogoče videle v Mercatorjevi reklami brevijevo lučko proti komerjem? Meni se zdi super, bomo verjetno nabavili, ko mi je zadnjič P rekla, da ni dobro uporabljati stvari, ki izhlapevajo v zrak. Da naj nabavimo mrežo. Amap k nam nič ne koristi, ker imamo na vsakem oknu "jožice". user posted image

Sem kaj pozabila? Če sem, napišem kasneje.

Čaubau!

katee  mi je ponosno javila, da je danes postala teta malemu Maksimiljanuuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
13.6.2008 14:03:43   
SuzanaKK
vaney pismo no, jaz sem pa upala, da ne bo tako hudo. Recimo, da je dobra stvar, da če je alergik, boste Pregomin dobivali na recept. Največja piz... pa je, da je bil Anže navajen na milumil in zdaj še ne druge stvari, to mleko je pa ful ogabno, že Allernova je, tale še pa posebej. Bom držala pesti, da ga bo sploh jedel. Pa drag kot žafran. user posted image user posted image zate in za tvojega sončka!

KATJA tebi pa vse naj naj! Pa pridno papaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
13.6.2008 14:08:46   
ursalara
Katee iskrene čestitke teta!   user posted image

Suzana
kaj pa mlečna kaša-mlečni riž od milupa!
Ko se pogovarjamo o hrani oz o ml napišem koliko vsega skupaj poje ne samo vode štejem z mericami mleka ker dejansko toliko poje!

Lili jaz dam kašico ki se mešajo z vodo samo enkrat na dan

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
13.6.2008 14:10:55   
ursalara
Vaneyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
13.6.2008 14:15:12   
mala pikica
nalin hvala za posnetke user posted image Mislim, da se Gašper tudi ne obrača prav. Bi bilo še dobro videt, kako je prav. Kaj bi bilo treba P kaj reči?
Za kaj pa je avionček dober? Tega še Gašper ni nikoli pokazal.

ursalara lepo vabilo user posted image Mi pa bomo naredili zahvale, povabili pa smo kar ustno oziroma bolje rečeno mobitelno user posted image

vaney user posted image Upam, da bo stanje kmalu boljše. Je pa vaju čisto preventivno dala na pregomin, če bi slučajno bila alergija na KM. Ko boš ugotovila, kako Anže sprejema Pregomin, mi sporoči. Jaz ga po Allernovi nisem kupovala, da ne bi spet vrgla vstran 17 €. So pa res zasoljene te cene, to je grozna krivica iz strani države user posted image Millumil mi trenutno papcamo, če se slučajno ni katerga druga javila user posted image Aja, pa bom te prosila za 3 žličke Pregomina, če lahko, da še tega poiskusimo. Mi bi tudi morali biti na Pregominu, ampak zaenkrat ni težav in še kar naprej pijemo navadno AM. Jaz sem tudi bila jezna, ko sem šla iz lekarne. Elidel smo dobili na recept, gel za tuširanje in losjon za telo pa sem morala sama kupit, 30 € user posted image user posted image user posted image Pa za naše sončke vse, samo da so zdravi. Kaj sta dobila Locoidon? S kortikosteroidom res maži samo, kadar bo res, res nujno. Pa ne po obrazu, vsaj meni so tako rekli. Pa največ 3 dni. No, pa saj mislim, da so ti to vse povedali. Boš pa videla, da se v nekaj urah koža po kortikosteroidu popravi, neverjetno. Saj pravim, upam, da hitro mine user posted image Še rečeva kakšno preko ZS, da ne bova tukaj smetile user posted image Aja, pa kot je suzana rekla, boste dobili pregomin na recept, če bo dokazana alergija na KM.

suzana ko jaz govorim o ml hrane, vedno povem, koliko dam vode. Drugače pa so našemu Gašperju zelo všeč Hippovi kosmiči breskev-marelica. Pa jaz dodam še nekaj meric mleka zraven, čeprav se meša samo z vodo, pa še malo rižeka zraven, prava mešanica user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
13.6.2008 14:21:00   
mala pikica
Novi testi avtosedež ravno maxi-cosi-ja nimajo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
13.6.2008 14:26:01   
SuzanaKK
No vidite, vsaka drugače jemlje te ml. Jaz sem do sedaj tudi povedala, koliko vode sem dala.

Mala pikica vidve z Vaney sploh ne bi smetile, ker mislim, da so to kar pomembne zadeve, bi se lahko še katera kaj naučila iz tega. Kaj pa veš, če se še pri katerem otročku kaj pojavi, še posebej zdaj, ko bomo počasi vse prešle na GH. Mene vajini pogovori SPLOH ne bodo motili.

Gremo pa danes v šoping, ker je tako ušivo vreme in bom nabavila eno kašico. Upam, da jo bo mulc jedeluser posted image .

Muzika vau, tvoj Jakob je pa pravi korenjak. Da o Jonasu niti ne govorim. Potem veste, kak suhec je Aljaž, če meri 68 sm in še ni prilezel do 7000 guser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4457
13.6.2008 14:30:45   
vaney
mala pikica, Milumil je že šel, ti pa lahko pošljem malo Pregomina za probat, Anže ga je danes že 2x brez problema jedel, Allernove pa niti povohat ni hotel. Pa tudi smrdi ne tako kot Allernova. JA, Locoidon sva dobila, sem ga samo 1x namazala, pa ga ne bom več, ker ni tako hudo.

