|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako preživeti vsak mesec znova...? - pomoč!
11.6.2008 23:27:21   
Anonimen
Prosim vas za nasvet! Kako vam uspeva premakovat vsak mesec iste ovire? Midva poskušava že tri leta in nič, Kr nekaj preiskav je za nama, počasi se približujeva umetni. Pravega razloga ni. Vsak mesec se vrtim v istem krogu in vedno znova si rečem, da je vse ok in da tokrat pa ne bom jokala kot katra. In glej ga zlomka, spet sem tam.... objokana, obupana, žalostna.
Ta mesec me je ovulacija presenetila in to prav na dan, ko je moj dragi odzunaj s prijatelji. To sploh ne bi bil tak problem, če se naslednje dva dni ne bova videla. Nekako sem čutila, da je ovulacija in mu kr nekaj časa pred odhodom dala vedet, da bi bilo fajn slončkat. Na žalost zgleda, da je hote ali nehote moje signale preslišal.
Sem se še nekaj časa počutila ok, dokler nisem šla pod tuš. Tam je je zvilo... so me kr solze oblile in ni bilo konca. Ko sem prišla k sebi sem ga poklicala (budalo!!!).
Saj mu nisem nič očitala, sam povedala, da mi je hudo in vse ostalo. Nisva se skregala... samo jst sem pričakovala, da bo rekel, da še en pir spije in pride domov slončkat. Od njega pa nič.
Zdaj pa mi ve povejte... ali je to normalno??? A res jst pričakujem preveč? Kr v takih trenutkih začnem zares dvomit v to, ali nama je sploh usojeno imet otroke. Mogoče pa so to signali, da to ni za naju in bi bilo bolj pametno opustiti celotno zadevo. Ne vem... najraje bi šla stran od tu in odklopila čisto vse.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.6.2008 7:21:33 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punce pomoč!
12.6.2008 0:52:41   
pikovit
Draga Anonimna bom kratka.Kar si napisala smo vse čez dale in JA to vse je normalno kar doživljaš.Če se približuješ umetni ni nič slabega kvečjemu samo dobro.Veliko punc potem hitro zanosi.Včasih je pač potrebno malo medicine.

Predlagam pa ti,da seksaš zaradi užitka in ne zato,da boš otroke delala,ker tako vama ne bo ratalo.Preveč boš obremenjena in tvojega silila v ........Tuki pa lahko pride do navzkrižja.Tako da predlagam,da delaš otroke z ljubeznijo med vama,ne pa zato,da boš imela otroka.

Tako na hitro,drugič pa kaj več.

Pa še enkrat ti povem nič i narobe,ker tako čutiš in razmišljaš.Vsi smo krvavi pod kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2008 6:10:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Draga Anonimna bom kratka.Kar si napisala smo vse čez dale in JA to vse je normalno kar doživljaš.Če se približuješ umetni ni nič slabega kvečjemu samo dobro.Veliko punc potem hitro zanosi.Včasih je pač potrebno malo medicine.

Predlagam pa ti,da seksaš zaradi užitka in ne zato,da boš otroke delala,ker tako vama ne bo ratalo.Preveč boš obremenjena in tvojega silila v ........Tuki pa lahko pride do navzkrižja.Tako da predlagam,da delaš otroke z ljubeznijo med vama,ne pa zato,da boš imela otroka.

Tako na hitro,drugič pa kaj več.

Pa še enkrat ti povem nič i narobe,ker tako čutiš in razmišljaš.Vsi smo krvavi pod kožo.

Ti je pikovit tako dobro napisala, da se kar podpišem pod njasvet.
Tudi mene sedaj po 3 letih neuspeha čaka umetna, pa imam v sebi polno mešanih občutkov (veselje, upanje, strah,...). Ampak ni vrag, da ne bi midve to prebrodili. Drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2008 8:35:57   
kajsica

Anonimna, ne sekiraj se, midva se trudiv 8 let, pa še nisva prišla do željenega rezultata. Nisva pa obupala.

