|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
12.6.2008 18:35:20   
noa1
Kasija: sicer ti ne znam kaj dosti pomagat, amapk tole sem pa danes zasledila na forumu. Sem šla malo brskat po ringaraji.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2646389

Ajša spet šmrka (upam, da ni kroiovo najino pohajkovanje včeraj) malo bolj kot včeraj, ampak sedaj ta pumpica dela občutno bolje kot ona na baterijeuser posted image user posted image user posted image  Sedaj vsaj kaj ven potegnem.user posted image
Dan sva preživeli doma in mala je bila seveda sitka celi dan. Uspela sem si lase oprati in se stuširat in eno žehto oprat in dat sušit, to pa je tudi vse. Pa seveda kuhat zanjo in zame (da slučajnio ne bi kaj shujšala). Drugače pa mi je tako veselje kuhat za malo, ker tako lepo vse je. Porcije niso ne vem kako velike, ampak nič ne packa okoli, le roke včasih namoči v sklečko in se čudi. Pa žlico bi ona tude že sama držala.user posted image  Joj, saj bi lahko par strani napisala o svoji princeski, zato
raje kar neham.user posted image  Bo treba počasi it kašico naredit za večerjo...mmmmmmmm

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
12.6.2008 18:48:17   
Pandica
Mi2 pa sma bili še zdaj eno rundo z vozičkom veni user posted image   Je bilo tak fajn. Sma šle kljub temu, da je mala prehlajena, ker, če bi bli cel dan doma se mi zmeša taka tečka je pol.

A vi2 pa sta bili cel dan doma Noa1? Dobri sta, da vzdržita. No, sicer pa tako veš kakšna sem jaz, da nimam obstanka kot, da imam sršene v riti user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
12.6.2008 18:52:39   
noa1
Pandica: po moje je lažje iz bajte se ven spravit. Preden jaz njo porihtam in sebe, da greva ven začne prej deževati. Sem hotela dvax ven it vsaj za pol urce, pa ko sem skozi okno pogledala, je deževalo in sem videla same dežnikeuser posted image . Če bi bilo po moje, bi bila tudi raje kje zunaj kot med štirimi stenami.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
12.6.2008 19:27:07   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Pandica: po moje je lažje iz bajte se ven spravit.

Ja, res je. Skočim samo v prve šuhe, ki jih imam na pragu, nič se ne rabim preoblačit, mazat in rihtat tako kot sem to počela, ko sem bla v mestu  user posted image
Tu tak redko koga srečaš user posted image , no prej po kosilu, ko sma bile z mt zunaj sma srečali 2 srnici  user posted image ki sta se pasli user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
12.6.2008 19:42:13   
majoli
Kasija, jaz sem velikokrat gor, ko me v resnici ni user posted image . S fredom še nismo plavali v morju in močno dvomim, da bomo zdaj. Mi namreč odhajamo na morje ta vikend in po moje bo še ful prehladno za Maksa. Sem pa mislila s seboj na plažo jemati čolniček, ki ga bomo napolnili z morsko vodo in bo tamauček noter čofotal. Tako, da bo sigurno kdaj dobil morsko vodo v učke. Ga bomo opazovali in videli kako bo. Mene pa tudi zanima pri kateri T bi ve dale bebice v morje?

Midva sva bila tudi cel dan sama v stanovanju in se je vleklo in vleklo. No, saj imamo jutri bolj živahen dan planiran. Najprej zobar že ob pol osmih - ni mi jasno kako bo to šlo, ker je moj piki danes spal do 9, potem še plavanje, šoping in spet pakiranje, pospravljanje...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
12.6.2008 19:47:57   
skuštrana
Morje je še prehladno za tamale. Jaz Arsenu samo nogice namakam ali pa ga posedem čisto ob rob in potem ko pride kak val ga malo zalijeuser posted image Mu ni preveč všeč, je le voda premrzla. Sol ga pa ne moti, niti Lize ni...

Jaz sem tudi cel dan doma, tak tečen dan je..Sem pospravljala, pa pakirala, pa po rr izgubljala čas...Čisto tak stran vržen dan, bi rekla. Ampak tudi takšni morajo bit kdaj pa kdajuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
12.6.2008 19:49:53   
janja
Ja srečanje je spet lepo uspelo. Nas je bilo tokrat malo manj pa smo se lažje skupi pogovarjale.

vanili - teo je pa že kar nevaren osvajalec. user posted image Andraž in Živa sta se tud lepo ujela, sam na koncu sta bila že mal preveč razposajena. Pa da ne boš mislila, da je zdej doma mir. Še vedno skače in nori kot navit. Ma temu otroku se nikol ne spraznejo baterije.
Upam, da je Živa v redu, ko je tako grdo padla. user posted image Ste kupili avtomobilčke za Teota, pa najbrž še kaj za Živo? No, se priporočamo za družbo še drugič.

