pot
|
Kako sem pa zdaj srečna, da sem tole prej skopirala. Seveda, me je dol vrglo v te pol ure! Madonca ste se razpisale v dveh dneh!!! Še 20 strani imam, da pridem čez vse te romane, pa čeprav samo površno. Klaudia a potem je bila 6. bolezen, ne alergija na travo ali kaj drugega?! Nove (raz)mere: Oskar je te dni dobil še tretji zob, tako, da ima sedaj lep trio. Doma smo pa izmerili, da pri svojih 7ih mesecih tehta 8700 g in je velik oz. dolg 72 cm. Margareta ali majoli, mi lahko vseeno dasta cifro od Isteničeve (lahko na ZS), mogoče pa si premisli in vseeno sprejema ali pa čez kakšne pol leta, ko morem nazaj k svoji G z vsemi izvidi, pa da se potem prepišem? Hvala. Še kakšna, ki hodi v okolici Domžal h G s koncesijo? Kam pa hodite Ljubljančanke? Lahko tudi na ZS. Jenny Anny, piši mi prosim na privat s kom si bila nezadovoljna, da vem h komu ne it. Nevem, če se še dobro spomnim. Dvojne čestitke za obletnico in za prevzgojo! valči, hvala za idejo, sem tudi sama že na to pomislila. Samo, kam naj dam v varstvo pa dva otroka, če bom kot brezposelna še vedno imela manj točk pred ostalimi starši? Poleg tega se morem najprej zredit nazaj, uštimat svoje zdravje, da bo lahko še kak otrok v planu. Trenutno niti nevem ali bi zmogla dva na 1x, že Oskarja in kaj zraven komaj uredim, ker si res rada vzamem čas zanj. Če pa računam še na dodatne minuse v kg zaradi slabosti, pa utrujenost... Trenutno raje ne. Čez kakšno leto ali dve, razen, če... pride kaj vmes. Vsem hvala za lepe želje za operacijo. Avgusta jih morem poklicat, da se zmenimo za dokončen datum v septembru. Notri bom 2-5 dni. Pet dni je menda običajno (tako je rekla sestra pri naročanju), ampak zaradi Oskarja bom mogoče že po dveh dneh lahko šla nazaj k njemu (tako pa je rekel G). Samo dojit se morema nehat do takrat, drugače bi že prej prišla na vrsto. Mi je že kar zdaj hudo zaradi tega. 14 dni pa se običajno okreva. ninka80, veliko sreče s kamni. Naj te dobro porihtajo. Saj bosta z očijem gotovo prišla kaj na obisk k mamici, a ne? Oskarjev jedilnik še vedno ni nobena inspiracija za vaše malčke. Mleko in riž sta še vedno osamljena na jedilnem listu. ditta, čestitke! lane31, hitro se pozdravite. janja, a imaš ekcem po rokah od pralnega detergenta? Moja mami ga je imela od raznih detergentov, jih je kar precej menjala, preden je pravega našla, da ji zdaj končno odgovarja. VANILI, tvoj mali tudi že koraka naokrog? Čestitke Teo! drobižek, čistimo zobke z naprstno zobno šteko, zdaj sem mu pa kupila še pravo, da si bo z eno stranjo lahko masiral dleni, namesto z žlico, pa da me ne bo prst bolel, ko mi stisne prst med dlesni. Ah, kakšne dobrote, pa še jagode si delite. Jaz jih pa zaradi Oskarja ne smem. Mi bodo očitno zgnile na vrtu, pa še takšno vreme, da je vse blatno, da jih še pobrat ne morem. Morem pa še malo Oskarja pohvalit, ker se je včeraj prvič, ko se je iz sedečega položaja prevalil s strani na trebuh in je pri tem ena roka ostala pod njim, brez joka, roko čisto sam spravil naprej in zgrabil igračo. Ker ima sedaj še en zob zgoraj, je začel škrtat in stiskat zobe skupaj. Ima katera kak nasvet kako to preprečit, ker dude noče vedno vzet, ga očitno še tako matra isti ali pa 4. zob, ki bo kmalu tudi ven pokukal? Uf, sem že popisala, bom kar oddala, pa spat bo treba, pa toliko strani je še pred mano!
|