Pošlji mi naslov, da ti pošljem Pregomin...

grem malo pospravit stanovanje, ker imamo že bombo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4458
13.6.2008 14:33:11   
Lunca1
Vaney upam da ni nič hujšega. A pa si prepričana da po testiranju ne boš več morala uporabljat Milumila?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
13.6.2008 14:44:47   
vaney
Lunca, sem vprašala dermatologinjo, kako je in bo z mlekom, pa je rekla, da je sigurno ena od teh dveh alergi, če ne obe (KM in jajca) in v obeh primerih Milumil odpade.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
13.6.2008 14:50:27   
Lunca1
Zdaj sem gledala v novem katalogu Baby centra avtosedež Maxi Cosi Priori SPS za 109,99 Eur od 14. 6. do 5.7. (za člane kluba). 14.6. pa bo v spletni prodaalni prav tako Maxi Cosi (meni izgleda enak) za 25 % cenejši.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
13.6.2008 14:51:01   
ursalara
Mala pikica mene tudi ne moti vajin pogovor z Vaney nasprotno vedno se nekaj novega naučim in dobro je vedeti take stvari!

Vabila pri nas je pa takoj zamera če ne povabiš osebno pa sva se potem kar odločila da narediva vabila in res dobila sem jih zelo ugodno in hitro pa še lepa so!Bova pa tudi naredila zahvale!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 14:53:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4463
13.6.2008 14:54:13   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Zdaj sem gledala v novem katalogu Baby centra avtosedež Maxi Cosi Priori SPS za 109,99 Eur od 14. 6. do 5.7. (za člane kluba). 14.6. pa bo v spletni prodaalni prav tako Maxi Cosi (meni izgleda enak) za 25 % cenejši.

to sem tudi jaz videla samo je zelo malo napisanega o njemu in niti ne vem veliko o njemu sem malo gledala mnenja po internetu pa ni kaj dosti napisanega o njemu!A ga ima katera?!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 14:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4465
13.6.2008 14:55:10   
Lunca1
Aja sem šla še nekrat pogledat in je jutri v spletni prodajalni verjetno tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169522, samo vseeno jutri poglejte, tiste, ki ga mislite kupit.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
13.6.2008 15:11:58   
vaney
avtosedež: jaz sem včeraj dobila še katalog od Pikapolonice in notri je tudi avtosedež Priori XP, stane pa 187€. Piše pa "sedež skupine 1 priporočamo otrokom s težo 9 do 18 kilogramov. Stranska zaščita nudi odlično varnost vašemu otroku. Z zategovalnikom pasu boste sedež kar najbolj varno in čvrsto pritrdili v vaš avtomobil. Enostaven sistem zapenjanja. Pasovi so nastavljivi glede naotrokovo višio. Nastavitev sedeža v 4 različne položaje, kar omogoča malčku udoben počitek med vožnjo"

kaj pa vem, meni se dopade in bomo najbrž vzeli kar tega; sicer se mi dopade tudi Tobi, ampak je 250€, to je pa že kar velikouser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
13.6.2008 18:18:48   
SuzanaKK
Mi imamo zdaj jajčko maxi cosi in smo zadovoljni z njo, tako da bomo tut avtosedež nabavili iste znamke. Tale
Maxi Cosi Priori SPS
se meni zdi kar dober in 40 EUR ceneje je zelo ugodno.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
13.6.2008 18:26:19   
vaney
Naš dečko pa ima nov hobi in pred njim ni varno nič, kar je iz papirjauser posted image

user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
13.6.2008 18:57:35   
ursalara
Mi imamo pa prvega zobka user posted image user posted image user posted image user posted image spodaj je že pokukal ven se ga čisto malo vidi ampak imamo pa ga!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
13.6.2008 18:58:58   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Naš dečko pa ima nov hobi in pred njim ni varno nič, kar je iz papirjauser posted image

user posted image

tudi pri nas je ves časopis ogrožen še najbolj pa reklame ko je vse tako žive barve!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
13.6.2008 19:17:56   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Mi imamo pa prvega zobka user posted image user posted image user posted image user posted image spodaj je že pokukal ven se ga čisto malo vidi ampak imamo pa ga!

user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.6.2008 19:27:57   
martinca
dober dan!

ursalara, krasna vabila.

triš, zakaj pa je od Maxi cosi najboljši?

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

No, mogoče bo tole butasto vprašanje, ampak me zanima. Ko se pogovarjamo, koliko pojedo naši malčki v ml, a ve upoštevate skupen napitek ali samo, koliko date vode. Recimo, ker če dam jaz 180 ml vode + 6 meric milumila, je to potem skoraj 220 ml.

meni se pa naredi 200ml ven mleka potem.

katee
, čestitke novopečeni tetici.

ursulina, Lenartu čestitke za prvi janarski zobek.

ursalara,
Lara čestitke za prvi zobek.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.6.2008 19:30:46   
SuzanaKK
martinca ja bo držalo, nekaj je bilo še pene na začetku, je bolj 200 kot 220 ml. Če mu "uturim" še kako merico rižolina potem pa pride nekako 220.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.6.2008 19:31:36   
SuzanaKK
Lara čestitke za prvi zobek!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?