Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 8:14:53
|
|
|
|
majrim
|
mi gremo vennnnnnnn
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 8:15:53
|
|
|
|
thaiss
|
majrim kdaj greš????
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 9:05:00
|
|
|
|
asso
|
ENEI VSE NAJ, NAJ, NAJ... Evo, ZRAK pa še zate, ker seveda je tudi tvoja velika usluga...
< Sporočilo je popravil asso -- 11.6.2008 9:13:55 >
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 9:38:33
|
|
|
|
soncek78
|
ENEI VSENAJBOLJŠE ZA TVOJO 1.SVEČKO! Lepo praznujte in se fino imejte... ter Enei naj veselo odpira . Nika mu pošilja en velik cmok!
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 11:38:39
|
|
|
|
majrim
|
lepo enim helenav...uživaj te dneve in mesece do konca ...in spomni se kdaj name ...nič,grem še zlikat dokler spi,pol pa počasi k varušku
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 11:41:39
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav mi smo iz plaže..... A ste se tudi kopale? Jaz pa itak sem še vedno tu v službi zaprta v pisarni Lahko si bi umislila en službeni izhod (teren) Sej zdej je kmalu ura od kosila tako, da gremo malo s sodelovkami pojest in en sprehod po Kopru. Danes sem malo daljša v službi, da bom lahk v petek krajša. Po službi pa še malo v trgovino (ker itak imam pokvarjen popoldne še malo podužim). Pridem k vam v Izolo, ker imate DM (imam popust tako, da)... upam, da bom tokrat dobila plenice, ker nazadnje ko sem šla namenoma v DM pol stvari nisem dobila. Grem kej delat.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 12:40:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Pridem k vam v Izolo, ker imate DM (imam popust tako, da)... upam, da bom tokrat dobila plenice, ker nazadnje ko sem šla namenoma v DM pol stvari nisem dobila. upam da ne prideš po Activ Fitt-ke jumbo pack (15€), ker sva ble zdej z Melo tam in jih nimajo več . Prodajalka je rekla da dobivajo robo ob petkih, sam ne ve če tudi plenice...
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 13:13:48
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Pridem k vam v Izolo, ker imate DM (imam popust tako, da)... upam, da bom tokrat dobila plenice, ker nazadnje ko sem šla namenoma v DM pol stvari nisem dobila. upam da ne prideš po Activ Fitt-ke jumbo pack (15€), ker sva ble zdej z Melo tam in jih nimajo več . Prodajalka je rekla da dobivajo robo ob petkih, sam ne ve če tudi plenice... Jaaaa, nujno rabim plenice ActivFitt in DM-ove hlačne... Allora boljše, da niti ne hodim v Izolo. A navadni paking (ne jumbo) imajo? Kakšno številko pa ste to gledale? Ali nimajo nobene številke? Res bom zdej jokala...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 13:32:20
|
|
|
|
thaiss
|
Jumbo pakiranja fitk nimajo, imajo navadne pakunge 4+ in 5 sem vidla, so pa okoli 12 €, in jih je enkrat manj kot v Jumbo v Muellerju so jih imeli na akciji po 10€ sam ne vem če jih imajo še???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 13:44:45
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Jumbo pakiranja fitk nimajo, imajo navadne pakunge 4+ in 5 sem vidla, so pa okoli 12 €, in jih je enkrat manj kot v Jumbo v Muellerju so jih imeli na akciji po 10€ sam ne vem če jih imajo še??? Ja v Muellerju jih imajo za okrog 10€, ampak je še manjši paking kot navadni pakingi v drugih trgovinah. Bom šla pa v Spar po jumbo paking za 16€ in bom še rokavčke dobila zraven Sej bi počakala do petka in izkoristila 10% popust, ampak kaj ko jih rabim nujnoooo... Odločla sem se. V Mullerja bom šla po en paking 5+ (upam, da bodo imeli), v Sparja en jumbo 4+ in naslednji teden v DM po še en pakung 4+ in hlačke... uf... upam, da naslednji teden jih bodo imeli. Hvala Thaiss mi ne bo treba hodit v Izolo
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 17:57:58
|
|
|
|
asso
|
Da nas poberem z druge strani... Grem pečt jagodovo torto
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 20:44:48
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Grem pečt jagodovo torto ke brava kje ste ostale pupe?? meliss - ..... pospravlja, lika.. zrak - diha fuf fuf fuf helenav - kje si ti žena???
< Sporočilo je popravil thaiss -- 11.6.2008 20:45:06 >
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 21:02:00
|
|
|
|
n€na
|
ENEJ TOLE JE PA ZATE, JE MALO POZNO AMPAK UPAM, DA BO VSEENO VELJALO VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 21:02:53
|
|
|
|
thaiss
|
dej fata, pusti štrace in kej povej.... joj kako se je strmnnilo zunaj.... bojo padale klanfe...l
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 21:19:35
|
|
|
|
thaiss
|
cuma - come
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 21:32:46
|
|
|
|
thaiss
|
anch` io vado
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 21:46:06
|
|
|
|
thaiss
|
ma sem ti dodala 160ga abitanta in zdej grem.... meliss in ostale ki pridete vč kasno, fajn klepetajte
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 11.6.2008 22:03:45
|
|
|
|
zrak
|
Hvala vsem za čestitke… joj eno leto nazaj se mi zdaj ni godila dobro… sem pihala ko pes…. Še 50 min…uf uf
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.