Lej kot ti je napisala pikovit, začni seksat iz užitka, ne zaradi razplojevanja. Vse smo dale te faze čez. Moj partner se mi je vmes enkrat uprl in mi je jasno povedal, da ne bo seksal z menoj, če ga bom uporabljala samo zato, da bi zanosila. Samo pomisli kako se mora tudi tvoj srček počutiti, men je daj moj primerjavo da se počuti kot plemenski bik, ki ga uporabljajo samo za razplod.

Umiri se, nehaj toliko misliti na to, začni uživati tako kot si prej, preden sta začela načrtovati, pa bo mogoče uspelo. Umetna pa praviš da je malo pred teboj in takrat imaš pač malo večje možnosti, čeprav tudi to ni 100%.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2008 10:11:46   
neni
Draga Anonimna
Tudi jaz in zagotovo vse ostale smo dale tole čez. Ko si sloh ne želiš seksa, pa veš da moraš, pa svojega siliš, čeprav veš da nebi smela. In na koncu spet nič.
Naj ti povem, da umetna ni noben bav bav, meni je uspelo šele v 6. poskusu in sedaj sem že vse neuspehe pozabila.
Tudi jaz sem mislila, da mi ni namenjeno, pa mi očitno je in jeseni gremo znova v boj.
Ne morem ti pa rečt odmisli, seksaj zaradi užitka, ker vem da je to nemogoče. Bodi samo toliko obzirna do svojega, da ne bo kaj narobe med vama. Veš, tudi zanje je umetna huda reč. Je treba končat na ukaz in mora bit pripravljen sodelovat. Ne uniči mu dobre volje. Pa vso srečo!!!

lp Neni

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2008 10:13:23   
Anonimen
Punce hvala!
Vem, da se moram skulirat, sam kaj ko tega ne znam. Nisem zmožna narediti preklop in to me ubija.
In kot zgleda se vsi `plemenski biki´začnejo uprat! Tudi moj se je... mislim, da je rezultat tega upora tudi njegovo včerajšnje ravnanje user posted image
Bojim se, da nastaja razdor med nama. Nikoli nisem zares razumela, kako lahko pari gredo narazen zaradi tega... zdaj mi je jasno!

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2008 10:22:15   
pikovit
Anonimna ne razmišljaj tako,lepo te prosim.Dajta si čas,te zadeve niso tako simpl.Sploh pri moških.Pač bo treba delat z njim v rokavičkahuser posted image Ja takole pa odreagirajo,če preveč pritiskaš na njih.Vsedita se in se odkrito pogovorita.Midva sva v tem sranju že 7 let,pa se še danes pogovarjava kaj in kako.Pa jokava in se smejeva.Na koncu prideš do tega,da otroci niso vse.Vendar ne obupaš in greš dalje.Konec leta bom šla 7 v ivf postopek.No temu se pa reče vztrajnostuser posted image Ni vse tako hudo kot se vidi in slišiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2008 10:23:57   
pikovit
Evo pa še nekaj si poglej.Sicer,ko prvič gledaš jokaš,ampak večkrat jo poslušaš,bolj ti je jasno kaj ti hoče povedat.Res je carica ženska.

http://www.youtube.com/watch?v=shzJY3msrnA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2008 10:26:35   
aqua77
kako lepo pikovitek.... resnica...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2008 10:27:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

kako lepo pikovitek.... resnica...

