stephany
|
Mene je tudi prej ven vrglo . Da vam še tole povem. Včeraj dopoldan smo imeli prvo večjo nezgodo. Jaz sem v postiljala posteljo, Klemen pa je lazil okrog in prišel za menoj. Potem pa ne vem, kaj je delal, naenkrat je bil grozen jok. Sem se obrnila in sedel je na tleh, ves v solzah, pa kri mu je tekla. Sprva sploh nisem videla, od kod. Potem sem ga za silo umila in videla, da mu teče kri ene pol cm pod ustnico - mu je uspelo si prebit in to skoz in skoz , je pa za širino zoba tako da se je menda tako močno ugriznil?? Potem sva malo hladila, pa ni ravno pustil. Sva se šla tudi pokazat k zdravniku, pa je rekel - Joj, gospa, a veste, kolikokrat bo še padel?! Saj ni nič hudega, se bo zacelilo, za šivat pa ni, ker je mala ranica. Opazovat, če bi se kaj zagnojilo, drugega pa nič. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega... Ampak ustrašila sem se pa, in to zelo. Potem sva šla še pa v Celje, v Razvojno ambulanto. Seveda mi je v avtu zaspal, sem ga prestavila v voziček, pa je spal lepo naprej še dobro uro, jaz sem ga pa vozila po parku in potem čez mesto do ZD. Zdravnica je bila zadovoljna, mali dobro napreduje, od vseh testov edino rozine ni hotel prijet, jo je samo gledal in se smejal . Je pa zrasel, ta naš fant - mere 3 dni pred 13 meseci - 81 cm, 10.460 g, OG 47.