Kasija
- ne sekiraj se preveč zaradi uvajanja v vrtec. Itak je vsak otrok svoj in ima vsak svoj način prilagajanja. Enkrat ga pa tudi moraš malo dat od sebe, verjemi je dobro zate in zanj. Je pa hudo na začetku.
Glede plavanja v fredovem obroču - a Elian ne plava v tem obroču, ko hodite plavat? Jaz sem ga kupila za na morje - res ga nisem še preizkusila. Ampak če kaka kapljica zaide v očke, nič hudega. Čimprej ga navadi na to, ker boš sicer imela probleme. Jaz Urbana kar po glavi stuširam. Mal kilavo gleda, pa ga obrišem in je v redu.

Zdaj pa spravim spat Urbana, pa vas pol še mal prečekiram.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
12.6.2008 19:52:17   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Kasija, jaz sem velikokrat gor, ko me v resnici ni user posted image . S fredom še nismo plavali v morju in močno dvomim, da bomo zdaj. Mi namreč odhajamo na morje ta vikend in po moje bo še ful prehladno za Maksa. Sem pa mislila s seboj na plažo jemati čolniček, ki ga bomo napolnili z morsko vodo in bo tamauček noter čofotal. Tako, da bo sigurno kdaj dobil morsko vodo v učke. Ga bomo opazovali in videli kako bo. Mene pa tudi zanima pri kateri T bi ve dale bebice v morje?

Evo, ti je majoli že odgovorila. Mi smo pri Andražu tud prakticirali čolniček in se je super obneslo. Pa še lovit ga ne rabiš po plaži. Morje je pa najbrž res še prehladno, pa ga raje ne silit, da se mu ne bo uprlo.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
12.6.2008 19:58:56   
janja
Kasija, evo eno slikco Andraža na morju prvo leto!
user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
12.6.2008 20:12:28   
suzanamai
ŠE TO: TEO SE JE resno zalubu v sladko Zojo, ji je tazga lupčka nalimu... sicer je konkurenca zlo huda. zoja je bla kot princeska med vitezi
user posted image user posted image user posted image

Vanili bom drugič kamero s seboj prinesla, da bom lahko posnela to našo romanco. Ampak je bil res facko, tako lepo ji ga je pritisnil na ličkauser posted image

Ja Kasija Elianu se je pa tako lepo smejala, ko je kričal okoli nje, ta bo še huda, se še ni odločilauser posted image .

Glede fredovega obroča. mai ga je imel in voda mu ni šla v oči, dokler ni pogruntal obratauser posted image . To je zgledalo tako, da je tako dolgo rinil z glavo naprej in dol, dokler se ni obrnil na glavo in bil cel pod vodo, samo nogice so gledale ven, potem sem ga mogla pa jaz nazaj obrnit. V glavnem dogajal mu je celo poletje in slana voda ga prav nič ni motila.

Mislim pa da je morje še prehladno za pikce, res vzemi oz. jaz ponavadi kar na morju na štantu kupim, kak čolniček ali bazenček za na plažo.

Drugače pa Janja jaz tudi Zojo polivam po glavi, saj se drugače sama tunka, kar glavo porine v vodo, potem jo pije in se ji včasih full zaleti. edino s tem, da jo polivam po glavi, preprečim njene potapljaške manevre, ni še namreč ugotovila, da se pod vodo ne da dihatuser posted image

grem pospravit po kopanju

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
12.6.2008 20:24:48   
Pandica
Ljubljančanke katera pa nam bo pokazala slikice?  user posted image  

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
12.6.2008 20:36:29   
VANILI
helou!
evo nas doma, fotografka je bla danes kar živa, zato ji je treba mal skoz prste pogledat. jih bom dala zvečer gor, zdaj se rihtamo za spat.

suzanamai - gleda na jeklenega konjička se zoja pa ne bo mogla odločit, so sami maclarni v igriuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
12.6.2008 20:40:42   
Pandica
VANILI  pa ne dat na guglgrup, ker se ne morem prijavit, ker mi ne sprejme gesla.