Ja a neuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2008 10:28:16   
pikovit
Ledenkica še ti dodaj kaj.Več nas je boljš je.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2008 11:30:44   
ledenka
partnerstva, ki preživijo neplodnost, so še posebej močna user posted image  krize so povsod, ampak to je izjemen stres, ki si ga tisti, ki ne gre skozi to, ne more predstavljati. moški se počuti manj moškega, ker ne more zaplodit otroka, ženska pa manj žensko, ker ne more zanosit. in da greš čez to, da si te občutke izbiješ iz glave in sistema, ter da zaživiš polno partnersko življenje, potrebuješ hudičevo zrel in trden odnos.

to sicer ni nasvet... je samo moja vizija. ampak morda ti lahko da kakšno iztočnico za razmišljanje.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2008 12:07:58   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

partnerstva, ki preživijo neplodnost, so še posebej močna user posted image  krize so povsod, ampak to je izjemen stres, ki si ga tisti, ki ne gre skozi to, ne more predstavljati. moški se počuti manj moškega, ker ne more zaplodit otroka, ženska pa manj žensko, ker ne more zanosit. in da greš čez to, da si te občutke izbiješ iz glave in sistema, ter da zaživiš polno partnersko življenje, potrebuješ hudičevo zrel in trden odnos.

to sicer ni nasvet... je samo moja vizija. ampak morda ti lahko da kakšno iztočnico za razmišljanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Ajsi

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2008 12:08:46   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo Ajsi

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2008 12:10:39   
giotti
Punce, najprej lep pozdravček in res ste vse skupaj ful carice. Pesem je pa res za zjokat, pa še v službi sem user posted image  Se moram ful skrivat za rožami zdajle user posted image

Sama kot kaže nisem neplodna, niti moj partner ne, ker nama je enkrat uspelo, praktično v tretjem poskusu in samo z enim spolnim odnosom tisti mesec, pa vendar... imam svojo zgodbo. Takrat je sledil splav, zdaj je čas, da se ponovno poskusi, pa vendar ne vem, če bo spet takšna energija med nama, kot je bila takrat... naj ekspresno povem svojo zgodbo.

Tudi če si popolnoma zdrav, ploden in je vse okej, ne pomeni, da boš dobil otročka, ker otroček ti je namenjen ali pa ti ni, kot vse ostale stvari v življenju. Ker je otroček čudež narave, božji dar, darilo narave, ki pa se ga ne da izsiliti, tako kot vse ostale stvari v življenju.

Naj povem, da sem s partnerjem 9 let in tako kot pravite ene, da se trudite že 9 let, se tudi jaz na nek način trudim že toliko časa. Skoraj od začetka zveze, se je pojavila želja po otročku, ampak ravno z njim, ki pa te želje ni imell. Pač nisi želel otrok in ni bilo prav nobenega načina, da bi imela nezavarovan odnos. Še na kraj pameti pa mi ni prišlo, da bi zamenjala partnerja zato, da bi imela otroke, ker je bila ta želja prisotna ravno zaradi njega, ker si želim otroka samo z njim, ki ga imam neskončno rada, ki vem, da bo idealen očka in da samo z njiim si želim in z nobenim drugim... pa vendar sama želja ni dovolj!!!! Da ne govorim o puncah, ki pa še partnera nimajo, pa si želijo otročke! Jih poznam kar nekaj, krepko čez trideset, ki pa imajo z vsakim dnem manj upanja, da bodo enkrat mamice. Tako da že s tem, ko sta dva in ko imata oba željo, je ogromno pogojev izpolnjenih. Potem pa se je treba preprosto prepustiti usodi in jo sprejeti. Navsezadnje je ogormno otrok nepreskrbljenih z nesigurno in nevarno prihodnostjo, tako da starš lahko postane vsak par, če si to res tako zelo iskreno želi! Da ne govorim o rejništvu, ki pa je še bolj plemenito dejanje.

Sama sem si zelo močno želela otročka, kot sem povedala, ampak dokler te želje ni začutil tudi moj partner, se ni dalo narediti prav nič, nobenih pregledov, operacij, klomifenov, umetnih oploditev, posvojitev... nič, nič, nič. Po 7 ih letih je bila taka kriza, da sem naredila tudi tisto najhuje, šla stran, vendar sem se vrnila in hvala bogu me je sprejel nazaj!

