ursulina
|
živjo punce, vas na hitro pozdravim. sem preletela zadnje strani... klepetka - si med ultra pogrešanimi!!! sani, okrevaj čimprej, ko boš fit pa se dobimo na kofetku! majra, saj lenart bi rad kaj odstopil, pa kj, ko katja cika na manekensko kariero... in ko se kozorogec za kaj odloči, ga pač ne premakneš. saj bo punca in pol, važno da je na minimumu... hvala za čestitke, darilo za peti mesec pa je : MI PA IMAMO ZOBKE!!! kdo jih še ima? lenartu rasteta kar dva spredaj, in se vrhova že vidita! imeli smo porazno prejšnjo noč, sirena vsake pol ure, solzice na solzice... sem ga prenosila in precartala, pa mazala, pa granule dajala... ni kaj dosti pomagalo, zgleda da so prebijali skozi dlesen in ga je mučilo. ker je imel totalno zamašen nosek - tko da sem spobala baby vac in res super deluje, samo mali se boji- in bil na meji vročine in se dotikal ušesa, sva se šla pokazat k P, pa je vse ok, le zobki nagajajo maksimalno... ful je bla hecna P - ah, sej je še prezgodaj za zobke... skeptično pogledala v usta in zazijala, ja pa so res zobki... danes je spal kar med nama (sva imela vsak 50 cm za ležat ), ker ni mogel zaspat in je spal ko blažen, ko se je premikal in se kremžil, sem mu takoj dala dudo in pobožala po glavici in je zaspal nazaj. tako da se je zbudil dobre volje, poleg tega, da je jedel ob petih in potem zaspal nazaj do pol devetih - še nikol ni tako dolgospal zjutraj, o bvezno vstaneva od 6,30 do 7,30 enkrat... no, zdaj pa ga je spet začelo matrat... P je rekla, da traja dva do tri dni... upam, da ne več... no, pa spet joka, grem mazat dlesni mojemu bogecu... ko bi on vedel da bo s temi zobki lahko šnicle papal, se verjetno ne bi tko jokal
< Sporočilo je popravil ursulina -- 11.6.2008 13:46:59 >
|