mehurčica
|
Halo punce! Nama je pa včeraj strela malce skurila računalnik. Je šel zdaj preverit, če so diski ostali celi in hvalabogu, so. Bi ostala brez slik, sploh od Davida. Ma morem se spravit dat delat, ker to bo ziher enkrat šlo po gobe, glede na to, kakšne dogodivščine imava midva s tem računalnikom. Vanili, Eni se tudi kdaj vstane ob steno ali pa ob mojih nogah in pol jo gledam, kak se bo dol spustila. Ponavadi kar lepo pokrči eno nogo in pol se spusti na rokice. Ma jaz ne morem verjet, kako hitro gre vse skupaj. Še malo nazaj je cela majava stala ob kavču, zdaj pa se z eno roko lepo spusti in gleda okoli. David se je prvič sam postavil na nogice pri 8m+6d. Morem se pohvalit, da sem včeraj gonla ko budalo na orbitreku kar celo uro in potem še naredila vaje za trebušne in hrbtne mišice, danes pa tudi odlaufala dolgo rundo s pospeški v riti, ker je tak fajn vreme za rekreacijo. In sem prej pojedla 2 beli hrenovki, zdaj sem pa spet taaaaaaaak lačnaaaa! Najboljše bi se bilo spravit spat in počakat na slasten zajtrk. Smo kljub grdemu vremenu in par kapljicam bili danes v parku(David je bil spet doma) in so prišle neke šolarke mimo, ko sta se maladva gugala. Pa pravijo:joj, kak je luštn, lej kak je luštn,... In ne vem al so mislile Eni ali Davida. Valči, kak maš ti lepe otroke! Ja, pri teh albumih na RR gre včasih čudno urejat albume. Jaz včasih ne morem dodat slik v kaki album, ker so kao prevelike, včasih pa mi menda gre, če dodam na nek drug način....pa se zdaj ne spomnim kako.