In dokler si sam ni zaželel malega bitjeca, sem lahko samo sprejemala pač to, kar mi je v življenju namenjeno. Silit v nekoga, pa sem se že zdavnaj naučila, da pa je najslabša stvar, ki jo lahko narediš. To vodi samo v prepir, nesrečo, pritisk, nesvobodo... v najslabšem primeru, razdor. Pa četudi ne pride do razdora, se zasidra v podzavest in res ni fino kakorkoli partnerju omejevat svobodo.

Skratka, pusti času čas, to je moj edini nasvet. Bolj ko boš želela, hotela, silila, izsiljevala, pridigala, bila nezadovoljna, slabše bo... ni dobro ne zate, ne za partnerja, ne za vajin odnos. Namesto tega vzami duhovne knjige v roke, jih je na milijone na tržišču in se ukvarjaj sama s seboj, s svojim duhovnim razvojem, veliko se giblji in zdravo jej. Vpiši se nekam, kjer boš delala na sebi. Sprejmi tudi možnost, da mogoče pa ne boš iemla otrok in da ne boš edina na svetu... sprejmi usodo, kakršna je. Seveda pa naredi vse, kar je v tvoji moči zato, da pa postaneš to, kar si tako zelo želiš, to je biti mamica, vendar ne za vsako ceno in z absolutno predanostjo usodi ter ljubeznijo!

Polno sreče user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2008 15:26:06   
Anonimen
Punce hvala!
Ob pesmi sem se kr zjokala, ob branju pa samo kimala...
Veliko delam na sebi, a so dnevi, ko me situacija ali moment povleče nazaj v črno lukno user posted image
Živim iz dneva v dan, z ure v uro... zaenkrat zmorem samo to!

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2008 21:49:29   
Anonimen
Super so ti punce napisale. Se strinjam, da je ogromno tudi psiha. Jaz sem si tako zelo želela otroka, da se mi je že bledlo, tudi spolnost je bila bolj reprodukcija, ne pa užitek, vse skup je bil en drek. Bila sem nezadovoljna, jokava, tečna. Pa mi je rekel moj, naj se malo umirim, zadiham, da bo že vse ob svojem času. In ko sem se "sprijaznila", da pač bo, kadar bo, no potem je ratalo, in to kar kmalu. Ostani pozitivna!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2008 6:53:18   
Hope2
Moja izkušnja pa je drugačna od teh, ko pišete, da ko ste se sprostile pa je ratalouser posted image . No vsaka vam čast, ko vam je pomagalo user posted image  in ko ste lahko to naredile, vendar mislim, da po nekaj letih truda, ne more ratat na tak način. To, da pa popolnoma izklopiš, pa je tudi skoraj misija nemogoče, edino kar je, čedalje bolj se začneš soočati z mislijo, da pa otrok mogoče ne bo.
Skozi vsa leta kalvarije končno ugotoviš, da ne moreš živet samo z mislijo do otroka, da so tu še druge pomembne vrednote, kot npr. vajin odnos, ljubezen, erotika, služba, prijatelji, zdravje, sprostitev....... Pa še kljub vsemu temu spoznanju, te vsak mesec en vragec notri gloda in spominja na user posted image . Ne, ne gre totalno odklopit pa pika, pa če kdo trdi da mu je to uspelo, mu tudi ne verjamem. Lahko zmanjšaš na minimum in daš prednost vsemu drugemu, vendar tisti vragec bo še vedno sedel na levi rami in te trkal vsake tolko časa.

