|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
12.6.2008 21:45:35   
*kinnie*
Pandica, a misliš te slike ki sem jih jaz kopirala?
Tudi meni vseh slik ne pomodri....sem jih kar nekaj probala in potem končno eno našla.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
12.6.2008 21:46:36   
mehurčica
Pa ne vem, al zato, ker se mu je popravil razgled al zato, ker ga kila čupce več ne vleče dol
 user posted image

Kaka facaaa!user posted image Kake velike očke, pa široook nasmešek.user posted image user posted image Ja, zdaj je pa pravi fantek. Pa kaj si ti nor, ne morem sploh verjet, kako čupo je imel. user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
12.6.2008 21:46:40   
ninka80
2ursae, kaka huda griturca. Bor bi lahko do 1. roj, dne imel lase že do srede hrbta. Luškan opbičuser posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
12.6.2008 21:47:15   
ninka80
huda frizurca................prehitro pišem in ne preberem za sabo.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
12.6.2008 21:47:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica, a misliš te slike ki sem jih jaz kopirala?
Tudi meni vseh slik ne pomodri....sem jih kar nekaj probala in potem končno eno našla.

Eh, Kinnie jaz sem tak smotana user posted image ker so mi že 100x povedale punce pa mi ne gre   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
12.6.2008 21:48:25   
*kinnie*
2ursae, se kar pod tole podpišem, kar je napisala Mehurčica.
Res mu paše nova frizuricauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Kaka facaaa!user posted image Kake velike očke, pa široook nasmešek.user posted image user posted image Ja, zdaj je pa pravi fantek. Pa kaj si ti nor, ne morem sploh verjet, kako čupo je imel. user posted image

Čupa, ja ....naš pa kot da nima lasuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4231
12.6.2008 21:51:41   
*kinnie*
Pandica, saj sem jaz tud vedela, kako gre....pa ni šlo.
Pejd na sliko, jo pomodriš, daš kopiraj....
greš sem ko pišeš sporočilo  in daj prilepi

Ja, pa meni ni hotelo pomodrit vseh slik. Ajde probam še eno

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 12.6.2008 21:57:07 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
12.6.2008 21:52:31   
mehurčica
Pandica, bom mela enkrat s sabo tega laptopa s sabo, pa ti lahko pokažem. Al pa če me povabiš na kavico kdaj, pa ti pokažem. Mi res ni jasno, da ti ne gre.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
12.6.2008 21:52:41   
Pandica
Grem hitro Alanota ven spustit na wc, pol pa še jaz nekaj pojest, ker sem lačna.

Pa ne naklofajte preveč medtem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
12.6.2008 21:53:36   
2ursae
hvala, hvala user posted image . K frizerju sem peljala oba, oba sta bila takoooo pridna user posted image . Bora sem imela v naročju, je sicer opletal z glavo, sam ga je frizerka res spretno ošišala. Je na Lavrici prav en frizeraj, ki je specializiran za otročke.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
12.6.2008 21:54:14   
Pandica

Pandica, bom mela enkrat s sabo tega laptopa s sabo, pa ti lahko pokažem. Al pa če me povabiš na kavico kdaj, pa ti pokažem. Mi res ni jasno, da ti ne gre.user posted image

Zmenjeno, ni problema, si vedno dobrodošla   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4236
12.6.2008 21:54:28   
*kinnie*
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
12.6.2008 21:55:31   
Klaudia
2ursae - ka si ti nor user posted image   naša ne bo imela tok las tut za 2 rojstni dan user posted image . Drugač so ga pa lepo ostrigli. Samo me pa res zanima, če je bil priden pri frizerju...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
12.6.2008 21:55:44   
Pandica
Pa Kinnie ti pa ja  razturavaš  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
12.6.2008 21:56:08   
mehurčica
Kinnie, kak ti ne gre pomodrit vseh slik? Klikneš ob strani z levim gumbkom na miški in potem držiš, dokler ne prevleče sličice. Včasih kake smajlije skupaj prevleče - je malo težje kakega malega samo ulovituser posted image , ampak gre seveda tudi to.

Jooooooj, kak sem lačnaaaaa! Pa tukaj vedno kliknem na PgUp, namesto enter.

Neposredna povezava do sporočila: 4240
12.6.2008 21:56:17   
VANILI
klaudija! joj kako lepa fotkicaod Lie!
s ponosom sporočam vsem, ki ne hodite na ljubljanska srečanja, da imamo kar nekaj žlahtnih rožic in se naši sončki kar topijo, ko so med njimi!user posted image

kaj sem jaz naredila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

zbrisala sem pol fotk iz fotoaparata, ne da bi jih prenesla v mapco v računalnikuuser posted image

user posted image

in to nekaj tako lepih joooooooooooooooooooooooooooooooj

ma jaz sem res za user posted image !!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
12.6.2008 21:59:47   
*kinnie*

Kinnie, kak ti ne gre pomodrit vseh slik? Klikneš ob strani z levim gumbkom na miški in potem držiš, dokler ne prevleče sličice. Včasih kake smajlije skupaj prevleče - je malo težje kakega malega samo ulovituser posted image , ampak gre seveda tudi to.

Preveč hitim, mi računalnik ne slediuser posted image user posted image ....imaš prav vse se dajouser posted image ...no Pandica, vidiš kake nasvete delimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4242
12.6.2008 21:59:51   
mišk
Punce, če vas zanima, mam jst neki novih slikic pod 7.mesec v albumu.user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
12.6.2008 22:01:24   
Klaudia
Saj res... včeraj sem si kupila menstrualno skodelico Lunette... Ma to je zakon!!! Nobenih tamponov več. Sem res mislila kolk bo to težko uporabljat, pa mi je še lažje kot tampone user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
12.6.2008 22:01:59   
Pandica
Bo katera?

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.najblog.com/media/576/20070516-%C4%8De%C5%A1nje.jpg&imgrefurl=http://www.najblog.com/mo2dra/archive/562/2007-5-16&h=378&w=500&sz=56&hl=sl&start=2&sig2=A6z8IdDXGf8Dz8EOEo4d7A&tbnid=f5LwA2dha-uCGM:&tbnh=98&tbnw=130&ei=cH9RSPXaDYqOwQHbwPyiDA&prev=/images%3Fq%3D%25C4%258De%25C5%25A1nje%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26sa%3DG][/link]

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
12.6.2008 22:02:53   
Pandica
Zakaj pa mi zdaj ni pokazalo slikice user posted image   v predogledu pa jo je?  Mehurčica....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
12.6.2008 22:03:08   
Klaudia
mišk - kok je Dona cort. Pa že kar starejšega fanta si je našla user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
12.6.2008 22:03:21   
ninka80
Mišk, kake lepe učke ima Dona. Upam, da je ne boš strigla. Pri njej sam špangice in gumice uporabljaj. Prava mala lepotička je.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
12.6.2008 22:03:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Saj res... včeraj sem si kupila menstrualno skodelico Lunette... Ma to je zakon!!! Nobenih tamponov več. Sem res mislila kolk bo to težko uporabljat, pa mi je še lažje kot tampone user posted image

Kak pa te to zgleda Klaudia? Kje si kupla, koliko stane? Povej malo več...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.6.2008 22:04:22   
2ursae
mišk, kakšno cukrčico imaš user posted image user posted image . O, da bi jaz tud Boru lahko naredila tako lepo frizurco user posted image , sam imam občutek, da bi mi zameril user posted image . Ful je luškana user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?