nana35
|
martinca,ja čeveljci so luštni,pa saj ti si tudi.Mora biti prava kombinacija. Res sem porednica,ja.Namesto da bi se učila,pa slikice delam. Seveda,po 22.6.pridi na foto učne ure v Maribor seveda s Patrikom,da bo asistiral. ursalara,a ti si bila tista svetovalka za ta program?!No,da se ti zahvalim,je res super.Sem pa padla na neko vijavajo ko sem iskala ta program,kjer se najstniki pogovarjajo,kot me tukaj.Ampak,da vidiš o čem... intruder,ja traja in traja to učenje ali bolje skoraj neučenje.Nevem ali sebi res preveč zaupam ali kaj,ampak malo mi že voda v grlo teče.Bo res treba prijet za knjige ne samo govorit.In še enkrat hvala za granule. Ali bosta vidva Vida tudi krstila? Postrižem te pa takoj po krstu,velja!?Resno,prideva s Klemnom na obisk in bova že nekako izpeljali. ursulina .Zelo lep avatar!Tvoj Lenart je pa prvi,ki dobiva zobke,če se ne motim.In za prve zobeke!! Jaz v Klemna flaške ne spravim če ni pretirano lačen in ko se odpravlja spančkat,kakor danes je ob 18h pojedel 100 ml mleka,več mu nisem dala,ker ga spravim ob 20h ali 20.30 v posteljo,pa da še nekaj poje pred spanjem. Zato mu dam kosmiče na žličko in te pa z užitkom poje.Mi je pojedel vseh 150ml,pa včeraj še več kot to. Nalin,tudi jaz ne bom dala Klemna v hojico,jo pri pediatru tudi odsvetujejo in mi jo je tudi prijateljica.Dala mi je tako zadevico,ki jo potiska naprej in igra,to je ona imela pri svoji punčki. Suzana,Klemen se tudi odkriva in to vsako noč,pa ga pokrivam in je kmalu ista pesem...Potem mu že tako paše si mislim. Golobček za napredek pri kolkih!Počasi res,a bo,kajne? Intruder drugič,a obisk si imela ?Lepo...In lepe slikice,ni kaj,Vid je pravi lepotec.Veš,sadne kašice tudi Klemna ne nasitijo dolgoročno,tako pač je,kakor ne nasiti sadje nas,kajne?Bolj bi ga sicer zelenjava,ampak Klemen je res ne mara,bo že kasneje,ko bo imela več okusa,bomo pač bolj na mlečnih zadevah do takrat in seveda na sadnih.Jaz dam flaško Klemnu zvečer s kosmiči 150ml,no malo več potem pride,ko so zraven kosmiči,pa ne poje vsega,kakih 120ml,več ne.Potem pa mu še dam Hippovo kašico za lahko noč v kozarčku.Samo mu zadnja dva dni pripravljam kašico iz škatle in se super obnese,Klemen prav uživa.