Moja izkušnja: Prve mesece se sploh nisva obremenjevala, medtem ko zdaj vidim na forumu, kako si ene že po 3 mesecih pulijo lase in srečujejo z depresijo, ne vidijo izhoda, kregajo s partnerji, razmišljajo o ločitvi. Si ne zanm predstavljat kam jih bo pot vodila, če ne zanosijo še v istem mesecu. Uboge ženskeuser posted image .
Po 1 letu, se odpraviva do ambulanta za neplodnost, jupiuser posted image , veselje, končno bomo dobili otročka. Pa se je šele začela naša kalvarija, najprej vse preiskave, ko moraš čakat po mesece, da prideš na vrsto, potem čakanje mesece da prideš h G na obrazložitev o preiskavah, potem njegove besede, eh maldi ste še, ne bomo nič intenzivnega počeli, vi kar pridno seksajte, pa pridite čez pol leta nazajuser posted image . Kako ti seks ne bi bil po urniku, ko pa ti še G reče, pridno seksaj, pazi na ovulacijo, meri BT...... Vse to se ti samo vsidra v glavo, da ja ne pozabiš kdaj je ovulacija in da skočiš med rjuhe. Poleg tega te je strah, da če v teh 6 mesecih ne bo nič, bo spet rekel, eh ste še mladi, še je časuser posted image . To se je pri nama vleklo 3 letauser posted image .
Potem pa končno umetna in spet en sončni žarek za naše upanjeuser posted image . Iskre so se kresale tiste mesece, seks je ratal spontani, saj se je v glavi pojavil preskok: pa kaj če zamudimo, saj nam bo pa umetna pomagalauser posted image . Kljub totalnemu odklopu, sproščenemu seksu in doustu, ni ratalo po naravni. Sanja svinja kukuruz. In seveda bilo bi še preveč lepo, če bi uspelo z umetno oploditvijo. Sanje so se razblinile takoj po punkciji, ko ni bilo nobenega zarodka za vstavituser posted image . Potem spet G besede: kar pridni bodite doma, ker ste še polni hormonov, mogoče uspe naravno. In spet seks urnik. Po 3 takih dogodkih, dobiva besede, pejta v Prago, ker ne bo šlo ne naravno, ne umetno z vajinimi celicamiuser posted image .
K vragu pa Praga, poglobila v internet, študirala ko zmešana. Namesto jokanja in širjenja depresije na RR in postavljanja prežvečenih tem in vprašanj, sem kot nora brskala in študirala google, striček google je bil moj nov ljubimec, ki mi je sčasoma dajal novo-večje zadovosljstvo in upanje, kot sam seks na urnik, včasih še boljše kot orgazemuser posted image , saj sem dobila novo upanje z vsako novo informacijo, vmes pa sva gradila najin odnos, sebe, spremenila stil življenja, prehrano... V tem času sva se še preselila, spremenila center in jovo na novo na trnovo pot in ni vrag, da ne bi uspelouser posted image . Tudi tu sva gazila po trnovi poti, še večji, saj se je moje zdravje začelo krhati (bila skoraj več bolana in v bolnici, kot vesela doma), zato se je vse skupaj samo še vleklo, mož pa je obupaval nad user posted image , saj me ni mogel več gledat kako trpi moje zdravje in kako jaz trpim. Vedno znova so nama odkrili nove vzroke neplodnosti, ki so nam še samo jemali upanje. Bližali smo se 6 letu kalvarije in lej ga uspelo je v 6 postopkuuser posted image  . Moram pa priznat, da sem pred njim doživela hudo dvodnevno krizo zaradi neuspehov in zaradi dokončne misli na odnehanje zaradi mojega slabega zdravja, tak da se je bilo pač treba izjokat in dat bolečino iz sebe.

Zato še zdaj izkoristim priliko in se zahvalim vsem na RR, ki so držale pesti zame in ki še zmeraj držijo (na čvekanju v tri dni in na IVF/ICSI temi). Še posebej kapici, pikovit, pot, niovi, kind lady, ki so mi stale ob strani preko ZS v natežjih trenutkih oz v času depresijeuser posted image user posted image user posted image .