Že full veliko krat sem vprašala tu kaj bi lahko naredila, pa mi ni nobena odgovorila  user posted image
Ne morem se prijavit, ker mi napiše, da geslo oz. upor.ime ni pravilno  user posted image   Pa je ziher, oboje. Punce pomagajte.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 12.6.2008 20:41:31 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
12.6.2008 20:43:00   
Kasija
Hvala za odgovore - moj seznam se pridno polni user posted image

Najbrž je res prehladna voda. Mogoče bomo pa stuhtali kakšen bazen ali kaj, da se vseeno kaj naplava user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
12.6.2008 20:45:27   
*kinnie*
Kasija: Freda smo imeli samo v bazenu. Samo če bo voda dovolj topla, ne bi smelo bit problem. Drgač so ti pa že druge napisale. Mi smo za ta večjo imeli mini bazenček s strehico, tak da bi imela nogice v vodi....ampak smo ji noter dali brisačo, ker se mi je takrat zdela premala, da bi visela v tistem "bazenčku". Slikic pa žal nimam, ker takrat še nismo imeli digitalca.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
12.6.2008 20:47:04   
*kinnie*
Pandica, jaz bi ti že pomagala, pa ne znam user posted image . Daj pošlji ZS Klaudii.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
12.6.2008 21:02:01   
Klaudia
Lep pozdrav vsem

se že dolgo nisme javila, vsaj zdi se mi tako. Zjutraj sem samo seznamček obnovila, za kaj več pa nisem imela časa.

Prvo vam napišem današnji jedilnik:
Z: babylove kašica z vanilijo
M: banana, rižev vafelj
K: skutni štruklji z brusnicami
M: skuta s podloženim sadjem
V: grški jogurt z borovnicami + 180ml AM

Tukaj imate en nov video. Se pa zelo pozna, da je bila prejšnji teden bolna... je kar malo obstala na isti točki. Zdaj pa spet vsak dan nekaj novega user posted image

user posted image  - sem jo dobila v nedeljo... tako da Jasna - zgleda je bilo res to krivo za doječo stavko...

oblekice - številke so tako različne od proizvajalca do proizvajalca. Npr. trenirko iz turbo limača še vedno nosi 62, HM ima večino 74 (samo rokavi zavihani), iz leclerca pa nosi bodije za eno leto že sedaj user posted image , zraven pa ji je jaknica za 6m prevelika... svašta

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
12.6.2008 21:03:41   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Ne morem se prijavit, ker mi napiše, da geslo oz. upor.ime ni pravilno  user posted image   Pa je ziher, oboje. Punce pomagajte.

EDino kar mi trenutno pade na pamet je, da imaš caps lock vklopljen user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
12.6.2008 21:05:34   
Klaudia
Evo.. častim vsem ki ste trenutno tukaj... a sploh je katera? user posted image

user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
12.6.2008 21:07:17   
*kinnie*
Pri nas se tudi vse manj doji, mu je kar malo mar za  zizouser posted image . Zdaj sicer zjutraj še je pri meni, samo "zahteva" tudi pravi zajtrk....vmes mogoče malo....eh ja. Se mi zdi, da se bo odstavil. Ta večja je pri teh mesecih direkt "visela" na zizi...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
12.6.2008 21:08:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

VANILI  pa ne dat na guglgrup, ker se ne morem prijavit, ker mi ne sprejme gesla.

Že full veliko krat sem vprašala tu kaj bi lahko naredila, pa mi ni nobena odgovorila  user posted image

Obrni se na klaudio!user posted image  Ti bo še enkrat vabilo poslala! Kinnie, nihče ji ne more pomagat ...  samo naša šefica!

Vidim, da ste me že prehitele!user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 12.6.2008 21:11:44 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
12.6.2008 21:08:56   
*kinnie*
OOo tole se bo pa prileglo po 0 večerjiuser posted image .

Sem mislila, da bo danes tule bolj živahno....še Pandica mi je ušlauser posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
12.6.2008 21:10:11   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

[qKinnie, nihče ji ne more pomagat ...  samo naša šefica!

ja ja, kaj pa moja tolažba, a to pa nič ne šteje auser posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
12.6.2008 21:11:53   
*kinnie*
Klaudia: Te še jaz nekaj vprašam. Zakaj meni vedno, ko kopiram kakšno sliko, potem prenese link, čeprav je na sporočilu, ko ga pišem, slikca?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
12.6.2008 21:12:34   
sanwebdra
kinnie itak da velja ...user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?