Hočem rečt, včasih je dobro met močno voljo in rint z glavo skozi zid, da prideš do željenega cilja, vendar vse do neke mere in s trezno glavo. Naj vam noben ne vzame upanja, da do otrok ne boste mogle prit. Vsaka bo enkrat držala štručko v rokah. Naj vam želja do otrok ne skrha odnosa, saj potem otrok v takem odnosu trpi. Gradite na vajinem odnosu, da bo otrok prišel v ljubezen. Gradite na sebi, ne pozabite nase, na svoje zdravje, svojo dušo. Še vedno ste  vi in vaš partner na prvem mestu in šele nato želja po otroku!!! Ko bo pa enkrat otrok prišel, pa se ta vrstni red spremeni, ampak šele takrat, ne prej!!!! Predvsem pa ne čakajte na čudež medicine, naredite nakaj tudi sami in pomagajte medicini, s skupnimi močmi ste močnejši. Ne se umikat od partnerja in ga odrivat, saj vam je lahko samo v pomoč. Pogovarjajta se!!! Moški navzven ne kažejo tako čustev, kot mi, če glih jih v notranjosti razjeda lahko še bolj kot nas. (meni je moj mož šele zdaj v nosečnosti priznal kako strah ga je bilo, kako hudo mu je bilo, kako je trpel, kako je naskrivaj jokal.... vendar mi tega ni hotel pokazat, ker bi mi zbil upanje in ker se je bal, da bi mi bilo še huje, vedno je bil hladen ko špricer oz kot hladno pivo v ledenem kozarcuuser posted image ).

Srečno vsem, ki čakate na user posted image , saj jo najbolj potrebujeteuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.6.2008 7:00:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2008 8:46:13   
kajsica
Hope!

Kako pa si to lepo napisala! Sem karuser posted image  začela. En del štorije poznam in sem bila tam, ampak vse tvoje kalvarije pa....Vsaka ti čast, za to moraš biti pa res močna ženska in tudi tvoj partner mora biti zelo močan karakter.

Res je da vsaka stvar, ki se ti dogaja, lahko partnerstvo razbije, če pa ga znaš pravilno negovati in če partnerja razumeš, jo lahko samo še poglobiš.

V glavnem Hope, vso srečo!!! In takšne kot si ti so nam s svojimi izkušnjami, vztrajnostjo, samo za inspiracijo.

Hvala ti, da si to delila z nami!!!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2008 11:08:40   
Anonimen
Hope

Hvala tudi tebi. Ne znam vam povedat, kako zelo mi pomagate! Z vašo pomočjo grem laže skozi črne dneve, megla se razblini in vse mi je bolj jasno user posted image  Pa veliko veliko lažje zakorakam težavam naproti :)
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2008 11:25:24   
sonček85
ob pesmi in ob tem kar je napisala hope sem se zjokala.sama se že z dragim trudiva slabi dve leti in do sedaj ni še nič.vsak mesec sem bila močna ta mesec me je pa potlklo do konca in sama več ne vem kaj je narobe ,da z dragim kljub vsem poskusom ni še rezultata.nikoli ne obupajte in pojdite  dvignjeno glavo naprej.čaka nas polno lepih stvari in še velikoljubezni.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.6.2008 11:42:07   
jazzz27
pikovit....moja tipkovnica se utaplja!!user posted image user posted image user posted image  Ženska ima čist v vseh pogledih prav!!

Moderatorje pa prosim, če tole povezavo od pesmice spravijo na vrh...ker je veliko renice v njej. Da bi jo videle še druge borke....hvala

hope, ledenka....zelo lepo napisano!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.6.2008 14:10:33   
pokica_
Meni kar solze polzijo po licuuser posted image ,...Hope full lepo si to napisala in mnogim vlila močno voljo in vztrajnost!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.6.2008 17:34:52   
Lu33
Hope 2,

hvala, za tvojo zgodbo! Ko jo človek, ki vsak mesec bije boj z neplodnostjo prebere, ve, da upanje vedno ostaja.

Kjer je volja tam  je moč! 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.6.2008 19:21:05   
trinity22
hope vsaka čast, nimam besed karuser posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!